Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

O paine margareta inainte sa o bag la cuptor!

post-405-1337417570275_thumb.jpg

Sii gaattaa!!

post-405-13374204894369_thumb.jpg

Afara plouaaa!! :hungry:

mai poti Geany? Foarte frumoasa painea! Am zis ca o voi face si eu asa, dar am sa vad cand...

Mie imi place tare mult sa bucataresc o fac cu mare drag,doar ca sunt f. dezordonata in bucatarie asa ca dupa mine e macel,partea buna e ca sunt f. rapida si ca tot eu curat dupaia :hungry:

Acu' parca ai vorbit despre mine :happy1: Asa-s si eu , jale in urma mea , dar vorba ta , tot eu curat in doi timpi si trei miscari .

La noi soare si frumos , am facut o sesiune de cumparaturi , de-ale gurii , ca asa e obiceiul sambata , apoi am iesit la joaca - topogane si toate cele . Eu am fugit acasa ceva mai repede , ca sa pregatesc pranzul in liniste .

+1, si eu la fel...las dezastru in urma dupa ce fac mancare ...

Azi si meniu de plaja pentru eu si o mogioro (unguroaica) si o croata. Oua hard core, adica bine fierte, tije de telina, morcov taiat bastonashe (no fuckin baby carrot ca nu suntem la romanian masterchef) ,supa bomba de minerale :1 lg de ulei de masline,varza,pastarnac,rosii,ceapa verde, ardei iute foc, morcov, telina, quinoa ( ce ne da quinoa noua? - lapte branza carne oua= proteine), zeama de vita si la final 3 pumni de patrunjel proaspat ..(manca-mi-as vitaminele).

Numa' la ouale erotice le-am facut poze. Is inscriptionate si pe dedesubt pe englezeste si is cu dedicatie : Eat Me,I'm Raining Eggs, I'm Healthy and I Know It, WTF, Whatever :lol:

Mai tre sa fac rapid un hummus si mojitos si is gata. Dorm pe plaja ca ii cald azi si maine.

:hungry: :happy1:

Seara buna, daca nu v-oti fi culcat la ora asta... Eu acum am aterizat de la spectacol fiindca dupa ce am evoluat pe scena am mers la o bere si am sarbatorit Costicii si Elenele din ansanblu,bineinteles ca a fost si domnu' Gelu cu mine, a fost foarte frumos totul.Trebuie sa va spun ca m-am pupat cu Tavi Colen, de la fostul Talisman, noi am evoluat pe scena in deschiderea spectacolului lor, de fapt si a altor nume cunoscute ( fratele Andrei Maruta impreuna cu sotza au cantat muzica populara) Ion Artur cu trupa Romanasii.

In schimb, pana sa plec la spectacol, m-a bagat in boala ploaia inceputa de ieri noapte de la doua, terminata cu un sfert de ora inainte de plecarea de acasa(orele 16) Mi-am luat nervii pe ea gatind diverse prin bucatarie, sarmale, placinta cu pui, mere in aluat cu sos de vin si capsune, spuma de capsune...maine ma duc la mama sa-i duc bunatati si sa culeg alte capsune fiindca a plouat mult si se strica.

Oana, ma bucur ca ti-ai gasit leacul dar si pentru ca esti aici cu noi.

Koralina mie nu-mi place sa raman datoare, asa ca iti dau banul inapoi :hungry: (pentru mufinsii aia, stii tu!)

Stelina, vreau si eu soare ca m-a disperat ploaia...eu iubesc a nebunie ploile scurte de vara, dar la mine a plouat 14 ore necontenit, cu tunete, vijelii si momente torentiale ca m-am speriat si asa ceva nu pot sa iubesc.Ma si gandeam cum plec eu la spectacol, dar a stat in timp ce ma gateam si cand am iesit pe drum chiar iesise un pic soarele.

Lili, promit sa pun maine undeva sosul clatitelor, acum ma ustura rau ochii de fumul de tigara din localul unde ne-am veselit dupa spectacol.

Hazel, sper ca si tu ai petrecut frumos azi.

Floricica vreau si eu soare, mare, ousoare d'alea...

Alinutza, tu nu mai zici nimic de ceva vreme, esti bine?

Am zis tot ce mi-a trecut prin minte si de cine n-am zis , nu-i nimic, zic si maine ca doar nu ne-om lua adio. Dar pupacesc pe toata lumea dupa ce l-am pupat pe Tavi!Noapte buna!

Oana, sanatate! - si noroc cu Uma pentru informatiile primite, iar eu iti multumesc tie pentru explicatiile despre uleiuri, chiar luni o sa-mi cumpar cateva , ca trec pe langa un magazin de produse naturiste in drum spre job.

.

Da, am avut mare noroc cu Uma!

Imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme aceste uleiuri,am avut ochii in ceata complet si am fost dusa de de val cu reclamele de la TV si altele...

Tot la sapunul de la bunica ajungem - adica tot tindem spre natural, ca e cel mai sanatos :hungry:

Nu o sa-ti para rau deloc daca folosesc uleiurile, nu strica la nimic, nu-ti inroseste pielea sau sa-ti apara iritatii, sunt hidratante si iti repara multe defecte ale pieli, ai sa vezi!

Tu arati destul de bine la varsta ta, ai o fata de bebelus si esti scumpa toata! Ferice de tine!

Pupici!

Seara buna, daca nu v-oti fi culcat la ora asta... Eu acum am aterizat de la spectacol fiindca dupa ce am evoluat pe scena am mers la o bere si am sarbatorit Costicii si Elenele din ansanblu,bineinteles ca a fost si domnu' Gelu cu mine, a fost foarte frumos totul.Trebuie sa va spun ca m-am pupat cu Tavi Colen, de la fostul Talisman, noi am evoluat pe scena in deschiderea spectacolului lor, de fapt si a altor nume cunoscute ( fratele Andrei Maruta impreuna cu sotza au cantat muzica populara) Ion Artur cu trupa Romanasii.

In schimb, pana sa plec la spectacol, m-a bagat in boala ploaia inceputa de ieri noapte de la doua, terminata cu un sfert de ora inainte de plecarea de acasa(orele 16) Mi-am luat nervii pe ea gatind diverse prin bucatarie, sarmale, placinta cu pui, mere in aluat cu sos de vin si capsune, spuma de capsune...maine ma duc la mama sa-i duc bunatati si sa culeg alte capsune fiindca a plouat mult si se strica.

Oana, ma bucur ca ti-ai gasit leacul dar si pentru ca esti aici cu noi.

Koralina mie nu-mi place sa raman datoare, asa ca iti dau banul inapoi :happy1: (pentru mufinsii aia, stii tu!)

Stelina, vreau si eu soare ca m-a disperat ploaia...eu iubesc a nebunie ploile scurte de vara, dar la mine a plouat 14 ore necontenit, cu tunete, vijelii si momente torentiale ca m-am speriat si asa ceva nu pot sa iubesc.Ma si gandeam cum plec eu la spectacol, dar a stat in timp ce ma gateam si cand am iesit pe drum chiar iesise un pic soarele.

Lili, promit sa pun maine undeva sosul clatitelor, acum ma ustura rau ochii de fumul de tigara din localul unde ne-am veselit dupa spectacol.

Hazel, sper ca si tu ai petrecut frumos azi.

Floricica vreau si eu soare, mare, ousoare d'alea...

Alinutza, tu nu mai zici nimic de ceva vreme, esti bine?

Am zis tot ce mi-a trecut prin minte si de cine n-am zis , nu-i nimic, zic si maine ca doar nu ne-om lua adio. Dar pupacesc pe toata lumea dupa ce l-am pupat pe Tavi!Noapte buna!

Multumesc :hungry:

he,he! mai fata dar te-ai distrat nu gluma!!

Nici mie nu-mi plac ploile lungi, si la noi ploua de luni si tot astept sa merg la plaja...

Pupici!!

tot ai pozat ceva! Yummy! Gospodina de gospodina! Tu ce ai papat de aici?

Eu am papat un colt de painita calda cu ceva vanatai,gogoasa a doua zi adica ieri am mancat una cu dulceata de capsuni :hungry:

Buna dimi'! Sot negru de suparare ca au pierdut nemtii =))

La noi a fost concert azinoapte ca a traznit de numa',sa vedem azi cum o fi vremea ca momentan e incerta :hungry:

O zi faina tuturor! :lol:

P.S Ceva bun tot a iesit de la vizionarea meciului ca a zis sotul ca nu-i mai trebe' vizionat la calculator,ii poarta ghinion,nu-i tihneste din cauza de bub' etc.eu ii spusesem dar daca nu ma asculta :happy1: asa ca am scapat de el din punctul asta de vedere =))

A fost cutremur in Italia! :hungry: Fetelor sunteti bine?! l-ati simtit!?s-a simtit si in Torino?!

Cutremurul e spaima mea cea mai mare :happy1:

Hello, la lume. Am citit ca a fost in zona Bologna cutremurul.

sper ca toata lumea e bine, si eu sunt ingrozita de cutremure.

Deja ieri cu bomba aia de la brindisi, azi cutremur ofofof saraca Italia.

Buna dimineata asa, mai pe seara!

Intai si intai sper ca toate italiencele noastre sunt bine sanatoase si nu au avut probleme cu zguduiala!

