Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale.

Featured Replies

Si eu incerc pe cat posibil sa cumpar local si de sezon. sincer capsunii din luna februarie -martie, mari fara gust si din spania , ii boicotez .

la fel si alte produse.

Mi-a placut, am pus termometrul in carne si trebuia sa o scot cind ar fi ajuns la 80° dar era deja tirziu si am scos-o la 72 si bine am facut pentru ca era perfecta. Ar fi trebuit sa ingros sosuletul pe aragaz cu un pic de amidon dar era tirziu, asa ca mi-a ramas o cutiuta de sos pe care eu, nestiind ce sa fac cu ea am zis ca o arunc, mama a zis sa o congelez si sa o folosim al'data si asa am facut :)

Adriana, bine ai facut ca n-ai lasat-o pina la 80°C ca-ti iesea o friptura uscata si atzoasa. :hungry:

La 65°C ti-ar fi iesit friptura in singe, iar la 70°C iese frageda si de-o nuanta roz. La 72°C iese bine facuta si de-o nuanta gri. La sosulet adauga 1 Lg de creme fraiche si lasa-l sa fiarba 5-8' la foc potrivit. O sa vezi diferenta de gust. ;)

Mersi Dana, 80 scria in carte, o sa-mi scriu pe ea sa o scot cind e in jur de 70, era perfecta.

:hungry: aveam smintina romaneasca in frigider dar nu mi-a trecut prin minte, ma gindisem numai sa il ingros cu faina

• Author

Chef sa stii ca am luat dupa amiaza carnea, o bucata super faina cam de 1.2 kg, portocale am, acum sa vedem cand o fac =)) .

Eu zic sa folosesti carnea cat e proaspata. Sper sa va placa la fel de mult cum ne-a placut si noua. Sa ne spui si parearea ta. :cheers:

Foarte buna, multumim :occasion14: .

Sosul l-am ingrosat cu amidon (merci de idee Adriana) si a mers foarte bine cu carnea (sosul nu se vede-n poza ca era inca pe foc).

Pulpa de porc in general noua ne place cu ceva sos pe deasupra, fara mi se pare prea seaca.

Mai am si pe maine.

post-13-12960515753942_thumb.jpg

post-13-1296051672477_thumb.jpg

post-13-12960516937256_thumb.jpg

• Author

Foarte buna, multumim :occasion14: .

Sosul l-am ingrosat cu amidon (merci de idee Adriana) si a mers foarte bine cu carnea (sosul nu se vede-n poza ca era inca pe foc).

Pulpa de porc in general noua ne place cu ceva sos pe deasupra, fara mi se pare prea seaca.

Mai am si pe maine.

Sa va fie de bine. Ma bucur nespus ca v-a placut. Foarte reusite pozele.:occasion14:

Sotul a definit-o "Meraviglioso" si a mai adaugat "Vive l'art culinaire" :violent1: !

Pentru "Il Chef" :rolleyes: .

post-64-12963414942708_thumb.jpg

foarte buna si aromata. A fost bine condimentata si mi-a placut in mod deosebit aroma coajei de portocala.

post-341-12964259724133_thumb.jpg

• Author
yoyo si aura ma bucur nespus ca v-a placut reteta si a meritat incercata macar o data. Sa va fie de bine! :occasion14: