Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cum adaug poze , va rog?

Featured Replies

Moatzo, esti o frumoasa!

Iti intra la un post 15 poze de 640x480 fiecare. numele pozei apare, cred ca sint setarile forumului!

Exact! Daca gasiti ca e jenant ca apare numele pozei, vom încerca sa îl scoatem :headbang:

Cum micsorez pozele ?????????Incercai sa postez si eu ceva si :D

Da vedeti ca eu in privinta tehnicii, sunt mai tuta ca toate tutele ! ori imi spuneti in pasi mici cum se face ori ma trimiteti pe altundeva sa citesc ca altfel... asa mor ! :D

Cum micsorez pozele ?????????Incercai sa postez si eu ceva si :D

Da vedeti ca eu in privinta tehnicii, sunt mai tuta ca toate tutele ! ori imi spuneti in pasi mici cum se face ori ma trimiteti pe altundeva sa citesc ca altfel... asa mor ! :D

Ce programe ai? PowerPoint 2007 or Photoshop sunt printre ele??? Macar unul daca-l ai, e bine!

Cu PowerPoint 2007, inserezi poza, apoi dai click dreapta pe ea si selectezi Size and Position; In casuta care se deschide, selectezi Best Scale for Slide Show si scrii 640x480. Apoi click OK si dupa aceea, pe poza micsorata, din nou click dreapta si Save as Picture. Selectezi formatul JPEG, apoi scrii numele pozei si selectezi folderul in care sa o salvezi. Ok si gata!

In Photoshop (eu am versiunea 7) sus, selectezi Image, cobori cu mouse-ul pana la Image Size si acolo scrii valorile dorite pentru poza. Dai Save si gata! :D

Deci, n-am nici unul din programele mentionate de tine ! Am incercat cu irfanview,mi s-a parut calea cea mai usoara da.....nimic ! Am incercat adineaori, dupa ce am crezut c-am micsorat pozele sa le atasez si ... nimic, in continuare sunt la fel de mari! Ce naiba nu fac bine ? Chiar atit de tuta sunt ?????? :) :pupic:

Oricum,multumesc frumos ! :floare:

Deci, n-am nici unul din programele mentionate de tine ! Am incercat cu irfanview,mi s-a parut calea cea mai usoara da.....nimic ! Am incercat adineaori, dupa ce am crezut c-am micsorat pozele sa le atasez si ... nimic, in continuare sunt la fel de mari! Ce naiba nu fac bine ? Chiar atit de tuta sunt ?????? :) :pupic:

Oricum,multumesc frumos ! :floare:

Vrabiuta, ce OS ai?

Windows, daca da care?

MacOS?

LInux?

Alexandru, n-am mai zis nimic ca... n-am stiut ce..! :oops:

Dar, am tot citit topicul de pe culinar,pag.2-3 si in final am reusit ! Iti multumesc pentru bunele intentii da... asta sunt... :D

• 2 weeks later...

atasez poza de la Maya, ptr. comparatie pixeli dpi etc.

ceva nu pricep

321_db448029019c8d66ca086bfd35eae869_thumb.jpg

busuiocul tau mov e la 640/427 pixeli, 96 dpi, 800 KB

menta mea nu reusesc sa o incadrez corect.

la valorile astea majoritatea nu arata a fi incadrate corect, trebuie sa fac click ptr. vizualizarea intreaga, ptr. mine e cam obositor, as dori sa le vad din prima intregi

si se incadreaza perfect in latimea paginii

atasez busuiocul tau si o poza de la Nico-Vya

321_e5f4b81bbb5a833d4205b0f24756623f_thumb.jpg

321_abbf980a3ddbd45442774ffb66b993c5_thumb.jpg

pozele astea superbe, arata perfect incadrate de mamele lor... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

eu daca le atasez nu se incadreaza bine =))

asta e si cu menta mea, ce sa-i fac sa o vad mare si intreaga ?

asta e ce apare pe monitorul meu, nu e profesional

(am si un EIZO profesional dar nu am acces acum la el)

si trebuie sa fac click pe foto sa o vad intreaga, nu se incadreaza exact pe latimea si lungimea spatiului maxim alocat de admini ptr. postarea imaginilor.

asa posteaza majoritatea membrilor, ori prea mari, ori prea mici, cam la jumatate din latimea paginii alocate

ar trebui sa stabilim un format exact al pozelor si calitatea lor, ma refer la KB, oricum trebuie redimensionate

321_a9554835a35c8f73088ed3d100abee87_thumb.jpg

am redimensionat la 400/361 pixeli si tot imi apare ca fiind putin prea inalta

si e prea mica, vreau si eu o poza mare si frumoasa pe toata pagina :)

ce fraiera am fost, nici nu m-am gindit sa revad optiunile de vizualizare sau macar profilul meu

multumesc mult, sper sa citeasca si alti membri faza asta

:lol:

• 1 month later...
Buna ziua,va rog ma ajutati si pe mine?!As vrea sa imi spuneti cum sa fac sa imi reduc dimensiunea pozelor.Mi-am instalat programul Adobe Photoshop!Am pus aseara niste poze la topicul " Tortul-o arta sau nu...",dar le-as vrea mai mici!Multumesc anticipat!

Buna ziua,va rog ma ajutati si pe mine?!As vrea sa imi spuneti cum sa fac sa imi reduc dimensiunea pozelor.Mi-am instalat programul Adobe Photoshop!Am pus aseara niste poze la topicul " Tortul-o arta sau nu...",dar le-as vrea mai mici!Multumesc anticipat!

Deschizi PS,apoi imaginea care doresti s-o micsorezi.Mergi în menu la Image -> deschizi Image Size...,aici ti se deschide o ferastruica care îti arata marimea originala a imaginii respective pixel(daca nu este in pixel,alege tu pixel)

Alegi dimensiunea 640 pixel de exemplu(înaltimea ti-o calculeaza programul.sau dai tu înaltimea,si el calculeaza latimea :floare: )...Apeso OK,salvezi ca Jpeg..si gata.Scriu din amintiri,ca eu nu mai am PS ci PS Elements.Mie nu-mi folosea prea mult ala,ca eu nu ma omor cu prelucratul fotografiilor.Iar Elements,are micsorarea în masa rapida si simpla,si eu de asta am nevoie :floare:

• 3 weeks later...
  • 11 months later...
incerc si eu sa atasez o poza,nu va suparati daca nu-mi iese,nu le am cu calculatorul...