Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

Superbe Lizu!Par asa de comode...

merci draga mea!

acu' ma uit la ele si zic ca imi trebuie musai si o geaca...dar...sa nu exageram:))

• Author

Da' de ce sa nu exageram...din cand in cand, ca doar vine Craciunul :mrgreen: .

MULTE MULTE MULTE MII DE MULTUMIRI LA BRASOV!!!! Draga mea Cara, aseara mi-au parvenit, euforie totala! Sunt niste bijuterii, le-am fcut -cum am promis- poze, incetosate, dar de emotie nah.

63_28382de1f39d91cc866e0172f1d2eecc_thumb.jpg

Si aici , motanu' incaltat :laughing7:

63_777b3f70b72a713388b4d09214fbe9e0_thumb.jpg

Si daca va intrebati cumva daca am un ciorap de un fel si unu' de-un fel raspunsu' e îhî...si daca va mai intrebati de ce... :D , nuj!

Si acum observatii:

Am fost surprinsa sa constat ca desi marimea 38, calapodul este teribil de ingust, o sa imi ia ceva timp sa ma acomodez cu ei -desi eu port 37, 37,5. Bine ca am luat 38. Dar pe mine ma bate oricum orice incaltaminte. Asadar fete, la Il Passo , marimile run a bit small. Cred ca fetele cu numere foarte mici au sanse sa gaseasca acolo pantofi pe masura.

Culoarea este absolut su-per-ba! Fix cum imi place mie, un albastru de o mie si una de nopti.

Sunt megaeleganti si classy.

Tocul este mic si de aceea comfortabili la mers.

Inca o data, Cara, multumesc tare mult! Si oricand ai nevoie de mine, stii unde ma gasesti. :(

Lizura imi plac cizmele alea maro de numa' . Eu nu am mai pus cizme in picioare de ani de zile!!!

Lapo, pe bune ca in ultima poza semeni la "pantofi" cu Dorothy Gale. Superbi!

Sa le purtati sanatoase/si!!

• Author
Ce dragut, multumesc :oops: si da, sunt un amestec de Dorothy Gale si Fata din Zlataust, cu capu-n nori, pe alta lume, in Oz. :(
Ce dragut, multumesc :oops: si da, sunt un amestec de Dorothy Gale si Fata din Zlataust, cu capu-n nori, pe alta lume, in Oz. :D

Stiam eu :( e foarte bine asa

Luanda si au am purtat 99% din timp numai bocanci in Chicagi ca nu te joci acolo.

Dar aici schimbare totala...toata lumea poarta cizme in anotimpul asta asa ca...trebuie sa ma conformez:)

Da' de ce sa nu exageram...din cand in cand, ca doar vine Craciunul :mrgreen: .

MULTE MULTE MULTE MII DE MULTUMIRI LA BRASOV!!!! Draga mea Cara, aseara mi-au parvenit, euforie totala! Sunt niste bijuterii, le-am fcut -cum am promis- poze, incetosate, dar de emotie nah.

Si aici , motanu' incaltat :laughing7:

Si daca va intrebati cumva daca am un ciorap de un fel si unu' de-un fel raspunsu' e îhî...si daca va mai intrebati de ce... :headbang: , nuj!

Si acum observatii:

Am fost surprinsa sa constat ca desi marimea 38, calapodul este teribil de ingust, o sa imi ia ceva timp sa ma acomodez cu ei -desi eu port 37, 37,5. Bine ca am luat 38. Dar pe mine ma bate oricum orice incaltaminte. Asadar fete, la Il Passo , marimile run a bit small. Cred ca fetele cu numere foarte mici au sanse sa gaseasca acolo pantofi pe masura.

Culoarea este absolut su-per-ba! Fix cum imi place mie, un albastru de o mie si una de nopti.

Sunt megaeleganti si classy.

Tocul este mic si de aceea comfortabili la mers.

Inca o data, Cara, multumesc tare mult! Si oricand ai nevoie de mine, stii unde ma gasesti. =))

draga mea, ma bucur mult ca au ajuns pantofii la tine. ti i-am cumparat cu multa, multa, multa placere! :D

ce ma surprinde in comentariul tau e ca spui ca e ingust calapodul. mie mi s-a parut fix pe dos! :D

eu nu am piciorul foarte ingust, ba dimpotriva, si mereu ma strang pantofii la primele purtari. astia mi-au venit perfect din prima.

fiecare cu particularitatile lui.... :D

si da, fii pe pace, cand o sa vad in tara ta ceva ce nu exista-n tara mea, te gasesc si-n gaura de sarpe :D

• 1 month later...
  • Author

Din colectia "cu ce se mai incalta motanul" :mrgreen: .

