April 6, 201115 yr comment_84736 O excelenta leguma. Cruda se poate consuma data pe razatoare cu sos vinegret.Fiarta se poate prepara în piureu, gratin, curry, în sos tomat, sufleu, supa, sau umpluta si data la cuptor.Eu unul sînt fan! Report
April 6, 201115 yr comment_84737 Interesanta, m-am dus sa citesc despre ea. Doar ca inca n-am vazut-o in viata mea. Report
April 6, 201115 yr Author comment_84742 Exista trei soiuri, unul cu coaja galbuie, unul cu coaja verde pal si unul cu coaja verde închis.Pe aici sînt doar un pic mai scumpe decît zucchini. Report
April 6, 201115 yr comment_84744 Pai in materie de chestii asa zis exotice voi aveti mult mai multa diversitate. Report
April 6, 201115 yr comment_84751 Pai in materie de chestii asa zis exotice voi aveti mult mai multa diversitate. Nu ne ramane decat sa mergem iar in Fr si sa le cautam! Report
April 6, 201115 yr comment_84753 Nu ne ramane decat sa mergem iar in Fr si sa le cautam! Io cre ca daca noi doua merem in Fr impreuna prapad facem Report
April 6, 201115 yr comment_84754 Exista trei soiuri, unul cu coaja galbuie, unul cu coaja verde pal si unul cu coaja verde închis.Pe aici sînt doar un pic mai scumpe decît zucchini.Dar parca si sînt din neamul dovlecilor,nu?Nici eu nu am încercat,dar le-am vazut cîteodata. Report
April 6, 201115 yr comment_84756 Dar parca si sînt din neamul dovlecilor,nu?Asa zice si pe unde am cetit eu. Report
April 6, 201115 yr comment_84768 Nu ne ramane decat sa mergem iar in Fr si sa le cautam! Io cre ca daca noi doua merem in Fr impreuna prapad facem Eu l-am trecut pe lista.E langa "Chablis Grand Cru"! Report
April 6, 201115 yr comment_84770 [...] Eu unul sînt fan! Fanfan la Tulipe , daca ma uit dupa chayotte prin magazinele asiatice, cre' ca numai legume de-astea gasesc. [center]http://img9.imageshack.us/img9/9136/oldwoman1.jpg [/center] Report
April 6, 201115 yr Author comment_84773 Dar parca si sînt din neamul dovlecilor,nu?Nici eu nu am încercat,dar le-am vazut cîteodata. Sînt niste dovlecei mai ciudati, cu o singura samînta, care fac tuberculi comestibili precum cartofii. Cînd mai vezi, ia doua-trei, le tai în doua, si dupa ce scoti sîmburele cu lingurita (miezul sîmburelui e bun de mîncat) le pui la aburi pîna intra vîrful cutitului în el cu usurinta.Scoti pulpa cu o lingura, cu grija ca sa nu gauresti coaja, faci un bechamel în care incorporezi pulpa extrasa din chayotte si un pumn de bucatele de costita afumata rumenita la tigaie.Umpli jumatatile de chayotte, presari cu cascaval ras si dai la cuptor pîna se rumenesc. Report
July 26, 201214 yr comment_158394 Scuzati ca va intreb: seamana la gust cu dovlecelul sau cu cartoful?Ca sa stiu daca ma agit sa-l caut. Multumesc. Report
July 26, 201214 yr comment_158395 Scuzati ca va intreb: seamana la gust cu dovlecelul sau cu cartoful?Ca sa stiu daca ma agit sa-l caut. Multumesc.Personal, n-am vazut aceasta leguma in viata mea, dar cica ar semana la gust cu gulia...... Report