February 10, 20215 yr comment_265369 Azi m-am înnoit deși nu voiam neaparat roșu, astea pe soțului i-au plăcut, iar eu voiam ceva mai elegant cu toc, iar modelele pe negru erau doar pentru babe. Am oscilat intre doua modele, în final a câștigat perechea roșie! Edited February 10, 20215 yr by mino Report
February 10, 20215 yr comment_265372 Mino, foarte frumoase cizmele, sa le porti sanatoasa! Edited February 10, 20215 yr by alpha Report
February 10, 20215 yr Author comment_265386 Faineeeeee! Asta da motan incaltat! Bravo! Sa le porti cu mare bucurie si fudulie Report
February 11, 20215 yr comment_265392 Mino, frumusele foc, sa le porti cu placere. p.s. la mine intoteaduna rosul are castig de cauza :) Report
February 11, 20215 yr comment_265394 Mino, frumusele foc, sa le porti cu placere. p.s. la mine intoteaduna rosul are castig de cauza Report
February 11, 20215 yr Author comment_265405 Mino, frumusele foc, sa le porti cu placere. p.s. la mine intoteaduna rosul are castig de cauza :) Yeeeeeeep, yep, yep, yep, yep Report
February 18, 20215 yr Author comment_265541 Papucarii mei favoriti lovesc din nou...cz they're Italian and they bloody know leather Iar nu pot atasa decat print screenuri. Pacat, ca nu se vede atat de clar structura si finetea mmaterialului. Nu cred sa existe mestesugari mai mari ca italienii in ale pielariei. Va tot spuneam de cei mai apreciati papucari ai mei, de la care as gasi mereu cate ceva sa cumpar, pentru ca au un design care se pupa total cu metalara din mine. No...si de vreo 3 ani mi se tot scurgeau ochii dupa niste cizmulite de la ei, dar la pret foarte mare, evident. Pana cand vad eu zilele trecute ca le-au redus...ergo, ce face motanu'? Ati gîcit la baba Evident ca sunt supercalifragilisticexpialidocious ! Pielea este de aceeasi calitate impecabila, ador modelul asta , le-as purta si noaptea-n pat , dar acum alte prioritati ...asa ca le voi trimite inapoi Dar, mi-am gasit, in sfarsit!, sandale de vara. Stiti voi, iarna car si vara sanie. Sunt primele sandalute de vara care chiar sunt calitative si comode, maxim de comode. Report
February 18, 20215 yr Author comment_265547 Wow! ce faine's cizmele Lori! ce brand e asta? Stiuuuuuuuuu. De doi ani balesc dupa ele Airstep se numeste firma , acum A.S. 98. Edited February 18, 20215 yr by Lapona Enigel Report
February 18, 20215 yr Author comment_265551 Alpha, ce ma fac? Sunt prea! Prea misto! Cred ca nu voi avea niciodata masina aia de facut paste Report
February 18, 20215 yr comment_265555 Alpha, ce ma fac? Sunt prea! Prea misto! Cred ca nu voi avea niciodata masina aia de facut paste Ce misto sunt! Tu chiar vorbesti serios? Le dai inapoi ca sa iti iei masina de paste? Report
February 18, 20215 yr comment_265558 Nuuuuuuuu!!!!!! Lasa masina de paste pentru alta data ??????????.Pe aia o foloseti de cateva ori pe ani,maxim 10 daca esti pusa pe munca,in schimb cizmulitele....pai nu ziceai ca poti dormi cu ele ??? Nu le trimite inapoi, sunt super? Report
February 19, 20215 yr comment_265574 Alpha, ce ma fac? Sunt prea! Prea misto! Cred ca nu voi avea niciodata masina aia de facut paste Vorbesti serios?! Cumperi masina de paste, pe care o vei folosi de 3 ori si va sta in camara pe veci after, sau cizmele?! Sa stiu ca nu mai mananc paste veac!Eu era sa ma lipesc ieri la prima vedere de niste cowboy boots, same brandDoar ca la mine urmeaza cazare pentru doua caprite la facultate. Stai sa le gasesc cazare, platesc depozit si sa vezi cum imi trag o perecheAuzi la ea....masina de paste Report
