March 31, 201016 yr comment_30681 Ralu, tare faine pozele! Eu mi-as cumpara o fushta d'aia de tziganca rrrrosha sh-o basma asortata! Report
April 1, 201016 yr comment_30761 Of, ce frumos!!! A fost frumos, dar nu a durat prea mult. ieri a cazut o urata de grindina, timp de cateva minute, aveam impresia ca nu se mai opreste. Asa m-am suparat ... Report
April 4, 201016 yr Author comment_31188 Daca va era dor de iarna si zapada! Si am fost un pic tentati de podul tibetan! Am renuntat cand am vazut cata zapada mai e pe marginea drumului. Report
April 7, 201016 yr comment_31610 Va mai invit la o plimbare prin Bucuresti! Pasajul Villacroix Lipscani si Smirdan: Si Piata Tricolorului, Majestic, Capitol Report
April 16, 201016 yr comment_32853 Natura in toata splendoarea ei.. Narcise: Lalele: Lalele pitice: O lalea inflacarata: Alte lalele: Flori de mere padurete : Cires salbatic: Magnolie: Alti pomi infloriti: Ultimii toporasi: Fotografiile sunt facute in gradina botanica Report
April 16, 201016 yr comment_32856 Raluca, pozele cu Bucurestiul ma omoara; parca imi e dor si de ceeace nu am cunoscut Ah, daca pe vremea mea, cand chiuleam de la Lazar in Cismigiu, s-ar fi vandut kirtosi pe alei.....n-as mai fi terminat eu scoala Cat despre nisip si mare...o sa te tot saturi de atata plaja, soare ,mare si de... alt nisip Report
April 17, 201016 yr comment_32870 Raluca, pozele cu Bucurestiul ma omoara; parca imi e dor si de ceeace nu am cunoscut Ah, daca pe vremea mea, cand chiuleam de la Lazar in Cismigiu, s-ar fi vandut kirtosi pe alei.....n-as mai fi terminat eu scoala Cat despre nisip si mare...o sa te tot saturi de atata plaja, soare ,mare si de... alt nisip La tine m-am gandit cand la un targ langa Kitchener am dat de un nene care facea kurtos asa de buni de nu te mai saturai! Mirosea asa de bine si tare m-am bucurat cand am vazut ce pregatea! Report
April 18, 201016 yr comment_33003 Porumbei indragostiti, in Bucuresti: http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/089/1/5/15dc3a18f731402454dd1b988f2ac416.jpg Camp cu narcise galbene: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/108/b/3/Spring_is_Here_by_shutterlight.jpg Clar! A venit primavara si-n Germania! http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/108/5/1/Spring_Time_by_shutterlight.jpg Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Report
April 18, 201016 yr comment_33011 Porumbei indragostiti, in Bucuresti: Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Foarte mult imi place poza cu porumbeii indragostiti, mi-as pune-o pe desktop. Report
April 19, 201016 yr comment_33037 Porumbei indragostiti, in Bucuresti:Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Foarte mult imi place poza cu porumbeii indragostiti, mi-as pune-o pe desktop. Si cine nu te lasa? Report
April 21, 201016 yr comment_33505 Porumbei indragostiti, in Bucuresti:Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Foarte mult imi place poza cu porumbeii indragostiti, mi-as pune-o pe desktop. Si cine nu te lasa? Ai si tu dreptate . Da' nu ma hotarasc inca sa renunt la poza cu Tomitza. Tu mai pune poze aici intre timp. Report
April 23, 201016 yr comment_33830 Porumbei indragostiti, in Bucuresti:Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Foarte mult imi place poza cu porumbeii indragostiti, mi-as pune-o pe desktop. Si cine nu te lasa? Ai si tu dreptate . Da' nu ma hotarasc inca sa renunt la poza cu Tomitza. Tu mai pune poze aici intre timp.Vrei sa iei o pereche de labute peste ochii? CUm sa renunti la poza cu baiatul frumos! Mor de dragul lui cand vad cu fularul la gat Report
April 23, 201016 yr comment_33885 Porumbei indragostiti, in Bucuresti:Toate pozele sunt facute de jupanu' meu. Foarte mult imi place poza cu porumbeii indragostiti, mi-as pune-o pe desktop. Si cine nu te lasa? Ai si tu dreptate . Da' nu ma hotarasc inca sa renunt la poza cu Tomitza. Tu mai pune poze aici intre timp.Vrei sa iei o pereche de labute peste ochii? CUm sa renunti la poza cu baiatul frumos! Mor de dragul lui cand vad cu fularul la gat He he he, dar vreau sa reamintesc ca fularul ala e din hartie igienica si ca n-as pune niciodata nimic baiatului care sa-l necajeasca sau sa-l puna in pericol in vreaun fel. Report
April 24, 201016 yr comment_33886 He he he, dar vreau sa reamintesc ca fularul ala e din hartie igienica si ca n-as pune niciodata nimic baiatului care sa-l necajeasca sau sa-l puna in pericol in vreaun fel.Si tu crezi vre-o secunda ca eu as crede ca ai pus pufocimea sa in pericol? Elena, sa fim seriosi...stiu cat il iubesti pe "individ"!!!!Cum sa te gandesti vre-o secunda ca cineva ar crede ca pui sufletul in pericol? El e stapanul inimii tale...deci Report
April 24, 201016 yr comment_33970 He he he, dar vreau sa reamintesc ca fularul ala e din hartie igienica si ca n-as pune niciodata nimic baiatului care sa-l necajeasca sau sa-l puna in pericol in vreaun fel.Si tu crezi vre-o secunda ca eu as crede ca ai pus pufocimea sa in pericol? Elena, sa fim seriosi...stiu cat il iubesti pe "individ"!!!!Cum sa te gandesti vre-o secunda ca cineva ar crede ca pui sufletul in pericol? El e stapanul inimii tale...deci Nu nu nu,Uma draga, te rog din suflet sa ma scuzi!!!! Desi vorbeam cu tine, nu pentru tine am facut precizarea aia, doar ca uneori vad niste chestii la unii oameni care se declara iubitori de animalute, care ma umplu de tristete si le-as aplica putin si lor exact acelasi tratamennt pe care il aplica ei prietenilor patrupezi As mai zice dar sint off topic. Te pup gramada si pe tine si pe pufoasa ta si pe toti pufosii si pufoasele de aici. Report
April 25, 201016 yr comment_34183 Un "lan" de narcise: http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/115/7/2/Symphony_by_shutterlight.jpg Report
April 25, 201016 yr comment_34184 Apus de soare peste Dunare: http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2010/114/7/6/Sunset_over_Danube_by_shutterlight.jpg Report