December 28, 201015 yr comment_69130 Hellooouu!!! Voi ce faceti azi?!!Ca eu am o lene de ma doare,am planuri mari pe azi: NIK,NIK ,NIK + NIKA la puterea 2(adica la patrat)... sunt numai eu cu bubuletul,asa ca azi ma odihnesc,am spalat o caruta de vase am aspirat facut curat ,aerisit,HALT,ajunge ...Maine de dimineata fac ,cumparaturile pt. revelion,joi si vineri gatesc,dar azi NIET,NADA...Sa-mi fie rusine... Report
December 28, 201015 yr comment_69131 Sa-ti fie de bine, Geanino. se si cade dupa atatea bucate si curatenie, sa te hodini.asa ca profita de bubuletz, si lasa-te in voia lenii, ca tare bine mai prinde cand si cand.da sa inteleg, ca daca hangita e off, si hanul e inchis ?sau noi intram si ne servim ca la noi? Report
December 28, 201015 yr comment_69133 Sa-ti fie de bine, Geanino. se si cade dupa atatea bucate si curatenie, sa te hodini.asa ca profita de bubuletz, si lasa-te in voia lenii, ca tare bine mai prinde cand si cand.da sa inteleg, ca daca hangita e off, si hanul e inchis ?sau noi intram si ne servim ca la noi? AAAaaa!!!Pai nu-i inchis tocmai ca inchisei casa ca sa stau la han la cioace cu voi... Report
December 28, 201015 yr comment_69135 Asa ultimele ramasite dupa dezastru,ieri am avut ultimii musafiri... Aperitive unde s-a servit un rachiu adus de unchiul de la Dorohoi...Salata de icre... Branza murata picanta cu ceapa rosie,masline etc... Porcarii,sunca,gusa ,toba... Sarmalele,n-am mai pozat ca le stiti,si tochitura... Servite cu vin alb,sau rosu asta din urma adus tot de unchiul din soi de strugure fraguta sau ceva de genu,f. parfumat si bun(a se remarca salata de varza murata,cu mult piper si ulei... )... Am avut si peripetii ca s-a luat curentul vreo' 2 ore,unchi-miu daca nu-i intreg la minte(ca dealtfel toti din familia mea)mi-a cerut o factura de la curent,a luat nr. de telefon deacolo si a sunat,zbierand pe balcon din toti rarunchii(ca l-a auzit tot cartieru')ca lui sa-i dea curentul,ca-i bunica,conectata la aparate si moare mamaia...Duamne,nu-i intreg... Report
December 28, 201015 yr comment_69145 Geanino, sa va fie di ghini...pana in revelion doar o leac de dreasa de barabule, asa mai usurica, si brenu mai scoateti curentu, sa nu moara mamaieeeeee Report
December 28, 201015 yr comment_69148 Geanino, sa va fie di ghini...pana in revelion doar o leac de dreasa de barabule, asa mai usurica, si brenu mai scoateti curentu, sa nu moara mamaieeeeee Ezact' in gand cu barbat-miu ai fost,de revelion vrea salata buf. de pui,si in zeama aia buna,numa o ciorba de barabule,lunga,asa o zis... De revelion o sterg la maica-mea,gataa !!!Taica-miu vrea mancare rece,sotul salata buf. de pui,altii ouri umplute...asa ca se vor face di tattttii...Pui la cuptor stropiti cu vin(ca sa nu mai vedem porc) cu vreo 4 garnituri:sote de ciuprci,piure,cartofi la cuptor,si vreo' 2 copti ca fiecare cu piticu' lui...si o salata mare, mare asortata,eu in aia ma infing,sa nu mai vad muraturi...Si un tort cu crema de lamaie ,freashca si fructe,mandarine,portocale,ananas,vin spumant...Asta,e am spus... Report