Pentru ca cineva acolo in US ma 'ubeste:

O pereche extra-mega-confortabila de shoshoni de mers la servici, la cumparaturi insa la fel de bine se potrivesc la un date, eventual la o plimbare luuuunnga prin Paris:

63_b6a0b9a1d636045b6cd8016d62d41898_thumb.jpg

63_5d9e810dd2f697ccfdd6591d6f16e34c_thumb.jpg

• Author

Tot de la Amies, dar mai de fitze:

63_aac5166257c236ffba1a4355094e0b2a_thumb.jpg

Si,acum vreo doua zile am luat ghetutele astea mortale, pe care, initial le vroiam in culoarea bordeaux, insa cum disparusera, le-am luat verzi. Data viitoare cum mai vad ceva deosebit, nu mai stau si mai astept.

63_aac5166257c236ffba1a4355094e0b2a_thumb.jpg

63_9f8b737bdd5eb4f7f923008701279087_thumb.jpg

Si, nu stiu de ce s-au postat alea gri de doua ori, cre'ca vor sa fie vedete azi? :drool:

Si ce ma ard deshtele sa mi le iau si pe astea :drool: ...dar daca mai pun doua parfumuri si vreo trei bijuterii, pot sa ii ajut pe Penneri sa isi vinda ziarul homless-ilor =))

Deci ma duc sa-mi dau cu rigla peste deshte.

Lapo, ghetele astea au "decolteu"????? Pai si ce faci ele pe frig si umezeala? De vara nu sunt. Cand le porti??

• Author

Care, Luanda? Ca numai stiu despre ce vorbesti...îîîûu ce demoni rascolesti tu, ia sa vedem :occasion14: .

Ahhhhh,acuma vad, de alea maro vorbesti? Cum, dar toamna, primavara, dar ce meeeerg. Is mega faine!

• 2 weeks later...
Ultima mea achizitie. sunt super confortabili si merg cam la orice,zic eu.(poza e de pe net)

post-566-126576184328_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Deci , ie la dulap ca mi-i frica sa ma sui pe ei asa burtoasa , pana trece ghetzushu :thumleft:
  • 4 weeks later...

Vad ca voi nu va mai aratati încaltarile...

A venit primavara!Poate va animez,sau macar înveselesc cu coloratii mei :thumleft:

Eu mi-am achizitionat ceva chicios,nu e stilul meu(cel putin pîna acum),

dar azi am recationat ca o muiere gravida care pofteste la castraveti!

So! :occasion14:

Nu lucesc ei asa ca în poza,asta e din cauza blitzului :hug:

post-5-126903075655_thumb.jpg

Si pentru ca nici papuci rosiori nu aveam,am fost de parerea ca ar fi timpul!

Si astia par mai deschisi la culoare ,din cauza blitzului.

post-5-126903084907_thumb.jpg

Foarte confortabile,ambele perechi.

Vad ca voi nu va mai aratati încaltarile...

A venit primavara!Poate va animez,sau macar înveselesc cu coloratii mei :D

Eu mi-am achizitionat ceva chicios,nu e stilul meu(cel putin pîna acum),

dar azi am recationat ca o muiere gravida care pofteste la castraveti!

So! :hug:

Nu lucesc ei asa ca în poza,asta e din cauza blitzului :P

Si pentru ca nici papuci rosiori nu aveam,am fost de parerea ca ar fi timpul!

Si astia par mai deschisi la culoare ,din cauza blitzului.

Foarte confortabile,ambele perechi.

Oau, imi plac tare mult papuceii! Ambele perechi! De unde i-ai luat? Ca poate vine iepurasu' mai devreme pe la mine..... :occasion14: Sa nu-mi zici Globus, ca-mi bag unghia-n gat! :thumleft: Ca n-am nici unul aproape, abia la 75 km, inspre nord, e primul.. :(

Mie-mi vin bine culorile - si verde si rosu! Intrebare: la pantofi - nu e tocul nitel cam in spate? Am avut niste pantofi cu tocul inspre spatele calcaiului si m-au rupt la picioare - aveam niste junghiuri in gamba si-n tibie, de-mi venea sa urlu! :hug: In schimb, la cei cu tocul pe mijlocul calcaiului, oricat de inalt ar fi fost, picioarele mele sedeau comod.

Maya, superbe achizitii! :occasion14: Eu pe cele turcoaz le-as folosi cu niste jeansi, un maieut sau camasuta alba si niste accesorii turcoaz, in ton cu pantofii :thumleft: De celelalte incaltari nu mai zic nimic, m-am indragostit! :hug:
Ceva de genul, dar mai putine :hug: Aaaa...si ar mai merge si cu o furtita alba, vaporoasa :occasion14: Imi pare rau, de cate ori vad ceva ce-mi place, construiesc in minte tinute cu care as putea sa le port :thumleft:

post-593-1269033523_thumb.jpg

Haha Maya, aia verzi sunt de la Deichmann, nu?Ma uitasem si eu la ei.

Uzare fara bataturi va doresc