March 29, 201115 yr comment_83917 Problema cu scoala Uma e ca e mai degraba o fundatura, mai ales in ultimul an am fost extrem de dezamagita, cerintele lor sunt maxime iar salariul meu e mult mai mic decat al femeii de servici. In ritmul asta nu peste multa vreme vom avea o tara de analfabetiAi mare dreptate...sper din suflet sa ai succes cu cofetaria, mai ales ca ai si talent si pasiune! Report
March 30, 201115 yr comment_83930 Sa-ti dea Dumnezeu mult noroc, dar eu spre deosebire de antevorbitori, nu te-as trimite numai la tineri. Sau poate e bine sa definim ce sunt tinerii! Ca in ziua de azi sunt unii de 40 de ani, dispusi sa incerce ce niciun pusti de 20 nu e capabil! Viata i-a adus intr-un punct ca ar incerca si surfing numai sa fie bine! La 20 de ani te mai amagesti ca o sa fie altceva, next time, la 40, astia sunt oameni care stiu pe ce pamant calca.Important este sa te intelegi cu oameniicu care lucrezi! Nu conteaza ce varsta au, ca asta nu garanteaza nici ce viteza au si nici ce productivitate. Am vazut babute care ma lasau uimita ce viteza aveau sa faca diverse chestii! Report
March 30, 201115 yr Author comment_83944 Multumesc fetelor, am sa tin cont de sfaturile voastre, sunt nepretuite! In alta ordine de idei, am inceput sa ma uit pe legislatie, pfui, deja ma ia cu tremurici si stele verzi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/drunken_smilie.gif. Am comandat "Ghidul de bune practici in cofetarie si patiserie" ca sa fiu conform normelor, abia astept sa-mi vina sa vad ce debitatii gasesc ca trebuie sa le indeplineschttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif Report
March 30, 201115 yr comment_83958 Multumesc fetelor, am sa tin cont de sfaturile voastre, sunt nepretuite! In alta ordine de idei, am inceput sa ma uit pe legislatie, pfui, deja ma ia cu tremurici si stele verzi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/drunken_smilie.gif. Am comandat "Ghidul de bune practici in cofetarie si patiserie" ca sa fiu conform normelor, abia astept sa-mi vina sa vad ce debitatii gasesc ca trebuie sa le indeplineschttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gifDaca ai nevoie de ajutor in domeniul sigurantei alimentelor, doar intreaba-ma, am pe cine sa intreb! Report
March 31, 201115 yr comment_84114 Cred ca Lia a grait intelept( ca de obicei).E o ocazie care nu poti sa o lasi sa-ti scape.Cu sacrificii si curaj, sunt convinsa ca reusesti.Talent ai!Si pasiune pentru ceea ce faci. Pe mine poti conta la capitolul publicitate!O sa fac de "raspandac"!Si inca ceva: o sa ma ai ca clienta!Trec prin Tg Mures in fiecare an! Bafta!Bafta!Bafta! Report
April 18, 201115 yr comment_85910 Andrada, in primul rand vreau sa te felicit Este minunat tot ceea ce spui si sunt sigura ca vei reusi. Spun eu care am gatit si mancat dupa retetele tale Eu cu cea mai mare placere te-as ajuta cu tot ce ai nevoie si cu ce mi-ar sta in putinta. Imi place enorm sa lucrez cu dulciurile si mai ales cu decorul. Problema este ca locuiesc in Medias, care e la o ora de Mures si ca sunt numai la sfarsit de saptamana libera (joi, vineri, sambata, duminica in principiu) din cauza facultatii. Dar daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici Report
December 9, 201114 yr Author comment_114890 Dragele mele...revin cu un update din "interior"...lucram deja de aproape 2 luni ca laborator si in curand, probabil ca in jur de 16-20 dec, vom deschide si punctul de desfacere...din pacate amenajarea a durat mai mult decat ma asteptam. Pana una alta vreau sa va spun ca am un program de lucru de aprox 12 ore zilnic, inclusiv sambata, uneori si duminica, dar nu ma plang, afacerea asta imi aduce satisfactii enorme! E extraordinar sa vezi clienti fericiti, entuziasti, care te suna apoi sa-ti spuna cat de bune au fost torturile/projiturile si care te recomanda la prieteni si rude! Deocamdata castigul material e pe minus, ce e drept amenajarea punctului de desfacere m-a costat foarte mult, plus taxe si avize, casa de marcat, cantar...lista nu se termina!, dar castigul spiritual e de nemasurat. Report
