December 6, 200916 yr comment_5891 Sau -imaginati-va vocea lui Eddie Murphy- 'a loooooov shooz beibi Ia spuneti fete nu-i asa ca era cam gol forumul fara obiectul nebuniilor noastre:) Si ca sa trecem la miezul problemei, o ultima achizitie: http://www.kaboodle.com/reviews/marc-fi ... ford-pumps Mdap, trez' ma duc sa imi fac temele ca vad ca nici poze nu mai stiu cum sa pun :roll: . Report
December 6, 200916 yr comment_5897 Ah, tema asta a fost usoara, prin urmare, vuala: [attachment=0]AAAADMxXYtEAAAAAAHjfXg.jpg[/attachment] fataaaaaaaaaaaaaa , m-am indragostit!!!!!!!!!!!!!!!!!! zi de unde luasi poza , iute , iute , pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz Report
December 6, 200916 yr Author comment_5898 Si ce ma ard deshtele sa mi le iau si pe astea ...dar daca mai pun doua parfumuri si vreo trei bijuterii, pot sa ii ajut pe Penneri sa isi vinda ziarul homless-ilor Deci ma duc sa-mi dau cu rigla peste deshte. Report
December 6, 200916 yr Author comment_5899 Scumpa, is facute de Marc Fisher si se numesc Barrett Oxford Pumps, se gasesc la Macy's: http://www1.macys.com/catalog/product/i ... x-xx.index EDIT: St. din SUA, nu stiu daca putem sa ii comandam noi de aici, nici nu m-am uitat. Report
December 6, 200916 yr Author comment_5905 Pii...stii si tu cum e cu pantofii la noi, ce e mai cu motz coasta de te rupe . Eu prefer sa platesc shipping din US, acum depinde la vama, ce fel de vames e insa tot de acolo prefer sa imi iau. Sper exemplu Guess by Marciano la noi ii gasesti la pret cel putin dublu. Am o pereche de imi vine sa ii mananc de cand stateam in US si cred ca i-am luat cu maxim 60$, ceea ce aici n-ai sa vezi :x . Report
December 6, 200916 yr comment_5952 Lori, si eu m-am indragostit de pantoful din prima, l-am vazut la creatorul Dan Coma, acum vreo 7 ani, dar erau asa de inalte tocurile ca nu am putut nici 2 pasi in boutiq....asa ca am ramas cu gindul la ei! Report
December 6, 200916 yr Author comment_5971 La Marc Fisher spune ca sunt micute tocurile, eu de strada ii vreau. Chestia e ca nu mai au 38-de regula iau cu jumatate de numar mai mare, pentru ca vreau sa ma piciorul lejer, dar unii de i-am luat asta vara 38 au fost mult orea mari. Port 37/5 si uneori 37, in functie de calapod. Acum la Fisher nu am mai gasit 8M si am luat 7 sper sa fie ok, oricum sunt super faini. Report
December 6, 200916 yr Author comment_6023 Sa le porti cu placere draga mea. Pielea cizmelor pare foarte moale. Dar e o culoare verzuie sau mi se pare mie? Report
December 7, 200916 yr comment_6522 Multi dintre voi au auzit de canoanele de frumusete la mare pret secolele trecute in China. Report
December 7, 200916 yr Author comment_6548 Da, am vazut si un documentar foarte bine facut de NG Society. Teribil! Mie imi mai plac astia de la Bandolino de strada ca par foarte comozi.http://www1.macys.com/catalog/product/i ... ryID=26482 Report
December 7, 200916 yr comment_6667 stiam de tortura piciorului de copil mic la fete dar nu am vazut inca picior gol in foto si mai bine ca nu am cautat niciodata ,groaznic Report
December 10, 200916 yr comment_7527 Raluca am si eu o rugaminte, nu te supara, te rog eu mult scoate pozele alea din topicul asta care trebuia sa fie f vesel pt ca reprezinta asa un fel de guilty pleasures pt noi toate.Mie mi-au produs pur si simplu o stare de rau si sincer de unde intrasem asa vesela pe subiectul asta acum mi-e teama sa ma mai apropii:( Report
December 10, 200916 yr comment_7633 Raluca am si eu o rugaminte, nu te supara, te rog eu mult scoate pozele alea din topicul asta care trebuia sa fie f vesel pt ca reprezinta asa un fel de guilty pleasures pt noi toate.Mie mi-au produs pur si simplu o stare de rau si sincer de unde intrasem asa vesela pe subiectul asta acum mi-e teama sa ma mai apropii:( Nici eu n-am putut sa ma uit , am sarit. Ralu, stiu ca nu te superi! Report
December 10, 200916 yr Author comment_7920 Multumim Rares, ...pssst mai ejti supa pe mine ? :? Ralu, draguta, hai sa ramanem la obiectele torturii noastre psihice si financiare vrei? Si va pup dragelor, ma duc sa visez la niste Lubutani . Report
December 11, 200916 yr comment_7988 Asa...eu le-am luat pe astea...am ceva cu cizmele gen jocheu si mai ales din piele intoarsa.Imi pare rau ca nu am luat eu personal pozele, o sa incerc poate pe lumina. Imi plac enorm talpile, am ceva cazaturi traumatice la activ asa ca talpile astea imi dau un sentiment de siguranta:)) Report
December 11, 200916 yr comment_8095 Multumim Rares, ...pssst mai ejti supa pe mine ? :? .... Da când am fost eu supărat pe tine? Na, ca să fiu şi eu în ton cu mulţimea http://www.walkingonacloud.com/xq/aspx/Geox/ID.238108/CategoryID.516/qx/images/shoepics_big/GEOU6338F01.jpg Report
December 11, 200916 yr Author comment_8103 Laponica, fetele, ia aruncati un ochi aici Rares[/b] elegant, sport, comfortabil. Fain! Report