February 19, 20215 yr Author comment_265581 Yeh crrrazy (cu accent scotian, da?) dudes! Ma stiti deja prea bine! Argumentarea logica solida are mereu castig de cauza, asa ca ma voi supune , firesc, acestui silogism imbatabil: Sa le ia dracu de paste, ca si asa ingrasa, A.S. 98 boots rule! Am zis!Alphalicious, care, care?!?!?!? Si da, pune macar un 5 euro acolo din ce pui deoparte pentru caprite la sutien, ca sa faci fond pentru A.S. 98. Crede-ma ca se merita, pentru ca au o calitate excelenta. Ii stiu de ani de zile si (batem in lemn!!!) au ramas cu aceleasi standarde de calitate a materialului si fabricatiei. Din punctul meu de vedere, cand iti iei o pereche de la ei, te tine pe viata pielea aia. Nu stiu talpa, poate mai trebuiesc pingelite, in functie de cat porti perechea respectiva. Prima mea pereche de la ei au fost Saint Metal (särpraiz! ) in 2016...le-am purtat de le-a iesit pe nas betonul din scoala, am facut sute de kilometri cu ele. In afara de faptul ca , bineinteles, se modeleaza pielea aia dupa forma piciorului si isi pierde tinuta aia de nou-noute , devin vintage, cu patina, totul este impecabil si miroase pielea aceea la fel ca la inceput. In plus, lucru devenit rar intre timp, se folosesc calapoadele clasice si marimea este intr-adevar corespunzatoare. Mie mi se potriveste numarul meu perfect, fix cum stim eu si picioarele mele ca trebuie sa ne simtitm cand se potrivesc galoshii la tanc. Si cand deschizi cutia, se vede ca e o manufactura de calitate. Pe mine m-au convins iremediabil. Hai va pup! Lasa, bine ca am dat banii pe ciubote, asa nu mai am bani de bunataturi si o sa rumeg la salata. Numai avantaje, bai! Baga aici un ochi:https://www.spartoo.co.uk/ si fii geana pe ei, ca au cateodata oferte fantastice, care tin 1-2 zile...de exemplu eu am avut bafta ca am picat la tanc pe ale mele pentru ca erau reduse de la pretul initial cu aproape 100 de euro, de aia le-am si comandat acum...a doua zi cand m-am uitat, erau inapoi la pretul initial. De asemenea, uita-te si aici pentru ca vad ca au acum oferte SUPER faine. Daca iti face ceva cu ochiul , spune-mi, ti le iau cu drag. Nu stiu cum e cu trimisul la tine, dar, daca e, aflam https://www.mirapodo.de/schuhe/a-s-98/?mc=deu_mpd_onl_sea_google_mirapodo-Brand-Kombinationen-Marken_Brand-Marken-AS98-Schuhe_svzM9bXC&&gclid=Cj0KCQiA4L2BBhCvARIsAO0SBdYjSHJ9NoOwzpEIbmc0m778jAc-2op-8mcygu5KP9Sk3QHC_1qxaFUaAkOjEALw_wcB Par iegzamplu...reduse cu 200 euro, wow! Report
February 19, 20215 yr comment_265583 si am mai vazut cateva interesante, dar nu pot atasa imaginiM-am uitat pe un site irlandez pt ca shippingul ar fi mocaCumparatul din UK o sa fie ultima optiune cred. Pretul trimisului e mare si daca mai pun si taxe peste...no wayPana la iarna viitoare oricum o sa am boots de la ei Report
February 19, 20215 yr Author comment_265585 si am mai vazut cateva interesante, dar nu pot atasa imaginiM-am uitat pe un site irlandez pt ca shippingul ar fi mocaCumparatul din UK o sa fie ultima optiune cred. Pretul trimisului e mare si daca mai pun si taxe peste...no wayPana la iarna viitoare oricum o sa am boots de la ei I hear yeh, sistah! \m/ Aaaaah, shit! Am uitat de taxele vamale, meee!Fii geana pe spartoo. Daca ai un magazin de incaltaminte favorit, poti sa intrebi la ei daca nu cumva ar putea sa comande pentru tine si asa nu mai platesti shippingul din U.K. Gimme that which I desire. Hell yeah! Report
