December 10, 200916 yr comment_7806 Eataly,multumesc de aprecieri,mai pun poze,ca am destule! Alexandru,Nrares,sunt superbe pozele dar si locatiile.Felicitari! Report
December 10, 200916 yr comment_7829 ...Alexandru,Nrares,sunt superbe pozele dar si locatiile.Felicitari! Multumesc, nu am facut decît poze în jurul casei Report
December 10, 200916 yr comment_7830 Narnia,sunt foarte frumoase pozele.nu te subestima,ai talent cu carul %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Multumesc frumos. Ochi si talent are Bonicelli, eu doar invat de ici de colo pentru ca imi place. Dar musai imi trebuie un aparat mai bun, asta a fost bun sa invat pe el ... pentru poze cu mancare sau in lumina buna e excelent, dar pentru ceva mai pretentios, nu face fata. O poza tot pe inserat, pe un deal ... nu stiu cum ma nimeresc numai seara sa fac poze. http://i809.photobucket.com/albums/zz17/Narnia-s-sphotos/Untitled_Panoramas3_wmMedium.jpg Report
December 10, 200916 yr comment_7835 Narnia,aceasta poza este absolut suuuuperba!Doamne ce de frumuseti pe acolo!Hai acum sa mai pun si eu cateva poze: Report
December 10, 200916 yr comment_7837 Superba poza Narnia ! Eu zic sa punem pozele de pe langa casa,batatura in alt topic.Asta ramane pentru poze facute in calatorii si pe unde mai vreti voi. Hai cu propuneri de nume pentru noul topic.In locul lui " Azi afara " ! Report
December 10, 200916 yr comment_7841 Sunt minunate fotografiile voastre!Chiar voiam sa va arat si eu niste poze si nu stiam unde sa la postez.Daca ajungeti in Baia - Mare neaparat sa vizitati Muzeul de mineralogie!!!!!!!!!! mai pun cateva si gata Report
December 10, 200916 yr comment_7842 Dana , Ai fost in Baia Mare si nu ai dat un semn ! :roll: V-au lasat sa faceti poze,ca nu prea dau voie.Sau ati platit o taxa ? Report
December 10, 200916 yr comment_7847 si ultimele Piscotel, super muzeul!Am platit 5 lei pentru poze.De obicei ma hotarasc in ultima clipa, de aceea n-am reusit sa te anunt, asa ca trimite-mi acum nr. tau de telefon pe PM si data viitoare cand mai are treaba sotul prin zona te sun! De obicei cand merge la Baia Mare il insotesc, imi place foarte mult zona si vara cand avem un pic de timp "un-doi dam o fuga" pana la Mogoşa sau Şuior, sunt peisaje superbe. Report
December 10, 200916 yr comment_7856 Dana, Cand mai vii da-mi pm.Sotul neinsotit nu vreau sa-l invit la cafea. Report
December 10, 200916 yr comment_7907 Aaaa, acum am descoperit eu topicul asta, am sapat prin calculator: Vedere de pe Mont St. Michel, in luna mai: Report
December 10, 200916 yr comment_7912 Îiiiii, ma chinui de juma de ora sa micsorez nush ce are programul meu. O sa revin la voi, super poze, bravo! Report
December 10, 200916 yr comment_7916 Si cand o vad doar alb negru, ma retrag in nordul meu, imi torn un ceai...si ma pregatesc sa revin:) Report
December 10, 200916 yr comment_7917 Apoi scot iar nasul la aer, incep sa vad si celelalte culori: Report
December 11, 200916 yr Author comment_8019 si ultimelePiscotel, super muzeul!Am platit 5 lei pentru poze.De obicei ma hotarasc in ultima clipa, de aceea n-am reusit sa te anunt, asa ca trimite-mi acum nr. tau de telefon pe PM si data viitoare cand mai are treaba sotul prin zona te sun! De obicei cand merge la Baia Mare il insotesc, imi place foarte mult zona si vara cand avem un pic de timp "un-doi dam o fuga" pana la Mogoşa sau Şuior, sunt peisaje superbe. Superbe Dana.Imi plac "aricii"! Aaaa, acum am descoperit eu topicul asta, am sapat prin calculator: Vedere de pe Mont St. Michel, in luna mai: Waw, sper sa ajun si eu candva!Imi place Lapo. Report
December 14, 200916 yr comment_9002 Nu am nici talent fotografic, nici un aparat care sa ma ajute prea mult, dar vreau sa va arat cum se vede la noi cerul la apus de soare in noiembrie Zona in care locuiesc eu e foarte frumoasa, sper ca pe viitor sa vin cu poze mai reusite! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9019 Superb apusul de soare la Intorsura,Georgy.Mai pune poze din zona , e intradevar frumos. Report
December 15, 200916 yr comment_9244 Ia uitati ce am gasit eu cand m-am trezit Eataly, esti din zona, sau doar ai vizitat Intorsura? Report
December 15, 200916 yr comment_9252 ce frumusete se vede de la tine de la geam! abia astept sa vad zapada, dupa multi ani, sa-i simt mirosul si sa aud cum scartaie sub cizma.o vad in japonia in ianuarie Report
December 15, 200916 yr comment_9257 ce frumusete se vede de la tine de la geam! abia astept sa vad zapada, dupa multi ani, sa-i simt mirosul si sa aud cum scartaie sub cizma.o vad in japonia in ianuarie Desi nu-mi plac deloc gerurile care sunt pe aici, astept ca un copil sa ninga La noi este a treia ninsoare deja. Am avut o avanpremiera pe 15 octombrie , apoi iarasi la inceput de noiembrie si acum sper sa ramana ca sa avem zapada de Craciun! Report
December 15, 200916 yr Author comment_9307 Ia uitati ce am gasit eu cand m-am trezit Eataly, esti din zona, sau doar ai vizitat Intorsura? Sunt din Brasov, ai mei acu's la Rasnov.Ai mei aveau niste prieteni la Intorsura, ii vizitam des.Si da luam si cartofi de la Intorsura! Report