Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

gata merge

Eu imediat ce l-a postat Zozo l-am vazut si ascultat,acum si la mine da eroare... :)

Edit da' merge... :)

ce bine ca am reusit sa intru in han, ca de 2 zile stau la usa :) si am inghetat de tot.

aaa, si l-am vazut si pe Peter pe afara. hai curaj la noi aici, ca-i tare fain :)

Pai sigur ca va fi frumos, ca ninge si voi fi mai mult cu voi!

Azi abia am ajuns la Stefan, maine fac putin curat si voi impodobi bradul, voi spala si alte alea.Dar voi intra si poe-aici!

Geany, nici mie nu-mi place Fuego! La colinde, prefer sa ascult clasice:

http://www.crestinortodox.ro/colinde-audio-colinde-craciun/

• Author
Avem pe alese ,vin fiert, tuica fiarta si nefiarta, uischiuri si visinati si nonalcoolice, mancaruri de toate felurile doar e arta culinara :)
  • Author

Eu nu am facut bradul inca, nici nu l-am cumparat, nu stiu de ce da imi place sa impodobim bradul in seara de 24, punem colinde, eu mai mult pe la bucatarie si sotul si cu dennis se ocupa de brad.Anul asta nu am cumparat podoabe noi de brad , o sa il facem multicolor.

Aaaa si stiu ca o sa arunce ecologistii cu bulgari de zapada dupa mine :) , da imi place bradul natural :)

Pai sigur ca va fi frumos, ca ninge si voi fi mai mult cu voi!

Azi abia am ajuns la Stefan, maine fac putin curat si voi impodobi bradul, voi spala si alte alea.Dar voi intra si poe-aici!

Geany, nici mie nu-mi place Fuego! La colinde, prefer sa ascult clasice:

http://www.crestinortodox.ro/colinde-audio-colinde-craciun/

Asa Azorico draga!!! :) :)

Eu cu Fuego nu am nimic,bietul baiet',dar cum am zis l-am ascultat atunci in cateva zile non stop ca pe o placa stricata si am ramas cu sechele,na' ma zgarie pe cerebel(si'asa e zgariat saracul destul :) ) :)

na`seara ! bine ca ati facut focu` cred ca s-a racit in han cat nu a mers forumul ; chiar , ce o fi cu forumul asta? nu stie nenea ala , ca noi avemn treburi importante ici la han? ca se acreste vinu din ulcele? :)

zoazoricaaaa- bine te-am gasit la noi ! :) :) :)

Si eu ma bucur ca v-am regasit!

Mi-ati lipsit mult!

Am adus si-aici un brad! Colinde avem....

post-73-12926129665077_thumb.jpg

Care veniti sa stati la masa cu mine ca urasc sa mananc singura!

Am crap prajit la tigaie de fier, nu de tefelon nu nica, cu mamuliga cu maioneza de usturoi si cu un Riesling da' care e prea dulce, nu imi place deloc. Care vreti un vin mai dulcic? Il donez. Azi am fost in market si am gasit la rusi seminte prajiteeeeee..si cu asta ma indeletnicesc azi , pana e gata pestele.

post-12-1292615711237_thumb.jpg

post-12-12926157301909_thumb.jpg

post-12-12926157447449_thumb.jpg

post-12-12926157710211_thumb.jpg

post-12-12926157860937_thumb.jpg

Io' cu pestele nu-s pretena' dar pt. tine ma sacrific (bobinez la mamaliga cu usturoi de numa..),vinul dulce-mi place(asta daca nu e o bere prin preajma)...Asa ca eu vin,pazeeaa!!... :-*

Care veniti sa stati la masa cu mine ca urasc sa mananc singura!

Am crap prajit la tigaie de fier, nu de tefelon nu nica, cu mamuliga cu maioneza de usturoi si cu un Riesling da' care e prea dulce, nu imi place deloc. Care vreti un vin mai dulcic? Il donez. Azi am fost in market si am gasit la rusi seminte prajiteeeeee..si cu asta ma indeletnicesc azi , pana e gata pestele.

Io am iesit deja pe usa, mi-s pe vine. Fii antena la usa, de nu-mi dai drumu' ai incurcat-o!

Ma iau dupa miros ca sa ajung la tine, da? :-*

• Author
Si eu vin, ma infing la peste si mujdei,maliga io las lui geanii, am facut si maliga da cu brinza si smintina,no ca beau si o gura de vin, da nu mult ca nu mai nimeresc copilul care trebe alaptat :-*

Ia la mama aciia un pa'ar! Noroc!

Prost! (adicatelea noroc, pe nemtaste, sa n-avem discutiuni, da?) :(

ma, da' tu cu 2 picaturi ma servesti pe mine? io ti-am pus la dispozitie sticloante intregi si tu iesi la interval cu o gurita de vin.... asa-i fromos???? :-*

Ia la mama aciia un pa'ar! Noroc!

Prost! (adicatelea noroc, pe nemtaste, sa n-avem discutiuni, da?) :(

ma, da' tu cu 2 picaturi ma servesti pe mine? io ti-am pus la dispozitie sticloante intregi si tu iesi la interval cu o gurita de vin.... asa-i fromos???? :(

Da chiar ca eu de bucurie nici nu bagasem de seama... :-*

Lapona m-ai terminat cu meniul tau :P :notworthy: !

Al meu sa n-auda de mujdei de usturoi, asa ca nu mananc nici eu ca zice ca miros 3 zile :wasted: ! Da' cat poa' sa fie de bun!

• Author

Geani pt tine o bere rece, chiar daca e ger afara merge

Al meu barbat ar minca usturoi si cu tort :notworthy:

Geani pt tine o bere rece, chiar daca e ger afara merge

Al meu barbat ar minca usturoi si cu tort :notworthy:

Om fi neamuri? Ca si noua ne place usturoiu'. Halim in draci la el.

Pana acu', vampirii nu s-au apropiat de noi! :wasted:

• Author
Cine stie foxi, al meu e de la tg jiu.Pina si copilul al mare ma pune sa ii fac sandvici cu ceapa si usturoi fara nik altceva :notworthy: barbatu imi zice ca dupa ce mai creste si cel mic il invata si pe el la ceapa si usturoi, acuma il invata numa cu mirosul

Cine stie foxi, al meu e de la tg jiu.Pina si copilul al mare ma pune sa ii fac sandvici cu ceapa si usturoi fara nik altceva :P barbatu imi zice ca dupa ce mai creste si cel mic il invata si pe el la ceapa si usturoi, acuma il invata numa cu mirosul

Hmmmmm...... jupanu' are ceva radacini la Tg. Jiu...... :wasted: Oare de-acolo se trage toata afacerea? :notworthy: Ca m-a dus si pe mine in vizita la niste neamuri de-ale dumisale de-acol'.