Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buey! Nu am cum s-o spun politicos, dar sunt piftii pe care le gusti si intepenesti!

Ori fara sare, ori cu o tona de usturoi, ori cu un deget de unsoare pe deasupra. Si ele in sine arata ok, mai ales intoarse cu fundul in sus si decorate.

Este exact ce uram amandoi si cum nu fac piftie in fiecare zi trebuie sa-i placa si lui!

stiu ca tot un porcusor executat e acolo :P dar parca nu ma mai impresioneaza chiar asa daca nu vad ... :P

:D

Eu sunt mai nesimtitoare.

post-100-13560344501227_thumb.jpg

post-100-13560345100492_thumb.jpg

:P

Buey! Nu am cum s-o spun politicos, dar sunt piftii pe care le gusti si intepenesti!

Ori fara sare, ori cu o tona de usturoi, ori cu un deget de unsoare pe deasupra. Si ele in sine arata ok, mai ales intoarse cu fundul in sus si decorate.

Este exact ce uram amandoi si cum nu fac piftie in fiecare zi trebuie sa-i placa si lui!

Te inteleg perfect, dar descoasel delicat cum trebuie sa arate si cum ar fi

gustul care il incanta si crosetezi piftia pe placul vostru :D

Vorbiti de piftie, a mea e acum in boluri la racit.

Nici eu nu am facut cu afumatura sunt curioasa cum ar fi, merg la Geany sa gust :P

:P noi am fost serviti cu una de se sorbea din lingura ca pe supa :D cica:'' nu s-a legat ea prea bine dar e fara gelatina ,naturala 100%'' :D

Si acum radem de numa pe seama asta :D

Si mie-mi place simpla pftia/raciturile, dar fratello o face cu amestec de adidasi si ceva afumatura.

Ca sa va amuzati, si sa vedeti cum mi-ar sta bolunda :D....deghizata pentru concertul cu muzica de seriale TV :P

post-16-13560359949787_thumb.jpg

Te inteleg perfect, dar descoasel delicat cum trebuie sa arate si cum ar fi

gustul care il incanta si crosetezi piftia pe placul vostru :thumleft:

Vorbiti de piftie, a mea e acum in boluri la racit.

Nici eu nu am facut cu afumatura sunt curioasa cum ar fi, merg la Geany sa gust :)

Eu fac clasica si de anul asta... daaaar promit ca Sf. Ion, adica de ziua mea cum ar fi, incerc si combinatia!

Il stiu ce-i place, de aia ma intrebam de afumatura!

Stella arati bine, daca ma vezi pe mine ma "scufunzi" cu Miss Piggy!

Eu fac clasica si de anul asta... daaaar promit ca Sf. Ion, adica de ziua mea cum ar fi, incerc si combinatia!

Il stiu ce-i place, de aia ma intrebam de afumatura!

Stella arati bine, daca ma vezi pe mine ma "scufunzi" cu Miss Piggy!

Sa stii ca nu cred, te-am vazut cu pisi in brate si esti frumoasa, nu mai zi asa.

deci numarati ca vine sfarsitul lumii!!

m-am uitat la labute, ele dorm in pace, netulburate! as zice ca nu vine azi!

S

Ca sa va amuzati, si sa vedeti cum mi-ar sta bolunda :thumleft:....deghizata pentru concertul cu muzica de seriale TV :)

woo ce bine iti sta bonda!!!!!!!!!!!!!!!

deci numarati ca vine sfarsitul lumii!!

Ce sa mai numar? iaca am numarat pina azi nu? nika deci facem sarmale si umplu paleurile si polosii de Craciun. :thumleft:

Deci chiar e ceva in atmosfera. Rad de 2 minute ca unul a fost declarat prin sentinta judecatoreasca ca a fost categorisit ca este "epiderma organelor genitale" de un martor si ca nu stie ce era in spatele actiunii de nu stiu ce frauda ca el era doar..... Nu vreau sa-mi imaginez ce era in dosar, dar daca s-a ajuns la asta, pot sa rad?? Eu ma gandesc la saraca grefiera, cum sa scriuuuu euuu, cum sa scriu :thumleft: ??

Las' ca scriu maine!

Ai scris??

Da, am scris!

Ce fata o fi facut judecatorul/ judecatoarea nu se pune, dar este priceless!

Dar altceva ce putea scrie, daca asta a zis martorul??!!

Stella iti sta beton!!!!!!!

Moatzo ce captura faina ai acolo :thumleft: ! Eu am dezosat alaltaieri 2 iepuri, al meu a zis: cum faci numai tu stii, sa faci asa ceva! :P

Altii se impresioneaza cred, eu n-am nici o treaba. Apoi am luat 2 bibilici, 2 rate si un clapon, toate cu tot cu cap si a trebuit sa le desfac pe rand, sa le curat, etc. Probabil mi se trage de cand eram mica, ai mei ma luau cu ei mereu la tara si vedeam cum agata tata iepurele in cui dupa casa si-i lua pielea jos, capul il dadea la caine, si-apoi il curata frumos si-l luam in targ sa-l papam. Iar cu gainile, o ajutam pe mama la scos penele cand le taia, asta e, ma bagam cam peste tot.

