December 14, 200916 yr comment_8946 Simo, felicitari!!! Vazui ceva la subiectul cu "metabolic..." si cautai iute detalii! Sarcina usoara!!! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9052 Ia te uita, cine-o vinit in clubul burticoaselor! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Simona, iti doresc o sarcina macar atat de usoara ca a mea ...ca eu pana la 5 luni nici n-am simtit, acuma la 6 si oleaca deja se simte ghiozdanul greu, deh! Abia astept "impresii"! Report
December 14, 200916 yr comment_9155 Simona, Eu te cautam la "Diete" si tu tragi chiulul ! Bravo fata !Felicitari tie si fericitului viitorului tatic !Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara ! Report
December 16, 200916 yr comment_9617 Fetelor ,am ajuns la doctor mai repede decat am planificat , si anume duminica seara cu salvarea. Am cazut la masa si dusa am fost , zice al meu , de 2 ori pana a venit salvarea.Apoi n-am mai avut nimic , mi-au facut fel si fel de analize , am iesit doar ieri din spital . Ei spun ca se mai intampla. Azi am termin la doctorita mea si trebuie sa-mi masor valorile de la tiroida ca pastilele care le iau sunt prea mici. Au luat-o hormonii razna. O fi si oboseala , au zis ei , ca eu lucram de 3 ori pe saptamana si intr-o scoala privata , 2 servicii , ce mai Saptamana asta stau acasa apoi am vacantza. O fi fost si faptul ac am slabit mult in ultima perioada...........cine stie. Al meu s-a speriat , nu va mai spun. Eu nu prea , ca eu , sincer , am visat in timpul ala. M-am trezit cu mana lui pe fata , ma striga si pur si simplu eram nervoasa ca de ce nu ma lasa sa dorm! La spital l-am azut pe prichindel , are 5 saptamani , nu se vede nimic decat sacul ala , sau cum ii zice in Ro , sta cuminte in uter....asta-i important Report
December 16, 200916 yr comment_9682 Felicitari Simona! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara,o nastere usoara si un bebe sanatos Report
December 16, 200916 yr comment_9759 Simo, asta da cadou de mosnumai bine si sanatate, aveti grija de voi Report
December 16, 200916 yr comment_9780 Ce bine merge asa un cadou, in plus fata de casa . Ai grija de amandoi si sa va mearga toate struna Report
December 16, 200916 yr comment_9783 merci , fetelor! Azi am fost la doctor si bebele sta cuminte unde trebuie. In ianuarie fac analizele si primesc carnetul de mamica. Report
December 16, 200916 yr comment_9789 merci , fetelor! Azi am fost la doctor si bebele sta cuminte unde trebuie. In ianuarie fac analizele si primesc carnetul de mamica. Simona, felicitari inca o data si sa aveti grija de voi!!!!!!!! Report
December 16, 200916 yr comment_9859 merci , fetelor! Azi am fost la doctor si bebele sta cuminte unde trebuie. In ianuarie fac analizele si primesc carnetul de mamica.Simona, felicitari! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara si o nastere si mai usoara! Doamne ajuta! Report
December 16, 200916 yr comment_9894 Fetelor ,am ajuns la doctor mai repede decat am planificat , si anume duminica seara cu salvarea. Am cazut la masa si dusa am fost , zice al meu , de 2 ori pana a venit salvarea. Simona, las-o mai moale cu lucrul. Odihneste-te cat poti, si nu numai in vacanta, si dupa. Mai ales ca mai ai si stresul cu casa. Relax!!! Report
