December 31, 201015 yr comment_69611 La multi ani dragilor !Sa va distrati,sa uitati de probleme si sa mancati o sarma (cine are ) si pentru mine ca tot n-am intrat in posesia verzei acre.. ps nu sîrma,sarma-sarmaluta Report
December 31, 201015 yr comment_69612 La Multi Ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate...Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc...Poate toate la un loc! Petrecere frumoasa tuturor! Report
December 31, 201015 yr comment_69619 La multi ani tuturor!!!Sa ne regasim cu bine in anul ce vine Report
January 1, 201115 yr comment_69637 Maii am revenit!!!...M-am adunat pe la casuta mea... In primul si in primul rand ''La multi ani!'''... Asa a fost la ora 12: Artificii: Io' in tuata' splendoarea me' personala Mai deaprope pt. cei cu ochelari.. Se poate fara bubulet,ia ce mandru e de artifica lui... Am primit cadoo o coronita(diadema) nostima,asa ca am probat sa vad cum imi shade... Am si caciulita de craciunita... Incerc sa va fac,cu ochiul da nu prea-mi iese la ora asta .. Muoama cand o vedea maine sotul pozele astea (ca o fost de servici sa nu creada ca m-am distrat,fac si una pe botoasa,ma fac ca mi-i dor de el...sanchi... )... Vreti codite stiu,stiu,pai dupa caisata,vin rosu si sampanie(spumant ma rog...).. Hai ''La multi ani !!!''Fetelor,vin si cu meniul da sa culc bubuletul,ca doarme pe el... Report
January 1, 201115 yr comment_69639 Asa am revenit,''inaltimea sa s-a retras in dormitorul regal... '' Vin cu povestea...De cum am ajuns la mama am intrat derect' in actiune la taiat ceapa pt. mancare rece,scuzati poza ca e facuta de mama,care e si mai nepriceputa ca mine la pozat(asta daca e posibil asa ceva) si care m-a decapitat,nu-i nimik,n-ati pierdut nimic,credeti-ma pe cuvant ... Dupa ce am taiat o caruta de ceapa... Se adauga felii de masline si de lamaie(pun detalii pt. cei care nu stiu ce e mancarea rece)... In plin proces tehnologic... Asa arata dupa vreo 3 ore,de fiert cu vin... Si pe platou (trebuie sa fie atat de scazuta ca sa fie numa suvite de carne si ca o salata beof).., Asta fu placerea lui tata... Am dat la cuptor si o tava cu pui,presarati cu ierburi de provence si nush ce ierburi mediteraneene,ca mama a pus,si ceva carnaciori(nu-s din aceeasi poveste,dar e revelionul asa ca ...)...Stropiti cu vin. Revin cu restul... Report
January 1, 201115 yr comment_69640 Am facut 3 salate beof de pui,dar numai cea din cantzarola sotului pt. la munca a ramas salvata,asta e alta n-am... Aperitive diverse,nu le mai puneam dar e alaturi un rachiu de caise(sau ce-o fi el)de la Dorohoi... Un platou cu friptura carnati si cartofii mei imbatabili(dau gata pe oricine cu cartofii astia nu am intalnit inca pe nimeni sa le reziste)... Sote de ciupercute cu o tzara de usturoi... Si o excelenta salata asortata,cu ceapa rosie,putin morcov,ulei de masline si zeama de lamaie... O imagine de ansamblu... Dulciuri a facut mama chek si negresa (eu voiam sa fac un tort dar din cauza de raceala s-a amanat)... Si un mos cantaret,super nostim da din shale de numa'... Inchei cu cateva detalii din bradul mamii.. Stiu ca v-am plictisit dar eu sunt vorbareata rau ,e greu pana incep ca apoi va fac ,capul damburi...Gata Geany,pune frana si treci la nani... Report
January 1, 201115 yr comment_69641 La multi ani,fete si baieti! La multi ai,Geanino,ca vad ca noi doua bîntuim pe aici!Eu acum am ajuns acasa! Adica acum am venit noi,astia babacii Report
January 1, 201115 yr comment_69647 La multi ani fetelor. Geanino, da ce "artificii" ai pe bluza fatooooooooo. si bubuletu ce seriojna s-o facut...ia vezi ca tot anu o sa fie asa serios Maya, noi "babacii" acasuca, copila in targ cu pretinii .. Report
January 1, 201115 yr comment_69654 [color=#ff0000][b]LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE!!![/b][color=#000000][color=#000000] [/color][/color][/color][color=#000000]Noi am stat acasa, la 00:00 am iesit pe balcon (a fost gerrrr!), ne-am uitat la artificii, am baut Lady M si.... ne-am pupat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif[/color]Eu am rezistat pana la 4 dimineata.Acum beau o cafea si ascult Concertul de Anul Nou de la Viena!Geany, esti fantastica! Sunteti toti atat de dulci.....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 1, 201115 yr comment_69656 Geany io nu vad prea bine la ora asta dar e musai sa-ti spun ca te iubesc , sa fii fericita si sanatoasa in 2011! Si pt toata "gasca" de pe artacool o calda imbratisare si un sincer "La Multi Ani!"Sa dea D-zeu un an bun! Report
