May 25, 201214 yr comment_150142 Deci dau din casa,dau din casa Am vb. cu Zoaza despre un proiect'' nu stiu cat de indepartat sa vin in vizeta la Bucale' Bub' e f. interesat daca tanti' Cuieta ale' giucalii flumoatze' si destia Am facut ciupercute trase la tigaie cu usturoi verde si marar si mamaliguta ,hunii au avut si pui fript si cam asta e raportul de pe frontul de vest Report
May 25, 201214 yr comment_150163 Dupa taieturile de pe fata cu care am gasit-o acum doua luni, ieri am gasit-o cand am intrat in casa de la serviciu band sapun lichid, cu sticla la gura si sapun pe barba SI AZI!!!!!!!!! Cu doua unghii si patul unghial strivite, de la mana stanga.Nu mai am cuvinte si nici doar ca ma ingrozesc cand ma gandesc ca vine luni si trebuie sa plec la serviciu ! Acum o ora ne-am intors de la urgenta, i-a taiat jumatate din fiecare unghie (erau zdrobite- sparte pana la jumatate, impreuna cu tesutul moale de sub ele) si a cusut-o. Copilul meu iubit!Nu am cum sa condamn pe nimeni. Ce alternative am? Totul va fi bine si se va reface copila pe toate partile! O citez pe Gelutza:Vreau ca de acum sa va dau numai, dar numai vesti bune si foarte bune! Doamne-ajuta si-mplineste!numai bine tuturor! Report
May 25, 201214 yr comment_150166 Ofofof Dani, cum a reusit ? si-a prins manutza in ceva sertar ??Un wend linistit va doresc. Report
May 26, 201214 yr comment_150170 Deci dau din casa,dau din casa Am vb. cu Zoaza despre un proiect'' nu stiu cat de indepartat sa vin in vizeta la Bucale' Bub' e f. interesat daca tanti' Cuieta ale' giucalii flumoatze' si destia Am facut ciupercute trase la tigaie cu usturoi verde si marar si mamaliguta ,hunii au avut si pui fript si cam asta e raportul de pe frontul de vest Sa mi ziceti si mie va rog cam cind e proiectul( ca si eu am unul dar dupa 15 iulie)Poate,poate...============================================Daniellla ...oufff...draga de Beuta...imi pare rau de pantofareasa noastra micaSper sa nu o doara prea tareOuff si e atit de mica:( Report
May 26, 201214 yr comment_150171 Neata fetele meleVa pûp mult si din suflet pe toate ZOAZA geanny Izuku' si gelutza noastra draga si caritabila pe care cu voia lui DD poate o vad la ea in vara astaIn rest ma bucur si ma intristez alaturi de voi,va savurez deseori dar va citesc cu mare dragoste+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ma duc sa ma mai uit la o fetita blonduta de pe pozele Gelutzei...pup si ce bine e sa dormi in patul tau!!O simbata frumoasa si calda(fara ploii) va urez! Report
May 26, 201214 yr comment_150174 Am deschis un topic nou despre coronografie pt ca e bine de stiutIn fine asa zic eu. Report
May 26, 201214 yr comment_150175 Vaii Dany! Cum a reusit?! Ma doare numai cat citesc,mi s-a facut pielea de gaina Pup Biuca sa treaca Report
May 26, 201214 yr comment_150176 Deci dau din casa,dau din casa Am vb. cu Zoaza despre un proiect'' nu stiu cat de indepartat sa vin in vizeta la Bucale' Bub' e f. interesat daca tanti' Cuieta ale' giucalii flumoatze' si destia Am facut ciupercute trase la tigaie cu usturoi verde si marar si mamaliguta ,hunii au avut si pui fript si cam asta e raportul de pe frontul de vest Sa mi ziceti si mie va rog cam cind e proiectul( ca si eu am unul dar dupa 15 iulie)Poate,poate...============================================Daniellla ...oufff...draga de Beuta...imi pare rau de pantofareasa noastra micaSper sa nu o doara prea tareOuff si e atit de mica:(Hi hi! Cu siguranta voi da sfoara-n tara cand se va produce fericitul eveniment Report
May 26, 201214 yr comment_150177 Buna dimi'! O zi superba se anunta si la noi,sper sa nu se strice vremea dupamiaza,eu am ca de obicei in plan vizeta la parinti si plimbatz'sper sa-mi iasa socotelile Momentan am pus o masina la spalat ,mai asteapta una la rand sa profit de soarele de dimineata Ma bantuie chifla umpluta a lui Izuk de la micul dejun sa-i fac sotului,da' n-am chifla,sa vad daca ma reped sa-i cumpar daca nu amanam pe maine P.S Sper sa termine si sa plece muncitorii cu schelele lor cu tot ca mi-au facut o mizerie unica,sa spal pervaze si geamuri P.S de P.S O zi minunata tuturor va urez Report