December 28, 201015 yr comment_69150 Halli hallo evribadiFete, va pup pe toate si va urez in continuare mult spor la treaba. Imi plac mult de tot pozele voastre! Ma alatur si eu cu cateva poze, cu toate ca incalc complet the dressing code ) ... in halat de casa si jambiere à la bunica Leontina Sa nu va prind ca va luati de stilul meu! Pentru ca seara mea de Craciun a fost organizata mai mult decat spontatn, nu am avut timp sa pregatesc nimic traditional, sper sa o fac de Revelion macar. In seara de Craciun am avut fondue de carne, cu salata, chips, tortillas, sampanie, vin, desert. Din fericire am avut bradut, pe care l-am luat in ultimul moment si l-am facut in ziua de 24. E cel mai mic bradut de Craciun insa imi lumineaza casa si sufletul Report
December 28, 201015 yr comment_69152 Ei si Mosul m-a cadorisit cu un manual complet de fotografie, pe care sper din inima sa am timp sa il studiez din scoarta in scoarta. In plus, un kit de exersat , dar doar de exersat, nu e al meu O camera deosebita, cu nenumarate posibilitati. Sper sa am timp sa absolv macar cursul de baza, ca sa ajung sa fac si eu cu Olympusul meu ce iese cu 7D -ul asta Report
December 28, 201015 yr comment_69153 Laponicaa!!... Excelent stilul tau,seamana cu al meu,dar eu n-am jambiere Te pup fataaa draga!!! ''La multi ani!!!'',ce frumos e bradutul... Report
December 28, 201015 yr comment_69154 Geany, pupa ochii aia frumosi de la mine!! Gata, pauza e s-a terminat, ma intorc la treaba Va urez o zi buna la toti! Report
December 28, 201015 yr comment_69155 Ca sa vezi coincidenta si mie mosul tot camera foto mi-a adus... S-o stapanesti sanatoasa... Edit:cartea sau kitul ca am pricipit dar m-am grabit si m-am exprimat gresit.. Report
December 28, 201015 yr comment_69156 Geany, pupa ochii aia frumosi de la mine!! Gata, pauza e s-a terminat, ma intorc la treaba Va urez o zi buna la toti! Uite acuma-l pupez si-i zic,e de la Laponica... Report
December 28, 201015 yr comment_69162 Acu' am luat io o pauza! Deh, iar bagaje, iar cu traista-n bat!Si io pup bubuletul! Fu cumintel? (ei, da, ce pot intreba si io!)Dupa doi Stefani de ieri, azi ma refac! Iar n-am facut nimic, mama sa traiasca! Doar o Alba-ca -zapada!Ia aici! Report
December 28, 201015 yr comment_69163 Chiar mi-e pofta de albacazapada...Bubuletul a fost cuminte in limitele acceptabilului(deci atat cat poate el sa fie)nu a facut nici un dezastru adicalea....''La multi ani !!''Zozo draga... Report
December 28, 201015 yr comment_69167 Lorica, ce faina esti asa in halat si jambiere. superb bradul, pregateala si mai ales cadoaiele.Zoazo, sa-ti traiasca Stefanii si mamutza cu alba ca zapada.Geanino , pai cum ai vrea tu sa fie bubuletzu cuminte cu asa famelie ?? auzi la ei, sa nu luati corentu, ca moare mamaie, care e legata la aparate...ti niarà bre , ca bubuletzu face nazbatii Report
December 28, 201015 yr comment_69170 Lorica, ce faina esti asa in halat si jambiere. superb bradul, pregateala si mai ales cadoaiele.Zoazo, sa-ti traiasca Stefanii si mamutza cu alba ca zapada.Geanino , pai cum ai vrea tu sa fie bubuletzu cuminte cu asa famelie ?? auzi la ei, sa nu luati corentu, ca moare mamaie, care e legata la aparate...ti niarà bre , ca bubuletzu face nazbatii Daa fata draga zau c-asa,e din familie,n-ai ce face... Report
