Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce mai cititi si ne recomandati?

Featured Replies

Nu am citit niciuna din cartile recomandate, Blackie, dar am sa mi le iau pe kindle.

Ieri chiar vorbeam cu fiu-meu de carti pe care le-am citit macar de 2 ori, asta ca am vazut ca era la Tv "Crima din Orient Express", si filmul l--am vazut de cateva ori, vreo 3 adaptari. Asta e una din cartile recitite, cred ca multe din ele sunt cele din copilarie si adolescenta...

Adi, pe vremea cand era fi-miu la liceu, adica acum 12-13 ani, Lullabies for little criminals a fost una din cartile studiate la literatura engleza. El mi-a recomandat-o. Oare acum o mai fi?

Nu cred, nu-mi aduc aminte de titlul asta. "A thousand splendid suns" stiu ca avut-o fiica-mea, dar nu mai retin exact ce altceva au studiat, probabil ca au avut si ceva de autori canadieni. Amandoi copiii mei au mers la acelasi liceu, 3 ani diferenta intre ei, si nu au avut de citit aceleasi carti. Nici macar Shakespeare, parca fiu-meu a avut "Romeo si Julieta" si "Macbeth" iar fiica-mea "Othello".

• 2 years later...
Vin cu 2 recomandari, 2 scriitoare pe care le-am descoperit nu de mult si de care nu ma satur citindu-le. Inca nu am terminat de citit tot ce au scris, dar pana acum nici una din cartile lor nu m-a dezamagit. Una este Mari Kubica si cealalta Kia Abdullah cu niste legal thrillere care te pun pe ganduri si te tin prins pana la sfarsit.