La noi vremea ieri si azi a fost de doi lei, averse, adverse si traverse, yuck! Drept penrtu care eu si fiica-mea am fost animale de mall, aka molushte! Nu imi mai simt picioarele si m-am si enervat nitel, si-a luat cateva chestii foarte dragute dar nu poate sa le imbrace ca nu are papuci! Si cu papucii e mare problema, care ii plac nu sunt numarul ei sau costa de te indoaie sau care ii vin nu ii plac si gata! Asa ca sta domnisoara cu hainele in dulap si mai trebuie cateva excursii de cautat papuci! Si nu vrea singura, trebuie sa ma duc cu ea! Eh, atatea probleme sa avem noi!

Am venit acasa si am facut un bors de cartofi noi, acrrrrru si cu muuuult leustean, tare bun!

Voi ce faceti, cum va petreceti?

hello, hello!

ce bine-mi pare ca-n sfarsit a plouat si la mine. dac-ati sti ce zona secetoasa si arida e buzaul! en fin!

am reusit tot ce mi-am propus ptr we asta, ma simt linistita.

maine sper sa fie o zi relaxata, ceea ce va doresc si voua!

Cam pustiu pe la han?

Am terminat si eu tot ce mi-am propus , am facut si o oala de sarmale si vinete cu maioneza si ceva dulce , si dezastru in bucatarie dar tot eu am facut luna ,am facut si baie si acum ma duc sa ma pensez

Sper ca sunteti bine cu toate si pentru fetele din Italia si sper sa nu va fi afectat in nici un fel cutremurul :drool:

tot ai pozat ceva! Yummy! Gospodina de gospodina! Tu ce ai papat de aici?

Eu am papat un colt de painita calda cu ceva vanatai,gogoasa a doua zi adica ieri am mancat una cu dulceata de capsuni :drool:

Nu se pune B) si eu am calcat stramb, am papat 3 clatite care le-am facut joi, din lapte, faian integrala si cereale, fara oua- au fost yumm!

Apoi sambata la chinezesc si am papat paste de orez care-mi plac mie cel mai mult B) si un dulce...Daca ma aude Dani si Dexter am incurcat-o!

Salutare !!

Hazel, ce bine e cand ploua!! ha, ha! glumesc!...e bine intr-un fel ca ne mai inoim, ca mergem la Mall, dar pe alta parte e de rau, ca se cheltuie multi bani :drool:

Lili, harnica mai esti!

Eu nu stiu ce ma voi face saptamana viitore, ar trebui sa fiu cuminte,sa nu mai am contact cu dulciurile si carbohidrati dar- tot timpu este un dar B) ...luni o sarbatorim pe micuta Elena- adica pe Bebe ca pe ea o cheama Evelyn Elena si apoi vine si Inaltare Domnului...sunt in panica! B)

Pupici!!

hello, hello!

ce bine-mi pare ca-n sfarsit a plouat si la mine. dac-ati sti ce zona secetoasa si arida e buzaul! en fin!

am reusit tot ce mi-am propus ptr we asta, ma simt linistita.

maine sper sa fie o zi relaxata, ceea ce va doresc si voua!

Ma bucur ca totul e ok la tine.

Te pup!

Sal'tare si de la mine. Copila a plecat la fac.

Maine disdemorgen pleaca si sotul cu socrii la zurich;

eu am o saptamana relativ usoara.

Azi am *dulcegarit* s gatit cu frenezie...in primul rand pentru praz ca eram 11 la masa, si apoi a trebuit sa fac 3 tavi sa i le dau sotului sa duca la colegi...asa ca pentru noi o ciocolatoasa a casei si o tarta cu rabarbara...si petru el de dus o ciocolatoasa, un caramelshortbread si o catrinel :lol:....si stiu sigur ca pe maine si marti tre sa fac eu sa duc la colegi ca sunt 2 aniversari :lol:...

in rest totul bine si frumos.

La multi ani Ilene si Costici, sa traiesc si eu si tata si fratele si cumnata, si toti care serbam ziua numelui astazi!

post-114-13375804600888_thumb.jpg

Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI si din partea mea pentru toti sarbatoritii de azi, sa fie sanatosi, voiosi, voinici!

La noi e o zi superba, soare, cald, minunat (asa a fost de fapt si ieri si alaltaieri, sper sa fie cat mai multe zile din astea, iubesc soarele si caldura).

Va pup si m-apuc de lucru!

La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui , si mamei mele si mie :lol:

Ieri am fost intr-un parc botanic , foarte frumos , am facut cateva poze , o sa pun cand descarc camera.Dar , din pacate , am plecat la vanatoare fara pusca , m-a lasat bateria in toiul vizitei , asa ca nu am apucat sa pozez tot ce as fi vrut .

Buna dimi'!

La multi ani!''Constantinilor si Elenelor! :wacko:

Si la noi o zi superba cu soare ,cald! :o

O zi minunata tuturor! :wacko:

Cum ieri a fost vreme superba, uite ce bine s-au distrat fetele mele (poza e facuta in curtea liceului unde am invatat eu)

post-639-13375844058219_thumb.jpg