November 12, 201411 yr comment_222267 Merci pentru Barbery. O voi cauta si eu. Deocamdata Anthony ma tine foarte foarte interesata, abia astept sa am putin timp liber sa o deschid.Si mie imi plac povestile lui Anthony. Cand am timp urmaresc si emisiunile lui, un pic de istorie, un pic de mancare, despre oameni si obiceiurile lor. Interesant. Report
November 12, 201411 yr comment_222274 Am inceput azi la coafor pe telefon http://www.garthstein.com/wp-content/uploads/2014/04/arr_pb_600x900-198x300.jpg Report
November 13, 201411 yr comment_222278 Am inceput azi la coafor pe telefon http://www.garthstein.com/wp-content/uploads/2014/04/arr_pb_600x900-198x300.jpg Sa ai servetele la tine ca daca esti ca mine, s-ar putea sa lacrimezi pe alocuri.Mie mi-a placut mult. Report
November 15, 201411 yr comment_222322 Am terminat Sharp Objects, a treia carte a lui Gillian Flynn.Un pic cam prea dark dupa gustul meu. Ca si Mayiei si mie tot Gone Girl mi-a placut cel mai mult dintre cele trei. Report
November 15, 201411 yr comment_222325 Am terminat Sharp Objects, a treia carte a lui Gillian Flynn.Un pic cam prea dark dupa gustul meu. Ca si Mayiei si mie tot Gone Girl mi-a placut cel mai mult dintre cele trei. Filmul l-ai vazut? Nu am ajuns înca, dar sper sa-l vad curînd. Sa ramîn la subiect - am început Maze Runner de James Dashner, motivata de (cele 4 stelute pe GR) Eataly. Mai am putin si termin prima din trilogie. Lili, stii cumva cîte pagini a avut de exemplu prima carte, în italiana? Vad ca în engleza are vreo 370 si..., iar în germana 476. Toate cartile, în germana sînt mult mai stufoase! Limba germana e mai "lunga" Report
November 15, 201411 yr comment_222330 Am terminat Sharp Objects, a treia carte a lui Gillian Flynn.Un pic cam prea dark dupa gustul meu. Ca si Mayiei si mie tot Gone Girl mi-a placut cel mai mult dintre cele trei. Filmul l-ai vazut? Nu am ajuns înca, dar sper sa-l vad curînd. Sa ramîn la subiect - am început Maze Runner de James Dashner, motivata de (cele 4 stelute pe GR) Eataly. Mai am putin si termin prima din trilogie. Lili, stii cumva cîte pagini a avut de exemplu prima carte, în italiana? Vad ca în engleza are vreo 370 si..., iar în germana 476. Toate cartile, în germana sînt mult mai stufoase! Limba germana e mai "lunga" Nici eu n-am vazut inca filmul dar am auzit de bine despre el. Report
November 25, 201411 yr comment_222721 Am terminat trilogia lui Dashner, Maze Runner ( The Maze Runner, The Scorch Trials, The Death Cure ). Se citeste rapid, mult dialog, e foarte aglomerata, e mai pentru copii, dar a fost ok, chiar mi-a placut. Cred ca e o serie care da mai bine filmata decît citita, fiind foarte multa actiune. O sa ma uit zilele astea la film, sa vedem... Cum nu pot s-o las cu seriile, am început înca una, care la fel, se citeste rapid, dar asta îmi place mai mult deocamdata. Legend ( Legend, Prodigy, Champion), de Marie Lu. Cîndva am început cu The Raven Cycle, si citisem prima carte din serie - The Raven Boys. Nu m-a dat pe spate, dar spre sfîrsit mi-a stîrnit interesul încît m-am hotarît sa citesc si al doilea volum - The Dream Thieves. Am aceeasi senzatie ca la prima carte... probabil o sa-mi placa din nou spre sfîrsit, încît ma voi simti obligata s-o citesc si pe urmatoarea, si pe aia dupa... ca vad ca se continua la greu Report
