May 28, 201214 yr comment_150459 Zerda asa sunt si eu,ma dor toate oasele si am o stare tare nasoala,parca toate le vad in gri Report
May 28, 201214 yr comment_150461 Aiiiiii , stiu eu cum e cand ploua zile in sirrrrrrrr, ca e vremea relativ tipica din satul meu, si cam asa a tinut-o toata primavara. abia de joi a iesit soarele, si s-a mai uscat pamantul de am putut trebalui in gradina. Report
May 28, 201214 yr comment_150462 Buna ziua, lume!Sunt acasa, nu m-am putut duce la munca asa, diseara la patru ajung iarasi la doctor, am fost la urgenta , mi-era tare frica.Nu stiu de la ce mi se trage si parca nu mai am nicio vlaga, basca ploaia asta depresiv de lunga si urata( de azi noapte de la orele 23 ploua cu caldarea). Mi-e foame, mi-e frig( am bagat convectorul in priza)...sunt ametita , asa mai pe scurt si astept sa ma dreg,sa vad care-o fi leacul miraculos.Va pup si va multumesc de ganduri bune, pe care vi le intorc intr-o imbratisare prieteneasca ce poate alunga norii.O saptamana usoara, fara nori de orice fel va doresc! Report
May 28, 201214 yr comment_150463 Gela, multa sanatate si sper din tot sufletul sa iti revii repede Report
May 28, 201214 yr comment_150467 Gelutza sanatate MAXIMA !!Hai draga mea revino ti!Ai dimineata m a apucat harnicia ...am pus de o piine(nu eu ci masina:) si am facut deja pt prinz melci cu usturoi si patrunjel...alaturi de cartofei si dovlecei la gratarTotul arata bine !In rest e soare si eu trebuie sa votez prin internet dar la naiba nu dau de capul Javei asteia:(Va pup pe toate sanatate si bucurii!Ps pt inveselire: Report
May 28, 201214 yr comment_150469 Hello fetele cochetele!Multa sanatate Gela, Bea lui Dani si la toate lumea! Stella, as lua din toate ce-ai pus acolo, delicios!Geany, m-ai terminat cu Bubuletzul, cu masina lui de spalat! Dani, masinile astea mai noi, sunt anume facute sa traga apa mai putina, sunt economice. Asa o am si eu pe aia de la mare, nici nu se vede apa inauntru. Eu fac ca tine, ii pun apa pe sus cu bidonul .La nunta a fost frumos, am dansat, ne-am simtit bine. Report
May 28, 201214 yr comment_150479 Gela, daca nu ai fi mancat capsune, as zice ca de la capsuni, dar altfel, stiu eu ce fel de duclce cu capsuni ai mancat de ti-a facut rau?? ce mai continea?? Sau poate capsunile au fost stropite cu ceva.... Report
May 28, 201214 yr comment_150481 Buna fetelor ,multumesc tuturor de raspuns!Bub' nu da masina nimanui reteta de chec inca nu a data-o vecina,ma indoiesc,ca vrea sa o dea dar eu astept!Azi a avut sotul treaba la calculator asa ca deaia am lipsit la apel!Mi-au plecat vizitatorii cu schelele lor cu tot Acum le dau ciorbita de legume pe seara fac paste ,tuburi cu sos de carne (ragu)la cuptor!Am luat sa pun vreo 2 castraveciori la murat sa vedem daca iese,am itnrebat pe tantea din piata care avea la vanzare si mi-a spus ca-s buni sa vedem Report
