November 28, 200916 yr comment_2029 Moatzo, esti o frumoasa! Iti intra la un post 15 poze de 640x480 fiecare. numele pozei apare, cred ca sint setarile forumului! Report
November 28, 200916 yr comment_2030 Moatzo, esti o frumoasa! Iti intra la un post 15 poze de 640x480 fiecare. numele pozei apare, cred ca sint setarile forumului! Exact! Daca gasiti ca e jenant ca apare numele pozei, vom încerca sa îl scoatem Report
December 3, 200916 yr comment_4850 Si eu vreau sa zic ca avem o Moatza frumoasa, n-am apucat a zice prima data cind am vazut-o Report
December 5, 200916 yr comment_5789 Cum micsorez pozele ?????????Incercai sa postez si eu ceva si Da vedeti ca eu in privinta tehnicii, sunt mai tuta ca toate tutele ! ori imi spuneti in pasi mici cum se face ori ma trimiteti pe altundeva sa citesc ca altfel... asa mor ! Report
December 5, 200916 yr comment_5797 Cum micsorez pozele ?????????Incercai sa postez si eu ceva si Da vedeti ca eu in privinta tehnicii, sunt mai tuta ca toate tutele ! ori imi spuneti in pasi mici cum se face ori ma trimiteti pe altundeva sa citesc ca altfel... asa mor ! Ce programe ai? PowerPoint 2007 or Photoshop sunt printre ele??? Macar unul daca-l ai, e bine! Cu PowerPoint 2007, inserezi poza, apoi dai click dreapta pe ea si selectezi Size and Position; In casuta care se deschide, selectezi Best Scale for Slide Show si scrii 640x480. Apoi click OK si dupa aceea, pe poza micsorata, din nou click dreapta si Save as Picture. Selectezi formatul JPEG, apoi scrii numele pozei si selectezi folderul in care sa o salvezi. Ok si gata!In Photoshop (eu am versiunea 7) sus, selectezi Image, cobori cu mouse-ul pana la Image Size si acolo scrii valorile dorite pentru poza. Dai Save si gata! Report
December 7, 200916 yr comment_6546 Deci, n-am nici unul din programele mentionate de tine ! Am incercat cu irfanview,mi s-a parut calea cea mai usoara da.....nimic ! Am incercat adineaori, dupa ce am crezut c-am micsorat pozele sa le atasez si ... nimic, in continuare sunt la fel de mari! Ce naiba nu fac bine ? Chiar atit de tuta sunt ?????? Oricum,multumesc frumos ! Report
December 7, 200916 yr comment_6550 Deci, n-am nici unul din programele mentionate de tine ! Am incercat cu irfanview,mi s-a parut calea cea mai usoara da.....nimic ! Am incercat adineaori, dupa ce am crezut c-am micsorat pozele sa le atasez si ... nimic, in continuare sunt la fel de mari! Ce naiba nu fac bine ? Chiar atit de tuta sunt ?????? Oricum,multumesc frumos ! Vrabiuta, ce OS ai? Windows, daca da care? MacOS? LInux? Report
December 11, 200916 yr comment_8185 Alexandru, n-am mai zis nimic ca... n-am stiut ce..! :oops: Dar, am tot citit topicul de pe culinar,pag.2-3 si in final am reusit ! Iti multumesc pentru bunele intentii da... asta sunt... Report
December 21, 200916 yr comment_11266 atasez poza de la Maya, ptr. comparatie pixeli dpi etc.ceva nu pricep Report
December 22, 200916 yr comment_11564 busuiocul tau mov e la 640/427 pixeli, 96 dpi, 800 KB menta mea nu reusesc sa o incadrez corect. la valorile astea majoritatea nu arata a fi incadrate corect, trebuie sa fac click ptr. vizualizarea intreaga, ptr. mine e cam obositor, as dori sa le vad din prima intregi si se incadreaza perfect in latimea paginiiatasez busuiocul tau si o poza de la Nico-Vya pozele astea superbe, arata perfect incadrate de mamele lor... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> eu daca le atasez nu se incadreaza bine asta e si cu menta mea, ce sa-i fac sa o vad mare si intreaga ? Report
December 22, 200916 yr comment_11571 Eu tot nu înteleg...deci eu le vad pe toate bine,asa:(Am facut un print screen la cum le vad eu) A ta: A mea: A lui Nico: Report
December 23, 200916 yr comment_11716 asta e ce apare pe monitorul meu, nu e profesional(am si un EIZO profesional dar nu am acces acum la el) si trebuie sa fac click pe foto sa o vad intreaga, nu se incadreaza exact pe latimea si lungimea spatiului maxim alocat de admini ptr. postarea imaginilor.asa posteaza majoritatea membrilor, ori prea mari, ori prea mici, cam la jumatate din latimea paginii alocatear trebui sa stabilim un format exact al pozelor si calitatea lor, ma refer la KB, oricum trebuie redimensionate am redimensionat la 400/361 pixeli si tot imi apare ca fiind putin prea inaltasi e prea mica, vreau si eu o poza mare si frumoasa pe toata pagina Report
December 23, 200916 yr comment_11731 Tictac,schimba-ti skinul.Mergi la panoul utilizatorului,la preferinte forum,si alege subsilver 2. Report
December 23, 200916 yr comment_11802 ce fraiera am fost, nici nu m-am gindit sa revad optiunile de vizualizare sau macar profilul meu multumesc mult, sper sa citeasca si alti membri faza asta Report
February 21, 201016 yr comment_22070 Buna ziua,va rog ma ajutati si pe mine?!As vrea sa imi spuneti cum sa fac sa imi reduc dimensiunea pozelor.Mi-am instalat programul Adobe Photoshop!Am pus aseara niste poze la topicul " Tortul-o arta sau nu...",dar le-as vrea mai mici!Multumesc anticipat! Report
February 21, 201016 yr comment_22123 Buna ziua,va rog ma ajutati si pe mine?!As vrea sa imi spuneti cum sa fac sa imi reduc dimensiunea pozelor.Mi-am instalat programul Adobe Photoshop!Am pus aseara niste poze la topicul " Tortul-o arta sau nu...",dar le-as vrea mai mici!Multumesc anticipat!Deschizi PS,apoi imaginea care doresti s-o micsorezi.Mergi în menu la Image -> deschizi Image Size...,aici ti se deschide o ferastruica care îti arata marimea originala a imaginii respective pixel(daca nu este in pixel,alege tu pixel)Alegi dimensiunea 640 pixel de exemplu(înaltimea ti-o calculeaza programul.sau dai tu înaltimea,si el calculeaza latimea )...Apeso OK,salvezi ca Jpeg..si gata.Scriu din amintiri,ca eu nu mai am PS ci PS Elements.Mie nu-mi folosea prea mult ala,ca eu nu ma omor cu prelucratul fotografiilor.Iar Elements,are micsorarea în masa rapida si simpla,si eu de asta am nevoie Report
March 12, 201016 yr comment_26129 probahttp://photos4.hi5.com/0110/267/767/r5FGxY267767-02.jpg Report
February 25, 201115 yr comment_78967 incerc si eu sa atasez o poza,nu va suparati daca nu-mi iese,nu le am cu calculatorul... Report