May 26, 201214 yr comment_150183 'neata si de la mine.of, numai vesti rele pe ziua de azi abea ce am citit la topicul cu pasarele, acu' citesc aici despre Beuta. draga de ea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif trimit multi pupici sa treaca cat mai repede.verber, multa sanatate si tie, ca nu cred ca am scris pe undeva. nici nu mai stiu ce sa ma zic.va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit, cu zile frumoase. Report
May 26, 201214 yr comment_150184 Off,off mi s-a facut pielea de gaina Pup Beiuta draga sa ii treaca repede si sa nu doara prea tare Report
May 26, 201214 yr comment_150186 Buna dimineata. Daniella , cum a trecut noaptea?Sunteti mai bine?Gianino, ma bucur ca te duci la intalneala cu hangite, sa fie una memorabila .Aici se arata o zi minunata, mai am de finisat cate ceva in gradinita de la strada ...e o parcela comuna impartita in 7, unde fiecare pune una alta...eu leustean, ( pe care l-am tuns ca era cam urat , frunzele se maronisera..etc), ceapa verde ( plantata ieri, dupa ce am salahorit la greu sa scot buruieni care precum fat frumos din poveste cresc de numai...), am semanat marar, patrunjel si morcovi...sa vedem ce-o iesi..In schimb am o tufa splendida de rozmarin. si niscai zmeura, care era total pierduta intre buruieni.ma duc sa fac poze mai tarziu...ca sa-mi admirati vrenicia )o zi faina la tot hanul Report
May 26, 201214 yr comment_150190 Stelino nu stiu cand va fi intalneala (tu vii anul asta in tara?) Ia mic dejun taranos (Izuk )painita umpluta cu branza de burduf,kaiser,cascaval si salam,piper out. Report
May 26, 201214 yr comment_150193 Dani, sanatate multa lui Bea!! Neata tuturor si la mine e o zi frumoasa!Azi am o nunta, asa ca trebuie sa ma ferchezuiesc ! Report
May 26, 201214 yr comment_150194 Anutza, o zi faina. Gianino, la mine nu par astrele favorabile unui voiaj la bucale ...marea trage prea mult in balanta, asa ca .... Report
May 26, 201214 yr comment_150198 Stella multumesc frumos!Acu' dupa ce-am zis ca ma duc la distractie diseara, pot sa-ti zic eu tie "spor la treaba " ?Un' te duci la mare? Aici in sud? Report
May 26, 201214 yr comment_150205 Dani, sanatate multa lui Bea!! Neata tuturor si la mine e o zi frumoasa!Azi am o nunta, asa ca trebuie sa ma ferchezuiesc !Dixtractie' placuta Anutz' ,sa tzopai cat incape Report
May 26, 201214 yr comment_150209 Nush cat o sa topai, dar voi veni in Ro peste cateva luni ca trebuie sa cununam. Atunci o sa topai mai mult , chiar daca la sarbe de alea rapide rapide nu ma bag ca zbor prin aer ! Report
May 26, 201214 yr comment_150210 Nush cat o sa topai, dar voi veni in Ro peste cateva luni ca trebuie sa cununam. Atunci o sa topai mai mult , chiar daca la sarbe de alea rapide rapide nu ma bag ca zbor prin aer !Aaaa! Nici eu nu stiu sa dansez am 2 picioare stangi dar de tzopait,tzopai intr-o veselie Report
May 26, 201214 yr comment_150222 Sper ca Bea e mai bine M-am saturat de vesti rele! Sa vina alea bune!!!! Report
May 26, 201214 yr comment_150224 Daniella, zi-ne iubita cum e Bea.ca sa va inveselesc ziua, sa vi-l arat pe ajutorul de gradinar....si cateva campanule frumusele si gingase Report
May 26, 201214 yr comment_150227 Tuca-l mama pe el de dolofanel lungan ce este! Sper ca Bea e bine, ca deja m-am saturat de vesti rele! Daniella, treci la apel! Report
May 26, 201214 yr comment_150237 Daniella , ce face printzesa mica? Suntetzi bine? 1000 de pupici !!! Report
May 26, 201214 yr comment_150238 Bine..in asteptarea vestilor bune de la Beuta o pozica cu' cineva' Report