December 28, 201015 yr comment_69172 Steluto, Stefanii mei iti multamesc (le citii, ca nu ma putui abtine!) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif , iara prajitura a fost un cadou pentru mamutza, e de la altcineva reteta.Tare s-au bucurat amandoi (si mama si tata) ca de multa vreme nu s-a mai facut praji asta pe la mine! Buna mea o facea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
December 28, 201015 yr comment_69173 Nu ma duc sa scriu la Ce m-a inveselit azi pt ca am lacrim. in ochi!!!! A sunat postasul , un pachet. La expeditor , numele unei foste eleve -de acum 2 sau 3 ani. Deschid pachetul : un cadou pt Elena si o scrisoare. Urari de bine pt printzesa chiar daca nu cunosc de la ea si de la inca 2 fete. Le pare rau ca timpul nu le permite sa vina sa o vada dar imediat ce termina sesiunea de iarna o sa-si gaseasca timp. Mama , ce plans am tras !!! Chiar ca mi-s slaba de ingeri! Report
December 28, 201015 yr comment_69174 Nu ma duc sa scriu la Ce m-a inveselit azi pt ca am lacrim. in ochi!!!! A sunat postasul , un pachet. La expeditor , numele unei foste eleve -de acum 2 sau 3 ani. Deschid pachetul : un cadou pt Elena si o scrisoare. Urari de bine pt printzesa chiar daca nu cunosc de la ea si de la inca 2 fete. Le pare rau ca timpul nu le permite sa vina sa o vada dar imediat ce termina sesiunea de iarna o sa-si gaseasca timp. Mama , ce plans am tras !!! Chiar ca mi-s slaba de ingeri!Te pup ca am patit-o si eu la fel cand am primit pachetul de la Steluta si Laponica,am plans cu sotul ca 2 copchii...numa' bubuletul era super bucuros si nedumerit... Report
December 28, 201015 yr comment_69176 Emotionant gest ! Mai mult ca sigur ca le-ai ramas la inimioara !Sînteti niste doamne frumoase ,ma bucur ca ati pus poze Report
December 28, 201015 yr comment_69188 Stiu ca probabil va oripilez,si poate multe dintre voi nu au mai auzit de asa ceva,dar dupa craciun sau mai ales dupa paste,asa terminam noi cozonacul...Salata de oua fierte,cu ulei putin otet si zeama de lamaie,apa minerala,sare piper...Servita cu cozonac... Report
December 28, 201015 yr comment_69204 Laponelo,deci pentru un 7D...se pare ca ai fost tare tare cumintica!Sa-ti traiasca Mosul! Report
December 28, 201015 yr comment_69207 Buna dragele mele.Vad ca v-ati distrat nu gluma...Eu am fost la parinti , azi m-am intors acasa pentru 2 zile sa rezolv niste probleme si am lasat "printesa " acolo.Am venit cu trenul , a fost ok , dar nu-mi vine sa cred ce diferenta de temperatura intre 2 localitati la 60 km departare.Cand am coborat din tren am crezut ca am ajuns la polul nord.Frig rau.Am inghetat pana acasa , dar m-am ambitionat eu sa fac miscare .Poate se lasa cu vreo sinuzita , ca sunt si fudula , nu aveam nimic pe cap. Report
December 28, 201015 yr comment_69223 Ai grija,si eu sunt fudula si nu suport nimic pe cap,mama mereu ma cearta,si ma cadoriseste cu esarfe(ca nici la gat nu prea port) si cu panglici impletite de ea...Nu stiu cum se face dar pe masura ce trece timpul devin tot mai groase ...Iata cadoul de craciun,la bubulet un ploveras impeltit de ea(cu guleras mai inalt pe gat) cu fular asortat,fularul lui mami cu jde' panglici aia din vf. e ultima ,de cate ori ma vede cu capul descoperit ma boscorodeste cum stie ea mai bine si mai pune la impletit o panglica mai groasa,de parca asi fi copchilu' ei sau ceva de genu ... Report