March 31, 201610 yr comment_235959 Nu am crezut ca voi spune asta vreodata...dar, mi-a disparut microbul...is rece, dead, tot, morte, nula. Nu ma mai impresioneaza si atrage ni-mic. Nici macar cele de gatit...stau cu 3 carti pe noptiera si mai deschid una din cand in cand...despre parfumuri. Oi fi intrat naiba in vreun con de umbra...spirituala, mentala... Report
March 31, 201610 yr comment_235962 Am avut si eu o faza din asta.Lasa-te dusa de val.Nu ai chef, nu citi.Ai sa vezi ca trece.Dupa un timp, ti se face iar foame. Report
April 1, 201610 yr comment_235966 Banuiesc ca cititi foarte mult si nu mai aveti timp sa scrieti si pe aici Eu citesc destul de mult, ca de obicei. Anul trecut a fost anul Stephen King pentru mine. Cu un an înainte a fost anul Murakami, iar anul acesta...nu stiu. M-am apucat de The Wheel of Time, de Robert Jordan. O serie de 14 volume, care în germana e împartita în 37 carti. Am citit prima parte, a doua e aproape gata. Povestea mi-a stîrnit interesul, atît încît voi continua cu cea de-a treia carte, însa nu stiu sigur daca voi termina vreodata întreaga serie...nu m-a prins înca, dar... Nu ma omor chiar dupa Murakami, dar recent am citit " Kafka la malul marii" si mi-a placut. Report
April 1, 201610 yr comment_235976 Am avut si eu o faza din asta.Lasa-te dusa de val.Nu ai chef, nu citi.Ai sa vezi ca trece.Dupa un timp, ti se face iar foame. Eu sper din inima...si faptul ca nu am timp pentru mine ma deprima. Ma simt in urma cu toate. Report
April 8, 201610 yr comment_236048 Si eu am avut faze de astea, nu aveam chef, însa ma "depresa" faptul ca nu citeam Cum zice Lili, foamea revine! Report
April 10, 201610 yr comment_236072 Multumesc de incurajare fete! Acum ceva ani mi-a trimis cineva pe forum Cavalerii de Dan Ioan in pdf-format. Are cineva din intamplare format pentru Kindle? Report
April 10, 201610 yr comment_236077 Multumesc de incurajare fete! Acum ceva ani mi-a trimis cineva pe forum Cavalerii de Dan Ioan in pdf-format. Are cineva din intamplare format pentru Kindle?Nu am, dar daca instalezi Calibre, e free, poti transforma cartile dintr-un format în altul. Report
April 13, 201610 yr comment_236154 De azi, doar libri de la biblioteca, altfel dau faliment.In plus am acces si la biblioteca digitala. Report
April 13, 201610 yr comment_236156 Va recomand The Light of the Fireflies (El brillo de las luciérnagas in spaniola) de Paul Pen. Mi-a placut mult, mult...si asta ca pe la inceput am fost pe punctul de a o abandona prin Metrou, pe urma dormeam 4-5 ore numai ca sa mai citesc putin Gasiti multe recenzii in engleza pe net (Amazon in special). Report
April 14, 201610 yr comment_236189 Titi, suntem pe aceiasi frecventa: Si Schatzing daca va plac de spionaj: Report
April 14, 201610 yr comment_236197 Nu, nu, nu m-a regasit microbul, dar sunt la capitolul "teatru radiofonic". Lovin' it! Azi: O lume disparuta de Arthur Connan Doyle. Un deliciu! Voi povestiti in continuare ce mai cititi, macar sa stiu ce pierd. Ah, mint, a trebuit sa citesc Sartre - Cu usile inchise- si Shakespeare, din motive de bac. Vorba lu' Moni: "Ca daca n-am stiut sa il iau cand trebuie..." Report
April 14, 201610 yr comment_236206 Nu, nu, nu m-a regasit microbul, dar sunt la capitolul "teatru radiofonic". Lovin' it! Azi: O lume disparuta de Arthur Connan Doyle. Un deliciu! Voi povestiti in continuare ce mai cititi, macar sa stiu ce pierd. Ah, mint, a trebuit sa citesc Sartre - Cu usile inchise- si Shakespeare, din motive de bac. Vorba lu' Moni: "Ca daca n-am stiut sa il iau cand trebuie..." Ptiu! Ma pui pe drumuri, da? Acu' tre' sa ma duc la OSIM...... Report
April 15, 201610 yr comment_236217 Titi, suntem pe aceiasi frecventa: Si Schatzing daca va plac de spionaj: Chiar ca suntem . Pe asta am inceput-o azi dimineata in autobuz (El Aviso o cheama aici). Un stiu ce sa zic de ea, ca am citit doar 15 pagini, dar mie imi place mult de Paul Pen (si imi place si cum scrie ) , asa ca banui ca va fi pe gustul meu. Report