February 19, 20215 yr comment_265587 si pe mirapodo sunt destule faine...mai ales aia rosii Multumesc de oferta, you're a star! I'll get there, no worries Report
February 19, 20215 yr comment_265588 Deci daca e adevarat ca costau la inceput 240€ le-am luat pe spartoo cu 108daca nu-mi plac vin' pe jos pina la tine Report
February 19, 20215 yr comment_265590 Faine, Adriana! Ti le trimite din UK? poate-mi zici si mie cum e cu trimisul / vama cand le primestiSunt destul de scumpe. Ciubotele sunt peste €200 Report
February 19, 20215 yr comment_265593 nuuupe spartoo localio cit pot cumpar localtre sa ajunga marti miercuri Report
February 19, 20215 yr Author comment_265600 si pe mirapodo sunt destule faine...mai ales aia rosii >>> A know! Atata doar ca maimutoii astia de la mirapodo au bagat o strategie de balta, difera reducerea in functie de numar. Ma uitam la alea negre cu toc bloc, la listat au pretul de 156 de la 265 si cand am ales marimea tac, erau cu 20 mai scumpe. Doar marimile 36 si 37 sunt la 156. Pe bune? Laaaaame! Multumesc de oferta, you're a star! >>>> Aaaaaw, baaaabe! Stella e a star. I, meself, am an . A fallen one, true...but still! I'll get there, no worries Somehow I ain't got the slightest doubt about that whatsoever Deci daca e adevarat ca costau la inceput 240€ le-am luat pe spartoo cu 108daca nu-mi plac vin' pe jos pina la tine Tu pe principiul taci si faci, nu? Moaaaa, hai ca ai facut o afacere buna, bravo!Mi-e teama ca nu vom apuca insa sa ne vedem, daca pui conditia aia. Am eu asa un feeling ca o sa-ti cam placa Alphalinda, am uitat sa spun: alea maro imi plac foarte mult, mi-ai adus aminte ca am ceva in genul, dar scurte. Iar alea negre sunt funky rau! Eu nu pot purta cu varf asa ascutit din cauza de dureri... Ei ziceti si voi la naspetii astia Neam de traista! Report
February 19, 20215 yr Author comment_265602 Atencion!Pe siteul lor oficial sunt reduceri de 50% pentru colectia de toamna https://www.as-98.com/?gclid=Cj0KCQiA4L2BBhCvARIsAO0SBdZMGGiMbKqJbtcckYWvsop5G3XeYVck6pb3vudQpZo2biUoUIJkthcaArxQEALw_wcB# Vedeti daca aveti site oficial si la voi in tara , cele din afara IT. Ah, si pe langa alea 50% mai primesti inca 10% cu un cod Extra 10. Super tare! Alphilicious...time to make a trip to Italy https://www.as-98.com/it/stivaletti-tinget-510230-301O pui pe Adriana sa ti le ia si te duci la vara, pushti atatia iepuri cu un glonte: ciocate reduse, te vezi cu Adriana, un espresso, o pizza si o inghetata adevarate de la mama lor. Report
February 19, 20215 yr comment_265604 Ah, si pe langa alea 50% mai primesti inca 10% cu un cod Extra 10. Super tare! Alphilicious...time to make a trip to Italy https://www.as-98.com/it/stivaletti-tinget-510230-301O pui pe Adriana sa ti le ia si te duci la vara, pushti atatia iepuri cu un glonte: ciocate reduse, te vezi cu Adriana, un espresso, o pizza si o inghetata adevarate de la mama lor. exact, doar ca 10-ul ulterior era calculat pe pretul redus, de 120 nu de 240Alpha hai ca poate la vara s-o mai putea circula un picut Report