May 28, 201214 yr comment_150485 Hello si de la mine! raportez si eu ploi si vreme nashpa, dar asta sa fie ultima suparare! nu-s cu boii acasa de joi incoace si clar nu e de la vreme,a ia e ultima mea grija! sanatosi sa fim ca norii s-or risipi in final!Socrella plange si tremura de vineri, nu mai e om! bine ca am chemat pe mama sa fie cineva mai zdravan la nervi si cap in zona, ca la oase si putere e maicuta batrana.Asa e, d-aia am zis sa ma concentrez sa nu aduc acuze, ca nu are rost, dar greu ma pot abtine, ca e vorba de copilul meu. Si ea zice ca are "prea multa grija" ...cand s-a taiat pe fata am zis: se mai intampla. Dar dupa ultimele intamplari nu mai pot sa zic la fel ca am sufletul terci, nasc un copil sanatos, bun, frumos si sa ajunga chisalita. Doamne fereste de mai rele, gata cu accidentele si intamplarile nefericite!o trece si ploaia si o veni soarele de la 1 iunie, ca doar intram in vara, nu? gela, ce ti-au spus la urgenta? nu ti-au dat si ei clorocalcin? faci des alergii/intoxicatii? Iau si eu fructele care au mai ramas din salata Stellinei, ca e preferata mea! yummy! Va doresc o saptamana linistita si sa vina joi sa se risipeasca norii, pana atunci ne-ar trebui cizme de cauciuc si gondola ... Bine ca se uda pamantul ...dar stiu si eu cat o fi de bine, trandafirii mari (florileù) s-au facut urati inainte sa treaca floarea. hmmmm.... Bub, tu la mine ar trebui sa vii, ca eu spal 6-7 masini/saptamana. Ai avea de lucru si la calcat Report
May 28, 201214 yr comment_150491 Ce ma enerveaza cand spal pe vremea asta este ca dureaza pana se usuca rufele. In zilele dinainte de sezonul "musonic", se uscau intr-o zi, adica 24 de ore, max, daca nu chiar 12 cand a fost foarte cald. N-am masina de uscat si nici unde s-o bag, deci imi bag cum ar veni picioarele in ea de umezeala!Altfel, mi-a iesit o dulceata de capsuni numai buna pentru gustul beneficiarului, asta e perfect! Deci multumesc de doua ori Zozo de pont! Cica astea pe care le-am luat eu sunt din soiul capsune fragute, adica sunt mai mici, cat o boaba mare de fasole, nefiarta, cu cateva exceptii, pe care le-am mancat! dar au un parfum!!!Din capsunile ramase alea care nu erau perfecte sa stea intregi in dulceata, am zis ca fac un sos, apoi am zis ca fac sirop, apoi am zis ca ma doare spatele si le-am transformat in gem! Le-am fiert timp de 3 filme pe HBO, la sfarsit am fluturat lingura de cateva ori prin ele=> gem. Omul a zis sa-i pun la pachet la munca, deci nu am nicio frica ca se vor strica chiar daca ele erau mai atinse, mai lovite! Vor disparea pana la nefericitul posibil incident. Report
May 28, 201214 yr comment_150493 Ce ma enerveaza cand spal pe vremea asta este ca dureaza pana se usuca rufele. In zilele dinainte de sezonul "musonic", se uscau intr-o zi, adica 24 de ore, max, daca nu chiar 12 cand a fost foarte cald. N-am masina de uscat si nici unde s-o bag, deci imi bag cum ar veni picioarele in ea de umezeala!Altfel, mi-a iesit o dulceata de capsuni numai buna pentru gustul beneficiarului, asta e perfect! Deci multumesc de doua ori Zozo de pont! Cica astea pe care le-am luat eu sunt din soiul capsune fragute, adica sunt mai mici, cat o boaba mare de fasole, nefiarta, cu cateva exceptii, pe care le-am mancat! dar au un parfum!!!Din capsunile ramase alea care nu erau perfecte sa stea intregi in dulceata, am zis ca fac un sos, apoi am zis ca fac sirop, apoi am zis ca ma doare spatele si le-am transformat in gem! Le-am fiert timp de 3 filme pe HBO, la sfarsit am fluturat lingura de cateva ori prin ele=> gem. Omul a zis sa-i pun la pachet la munca, deci nu am nicio frica ca se vor strica chiar daca ele erau mai atinse, mai lovite! Vor disparea pana la nefericitul posibil incident. Ce fata harnica, domne!Vin la tine la o dulceata/gem de capsuni fragute. Report