November 25, 201411 yr comment_222723 Sa ramîn la subiect - am început Maze Runner de James Dashner, motivata de (cele 4 stelute pe GR) Eataly. Mai am putin si termin prima din trilogie. Lili, stii cumva cîte pagini a avut de exemplu prima carte, în italiana? Vad ca în engleza are vreo 370 si..., iar în germana 476. Toate cartile, în germana sînt mult mai stufoase! Limba germana e mai "lunga" Eu am citit-o pe tableta.Ma uit sa vad cate capitole are.Ultima parca avea 57, sau asa ceva. Report
November 25, 201411 yr comment_222724 Am terminat trilogia lui Dashner, Maze Runner ( The Maze Runner, The Scorch Trials, The Death Cure ). Se citeste rapid, mult dialog, e foarte aglomerata, e mai pentru copii, dar a fost ok, chiar mi-a placut. Cred ca e o serie care da mai bine filmata decît citita, fiind foarte multa actiune. O sa ma uit zilele astea la film, sa vedem... Eu am apreciat ideea.Originala, si faptul ca nu stiam ce sa mai cred(sau in cine sa mai cred).Si mie asta mi-a placut.E adevarat ca le-am citit dupa ce am terminat cu greu " Mana Fatimei" scrisă de Ildefonso Falcones.M-am impotmolit la ea, am luptat si am reusit sa o termin. A mers ceva mai usor dupa. Si sa raman la subiect, citesc "Regina desculta" tot de Ildefonso Falcones. Report
November 25, 201411 yr comment_222731 Sa ai servetele la tine ca daca esti ca mine, s-ar putea sa lacrimezi pe alocuri.Mie mi-a placut mult.Mi-a placut foarte mult, trebuie sa il pun si pe Stefano s-o citeasca.Simbata dupa-masa am terminat-o linga soba cu lemne pe care fierbeau oalele, mingiind-o pe Puffy si plingind Report
December 1, 201411 yr comment_222926 Am terminat trilogia lui Dashner, Maze Runner ( The Maze Runner, The Scorch Trials, The Death Cure ). Se citeste rapid, mult dialog, e foarte aglomerata, e mai pentru copii, dar a fost ok, chiar mi-a placut. Cred ca e o serie care da mai bine filmata decît citita, fiind foarte multa actiune. O sa ma uit zilele astea la film, sa vedem... Ai vazut filmul pana la urma> Eu n-am citit cartea am sarit direct la film, actiune multa asa e, si alergat si mai mult finalul insa.....cum a zis omu' "Misto film dar n-am inteles nimic " Report
December 19, 201411 yr comment_223626 Am terminat trilogia lui Dashner, Maze Runner ( The Maze Runner, The Scorch Trials, The Death Cure ). Se citeste rapid, mult dialog, e foarte aglomerata, e mai pentru copii, dar a fost ok, chiar mi-a placut. Cred ca e o serie care da mai bine filmata decît citita, fiind foarte multa actiune. O sa ma uit zilele astea la film, sa vedem... Ai vazut filmul pana la urma> Eu n-am citit cartea am sarit direct la film, actiune multa asa e, si alergat si mai mult finalul insa.....cum a zis omu' "Misto film dar n-am inteles nimic :rolleyes:" Da, vazut-am filmul, a fost ok. Si al meu a zis la fel Pentru mine, ca am citit cartile, a fost altfel Am terminat seria Legend ( Legend, Prodigy, Champion), de Marie Lu. Placut, da! Five Minutes Alone, by Paul Cleave ( stiti voi, eu îl ador pe nou zeelandezu' asta, cu tot cu ale sale carti ), a patra (si cea mai noua aparitie a autorului) carte din seria Theodore Tate. Terminat Against Authority, J.T. Hawks - nu e un roman, ci o carte non fiction despre supravegherea oamenilor de catre autoritati, tehnologie, coruptie, putere, cum sa ne putem apara cît de cît libertatea, sfera privata + informatii din surse credibile pe aceasta tema. Cine o vrea, o poate lua de pe pagina autorului, e gratis Report
