Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

Au ajuns, eu am ajuns seara obosită nervoasă și epuizată și mi le-am și pus în picioare. Inițial mi s-au părut fixe si am crezut ca poate ar fi trebuit să iau un numar mai mare, dar în mod sigur cel puțin un picior e umflat, am mers pe jos 3 km. Acu mi-e cald cu ele, am deja 3 ore de cind stau cu ele în picioare. Se simte și că sint grele cind le iei în mina.

Miine mi le pun sper sa rezist.

O surpriză foarte plăcută a fost sa vad ca au ca un ciorap din piele drept calapod, peste care e construit învelișul albastru.

Mulțumesc pentru sugestie ? acu tre sa vad daca mai gasesc vreun model la reducere?

• Author
Ma bucur ca ti-au ajuns! Sa stii ca se dau dupa picior, se relaxeaza pielea. La inceput si ale mele erau fixe pe piciorul meu si cu cat le-am purtat cu atat au devenit mai lejere si mai lejere. Si da, inauntru sunt captusite tot cu piele, nu textil. Sa faci o poza cand ai timp si chef. O sa fac si eu cu ale mele purtate si raspurtate. Ai putea sa mai comanzi o pereche un numar mai mare si vezi care ti se potriveste mai bine, in care te simti mai lejer si o trimiti pe cealalta inapoi.

astazi costa 192 :P numa 20% reducere :( si tot mai e doar o singura pereche numaru asta, exact ca atunci cind am cumparat-o :(

uite-o inauntru

a998blu_3.jpeg

deacu le-am luat la purtare nu le mai pot trimite inapoi plus ca le vroiam mult albastre

Sa le porti cu placere Adriana!

La cum merg lucrurile aici, anul asta nu scot piciorul de pe insula rolleyes.gif Nu ca as avea cine stie ce planuri

• Author

Hai ca am ajuns sa fac si ce nu era in plan astazi si anume sa imi curat si tratez prima pereche, luata acum 5 ani. De curatat eu le curat cu o carpa moale si le dau cu ceara speciala si grasime, dar asta cred ca s-a intamplat de maxim 4 ori in decursul a 5 ani. Asa arata pielea:

thumbnail_20210224_123949.jpgthumbnail_20210224_123958.jpgthumbnail_20210224_124050.jpgthumbnail_20210224_124046.jpg20210224_125246.jpg

These boots are made for metal walking headbang.gif. Inauntru este captusit tot cu piele, piciorul meu este absolut happy in ele. Eu am iubit pielea de mic copil.

Cealalta pereche e mai nouta si a fost purtata mai rarut, dar dusa prin noroaie si zapezi de Subcarpati si de Podis Central Moldovenesc - au ramas neimpresionate, gagicile. De cativa ani m-am distantat grav de tot ce e fast (and very short) fashion . Caut cat mai multe lucruri autentice, de calitate maxima, pe cat posibil manufacturate si care sa ma tina cel putin 10 ani.

astazi costa 192 :o numa 20% reducere :rolleyes: si tot mai e doar o singura pereche numaru asta, exact ca atunci cind am cumparat-o :71:

uite-o inauntru

a998blu_3.jpeg

deacu le-am luat la purtare nu le mai pot trimite inapoi plus ca le vroiam mult albastre

Mie dupa verde /kaki mi se scurg ochii.

Da, trebuie sa fii cu ochii ca pe butelie la oferte, cum apar si dispar. Eu asa mi-am luat cateva perechi, ca altfel, nu as fi dat atatia bani deodata , cel mult pe una singura.

Sa stii ca se vor da dupa tine si nu cred ca o sa ai probmele cu ele. Stiu ca Mino pusese un spray de relaxat pielea pe paginile din urma, poate iti faci rost de el.

Sa le porti cu mare placere!

Imi plac toate incaltarile voastre, de toate culorile, si cizmele rosii ale lui Mino, si albastre ale Adrianei, si maro ale Laponei, doar cand vine vorba sa-mi cumpar mie tot la negru (sau cel mult maro) ajung. V-am mai zis ca nu-mi cumpar incaltari decat daca le pot proba. Am cumparat online doar niste chinezarii, din piele dar calitate cam indoielnica, au fost ieftine de aceea am riscat. Aveau de mai multe culori si nu ma puteam hotari de care sa comand. In sfarsit, dupa cateva saptamani vine pachetul, cu pantofii negri, si eu care eram convinsa ca ii comandasem pe cei rosii :71: . Sunt comozi dar talpa e cam aiurea, nu cred sa tina prea mult, dar nu am apucat sa-i port, inca-i vreme de cizme.

Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" :rolleyes: ...

Nu inteleg ce va plac incaltarile astea gen bocanci si asemanatoare. Io n-as purta asa ceva pe stil barbatesc. Brrr!
  • Author

Nu inteleg ce va plac incaltarile astea gen bocanci si asemanatoare.

Nici nu trebäh!

Io n-as purta asa ceva pe stil barbatesc.

Nici asta nu trebäh!

Brrr!

Imi plac toate incaltarile voastre, de toate culorile, si cizmele rosii ale lui Mino, si albastre ale Adrianei, si maro ale Laponei, doar cand vine vorba sa-mi cumpar mie tot la negru (sau cel mult maro) ajung.

>>>> Ca si Mandea. Addicted to black! Ca once a metal head, always a metal head 71.gif

V-am mai zis ca nu-mi cumpar incaltari decat daca le pot proba. Am cumparat online doar niste chinezarii, din piele dar calitate cam indoielnica, au fost ieftine de aceea am riscat. Aveau de mai multe culori si nu ma puteam hotari de care sa comand. In sfarsit, dupa cateva saptamani vine pachetul, cu pantofii negri, si eu care eram convinsa ca ii comandasem pe cei rosii :o . Sunt comozi dar talpa e cam aiurea, nu cred sa tina prea mult, dar nu am apucat sa-i port, inca-i vreme de cizme.Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" :rolleyes: ...

Mor däh iele! Mai ales ca talpa si tocul sunt facute special ca sa arate vintage. Tocul e chiar putin waved ca sa zici ca s-or tocit happy.gif Italienii astia si maiestria lor in ale papucariei love7.gif

Imi plac toate incaltarile voastre, de toate culorile, si cizmele rosii ale lui Mino, si albastre ale Adrianei, si maro ale Laponei, doar cand vine vorba sa-mi cumpar mie tot la negru (sau cel mult maro) ajung. V-am mai zis ca nu-mi cumpar incaltari decat daca le pot proba. Am cumparat online doar niste chinezarii, din piele dar calitate cam indoielnica, au fost ieftine de aceea am riscat. Aveau de mai multe culori si nu ma puteam hotari de care sa comand. In sfarsit, dupa cateva saptamani vine pachetul, cu pantofii negri, si eu care eram convinsa ca ii comandasem pe cei rosii :71: . Sunt comozi dar talpa e cam aiurea, nu cred sa tina prea mult, dar nu am apucat sa-i port, inca-i vreme de cizme.

Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" :o ...

Pai...dac-ai sti tu cate din astea am facut? Si acum mai am una-doua perechi din alea...desi cred ca le-am purtat de maxim doua ori. Ma crezi ca se deterioreaza in cutie, efectiv? Am si aruncat destule. Fast fashion = fast pierdere de bani crying.gif

Stiu ca Mino pusese un spray de relaxat pielea pe paginile din urma, poate iti faci rost de el.

cre ca il si am

Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" :rolleyes: ...

adi varietatea care e on line n-o gasesti niciunde

eu daca n-ar fi fost onlineul n-as fi cunoscut multe marci, ca de ex asta

plus ca in cazul asta cumpar doar de pe siteuri pe care stiu sigur ca se pot trimite inapoi

am cazut doar o singura data in plasa unui site chinezesc unde in poza era o chestie si ce a ajuns era o oribilitate nemaipomenita, am trimis rapid inapoi si m-am certat cu una pe mailuri in engleza ca vroia sa-mi dea bon si nu banii, pina la urma am pierdut doar cheltuielile de transport cind le-am trimis inapoi

amazon sau spartoo sau zalando sint serioase din punctul asta de vedere

Nu inteleg ce va plac incaltarile astea gen bocanci si asemanatoare. Io n-as purta asa ceva pe stil barbatesc. Brrr!

dac-ai intelege ai fi femeie si nu esti :o

• 3 months later...

Am vrut sa-mi iau sandale, dar cu nu mai vine vara mad.gifam luat altceva. Sunt tot Rieker, ca cei de asta toamna.

post-84-0-35632200-1622623865_thumb.jpg

• 4 weeks later...
Ce mișto sunt, Boni! Sa le porți cu drag. Uite ca intre timp a venit si caldura!

Ce mișto sunt, Boni! Sa le porți cu drag. Uite ca intre timp a venit si caldura!

Lasa, ca vine acus toamna! Si par o pufosenie superconfortabila...

Daaaaa, sunt foarte confortabili. Dar nu sunt de vreme ploioasa, sunt usori, dintr-un material asemanator cu pielea intoarsa. Merg purtati si acum, in loc de papuci de panza.