May 28, 201214 yr comment_150494 Buna ziua, lume!Sunt acasa, nu m-am putut duce la munca asa, diseara la patru ajung iarasi la doctor, am fost la urgenta , mi-era tare frica.Nu stiu de la ce mi se trage si parca nu mai am nicio vlaga, basca ploaia asta depresiv de lunga si urata( de azi noapte de la orele 23 ploua cu caldarea). Mi-e foame, mi-e frig( am bagat convectorul in priza)...sunt ametita , asa mai pe scurt si astept sa ma dreg,sa vad care-o fi leacul miraculos.Va pup si va multumesc de ganduri bune, pe care vi le intorc intr-o imbratisare prieteneasca ce poate alunga norii.O saptamana usoara, fara nori de orice fel va doresc! Gela, inca odata multa sanatate si sa vii sa dai raportul cu ce ai facut la doctor, cu ce a zis ca ai! Report
May 28, 201214 yr comment_150496 zerda, nu'sh dc te incalzeste, dar am aceeasi probl: nici eu nu am unde usca (nici balcon, iar pe terasa mea e mare umezeala si iarna si vara), asa ca tb sa le usuc in casa, macar 24h si asta nu imi place, mai ales ca am bucatarie deschisa sa va fie de bine dulceturile si gemurile, tuturor care v-ati invrednicit! si bravo de vrednicie! eu nu fac gemuri si dulceturi ca sa nu am tentatii... Report
May 28, 201214 yr comment_150497 Pai de ce m-ar inclzi ca si altii trec prin situatii din astea?? Ma zgribuleste, ca eu iubesc caldura si vantul!eu doar ce am gustat cat le faceam, ca n-am pus cat zahar scrie la carte, si mi-era frica ca se lipesc inainte sa se faca! Report
May 28, 201214 yr comment_150502 Cate ai mai patit si tu cu Alex, Giorgi! A ramas cu semne/urmari? In situatiile astea, cum spunea si Boni, e atat de greu sa fii mama! Eu sunt intr-una dintre acele zile in care nu am chef de nimic si de nimeni ...si am atata treaba! As vrea sa stau ghemuita intr-un colt ca maimutica si sa nu fac nimic! Report
May 28, 201214 yr comment_150504 hello tuturor!tre sa ies din starea proasta in care sunt, m-am hotarat sa vin la voi. Dani, saraca Beutza, ce durere o fi fost pe capusorul ei! sper sa nu-i ramana semne si sa aiba o mana frumoasa, de domnisoara cocheta. cred ca-ti vin nervii pe mamaie, dar chiar nu poti controla totul. iar accidente au mereu copiii! al meu era marisor si-a trecut prin cumpana vietii lui, asa as vrea sa cred, sa nu fie alta mai mare. intr-o vara era la joaca impreuna cu ceilalti pusti din imprejurimi. si fiind cald, se urca cate unul in casa si aducea cate-o sticla cu apa. asa-s copiii, tre sa fie toti la fel, sa bea toti din aceeasi sticla, sa se-mbrace la fel...parca nu putea sa vina acasa sa bea apa? si copilul care s-a dus sus dupa apa n-a mai coborat cu sticla, s-a hotarat s-o arunce de la balcon - era un pet de 2,5l- fara sa-i anunte pe cei de jos, care-l asteptau. abia dupa ce-a dat drumul la pet s-a gandit sa strige. si cine crezi c-a ridicat capul sa vada ce zice ala? fi-miu! dar era prea tarziu, pet-ul l-a lovit direct in arcada si peste dinti. i-a spart arcada, i-a spart pleoapa, i-a spart 4 dinti si i-a deplasat corneea de-a facut -8dioptrie, pe loc. cand a venit sus adus de copii parca ii explodase o bomba in fata. l-am dus imediat la urgente, bineinteles ca nu aveau