Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

• Author

Eu de fel is cam imprastiata si ma apuc de mai multe trebi o data, inainte eram si eu stresata, vai am musafiri nu-i curat nu-i masa gata da am lasat-o moale, la mine e tot timpul dezordine, le asez frumos pe toate vine dennis de la gradi si le imprastie la loc, de multe ori isi mai baga nasul si in dulapuri, il las si gata, nu e cocina da porci da nu e nici muzeu.

Geani, da fata, nucile alea sa le sparg :hug: :scratch:

• Author

Tot eu, v-am zis ca is habauca :scratch:

Geani in ce cartier din bacau a explodat blocu? ca astia de la stiri zic numa de bacau ,da eram curioasa sa stiu si cartieru

Eu de fel is cam imprastiata si ma apuc de mai multe trebi o data, inainte eram si eu stresata, vai am musafiri nu-i curat nu-i masa gata da am lasat-o moale, la mine e tot timpul dezordine, le asez frumos pe toate vine dennis de la gradi si le imprastie la loc, de multe ori isi mai baga nasul si in dulapuri, il las si gata, nu e cocina da porci da nu e nici muzeu.

Sissi parca esti sora cu mine :scratch:

Eu dupa ce ca-s taaaare vrednica de felul meu :hug: (parca v-am mai povestit eu ca atunci cand eram micuta daca ma intreba cineva ca vreau sa fiu cand voi fi mare,le raspundeam musafir,asta o perioada ca apoi am vrut pensionar

:-* ) ma mai ajuta si Patricia foarte mult.

Deci are o vitezaaaa ce n-ati vazut! In 4 minute devasteaza casa ! Si cand ii spun sa le punem la loc zice ..imi trebuie,nu vezi??..

De cate ori venea mama pe la mine,ma certa. De ce nu strangi jucariile de ce o lasi sa imprastie tot etc.

Cand am stat la mama 2 sapt cu Patri ,strangea mama in secunda 2 tot ce imprastia fata. O zi,doua zile,trei zile...

In a patra zi imi spune mama..las-o draga sa imprastie ce vrea,e si ea mica,se plictiseste,o sa facem curat diseara :-*

Fetelor am uitat cum se numeste strada exact dar e undeva spre Mioriteii,Bancii ceva peacolo,eu stau in celalalt capat al orasului si marturisesc ,nu prea ma pricep la strazi ca eu imi cam stiu doar imprejurimile ''habitatului meu natural''daca scap incolo ma pierd in momentu' unu'... :scratch:
  • Author

Doamnelor merci de info :hug:

Da zoazorel ,de bloc ziceau astia la stiri, ca a vrut o femeie sa faca ceai la sot a uitat gazul deschis si cind sa intors la bucatarie si a aprins lumina a explodat

Geani nici eu nu stiu fiecare straduta din bacau, da cartierele le stiu.

Mona :-* ma bucur ca nu sunt singura :scratch:

Geani un :-* la bubulet ca l-am vazut in poza da uitai sa-l pupacesc

Merci Sissi,Matei Voda 22 zice sotul ca el e cu strazile(pe vremuri trebuia sa anunte pe cei recrutati in armata ,ca acum nu se mai face si el stie astea...) ,vaii ce nenorocire mare pe bietii oameni,de i-ar ajuta cu reabilitarea primaria,ca oricum si-au pierdut si lucruri si tot bietii de ei....Sunt obligatorii detectoarele de gaz,oare ei nu aveau?!Cine stie ... :scratch:

Aveau, Geany, dar cica era scos din priza!

