Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instantanee fotografice

Featured Replies

Any, multumiri pentru poze!!!

Te-ai plimbat ceva... Foarte frumoase orasele!

Cu placere Foxy!

Sunt minunate toate locurile pe care le-am vazut, m-as reintoarce cu placere!

Superbe poze AnY! :((

Si de la Savona erai la 2 ore de Torino!

Foarte multe poze am facut, am si filmat mult si mi-am dat seama inca o data ca, intr-adevar poze si filmulete merita facute, insa devii sclavul lor, nu reusesti sa te bucuri pe deplin de ceea ce vezi, ai tot timpul gandul la facut poze, etc.

La Savona am coborat insa ne-am imbarcat din nou spre Capri si apoi Messina, destinatia finala :P .

Asa este.Asa mi se intampla si mie.Nu te bucuri de peisaj cum ar trebui.

Cel mai mult mi-a placut turnul din Belen.Superb!

Turnul merita vizitat pentru privelistea splendida care se vede de la etaj.

Era foarte aglomerat, scara foarte ingusta, nu incapea decat o persoana, daca intalneam pe cineva care cobora in timp ce urcam, trebuia sa ne oprim, etc,deja eram agitata pt ca nu-mi plac locurile stramte si aglomerate, in plus am pierdut o groaza de timp.

Dar a meritat.

De aia ai lipsit tu de la apel, ma bucur pentru voi, ati facut o calatorie splendida :floare:

A fost minunat, iar de tratamentul de pe nava, nu mai vorbesc...super!

Croaziera merita facuta, dar nu trebuie sa suferi de rau de mare, o fata pe care-am cunoscut-o pe nava, a stat 12 zile in camera, cobora doar pentru excursii.

Oh Doamne, mi-ai trezit niste amintiri tare pretioase cu Lisabona! Super fain tur! Sper ca v-ati relaxat cum se cuvine :pupic:

E unul din orasele in care as vrea sa ma intorc, sa-l vizitez pe indelete, nu pe fuga.

Au si ei problemele lor economice, nu e un popor bogat, insa am intalnit persoane oneste.

Ca turist nu risti sa te fraiereasca nimeni, incepand de la taxi, restaurant, etc.

A fost relexant si obositor in acelasi timp. Trebuie sa stai mereu cu ochii pe ghid ca sa nu te pierzi :floare: .

Lisabona a fost singurul oras pe care l-am vizitat singuri fara ghid (asa am ales noi), pt restul etapelor am ales excursiile organizate. De ex din port de la Dover pana la Londra erau aproape 2 ore de autobuz asa ca musai trebuia sa mergi cu excursie organizata.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Macar o data la o luna sa postam aici,si tot e ceva :D

Ieri a fost din nou totul alb(astazi e mocirla ca a plouat)

Partea de catre strada:

post-59-12920755488495_thumb.jpg

Floricele de zapada:

post-59-12920758064831_thumb.jpg

De la balcon:

post-59-12920755841818_thumb.jpg

Si un apus de iarna:

post-59-12920756474722_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • Author

post-9-12931857999454_thumb.jpg

O imagine sugestiva de la serbarea de la gradinita.Tema a fost: multiculturalitatea.Copii din tari diverse, chiar daca vorbesc limbi diferite si culoarea pielii e diferita, sunt toti copii.

post-9-12931857999454_thumb.jpg

O imagine sugestiva de la serbarea de la gradinita.Tema a fost: multiculturalitatea.Copii din tari diverse, chiar daca vorbesc limbi diferite si culoarea pielii e diferita, sunt toti copii.

Foarte frumos. Imi place ideea.

Astazi in Bucuresti ninge asa de frumos, ca in povesti. Eu sunt la servici si am facut cateva poze pentru voi:

La noi in parcare

post-88-12934529279005_thumb.jpg

post-88-129345299538_thumb.jpg

Si doi catei jucandu-se

post-88-12934529771329_thumb.jpg

Ceva ce mie mi-a placut mult, dar am uitat de ele:

O fetita jucandu-se in iarba cu un catelus!

post-73-12940551934971_thumb.jpg

post-73-12940552052225_thumb.jpg

post-73-12940552081309_thumb.jpg

Is de-asta vara, dar azi le-am gasit!

Eataly ce faina e eclipsa!Am vazut-o astazi un pic dar nu m-am si incumetat sa o fotografiez...nici nu am avut ochelari de protectie;am improvizat unii privind printr-o radiografie.s-a vazut cava.ceva,nevoia te invata.
Am adunat o gramada de poze prin calc si mi-am zis ca poate o sa va placa si pozele mele;chiar ca nu am mai postat de mult dar o sa o fac acum.Prima poza e de la Vadu de asta vara

post-404-12941728702912_thumb.jpg

Urmatoarele poze sunt facute pe faleza Dunarii cand a fost inundatiepost-404-1294173944978_thumb.jpg

Aceasta fotografie nu mi se pare de mare calitate,e facuta cu telefonul dar mi s-a parut de efect

post-404-12941740428837_thumb.jpg

La pescuit pe malul Dunarii

S-au incarcat invers dar intelegeti voi!

post-404-12941738467024_thumb.jpg

post-404-12941738731864_thumb.jpg