Asa ca-s nesimtitoare si eu :)

Si mie-mi place simpla pftia/raciturile, dar fratello o face cu amestec de adidasi si ceva afumatura.

Ca sa va amuzati, si sa vedeti cum mi-ar sta bolunda :thumleft:....deghizata pentru concertul cu muzica de seriale TV :)

Imi place mult!!

Te prinde bine blondul!

Neatza la han. Merci doamnelor de complimente, fdar fusei blonda pretz de 2 h :P, gata , mi-a trecut :thumleft:

Azi ultimele concerte pe anul asta. Stau in cumpana, daca sa platesc facturile au ba :P....

Azi si maine dupa masa sa fac niscai cumparaturi, diseara sunt invitata la o paranghelie, si maine seara imi vin invitatii :)

predau legatura.

Anutza si Moatza, moama cata lume ati invitat cu asa cantitati?

O zi faina tuturor.

Am *furat* poza unei colege pusa pe FB

ha, ha, ha https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Mă scuzaţi, trebuia întâi să dau bună dimineaţa. Da' mi-a înveselit stella ziua. Tare-mi place că lumea se mai ştie bucura înca :)

La mine azi e utlima zi de lucru pe anul ăsta şi abea aştept să inceapă vacanţa. Vorba cuiva, e binemeritată https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi bună :thumleft:

Neata si de la mine! Pe aici e soare, senin si friiig, dar e frumos, pacat ca nu mai e zapada aproape deloc.

Stella, arati super, imi place!

Azi merg in oras dupa cadouri (ieri am aluat alimentele), mi-a dat si mama bani sa iua si din partea lor, doar ca pe-aici pe la noi nu-s cine stie ce chestii faine. Sper sa gasesc ceva-ceva totusi. Fetelor le-am adus din Thailanda niste bijuterii din argint foarte faine, cu broscuta testoasa si Converse (ca erau ieftini tare fata de aici), dar astea le-am dat deja, acu o iau de la capat...

Va doresc si eu o zi frumoasa!

Buna!

La mine elfii mei ma ajuta in bucatarie(se lupta cu masina de nuca,sa dea nuca pt. cozonac :thumleft: )

post-405-13560775003634_thumb.jpg

Iar eu asa cum ii sta bine unei duoamne' ma dau pe net :P

Treburile merg incet dar sigur,am carnita luata si nuca macinata,ma doare la teneshi' le fac eu pe rand asa! :P

O zi minunata tuturor! :)

P.s Mai tii minte Stelin' cand mi-a dat bub' nucile la gunoi?!(asta dupa ce le curatasem normal) :P :P

Buna!

La mine elfii mei ma ajuta in bucatarie(se lupta cu masina de nuca,sa dea nuca pt. cozonac :thumleft: )

Iar eu asa cum ii sta bine unei duoamne' ma dau pe net :P

Treburile merg incet dar sigur,am carnita luata si nuca macinata,ma doare la teneshi' le fac eu pe rand asa! :P

O zi minunata tuturor! :)

P.s Mai tii minte Stelin' cand mi-a dat bub' nucile la gunoi?!(asta dupa ce le curatasem normal) :P :P

Si io mi-aduc aminte...deja parca-mi miroase a cozonac, ce pofta mi-e.

Buna dimineata, fetelor!

Stellina, iti sta f. bine blonda!

Am vazut ca ati discutat ieri si ati fost vesele. Cand am plecat de la serviciu ieri mi-am uitat laptopul in cuier :thumleft: Asa ca aseara nu am avut chef sa duc lupte de strada cu mandrul si nu am mai intrat deloc.

Am fost la cumparaturi si a fost asa cum ma asteptam-crima! Ca sa nu mai zic de trafic. Biata masinuta nu a avut loc in parcarea supermaketului si a trebuit sa o infig in parcarea unui bloc din apropiere. Sa va zic ce am mai injurat pana am carat tot calabalacul cumparat?

Una peste alta, am scapat si de cadouri (de fapt mai trebuie sa cumpar niste sticlute cu vins si maruntisuri). Mandrul s-a ales cu o camasa superba si chiar imi vine sa ma pup singura pt alegerea facuta. Restul primesc treburi mai mult sau mai putin importante :)

Va pup pe toate la gramada si va doresc o zi buna si sa aveti mult spor! Azi e ultima zi de munca pe anul asta si avem si un sarbatorit. Cum deocamdata nu s-au aliniat planetele, soarele e la locul lui (el stie unde!), ne continuam programul normal de Sarbatori!