December 24, 201015 yr comment_68868 Geany te rog frumos frumusel,da-mi si mie o bucatica de ceva afumat ca n-am sa pun la sarmale .Bine,inca nici varza n-am...o astept. Daca nu vine,am foi de vița ... Pup si eu bubuletul dulce !Am framantat cozonac,am baut si putintica tuica fiarta,asa ca am revenit la sentimente mai bune si va dau si voua o cescuta,doua tre sa ma credeti pe cuvant ca nu gasesc cablul sa descarc poza. Report
December 24, 201015 yr comment_68869 Draga mea...ma crezi ca spre rushanea mea,n-am baut maii tuica fiarta in viata mea?!!!!Tot aud pe toata lumea...Cum o fi?!!!... Report
December 24, 201015 yr comment_68871 Ma faci de ras ! Sau glumesti? Ca a baut ea si Patricia mea (bine,nu va ganditi la cine stie ce,a bagat si ea un deșt in cescuta mea ) Report
December 24, 201015 yr comment_68874 Draga mea...ma crezi ca spre rushanea mea,n-am baut maii tuica fiarta in viata mea?!!!!Tot aud pe toata lumea...Cum o fi?!!!... face bine la raceli, tuica fiarta, pui si fro doua boabe de chiper...mai mai ce brad frumos are bubuletzu' si ce happy e el; ii sticlesc ochii-n cap de nerabdare.eu zic sa-i dea moshu un colacel si vreo doua nuci, ca-n vremuri strabune , ca sa nu le mai arunce ( pe nuci) la gunoi ps Geaninoooooooo, galustele alea arata intr-un mare fel.. Report
December 24, 201015 yr comment_68875 Draga mea...ma crezi ca spre rushanea mea,n-am baut maii tuica fiarta in viata mea?!!!!Tot aud pe toata lumea...Cum o fi?!!!... face bine la raceli, tuica fiarta, pui si fro doua boabe de chiper...mai mai ce brad frumos are bubuletzu' si ce happy e el; ii sticlesc ochii-n cap de neravdare.eu zic sa-i dea moshu un colacel si vreo doua nuci, ca-n vremuri strabune , ca sa nu le mai arunce ( pe nuci) la gunoi Bubuletul daca vede nuci se dezumfla total vrea trenulet tomas''.... Iar tuica fiarta sa mor' io' ca n-am baut never... Report
December 25, 201015 yr comment_68947 CRACIUN FERICIT, UN AN NOU CU SANATATE SI MULTE BUCURII SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU! Report
December 26, 201015 yr comment_68988 Craciun fericit fetelor,cam gol la han...Ia ce s-a bobinat in fameleonul meu de craciun... Aperitive: Racitura: Ciorba de burta: Sarmalute cu smantana si ardei iuti... Tochitura cu usturoi,branza de burduf si mamaliguta,muraturi diverse: Piure de cartofi cu ceafa de porcule''la tava si carnaciori semiafumati... Si nu am pozat chiar tot,ca mai erau salata de icre,toba,pastrame etc...Dar familionul meu e super numeros,am musafiri la masa si azi si maine ....Doamne ador craciunul.... Report
December 26, 201015 yr comment_68994 Geany, valeu mamutza shi di bunatatzi , la sheli bucati.iaca eu am luat din mers o muratura si-oleac di tochiturâ Report
December 26, 201015 yr comment_68997 Geany, valeu mamutza shi di bunatatzi , la sheli bucati.iaca eu am luat din mers o muratura si-oleac di tochiturâServeste-te Steluto' cu di tati' ca ari' balta peshti'si Geany de-a tochitura,un ceaunoi...Muraturi estem dupa pofta inimii... Report
December 26, 201015 yr Author comment_69014 Sarbatori fericite!Am intrat scurt , mie mi sa stricat pc de citeva zile asa ca nu mai pot intra, pina cind ori il repar pe asta ori imi iau unu nou. Report
December 26, 201015 yr comment_69026 Sa va fie bine!,Sa va mearga la suflet sarbatorile,voie buna si La Multi Ani! Report
December 26, 201015 yr comment_69028 Maii s-o tacnit Geany!!!!Pre' mult alcoohooll straca' ma'... Daca nu radeti acuma' n-aveti simtu' humorului''maii!!!... Deci maine voi regreta enorm ca am pus bozele'' astea... Report
