December 27, 200916 yr comment_12240 Unde? La noi, la Brasov?Wow! am tras o fuga la Bucuresti ieri, poza am facut-o din goana masinii undeva pe DN1 in zona ploiestiului. Report
January 4, 201016 yr comment_13705 Undeva,in satul Cosminele...Scuzati calitatea pozelor,dar sunt facute in fuga masinii Report
January 4, 201016 yr comment_13713 Undeva,in satul Cosminele...Scuzati calitatea pozelor,dar sunt facute in fuga masinii doamne ce frumos e...parca sunt imagini rupte din poveste Report
January 4, 201016 yr Author comment_13733 Ce lume de basm! Chiar si facute in graba si din masina , pot provoca in noi emotii , amintiri, nostalgie.Multumim Destiny! Scuza-mi ignoranta , unde-i satul Cosminele, mai precis? Report
January 4, 201016 yr comment_13744 [align=center]Azi a fost o Minune de vreme !Zapada,minus 5 grade si un pic de soare in satul meu. De fericire,am iesit iute sa prind cateva cadre cu zapada si ierburi inghetate. [/align] Report
January 5, 201016 yr Author comment_13893 Pisco, ia aparatul si cainele si mai iesi pe dig.Uite ce frumos e la tine! Iulia , splendide instantanee, sugestive.Ma bucur sa vad ca se mai pastreaza traditiile.Daca mai aveti mai pune-ti . Report
January 5, 201016 yr comment_13901 Etaly, Azi am adunat bradul si decoratiile de prin casa.A fost si Popa ca maine e "boboteaza".Asa e traditia si ne supunem regulilor.Azi trag tare sa termin inchiderea de luna si de an....o inchidere cam "crizata",dar trebuie facuta.Vorba evreului :-Cum au fost afacerile anul trecut ?-Foarte bune !-Da ?Cat profit ati avut ?-profit ? 1 leu !-Pai cum?Sunteti multumit cu 1 leu ?-Pai da ,ca nu am pierdut !Asa si eu. Saptamana viitoare merg la Brasov la contractari.Apoi,cand mi-a fi inima mai usoara,ma plimb iar cu Luca pe dig.Te pup. Report
January 5, 201016 yr comment_13939 Ce lume de basm! Chiar si facute in graba si din masina , pot provoca in noi emotii , amintiri, nostalgie.Multumim Destiny! Scuza-mi ignoranta , unde-i satul Cosminele, mai precis?In judetul Prahova,cativa(eh..de fapt mai multi)km de Ploiesti Report
January 5, 201016 yr comment_13940 Piscotel superbe pozeleIulia ,asa de mult imi plac pozele tale... Report
January 5, 201016 yr comment_13982 Pisco& Iulia , superbe poze. iulia merci , si io mi-s de pe langa bucovina. is nascuta la falticeni locul unde nu s-aintamplat nik. Report
January 5, 201016 yr comment_13983 Pisco& Iulia , superbe poze. iulia merci , si io mi-s de pe langa bucovina. is nascuta la falticeni locul unde nu s-aintamplat nik. Cum nu s-a intamplat nik fata ?Acolo te-ai nascut TU ! Report
January 6, 201016 yr comment_14050 etaly, destiny,stella, pisco, sar-mana! pozele sunt facute la moldovita si la manastirea moldovita.E al treilea an in care-mi petrec revelionul acolo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Imi place tare mult atmosfera de acolo, oamenii frumosi la suflet si la port, datinele pe care inca le pastraza, portul, caii vigurosi inhamati la saniuta,mirosul de portocala uscata pe soba,aerul rece cu miros de brad...Spre deosebire de ceilati ani,anul asta a functionat mocanita de la Moldovita, chiar daca e refacut doar vreo 7 km din traseu.Mai am vreo 4 filmulete acasa cu uratura de la Manastire pt maica stareta, da tre sa ma "descalt" ca nu stiu cum sa le atasez.Stella, de cum ma apropii de Falticeni stiu ca incep locurile dragi sufletului meu... Report
January 28, 201016 yr Author comment_17435 Incercari:nu mi-e frica la inaltime!curajoasa Si curioasa! Report
February 1, 201016 yr comment_18277 Ieri, la mine-n sat. Pardon, pe langa sat, pe malul unui lac inghetat: Report
February 2, 201016 yr comment_18321 Ieri, la mine-n sat. Pardon, pe langa sat, pe malul unui lac inghetat: Super fotografia, am pus-o pe desktop. Report
February 2, 201016 yr comment_18342 Ieri, la mine-n sat. Pardon, pe langa sat, pe malul unui lac inghetat: Super fotografia, am pus-o pe desktop. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' /> Si mie imi place foarte mult! Report
February 5, 201016 yr comment_19005 O ajut pe Eataly, cu buletinul meteorologic de la Torino, acu juma' de ora Report
February 5, 201016 yr comment_19009 Superba poza , dar sper ca nu vine spre mine ninsoarea aia ca zau ca nu mai pot ! Report