Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Un vot, va rog

Featured Replies

Cu permisiunea lui Alexandru :D si a Mayei :D , vin cu o mare rugaminte... :mrgreen:

Particip la un concurs (Batalia Sarmalelor), insa acum am nevoie de voturile voastre... %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Va rog mult, daca va puteti rupe cateva minute din timpul vostru sa-mi dati un vot, va raman recunoascatoare :D

Votarea dureaza 2 saptamani incepand de azi, iar pentru a vota aveti nevoie de un email valid. Se completeaza mailul in casuta corespunzatoare, apoi se alege un produs de pe siteul sponsor, se trece codul acestuia in casuta alocata (acest produs e ceea ce ati vrea sa se acorde drept premiu la un viitor concurs pe acelasi site), apoi se scrie codul de pe fondul colorat si se voteaza. Veti primi un mail, unde veti gasi linkul de validare a votului.. Asta-i tot :mrgreen: Sper ca m-am exprimat cat de cat coerent :D :oops:

Premiul e in valoare de 1300 RON si contine diverse ustensile de bucatarie, toate de pe siteul sponsor..

Multumesc din suflet :D %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :-*

Multi pupici de la mine si de la piticul pe care il vedeti in avatar :-* :D

http://www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/11

• Author
Bun, da ai uitat ceva...unde te votam? :D

LOL.. si doar mi-am zis cand am inceput sa scriu.. vezi sa nu uiti sa pui linkul :D si fix asta am facut :D :-*

Multumesc de atentionare, Hana :-*

• Author
Done! sa fie cu noroc, iti tin pumnii :D :D

Nico, multumesc mult!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:-*<" title="arms" /> :D

• Author

Multumesc mult mira, Eataly, Maya, zoazorel, Laura :D %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Se pare ca am ajuns la 22 de voturi :D :D

Pupici :D %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :D :D :P

• Author
23

dar ia zi ca n-am citit

te votam o sg data de pe o adresa de mail

sau te putem vota in fiecare zi

sau cum

Multumesc mult, Raluca %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" /> :floare:

Iaca ce zice regulamentul:

VOTAREA

Votarea se va desfasura in perioada 7 Decembrie - 20 Decembrie

Votarea va fi publica, printr-un sistem electronic pus la dispozitie de Organizator. Pe site vor fi publicate in perioada alocata votarii toate retetele valide, cu poza aferenta si numele participantului. Adresele de email ale participantilor NU vor fi facute publice.

Orice vizitaror al siteului va putea vota o singura data reteta preferata. Votul se va face prin furnizarea adresei de email a votantului si a unui cod de produs pe care l-ati dori ca premiu in viitoarele concursuri si CONFIRMAREA votului in urma unui email de confirmare trimis de site. Daca confirmarea votului nu are loc, votul este considerat nul.

Organizatorul nu va folosi adresele de email ale celor care voteaza in niciun alt scop si nu va face publica lista acestora.

Orice incercare de frauda descoperita in timpul votarii atrage dupa sine eliminarea din concurs a participantului raspunzator.

Deci o singura data de pe o adresa de mail :)

• Author
Eu am votat acu si de pe alta adresa,al 24-lea vot.Deci merge si de pe mai multe adrese de mail.Nu conteaza Ip-ul :D

Saru'mana, Maya :floare: %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" /> :hello:

33

am votat pe doua adrese gmail, am confirmat votul, dar nu stiu de ce l numaratoare nu iese...sau poate nu mai stiu io numara (ca ma vitat de pe cinci adrese diverse)

noa, oricum, bafta iti urez:floare:

• Author
ti-am mai bagat 2 voturi, dar nu inteleg de ce pe adresa de gmail nu primesc codul de validare.
33

am votat pe doua adrese gmail, am confirmat votul, dar nu stiu de ce l numaratoare nu iese...sau poate nu mai stiu io numara (ca ma vitat de pe cinci adrese diverse)

noa, oricum, bafta iti urez:floare:

Multumesc mult, fetelor!!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:o<" title="arms" /> :)

Eu n-am incercat de pe gmail, da' nu-i tarziu :)

• Author
Nu te putem vota in fiecare zi?

Azi nu m-a lasat de pe nici o adresa! :lol:

Din pacate, nu ;)

Un singur vot de pe o adresa ;)

Multumesc de intentie, zoazo %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif;)<" title="arms" /> :santa: de la falcos :P

Oana,

Am votat. 36.

M-am si distrat un pic.Concurenta de pe locul 15,a postat o poza cu ea in prim plan. :lol:

Sarmalele sun in plan secund. ;)

Sarmalele tale chiar merita sa fie votate. :santa:

• Author
Oana,

Am votat. 36.

M-am si distrat un pic.Concurenta de pe locul 15,a postat o poza cu ea in prim plan. ;)

Sarmalele sun in plan secund. ;)

Sarmalele tale chiar merita sa fie votate. :santa:

Saru'mana, piscotel :lol:

Pe mine ma "amuza" cum in 24 de ore unele concurente au ajuns la 80+ de voturi ;)