Acum au zis ca posibil ca eon gaz sa fie de vina pt. o conducta corodata si ca oamenii au sunat de ieri sa sesizeze miros de gaze dar nu a interesat pe nimeni... :scratch:

Haoleooo!!!mi s-au incrucisat ochii!!! :-* Beyyy io' am 3010 postari!!!!rushineee :scratch: ...chiar ca-s barfitoare rau..ptiiu!!!... :hug:

Edit 3011 cu asta... :-*

Bafta ta c-am fost io plecata! 941 cu asta, ca te luam de departe! Bucura-te cat mai poti, ca rezolv asta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Hai sa bem pe tema asta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

post-73-12929562037543_thumb.jpg

Hi hi hi!!!Hai zozo..io' acu' am vazut si am crezut ca nu vad bine..o fi o gresheala?!! nu cred.... :scratch:

Ma gandesc daca s-ar face un concurs care sa spuna:conditii de participare,sa fii inscris ca si membru pe forum pana la inceperea concursului si minim 3000 de postari ma incadrez...dar stau si ma gandesc :hug: daca o spune minim 4000,deci mai am de lucru... :-*

Cred ca o sa dau kilometraju' peste cap....Ce-oi fi avut eu atata de spus in peste 3000 de postari?!! :scratch: cred ca moderatorii o sa-mi trimita frun' plasture cadooo' sa-mi mai tin limba-n gura... :-*

Vai , da figura esti :scratch: auzi "plasture sa-si tina gura" , da' de ce s-o tii?!

Deciii fattaa 3000 de postari!!!!...eu acu' am vazut si m-am crucit(ca eu nu ma uit la astea eu spun ce-mi trazneste prin cap si gata...dau si fug...) :hug:

Noroc ca la telefon am rds si am nelimitat in retea si nush cat in fix romtelecom,ca si acolo daca era pe bani dadea sotul falament de mult si-asa depasesc... :-*

:hug: :-* :-* ce plasturi mai?!?!?! forumul, e aici ca sa scriem de zor, nu ca sa ne tinem gura ;) io asa zic :scratch:

:-* :-* ;) ce plasturi mai?!?!?! forumul, e aici ca sa scriem de zor, nu ca sa ne tinem gura ;) io asa zic :scratch:

O fi Boni,dar eu tot ma rushinez,cred ca o sa-mi schimb nikul in:cheacherona,sau radiosantz.bacau.ro,sau taca-taca,tzaca-tzaca,etc...Dar si Geany spune tot ca vad ca-s cunoscuta ca un cal breaz... :hug:

Mai doamnelor, is racita butuc! Offff!

Imi curge nasul ca robinetul defect si stranut ca pisica! Atat!

Offf, ce ma oftic! http://www.culinar.ro/forum/style_emoticons/default/medicine.gif

Iote-asa ma simt: http://www.culinar.ro/forum/style_emoticons/default/sa%20in%20cap.gif

o fi numa` la varsareti ? :hug: si pe mine ma paste unaaaaa :-* am tot stranutat , nasu da semne de defectiuni :-* , si capu incepe sa atarne cam greu ...ofofof. nici nik nu-mi trebe ;)

Nu!Si racii sunt defecti in perioada asta.

Pai va puteti inchipui ce grav e la mine ca de aseara m-am bagat pe medicamente.Tot asa am inceput cu stranutat si cu nasu' ca un robinet. :scratch:

Petu, uelcam in za clab!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Mie deja imi trece! Am redus consumul de batiste de la trei pachete/zi la 1! Deci...vin fiert!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Mi-a facut Stefan ceai de lamaie cu putin piper si niste pliculete de Modafen si...GATA! Deja mi-e bine! Fusei si-n piata azi.Lipsa lapte=sevraj! mama saraca, a uitat sa ma-ntarce si beau lapte ca pe apa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

• Author

Neata!

Gata eu am luat o ceasca de cafea de la boni :)

Doamnelor insanatosire grabnica :D

Cafeaua o beau si daca nu mai pot de racita.Fara cafeaua de dimineata nu mi-e ziua buna,dar nici un ceai cu lamaie nu refuz.

Asa,acum,ca m-am servit,ma apuc de bagaje;revin mai tarziu