March 18, 201115 yr comment_82332 Japonezii isi refac drumurile si aeroporturile, la doar o saptamana de la catastrofa! Un sector de drum din regiunea Kanto, care include şi zona metropolitană Tokio, a fost refăcut de muncitorii niponi în doar patru zile. Şoseaua devenise impracticabilă după seismul cu magnitudinea 9 de vinerea trecută. Asta da popor! Report
March 19, 201115 yr comment_82412 Intr-adevar cutremurator!Dar mai cutremuratoare este dorinta lor de-a trai, de-a reveni rapid la ce-au fost!Urmasi ai samurailor si-ai pasarii Phoenix!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Sa speram si sa ne rugam ca tragedia sa se termine cat mai repede! Report
April 28, 201115 yr comment_86916 Dragilor, initiativa mea printre colegii de servici (despre care am vorbit pe prima pagina cred) a avut un succes neasteptat: am strans 440 de euro pe care i-am donat la Crucea Rosie din Irlanda. Am setat o pagina dedicata pe site-ul Crucii Rosii irlandeze pentru donatii online, astfel ca donatiile s-au facut f usor. pagina mea e setata special pentru Japonia, asa ca banii stransi se duc de pe pagina mea la Crucea Rosie irlandeza care ii redirectioneaza imediat spre Crucea Rosie japoneza. Cine este interesat sa ajute, indiferent de suma, va rog un pm pentru a va trimite detaliile. Report
April 29, 201115 yr Author comment_87081 Ma bucur ca a functionat treaba cu colegii,si au donat.Eu mi-am cumparat ieri un tricou,iar jumatate din suma merge în organizatia Save the Children (pentru copiii din Japonia). Report