May 12, 201610 yr comment_237081 Buna seara! Tot eu dupa mine Am venit sa va recomand Sotron (Rayuela) de Julio Cortazar. Am citit-o in trecut, in felul "traditional", incepand cu prima pagina si terminand cu ultima. Acum o citesc cu indrumarul lui Cortazar. Nu va mai scriu despre ea, gasiti multe recenzii pe net, este una din cartile mele preferate. Ca o anecdota, anul trecut, in Paris, am tinut mortis sa am o zi "libera" in vacanta, numai pentru mine ca sa merg sa vad cimitire...da, sunt un pic gotica...imi plac . Mormantul lui Cortazar este in Montparnasse, relativ aproape de cel al lui Brancusi si am vrut sa ii duc o floare si sa desenez un sotron pe lespede. A fost felul meu de a-i multumi pentru Rayuela... Sper sa o cititi si sa va placa! Asa cum spunea cineva intr-un blog..."Sotron - o carte ca o femeie fatala..." Report
May 13, 201610 yr comment_237091 Banuiesc ca cititi foarte mult si nu mai aveti timp sa scrieti si pe aici Eu citesc destul de mult, ca de obicei. Anul trecut a fost anul Stephen King pentru mine. Cu un an înainte a fost anul Murakami, iar anul acesta...nu stiu. M-am apucat de The Wheel of Time, de Robert Jordan. O serie de 14 volume, care în germana e împartita în 37 carti. Am citit prima parte, a doua e aproape gata. Povestea mi-a stîrnit interesul, atît încît voi continua cu cea de-a treia carte, însa nu stiu sigur daca voi termina vreodata întreaga serie...nu m-a prins înca, dar... Mie de Murakami mi-a placut doar " Kafka la malul marii ". Sau ma rog cel mai mult. Restul, asa si asa. Iar ultima citita si are mi-a si placut " Hotul de carti " Markus Zusak. Report
May 14, 201610 yr comment_237099 Eu citesc. Pentru ca am naveta lunga, pentru ca lucrez noaptea si pentru ca cititul e a doua natura si nu pot dormi fara carticica, acum citesc niste aiuristici de Alexander McCall Smith, un britanic foarte foarte prolific, cu un soi de lalaiala detectivistica de pierdut timpul agreabil. M-ar interesa foarte mult Alexander von Schonburg cu "Die Kunst von Stillvolen Verarmens " dar in romana sau engleza. Are cineva ebook ? Merci frumos Report
August 26, 201610 yr comment_238646 Da' ati citit trilogia Orbitor a lui Cartarescu si v-a placut? Report
September 11, 201610 yr comment_238812 Stie cineva care nu e in Romania daca exista vreun site romanesc care sa trimita carti in strainatate? Report
September 13, 201610 yr comment_238837 Stie cineva care nu e in Romania daca exista vreun site romanesc care sa trimita carti in strainatate?Sunt destule librarii / site-uri, de unde poti comanda carti, dar costa (uneori destul de mult).Libraria Eminescu are cateva informatii legate de plata si livrare pe site-ul lor.La fel si la libraria Libris - ei specifica faptul ca preturile de livrare se comunica separat..Alte librarii cu livrare in strainatate ar fi : Polirom, All, Diverta, Nemira, Teora, Humanitas ori Alege cartea.Dupa cum vezi, sunt multe variante.. Dar.. pretul de livrare nu stiu daca e asa usor de inghitit. Depinde si de cantitate / greutate, e adevarat. Eu am preferat sa comand mereu pe adresa din tara si apoi le-am carat / primit cumva.. Report
September 13, 201610 yr comment_238839 Eu am preferat sa comand mereu pe adresa din tara si apoi le-am carat / primit cumva..Tocmai asta vroiam sa stiu, experienta voastra.mersi frumos Report
September 13, 201610 yr comment_238840 Stie cineva care nu e in Romania daca exista vreun site romanesc care sa trimita carti in strainatate? I-am trimis eu carti Alinei in Italia.Libraria Eminescu. Libraria Eminescu:http://www.librariaeminescu.ro/ro/conditii-plata-si-livrare.htmlAr mai fi mai multe: https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=librarii%20care%20livreaza%20carti%20in%20strainatate Daca te pot ajuta, spune-mi! Report
September 14, 201610 yr comment_238856 Da' ati citit trilogia Orbitor a lui Cartarescu si v-a placut? Eu de cand am citit articolul pus de tine, am cautat-o.Cu abonamentul de la biblioteca as putea sa o descarc gratis pe tableta, dezavantajul este ca ai timp 14 zile sa o termini.Expirat timpul iti dispare de pe dispozitiv.Poti sa o redescarci daca mai este disponibila normal.E un imprumut online. Momentan nu pot sa o descarc ca am depasit doua carti lunar.Deci astept sa treaca septembrie. Report