December 27, 201015 yr comment_69039 de ce sa regreti Geany. se vede ca esti vesela, si ca te bucuri de casa cu musafiri si de Craciun.foarte faine pozele. Report
December 27, 201015 yr comment_69040 de ce sa regreti Geany. se vede ca esti vesela, si ca te bucuri de casa cu musafiri si de Craciun.foarte faine pozele.Dapoi cand nu-s eu vesela Steluto,pozele sunt facute cu camera veche,fiindca cea noua era full cardul si se si descarcase,am pus-o la incarcat,ca azi iar am musafiri la masa... Am avut si ieri apoi pe seara am iesit la o plimbare,ne-am oprit intr-un bar si cu bubuletul,apoi am mers pe la parinti,pozele le-am facut la mama... Report
December 27, 201015 yr comment_69045 Geany, eu nu regret deloc ca le-ai pus Imi pare bine sa te vad asa de-aproape si sa ma uimesc ce tinara esti si ce frumoasa Report
December 27, 201015 yr comment_69046 Geany, eu nu regret deloc ca le-ai pus Imi pare bine sa te vad asa de-aproape si sa ma uimesc ce tinara esti si ce frumoasa Maii eu cand v-am spus ca sunt fremoasa sha rachitoari' nu m-ati crezut,maiii!!!Secretul e ca eu sunt o fire f. vesela si optimista si deaia par asa mai simpatica,importanta e frumusetea interioara si caldura ,eu asta am intalnit-o la fiecare dintre voi...Te pup Carmella draga si ''La multi ani!!'' vineri abea fac mancarea rece ca asa a fost comanda,sa vii sa servesti aici la han,te astept cu mare drag.... Report
December 27, 201015 yr comment_69048 geanny- te pup fata fromoasa ! ce hangita strasnica avem Iiihhaa!!!C-am fost ridicata la rangul di hangita Mi se potriveste rolul manusa,zau asa.... Report
December 27, 201015 yr comment_69050 Azi, intr-o vizita, am adus spre servire salata boeuf (poulet, de fapt...) si rulada cu carne, pana ieri musafiri serviti cu racituri din porc, sarmale din piept de curcan, friptura de curcan si cozonac, intru aici si vaz menu-ul cu bunatatile facute de voi si se contureaza clar ideea ca merg acasa si imi fac o salata de cruditati Splendid Craciunul, trait si simtit din tot sufletul, dar dupa postul tinut cam grea readaptarea la mancarurile astea; drept este ca nici nu te lasa inima sa nu faci/manaci, mai apare cate o comanda lansata de familie si masa iar ii plina chiar daca iti promiti ca "anul asta nu mai fac ...." Report
December 27, 201015 yr comment_69052 vad c=ati petrecut bine, v-au priit bucatele si v-ati rasfatat musafirii! noi am mancat in deplasare si-acum tre' sa vad ce fac cu mancarea de-acasa. saptamana asta nimic nu mai fac! Geany, tu lasa mai usor bautura! Ia si-o poza de la mine, ca s-o sustin pe Geany. Report
December 27, 201015 yr comment_69054 Frumoasa de Moata... Hi hi hi,mi-am cam facut de cap ieri,bautura ca bautura dar am cam dat iama si in sarmale si tochituri... Report
December 27, 201015 yr comment_69063 Moama ce de bunatati, da ce de doamne superbe. Moatzo arati foarte bine wooowww, Geany draga mea, sper ca esti mai bine acuma dupa ce teai intins in toate ) . Sunteti doua doamne foarte frumoase. Report
December 27, 201015 yr comment_69067 Si eu, si eu, pup dulce doua fete mumoase, cochete si harnice (Geany si Moatza)!!!! Report
December 27, 201015 yr comment_69076 Moama ce de bunatati, da ce de doamne superbe. Moatzo arati foarte bine wooowww, Geany draga mea, sper ca esti mai bine acuma dupa ce teai intins in toate ) . Sunteti doua doamne foarte frumoase. Sunt super bine draga mea 2-3 kile in plus (lacrimi de crocodil )...in rest supeerr!!! Report