garda la oftalmologie, l-a vazut un orelist. salvare nu ne-a dat, ca era la interventie, asa ca am plecat de urgenta la lahovari, la bucuresti. pe drum i-a crescut tensiunea oculara, a varsat si ne-a zis dr ca daca nu ajungeam imediat pierdea ochiul din cauza tensiunii care distrugea nervul optic. a fost groaznic, groaznic! i-a facut niste injectii si i-a scazut tensiunea oculara, l-a cusut la arcada si la pleoapa...dar el era cel mai afectat de dinti, ca purtase 2 ani aparat dentar fix pus la bucuresti si facusem tot la 3 saptamani drumuri la ortodont! se dusese pe copca tot chinul aparatului, tot timpul pierdut si cheltuiala facuta. dar asta n-a fost cel mai mare rau, pb era ochiul. dupa un an de tratament, timp in care niciun dr de la lahovari nu se grabea sa-l opereze -cataracta post traumatica, cu schimbare de cristalin, la un copil- am facut ceva scandal la spital si-am plecat la o clinica particulara care ne-a garantat rezultat bun inca de la primul consult. a urmat iar tratament, operatie...si-acum e bine, nu necesita ochelari, e normal, dar are un cristalin schimbat. nu se cunoaste nimic, operatia si-a atins scopul, dar la batranete, daca va tb sa faca operatie de cataracta de-aia de batranete, va fi o pb. sa speram ca pana atunci medicina va evolua.asa ca fii tare, nu stii ce-ti ofera viata de pe-o zi pe alta, experienta asta trece-o la minore. o pup cu drag pe Beuta!Gela, sanatate si tie, si eu am o usoara intoxicatie, s-ar putea sa fie de la capsuni, acum fac legatura.Verb, numai bine!Va pup pe toate, vreau vesti bune! Report
May 28, 201214 yr comment_150508 Doamneee Moatzo ! trebuie sa fii tare cu inima!!! Cand iti vezi copilul ranit si nu ai cu ce sa-l ajuti sunt senzatii oribile pe care le traiesti ! Si mie imi venea sa lesin cand i-am scos pansamentul steril cu care ii acoperise degetele mamaie care nu m-a anuntat de accident, am aflat cand am ajuns acasa. Am plecat fara ciorapi si in treningul de casa la urgenta. Si iar mi-a venit rau cand am auzit copilul urland jum de ora, cand asteptam afara sa ii faca interventia cei de la chirurgie plastica. M-a imbarbatat tati: copilul are nevoie de tine, cum sa ti se faca rau sau sa iesi sa fumezi, stai aici ca acum vine copilul si am stat ... si secundele pareau ore si minutele ani ... Eu am fost un copil destul de baietos pana pe la 14 ani, catarata in toti copacii, pe toate gardurile, pe acoperisuri, la saritura hotului eram prima ... o vecina asa si-a pierdut 2 falange ... i-au ramas in gard. Am fost ferita nu am ajuns la urgente si nu am avut traumatisme grave, afara de cazut cu bici si rolele cu coji pe genunchi o perioada 5-7 ani cam asa ... Dupa 14 ani am devenit domnisoara ehehe De aia ma oftic, ca vad degetele, mainile si unghiile si de la maini (si de la picioare) o carte de vizita mai ales pentru fete/femei, dar si pt barbati! ... nu mai zic de cicatricele de pe fata Vine cineva pe azi si cu vesti bune?Any, la tine e soare?ia sa auzim ce a mai spus/facut Bub? Hazel si Giorgi, voi sunteti speranta mea/portia la/de optimism! Report