January 1, 201115 yr comment_69657 La multi ani!Va salut si eu, prima data pe anu' asta!Sa fiti sanatosi, vad c-ati debutat corespunzator! Si io! Report
January 1, 201115 yr comment_69668 Moatzo....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Primiti cu sorcova? Report
January 1, 201115 yr comment_69669 Moatzo....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Primiti cu sorcova? Report
January 1, 201115 yr comment_69683 [center][b]http://www.cimec.ro/Etnografie/craciun/Sorcova.jpg Sorcova, vesela,Să trăiţi, să-mbătrâniţi,Peste vară, primăvară,Ca un păr, ca un măr,Ca un fir de trandafir.Tare ca piatra,Iute ca săgeata,Tare ca fierul,Iute ca oţelul. La anul şi la mulţi ani! [/b][/center] Report
January 1, 201115 yr comment_69691 Si rasplata pentru sorcova!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 1, 201115 yr comment_69702 Fetelor... Acum m-am adunat de pe drumuri,ca mi-a venit sotiorul acasa si doar o cafea am baut si am si sters-o cu sorcova,a primit bubuletul de la Steluta,o crenguta de bradut tare faina deaia cu bobite rosh' si conulete,si cu aia am plecat la sorcovit,doar ca am uitat sa-l invatam poezia,asa ca ce a prins el la repezeala,cam asa arata sorcoveaua lui...: Socoda,socoda(asta-i sorcova),vesela...Ca un fil de tlandafil...Tare ca piatra...Scoate bunga si da bani...La baiet'(asta-i de la el putere)... Inutil sa va mai zic,ca s-a procopsit cu o grama' di 'bani' ca toti de drag il pun sa o mai spuie o data asa ca tre sa scoata banii,are buzunarele pline de bancnote mototolite...are si planuri mari cu ei,vrea sa-l duca pe tac'su la o bere si de rest sa-si ia bilute(de-alea de la bancomat de bagi monede,cred ca va goli vreo 2 bancomate sau cum s-or fi numind boambele alea...) Steluto,Maya,Zozo,Nane,Moato' si toate fetele aveti un pup mare mare de la mua'... Report
January 1, 201115 yr comment_69704 La multi ani fetelor. Geanino, da ce "artificii" ai pe bluza fatooooooooo. si bubuletu ce seriojna s-o facut...ia vezi ca tot anu o sa fie asa serios Maya, noi "babacii" acasuca, copila in targ cu pretinii .. =))Steluta mea draga am o bluza idem da cu chestiile verzi ambele cadoo de la mama,eu ziceam ca-s neshte' frunze exotice ashea,da' daca spui mata ca-s artificii atunci chiar ca am fost inspirata (tii!!ci dishteapta sunt si nici nu stiam ).... Report
January 1, 201115 yr comment_69706 P.s:Beyyy!!!so stracat lista cu sarbatoriti?!!!...s-o spart vreo tzava ceva,ca-i inundatie maii!!!...Aduceti mocu,vb. bubuletului(asa zice el la innundatie sa aduci mopul...) Report
January 1, 201115 yr comment_69709 P.s:Beyyy!!!so stracat lista cu sarbatoriti?!!!...s-o spart vreo tzava ceva,ca-i inundatie maii!!!...Aduceti mocu,vb. bubuletului(asa zice el la innundatie sa aduci mopul...) Nu s-a spart nici o teava, dar s-au declarat toti pe 1 ian, ca sa iasa cu o singura socoteala la cheltuieli. Report
January 1, 201115 yr comment_69712 P.s:Beyyy!!!so stracat lista cu sarbatoriti?!!!...s-o spart vreo tzava ceva,ca-i inundatie maii!!!...Aduceti mocu,vb. bubuletului(asa zice el la innundatie sa aduci mopul...) Nu s-a spart nici o teava, dar s-au declarat toti pe 1 ian, ca sa iasa cu o singura socoteala la cheltuieli.Hi hi hi!!!Poiii,ashea io' nu ma mai jioc'...si toti 41 de ani...Hmmm!!! Drept pedeapsa o sa-i strigam pe toti Atzilica(Vasilica vb. bubuletului)... Report
January 1, 201115 yr comment_69721 Fetelor, foarte frumos ne-ati mai sorcovit voi. Multumim frumos.Va doresc tuturor un an nou mai bun, cu multe realizari si bucurii! La Multi Ani! Noi am ascultat binisor de sfatul lui Pisco, ca asa e frumos, si am plecat cu cerbii la munte. Am avut parte de zile superbe, cu zapada, soare, mult aer curat si un Revelion pe cinste. Iaca cerbul de care pomeneam, bietul de el, s-au si speriat copiii: Partia de schi vazuta de jos si de sus: Baietii la zapada, au schiat si s-au dat cu saniuta americana, ligheanul popular: Si eu cu juniorul la cabana in ajun de anul nou: Report
January 1, 201115 yr comment_69726 Chef-A , ce fain si ce bucurosi dunt flacaii tai. sa va fie de bine vacanta. Report