December 9, 201114 yr comment_114909 Andrada , Spor la treaba ! Cred ca in perioada sarbatorilor nu o sa-ti vezi capul de atatea comenzi,dar asa si trebuie . Iti urez spor si putere .Cat mai multe torturi si prajituri mirobolante care sa-i dea cu cracii in sus pe Trag-Mureseni .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Imi pare rau ca nu esti mai aproape.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif Report
December 11, 201114 yr comment_115160 Kiken, felicitari si spor la treaba! Din pacate, n-am drum spre Tg. Mures in viitorul apropiat, dar poate or trece pe acolo niste prieteni de-ai mei si-i pun sa te viziteze! Report
December 12, 201114 yr comment_115221 Kiken, abia acum am citit acest topik ( mi-a "scapat" la deschidere) .Iti doresc din suflet multa bafta in continuare, eu am admirat virtual ce minunatii propuneti la "artizan" , site felicit si aici. sunt minunate toate bunataturile ce le propui.Din pacate is tare departe si nici drum prin Tg Mures n-am veci , dar nu se stie ca pamantul , poate oi trece vreodata:). Report
December 12, 201114 yr comment_115266 Scriu si aici, Kiken ma bucur pentru tine, iti doresc mult succes!Imi imaginez ca e greu la inceput, dar satisfactia pe care ti-o da munca facuta cu pasiune si placere nu are echivalent ! Report
December 12, 201114 yr comment_115396 Dragele mele...revin cu un update din "interior"...lucram deja de aproape 2 luni ca laborator si in curand, probabil ca in jur de 16-20 dec, vom deschide si punctul de desfacere...din pacate amenajarea a durat mai mult decat ma asteptam. Pana una alta vreau sa va spun ca am un program de lucru de aprox 12 ore zilnic, inclusiv sambata, uneori si duminica, dar nu ma plang, afacerea asta imi aduce satisfactii enorme! E extraordinar sa vezi clienti fericiti, entuziasti, care te suna apoi sa-ti spuna cat de bune au fost torturile/projiturile si care te recomanda la prieteni si rude! Deocamdata castigul material e pe minus, ce e drept amenajarea punctului de desfacere m-a costat foarte mult, plus taxe si avize, casa de marcat, cantar...lista nu se termina!, dar castigul spiritual e de nemasurat.Bunastiu ce realizari ai caci imi apari mereu in fb(te urmaresc de acolo)Frumoase si apetisante realizari dar din pacate prea departe de mine...Continua asa! Report
December 13, 201114 yr comment_115520 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Andrada, nu pot decat sa ma bucur pentru tine! Tin pumnii sa-ti reuseasca si sa ai multe comenzi!E un vis prea frumos ca sa nu se implineasca!Si eu simt ca vei reusi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
January 15, 201214 yr comment_122302 Andrada, o sugestie de publicitate: intra pe forumul roz al mireselor, la sectiunea cofetarii din Targu Mures. Nu cred ca miresele din Targu Mures stiu de cofetaria ta. Daca vrei si nu te deranjeaza, pot sa postez eu un mesaj (sunt deja membra) cu numele cofetariei tale. Report
January 15, 201214 yr comment_122307 Andrada, o sugestie de publicitate: intra pe forumul roz al mireselor, la sectiunea cofetarii din Targu Mures. Nu cred ca miresele din Targu Mures stiu de cofetaria ta. Daca vrei si nu te deranjeaza, pot sa postez eu un mesaj (sunt deja membra) cu numele cofetariei tale. eu am prietene aici care ma intreaba daca sant bune de mancat prajiturile ei ...o am pe FB cofetaria. par ireale torturile. i-as face publicitate oriunde daca as fi in tara, sor'mea ma intreba de cofetaria ei dar e departe de noi. Report