May 28, 201214 yr comment_150511 Dany, eu sunt foarte optimista si au anuntat astia de la meteo ca de miercuri s-ar ameliora vremea, daci, iese soarele pe strada noastra!!!! Alex a ramas cu mici semne, dar doar daca te uiti cu foarte multa atentie. Si el are doi dinti din fata sparti si care o sa trebuiasca imbracati pana la urma, i-a spart dand cu capul de cada, tot din joaca, evident. Si este operat la ochi de trei ori pana acum pentru ca s-a nascut cu un defect, dar care acum aproape nu se mai cunoaste. Deci cum este vorba aceea: ai copii, ai probleme! Moatza si voi ati trecut prin multe, dar DD este alaturi de noi toti si ne are pe toti in grija lui! Report
May 28, 201214 yr comment_150512 Vai mai fetelor, ma ingrozesc cand citesc cat ati tras voi cu puiutzii vostri! Eu am avut noroc cu ai mei, si au stat mult timp la tara cu strabunica lor, care nu prea vedea si nu prea auzea, ca soacra era la muncile campului ziua. Eu m-am intors la servici dupa 112 zile prenatal+postnatal, cum era atunci.Asa ca tot de noroc e vorba... La Iasi e racoare si innourat si mie mi-e un somnnnnnn, asa as dormi oleaca, cam ca dumnealor: Report
May 28, 201214 yr comment_150517 Buna doamnelor .Dani sa-ti mai treaca supararea .Noi azi ne-am plimbat ca a fost frumos , dar acum se intuneca , cred ca vine ploaia . Am cules un brat de lacramioare de prin paduricea din spatele blocului si am gasit si liliac , inca nu e bine inflorit , dar tot am luat cateva fire . In schimb , putin mai la vale de noi e plin de meri infloriti Si am vanat si-o veverita Report
May 28, 201214 yr comment_150519 Buna doamnelor .Dani sa-ti mai treaca supararea .Noi azi ne-am plimbat ca a fost frumos , dar acum se intuneca , cred ca vine ploaia . Am cules un brat de lacramioare de prin paduricea din spatele blocului si am gasit si liliac , inca nu e bine inflorit , dar tot am luat cateva fire . In schimb , putin mai la vale de noi e plin de meri infloriti Si am vanat si-o veverita Sa va fie de bine vanatoarea , faine tare pozele! Report
May 28, 201214 yr comment_150521 Izuk ce poze frumoaseDupa cum am spus si mai de dimineata tot ploua,ploua marunt fara incetare de azi dimineata si imi cad ochii in gura de somnAs vrea sa fiu in locul pisicutelor din poza lui Hazel Report
May 28, 201214 yr comment_150526 Dani, si fatuca mea , a fost izbita de o bici, ca s-a smuls din mana doamnei care o ducea la scoala, si atunci a trecut o zuza cu bicla...la cativa centimetri de o bordura tare ascutita a cazut fata mea cu gura, putea sa ramana acolo pe veci ...a ramas cu un mic semn la buza, dar zau ca nici nu se observa... Report
May 28, 201214 yr comment_150528 Stella, Vale cu cine ai lasat-o la 8 luni cand ai reluat munca? Izuk, tare frumoase pozele ! mai arata Report
May 28, 201214 yr comment_150530 Dani, intai a fost maicamea si a stat 3 luni, si apoi am avut 3 doamne care se roteau si stateau cate 3 luni fiecare...in orice caz eu voiam ca ea sa vb romana, ca sa se inteleaga cu bunicii, asa ca erau 3 doamne din anturajul soacrei mele, care au fost super faine.de la 2 ani jumate am dat-o la o gradi privata la program de dimineata...asa ca oricum trebuia sa fie mereu cineva acasa, mai ales ca eu serile cel mai des eram la repetitii sau concert sau spectacol....am avut mereu pe cineva aici sa fie cu ea, pana anul trecut , ca o fata singura in ditamai casa , nu e foarte linistitor pentru o mama.da iaca e ditamai donsoara de 20 ani si e bine-n capul ei. Report