January 5, 201511 yr comment_224390 Ce am mai citit în decembrie.. The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared, Jonas Jonasson - o carte nebunatica. O aglomeratie de evenimente absurde, confuze, amuzante dar si serioase, salturi din prezent in trecut si invers. Actiunea variaza de la zbucium tensionat - la divertisment smintit, si asta într-un tempo exploziv. Istorie, politica, spionaj, dragoste, crima, nazbîtii... si un elefant. Viata lui Allan Karlsson, o aventura pura de-a lungul celor 100 si...de ani. Criminal ( cartea 6 din seria Will Trent), Karin Slaughter. Am mai citit si cartea 4. Voi citi si restul cartilor din aceasta serie. Outlander, Diana Gabaldon - cartea 1 din serie de 8. Asta am terminat-o acum. Continui cu careta a doua. Report
January 5, 201511 yr comment_224391 Outlander[/b], Diana Gabaldon - cartea 1 din serie de 8. Asta am terminat-o acum. Continui cu careta a doua.Eu le-am citit pe toate Acum am terminat http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Hg8fSV3GL._SL160_PIsitb-sticker-arrow-dp,TopRight,12,-18_SH30_OU29_AA160_.jpg Report
January 6, 201511 yr comment_224406 Outlander[/b], Diana Gabaldon - cartea 1 din serie de 8. Asta am terminat-o acum. Continui cu careta a doua.Eu le-am citit pe toate Acum am terminat http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Hg8fSV3GL._SL160_PIsitb-sticker-arrow-dp,TopRight,12,-18_SH30_OU29_AA160_.jpg Din moment ce ai citit întreaga serie, banuiesc ca ti-a placut. S-a mentinut calitatea în cele 8 carti, sau a mai scazut/ridicat pe parcurs? Adica a fost interesanta continuu/sau e întinsa ca guma la chiloti cîteodata? Report
January 6, 201511 yr comment_224411 Adica a fost interesanta continuu/sau e întinsa ca guma la chiloti cîteodata? Amindoua Report
January 6, 201511 yr comment_224412 Adica a fost interesanta continuu/sau e întinsa ca guma la chiloti cîteodata? Amindoua Aha, deci o sa le întind si eu pe lînga altele. Numai bine, mai bag un fantasy sau crimi pe lînga Report
January 6, 201511 yr comment_224415 Pai eu m-am repezit si le-am cumparat toate pe hirtie asa ca le-am citit cred ca pe parcursul unui an cind eram acasa in paralel cu ce citeam pe kindle si intre timp i le-am imprumutat si matusii. Report
January 19, 201511 yr comment_225169 Mie mi-a dat una din profesoarele de la curs cartea Raiul Exista,de Todd Burpo si Lynn Vincent,care descrie calatoria incredibila a unui baietel de patru ani pana in rai si inapoi... Report
January 22, 201511 yr comment_225288 Am inceput azi dupa ce am vazut filmul cartea unui jurnalist italian care atunci cind a fost trimis la Sarajevo s-a intors cu o fetita orfana pe care evident a adoptat-o si crescut-o.http://ecx.images-amazon.com/images/I/51VzRUNYmfL._AA258_PIkin4,BottomRight,-45,22_AA280_SH20_OU29_.jpg Report
January 23, 201511 yr comment_225298 Am vazut cateva scene, dar mi-era prea somn.Ca-mi place Beppe. Report
January 23, 201511 yr comment_225301 Si mie, de aia am si zis ca ma uitam, ca tot sunt singura care se uita ca Stefano Puffy si Perla dorm Apoi m-a impresionat cind am aflat ca povestea e adevarata si stiam cine e el. Report
February 10, 201511 yr comment_226014 Doua carti care mi-au placut foarte mult:1.Sariul roz(El sari rojo)de Javier Moro-istoria unui cuplu improbabil si pasionat-Rajiv si Sonia Gandhi.2.Singele florilor(The blood of flowers) de Anita Amirrezvani-printre murmurari de hamam si fosnituri de matasuri trecem prin istoria unei eroine curajoase care cu pasiune si determinare devine experta in confectionarea faimoaselor covoare orientale. Report