January 15, 201214 yr comment_122323 Andrada, o sugestie de publicitate: intra pe forumul roz al mireselor, la sectiunea cofetarii din Targu Mures. Nu cred ca miresele din Targu Mures stiu de cofetaria ta. Daca vrei si nu te deranjeaza, pot sa postez eu un mesaj (sunt deja membra) cu numele cofetariei tale. eu am prietene aici care ma intreaba daca sant bune de mancat prajiturile ei ...o am pe FB cofetaria. par ireale torturile. i-as face publicitate oriunde daca as fi in tara, sor'mea ma intreba de cofetaria ei dar e departe de noi. Si eu am cofetaria ei pe fb si-am vazut si-aici ce iese din mainile ei. Dar nu mi-am permis sa scriu pe acel forum inainte sa stiu sigur ca ea e ok cu asta. Report
January 15, 201214 yr comment_122325 Andrada, o sugestie de publicitate: intra pe forumul roz al mireselor, la sectiunea cofetarii din Targu Mures. Nu cred ca miresele din Targu Mures stiu de cofetaria ta. Daca vrei si nu te deranjeaza, pot sa postez eu un mesaj (sunt deja membra) cu numele cofetariei tale. eu am prietene aici care ma intreaba daca sant bune de mancat prajiturile ei ...o am pe FB cofetaria. par ireale torturile. i-as face publicitate oriunde daca as fi in tara, sor'mea ma intreba de cofetaria ei dar e departe de noi. Si eu am cofetaria ei pe fb si-am vazut si-aici ce iese din mainile ei. Dar nu mi-am permis sa scriu pe acel forum inainte sa stiu sigur ca ea e ok cu asta. corect Report
February 26, 201214 yr Author comment_132183 Scuze fetelor, n-am mai intrat de mult pe aici . Nu e usor sa ai afacerea ta, lucrezi mai ceva ca un sclav pe plantatie )). Multumesc Cami de sfat, am sa-l urmez! Multumesc tuturor pentru suport! Report
March 7, 201214 yr Author comment_134922 Fetelor, vreau sa transmit o rugaminte, daca vreuna dintre voi cunoaste persoane din Tg Mures sau imprejurimi care ar fi tentate sa lucreze intr-o cofetarie, indicati-ma ca si contact. In curand voi trebui sa angajez pe cineva, volumul de munca la mine creste...Nu trebuie sa aiba o pregatire de specialitate in domeniu, daca are pasiune si deschidere pt a invata lucruri noi. Multumesc anticipat. Report
March 27, 201214 yr comment_139405 Andrada, cat de mult as vrea ma pot oferi candidata la post, dar facultatea asta a mea nu-mi permite, nu am timp sa respir in timpul saptamanii Dar te pot ajuta in weekend, fara bani, fara nimic. Iti pun la dispozitie doua maini foarte doritoare sa lucreze cu torturile Doar striga, si sunt acolo. Nu glumesc! Report
March 30, 201214 yr comment_140004 Kiken,felicitari pentru curaj! De 5 ani ma tot gandesc sa fac si eu un laborator de cofetarie si mi-e frica!Am fost la Gastropan in weekend si n-am stiut unde sa mananc o prajitura buna.Tot asa s-o duci! Report
April 7, 201214 yr comment_141710 Buna ziua. Sunt noua pe aici.. Am si eu nevoie de cateva sfaturi referitoare la acest post. De ceva timp ma tot bate un gand sa iau afacerea bunicului meu care are un laborator de cofetarie. In momentul de fata el lucreaza doar pe comenzi si are cateva magazine carora le livreaza marfa. El face produse 100% naturale ceea ce mi-ar oferi un atu fata de ceilalti competitori. Problema este ca laboratorul il are undeva pe la 42 Km de Suceava (unde locuiesc eu). M-am gandit ca as putea sa fac naveta, insa ce sanse am sa intru pe o piata mai mare, avand in vedere ca nu detin spatiu de desfacere decat in localitatea unde este laboratorul (si este o localitate mica). Mentionez ca laboratorul este dotat si utilat la standarde europene, iar afacerea ar trebui sa o preia cineva deoarece nu stiu cat va mai putea bunicul meu sa munceasca (deja si-a mai retras din activitate). Va multumesc. Report