December 17, 200916 yr Author comment_10034 Alina, multa sanatate!!! Si sarcina usoara!! Raluca, multumesc frumos! Acuma, ca tot ma laud ca n-am aia, n-am patit aia...iaca mi s-au umflat si mie picioarele...rau de tot! :shock: Eu care-s mai dolofana asa, dar am glezne de caprioara ...vad intr-o seara niste butuci in locul gleznelor mele. :cry: Si vad ca nu se desumfla, de cateva zile le am asa...mi-a zis o prietena ca abia dupa ce nasc dau inapoi. Bine ca e iarna si port pantaloni. Asta e! Report
December 23, 200916 yr comment_11846 Alina, felicitari si sarcina usoara si de acum incolo!Simona, felicitari, sarcina usoara si fara greturi si/sau alte accidente. Stai in pat, cu picioarele usor ridicate si uita de munca macar pana depasesti 12 saptamani. Sa ne mai tii la curent cu starea ta ca sa mai venim cu experiente de-ale noastre ca poate cumva te ajuta. Report
December 26, 200916 yr comment_12126 Merci de urari , Huvi sa nu ma duc la munca primele 12 saptamani? Acum sunt in vacantza , mai am 2 saptamani , dar apoi.... Lunea trecuta m-am speriat iar , am avut o sangerare usoara , m-am dus la doctor si mi-a spus ca se mai intampla.....M-a controlat si BB-le era in ordine. Ce-i batea inimioara!!!!!!!!!! Ieri seara am gasit iar o pata mica mica , ca un cheag minuscul , iar de culoare inchisa.....apoi a fost OK. Miercuri am iar control. De 2 zile iau si niste seminte ( mai mici decat cele de in ) contra constipatiei si ma simt mult mai usoara , parca nici n-as fi gravida , chiar ma sperie sentimentul asta... Deocamdata stau linistita , nu pot sa stau toata ziua la orizontala , nici n-a zis doctorita. A zis sa ma ' ingrijesc' , sa ma ' schönen'. BB-le tau e tot la cuptor? Report
December 28, 200916 yr comment_12490 Acuma, ca tot ma laud ca n-am aia, n-am patit aia...iaca mi s-au umflat si mie picioarele...rau de tot! :shock: Eu care-s mai dolofana asa, dar am glezne de caprioara ...vad intr-o seara niste butuci in locul gleznelor mele. :cry: Si vad ca nu se desumfla, de cateva zile le am asa...mi-a zis o prietena ca abia dupa ce nasc dau inapoi. Bine ca e iarna si port pantaloni. Asta e! Eu aveam unul mai umflat decat celalalt.Stangul .Aratam oribil, era vara, am lucrat pana in luna a 7-a, eu de obicei port 36 -37 la papuci, a trebuit sa-mi cumpar sandale 38 sa pot merge decent la lucru.Alina Report
January 6, 201016 yr comment_14017 Vreau sa va spun ca as dormi intruna! Mai ales ziua! Daa nu dorm ziua , nu pot dormi nici noaptea , ma tot foiesc. Ieri am dormit de 2 ori! ( pe zi , da? ) Azi-noapte am dormit ca un prunc! Dimineatza m-am trezit mai fit ca niciodata! E ciudat? Sau asa tre' sa fie? Report
January 6, 201016 yr comment_14026 Vreau sa va spun ca as dormi intruna! Mai ales ziua! Daa nu dorm ziua , nu pot dormi nici noaptea , ma tot foiesc. Ieri am dormit de 2 ori! ( pe zi , da? ) Azi-noapte am dormit ca un prunc! Dimineatza m-am trezit mai fit ca niciodata! E ciudat? Sau asa tre' sa fie?asa tre' safie Report
January 6, 201016 yr comment_14061 Eu la inceputul sarcinii eram exact pe dos.. adormeam foarte tarziu si foarte greu, iar daca ma trezeam nu mai aveam chef sa dorm Mai erau si greturile de dimineata... Report
January 7, 201016 yr comment_14127 sa-ntzaleg ca ashe o durnit si consoarta? da, de fapt cel mai naspa era ca mereu era obosita, ii erea somn. dar n-a durat decit fro 2 luni. sau 3? acum ma gindesc cu groaza cum o sa fie cu number 2. ca alamicu nu o s-o lase sa doarma. Report