Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polos

Featured Replies

I-am facut si eu. Excelenti! Frisca am scapat-o de-a clocotit vreun minut si n-am avut rabdare sa las crema sa se raceasca si i-am umplut cat era cam calduta si cam subtire. Rezultat: am aruncat o gramada de crema si intre fursecuri a ajuns un strat de cativa mm. Dar tot buni au fost. Poze cu cei cativa care mai sunt: maine. A, si-am pus si cateva picaturi de esenta de rom in ei, si-n aluat si-n crema, ca mie mi se pare ca ciocolata se pupa bine cu romul. Eniuei, soacrei i-au placut (i-am facut sa-i dau cadou).

Poze:

post-30-13250680455678_thumb.jpg

post-30-13250680580531_thumb.jpg

I-am faut si eu in varianta blonda. La umplut am avut ceva peripetii dar finalul a fost delicios. Deci am vrut sa fac crema Mayei de portocale. Cand bagam eu tare in storcatorul meu manual jumate de portocala, ma uit in alta parte, apas pe marginea storcatoruli si mi se rastoarna tot sucul de portocale. Recuperez eu ceva, cmpletez cu suc de cirese negre, mi se pare ca nu ajunge, ma duc la frigider, stiam ca mai aveam portocale dar erau de fapt grepfruit, asa ca folosim ce avem si a iesit un mix de scuri de toata frumusetea s aromele. Le-am ornat cu cicolata topita.

post-476-13250063625358_thumb.jpg

post-476-1325006385595_thumb.jpg

post-476-13250064060526_thumb.jpg

post-476-13250064521353_thumb.jpg

bravo, cris, ai dat ceva lupte! si cu peripetii! :floare:

cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?

bravo, cris, ai dat ceva lupte! si cu peripetii! :floare:

cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?

Pai evident ca acum nu mai am nimic prin casa. Nu-i bai, noua ne place mai mult sa le facem si sa le daruim, noi doar gustam deh, varsta!

Dar vine Revelionul si o luam de la capat! Hi Hi!

I-am refacut si anul asta, dar nu mare mi-a fost mirarea cand ieri cand i-am scos sa servesc musafirii, al meu dupa ce i-a o gura de polos exclama: " sunt belea". :floare:

dovada

post-479-1325015053301_thumb.jpg

eu ii fac cu ganache de cioco alba dupa reteta Mayei, imi plac la nebunie

• 11 months later...

Sissi, Maya

Am venit sa va bucur cu Polosii vostri facuti de mine. De umplut o sa ii umplu in Ajun.

post-1316-13557603380007_thumb.jpg

Vreau sa fac si eu Polosii astia super, dar in acest moment nu am in casa 250 g unt :toothy9; Ar merge cu margarina??? :tongue3:

Vreau sa fac si eu Polosii astia super, dar in acest moment nu am in casa 250 g unt :toothy9; Ar merge cu margarina??? :tongue3:

Merg dc sa nu mearga?? se fac usor si sunt buni. Eu azi am mai facut o tura.

Cantitate dubla, ca mi-a stat mintea la ei de cand i-am vazut! Umpluti cu ganache de cioc cu rom, dementiali! Darius a venit si a gustat unul neumplut si dupa aia iesea din bucatarie cu o poala de biscuiti.. zic ce faci mai copile? "..pot sa iau asa mai multi?.. sunt gustosi!" puteam sa ma opun? :pupic:post-355-1355856657664_thumb.jpg
  • 2 years later...

Am reusit si eu sa-i fac, in sfarsit, demult ii aveam in plan. Cu crema de vanilie a Mayei, minunati sunt;

post-639-1419230026052_thumb.jpg