Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

• Author

Sweet Mother of Christ, bai nene da ai luat nu gluma! Primii sunt absolut de-li-ciosi!! Si ultimii imi plac in afara de toc. In schimb au un croi tare tare frumos. Ca sa nu mai zic de culoare =)) S ii porti sanatoasa!

De unde? M.as duce sa ii caut pe primii. Da-mi de veste, ok?

Sweet Mother of Christ, bai nene da ai luat nu gluma! Primii sunt absolut de-li-ciosi!! Si ultimii imi plac in afara de toc. In schimb au un croi tare tare frumos. Ca sa nu mai zic de culoare :P S ii porti sanatoasa!

De unde? M.as duce sa ii caut pe primii. Da-mi de veste, ok?

Haha Lore, ultimii al meu pe langa faptul cand i-a vazut rosii mi-a replicat " si la ce-i porti" :P , mda de parca n-as avea la ce =)) a mai adugat referitor la toc "parca ar fi de la rebuturi" :)

Pe primii i-am luat de pe net numai ca mai au doar 39, asta in cazul in care e asta nr tau.Defapt pe toti i-am luat de pe net :)

39 e prea mare :( Dar...let me guess, zalando? :lol: Primii is superbi! Zi rapidus site-ul!

nope,e vb de imwalking, da nu-mi mai zi de zalando ca am ochit ceva de la Desigual si plang privind monitorul.Au astia niste preturi de-ti pica parul din nas :biggrin:

39 e prea mare :( Dar...let me guess, zalando? :lol: Primii is superbi! Zi rapidus site-ul!

nope,e vb de imwalking, da nu-mi mai zi de zalando ca am ochit ceva de la Desigual si plang privind monitorul.Au astia niste preturi de-ti pica parul din nas :biggrin:

Aia din prima poza îi ador!Si eu am 39! :(

Mie mi se pare aiurea raportul dintre pret calitate la zalando...nu-s fan! NO :(

• Author
Pai Zalando este o subramura europeana a lui Zappos. Si ei baga, desigur si taxele aferente. Ca daca te uiti pe Zappos gasesti aceleasi produse la jumate de pret :biggrin:

Pe primii i-am luat de pe net numai ca mai au doar 39, asta in cazul in care e asta nr tau.Defapt pe toti i-am luat de pe net :biggrin:

No, tre' sa-l bat la cap pe giupan ca vreau papuci.. (de parca n-as avea n-spe mii de perechi). 39 zici??? Taman la fix....

(de parca n-as avea n-spe mii de perechi). 39 zici??? Taman la fix....

niciodata nu-s destui.Mie n-are decat sa-mi spuna ca am destui ca ii nr pe ai lui si sa vedem cine are mai multi :)

PS: de fiecare data cand ma mut imi cumpar un dulap de pantofi ca nu mai am unde sa-i pun. :)

• Author
Deci eu mor dupa aia primii, am dat de ei pe net dar nu gasesc 37/5 sau 38. In mod normal port si 37 dar daca nu probez nu pot lua asa...M-ai terminat Ioano, ce-tz fac cu shoshonii tai.

Deci eu mor dupa aia primii, am dat de ei pe net dar nu gasesc 37/5 sau 38. In mod normal port si 37 dar daca nu probez nu pot lua asa...M-ai terminat Ioano, ce-tz fac cu shoshonii tai.

Daca tii mortis sa cumperi prima pereche, iti dau voie sa-mi iei mie 39.... Ca sa nu zici ca nu-i cumperi!

aste-as cele mai noi ale mele, sant incaltate cate odata toate, asa sant eu trebuie sa le iau odata in picioare :lol:

cei negri pt blugi sant absolut extraordinari, nu ma doare ca au costat...vin super si sant extrem de comozi

nu va lasati inselate de toc, sant super comode chiar si cu artrita :blob8:

post-49-12874686683_thumb.jpg

astea le-am avut azi, usoare de tot

post-49-128746868685_thumb.jpg

post-49-128746870377_thumb.jpg

post-49-128746873287_thumb.jpg

astia ii port numai cu pantalon de in, am si io pasarelele mele :lol:

post-49-12874687531_thumb.jpg

astia doar la blugi i-am luat

post-49-128746877267_thumb.jpg

si gata ;)

• Author

Foarte finute. Si vad ca ai avut atractie spre rosu si alb :hug: Imineii aia chiar numai la pantalonash larh si lejer de in merg.Sau la o rochie de in, lunga. Si la salvari :hug:

Eu...eu am o groaza de cheltuieli pe cap si trag de bani in toate directiile, dar de cateva zile m-am imbolnavit de inima: :hug:

post-12-128748036213_thumb.jpg

post-12-128748037479_thumb.jpg

sant absolut superbi....io zic pas o perioada...am tot strans si nu am mai dat din ele deloc, daca mai vin cu noutati se prine D si ma ia la puricat :hug:

rosu e culoarea mea preferata...apoi negru :hug: vara imi plac toate culorile am mai zis, chiar daca sant imbracata uni incaltarile sau esarfa sau cerceii trebuie sa fie culori turbate :hug: contrastante...asta sant eu

am uitat sa zic, cei negri si rosii s-ar putea sa fie incomozi(din experienta vb), cei din mijloc sant mai buni din cauza talpii :hug:
  • Author

Si mie imi plac toate culorile. Insa trebuie sa fie acea combinatie, care sa se potriveasca acelui model...offfff...mai deunazi cineva mi-a spus ca as fi pretentioasa, sora-mea ca as fi snoaba. Mai in ce priveste vestimentatia, e adevarat ca imi place sa am lurcruri deosebite. Aici, in DE, urasc ca exista 4 firme mari si late si toata lumea isi cumpara ce e trendy in sezon. Me no likey at all. Intotdeauna, de mica, mi-au placut lucrurile frumoase. Si la gradinita nu ma duceam dom'ne daca fontele din par nu corespundeau cu funta de sub barbie :hug: Iar duminica nu paseam din casa neparfumata dom'ne. Eeeee...da nunde ati mai auzit voi asa ceva? :hug:

Poate oi fi snoaba, adica intr-o anumita masura clar sunt, adevarat :hug: Insa cum spuneam mai sus, eu nu imi cumpar ceva pana acel ceva nu imi vorbeste pe limba mea, nu imi transmite un mesaj. Probabil am suferit prea mult de saracie si prea mult timp a trebuit sa ma multumesc doar cu strictul necesar. Ups, cred ca azi m-am trezit cu limbarita.

Sa revenim. Iubesc nespus shoshonii à la Gavroche. Am o pereche de ghetute italiene pe care le-am purtat pana la exasperare. Le-am dus la pingelit de vreo 3 ori. Li s-a strambat limba, s-au dezlipit in varf...nu mai sunt purtabile dar eu si acum le am in boxa. Le-am pus cred de vreo 3 ori in colt sa le duc la gunoi si de tot atea ori le-am asezat inapoi pe raft, in boxa. Si acum tot acolo stau. Am spus ca le arunc atunci cand gasesc o pereche sa le inlocuiasca.

Acum le dau tarcoale astora:

post-12-128748167236_thumb.jpg

Angel primele incaltari imi plac mult.

Lapo, toate 3 incaltarile imi plac, inclusiv ghetutele, am avut ei su unele asemanatoare.Deunazi ii aratam soatei o tipa cu niste cisme rosii din piele intoarsa, a facut o mutra.

Ieri ma oftic ca am intrat intr-un mag de incaltari in timp ce-l asteptam pe al meu si mi-au picat cu tronc niste cisme bleumarin din piele intoarsa lungi pana la genunci si imblanite.Aghiutza m-a üus sa intru in mag cand nu am bani.Sper sa le mai aibe pana la sf sapt cand iau banii.

Cat de asortat, haine, magazine, etc, la fel sunt si eu.Nu-mi place sa imi iau ceva ce am vazut la jumatate de glob.Vreau sa fiu deosebita.

• 2 weeks later...

Deci intru aici si nu vaz suficienta activitate doamnelor...

A venit sezonul cizmelor! Neaparat trebuie sa vedem ceva exemplare pe aici!

Pina una alta pantofii mei de la civilie care va sa zica.

post-125-128969563547_thumb.jpg

ar trebui sa avertizezi intai, pt astia mai slabi de inima, reao care esti :)

hahahahhahaha!

ce m-ati facut sa rid! nu ma asteptam la asa reactii! :) :) :):))

sinteti niste traznite!

atunci ma bucur ca i-am luat pe astia ca vroiam sa iau altii mai simpli si doamne cit m-am chinuit sa ii gasesc culoarea asta si toti bateau in mov in loc sa fie roziul asta pur ciclam.

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...deci nu ai mila, n-ai vrajituareoooooo :tongue3:

Nope!

:lol:

Lizura, sunt superbi pantofii!!! :hug:

Thank you Foxxy!

Stati pe pozitii ca vin si cu bocanci:)nu numai cu fineturi de astea