October 21, 201015 yr comment_61098 Any, multumiri pentru poze!!!Te-ai plimbat ceva... Foarte frumoase orasele! Cu placere Foxy!Sunt minunate toate locurile pe care le-am vazut, m-as reintoarce cu placere! Report
October 21, 201015 yr comment_61101 "Dumneai" ne-a insotit in voiajul nostru, aici in port la Savona Report
October 22, 201015 yr comment_61209 Superbe poze AnY! Si de la Savona erai la 2 ore de Torino! Foarte multe poze am facut, am si filmat mult si mi-am dat seama inca o data ca, intr-adevar poze si filmulete merita facute, insa devii sclavul lor, nu reusesti sa te bucuri pe deplin de ceea ce vezi, ai tot timpul gandul la facut poze, etc.La Savona am coborat insa ne-am imbarcat din nou spre Capri si apoi Messina, destinatia finala . Report
October 23, 201015 yr Author comment_61236 Asa este.Asa mi se intampla si mie.Nu te bucuri de peisaj cum ar trebui.Cel mai mult mi-a placut turnul din Belen.Superb! Report
October 23, 201015 yr comment_61267 De aia ai lipsit tu de la apel, ma bucur pentru voi, ati facut o calatorie splendida Report
October 23, 201015 yr comment_61269 Asa este.Asa mi se intampla si mie.Nu te bucuri de peisaj cum ar trebui.Cel mai mult mi-a placut turnul din Belen.Superb! Turnul merita vizitat pentru privelistea splendida care se vede de la etaj. Era foarte aglomerat, scara foarte ingusta, nu incapea decat o persoana, daca intalneam pe cineva care cobora in timp ce urcam, trebuia sa ne oprim, etc,deja eram agitata pt ca nu-mi plac locurile stramte si aglomerate, in plus am pierdut o groaza de timp.Dar a meritat. De aia ai lipsit tu de la apel, ma bucur pentru voi, ati facut o calatorie splendida A fost minunat, iar de tratamentul de pe nava, nu mai vorbesc...super!Croaziera merita facuta, dar nu trebuie sa suferi de rau de mare, o fata pe care-am cunoscut-o pe nava, a stat 12 zile in camera, cobora doar pentru excursii. Report
October 23, 201015 yr comment_61324 Oh Doamne, mi-ai trezit niste amintiri tare pretioase cu Lisabona! Super fain tur! Sper ca v-ati relaxat cum se cuvine Report
October 23, 201015 yr comment_61327 Oh Doamne, mi-ai trezit niste amintiri tare pretioase cu Lisabona! Super fain tur! Sper ca v-ati relaxat cum se cuvine E unul din orasele in care as vrea sa ma intorc, sa-l vizitez pe indelete, nu pe fuga. Au si ei problemele lor economice, nu e un popor bogat, insa am intalnit persoane oneste.Ca turist nu risti sa te fraiereasca nimeni, incepand de la taxi, restaurant, etc.A fost relexant si obositor in acelasi timp. Trebuie sa stai mereu cu ochii pe ghid ca sa nu te pierzi .Lisabona a fost singurul oras pe care l-am vizitat singuri fara ghid (asa am ales noi), pt restul etapelor am ales excursiile organizate. De ex din port de la Dover pana la Londra erau aproape 2 ore de autobuz asa ca musai trebuia sa mergi cu excursie organizata. Report
December 11, 201015 yr comment_66827 Macar o data la o luna sa postam aici,si tot e ceva Ieri a fost din nou totul alb(astazi e mocirla ca a plouat) Partea de catre strada: Floricele de zapada: De la balcon: Si un apus de iarna: Report
December 11, 201015 yr Author comment_66868 Ce frumos e la voi, Petu! Duminica trecuta, in timp ce incercam sa pozez panseluta asta, un catelus imi lingea urechea. El era! Report
December 24, 201015 yr Author comment_68840 O imagine sugestiva de la serbarea de la gradinita.Tema a fost: multiculturalitatea.Copii din tari diverse, chiar daca vorbesc limbi diferite si culoarea pielii e diferita, sunt toti copii. Report
December 24, 201015 yr comment_68907 O imagine sugestiva de la serbarea de la gradinita.Tema a fost: multiculturalitatea.Copii din tari diverse, chiar daca vorbesc limbi diferite si culoarea pielii e diferita, sunt toti copii. Foarte frumos. Imi place ideea. Report
December 27, 201015 yr comment_69065 Astazi in Bucuresti ninge asa de frumos, ca in povesti. Eu sunt la servici si am facut cateva poze pentru voi: La noi in parcare Si doi catei jucandu-se Report
January 3, 201115 yr comment_69915 Ceva ce mie mi-a placut mult, dar am uitat de ele:O fetita jucandu-se in iarba cu un catelus! Is de-asta vara, dar azi le-am gasit! Report
January 4, 201115 yr comment_70153 Eataly ce faina e eclipsa!Am vazut-o astazi un pic dar nu m-am si incumetat sa o fotografiez...nici nu am avut ochelari de protectie;am improvizat unii privind printr-o radiografie.s-a vazut cava.ceva,nevoia te invata. Report
January 4, 201115 yr comment_70155 Am adunat o gramada de poze prin calc si mi-am zis ca poate o sa va placa si pozele mele;chiar ca nu am mai postat de mult dar o sa o fac acum.Prima poza e de la Vadu de asta vara Report
January 4, 201115 yr comment_70157 Urmatoarele poze sunt facute pe faleza Dunarii cand a fost inundatieAceasta fotografie nu mi se pare de mare calitate,e facuta cu telefonul dar mi s-a parut de efectLa pescuit pe malul DunariiS-au incarcat invers dar intelegeti voi! Report