Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

Featured Replies

Vroiam sa va avertizez cu privire la marca Sephora...sora mea a facut o reactie alergica f urita de la un ruj.

Mie mi s-au umflat ochii de la un creion...

Nu stiu exact ce este in ele...dar poate ar trebui sa incercati intii pe o bucatica de piele.

Eu vreau sa-ti spun ca am un mare problem cu rimelul de la Shiseido...nu mi-am dat eu seama repede. De cateva ori cand eram data si m-am scarpinat la ochi mi se facuse corneea imensa, se umflase si deja acoperea irisul. M.am speriat cumplit. De atunci ma feresc sa ma dau cu el...mai bine ma impac cu Maybelline. Ala de la Shiseido e culoarea mea naturala si il foloseam de zi. :occasion14: Nici nu costa 30 euro...so much about "marci".
  • 3 weeks later...
Mi-am luat o nebunie de asta de rimel: sa stiti ca arat ca si cum as avea gene false...este impresionant:))

post-125-12843405969_thumb.jpg

ciudata pensula :floare:

cum te dai cu el? nu l-am vazut pana acum

E chiar mai simplu de folosit decit unul normal pt ca fiind rotund nu trebuie sa te chinui sa il aliniezi cu genele.

Se trece succesiv prin gene si se reincarca cu rimel din tub pt ochiul urmator.

O "incarcatura" e suficienta pt un ochi.

• 1 month later...

dragele mele , acum vreo juma de an am schimbat pe creme Louis Widmer , tare le-am laudat. Bon. Intre timp , crema de zi nu mai imi e buna ,a trebuit sa folosesc si ziua crema de noapte. Mi s-a cam uscat fatza si cand crema s-a terminat am pus mana pe ce-am avut , o Creme riche de la Yves Rocher...si m-am facut ca dracu!!!!

S-a uscat pielea in jurul gurii , sub nas si barbie , am facut pete rosii....parca aveam matreatza pe fata. Am fost la cosmetica , mi-a curatzat fatza , mi-a dat sa incerc niste chestii de la Chris Farrell. Azi am fost iara ,mi-a dat in continuare probe..sa incerc mai departe cu aceasi gama. E mai bine.

Acum , intrebarea mea: Merita la dau 40 si ceva pe o crema? Mi-e ca e buna o vreme , ca si aia de la Widmer si dupa aia gata. Femeia de la cosmetica spunea ca oricum dureaza 28 de zile pana ne dam seama exact , pt ca atata dureaza sa se regenereze pielea si sa ne spuna daca e crema perfecta sau nu.

Sau recomandatzi voi altceva? Maya , tu folosesti Clinique , parca.....ai Erfahrung cu asa ceva? Cum recatzioneaza pielea sensibila?

dragele mele , acum vreo juma de an am schimbat pe creme Louis Widmer , tare le-am laudat. Bon. Intre timp , crema de zi nu mai imi e buna ,a trebuit sa folosesc si ziua crema de noapte. Mi s-a cam uscat fatza si cand crema s-a terminat am pus mana pe ce-am avut , o Creme riche de la Yves Rocher...si m-am facut ca dracu!!!!

S-a uscat pielea in jurul gurii , sub nas si barbie , am facut pete rosii....parca aveam matreatza pe fata. Am fost la cosmetica , mi-a curatzat fatza , mi-a dat sa incerc niste chestii de la Chris Farrell. Azi am fost iara ,mi-a dat in continuare probe..sa incerc mai departe cu aceasi gama. E mai bine.

Acum , intrebarea mea: Merita la dau 40 si ceva pe o crema? Mi-e ca e buna o vreme , ca si aia de la Widmer si dupa aia gata. Femeia de la cosmetica spunea ca oricum dureaza 28 de zile pana ne dam seama exact , pt ca atata dureaza sa se regenereze pielea si sa ne spuna daca e crema perfecta sau nu.

Sau recomandatzi voi altceva? Maya , tu folosesti Clinique , parca.....ai Erfahrung cu asa ceva? Cum recatzioneaza pielea sensibila?

am acelasi ten ca Maya, clinique e super buna pt ten sensibil....eu am Avene acum, dar si clinique...nu renunt la ele nici moarta, din tot ce am cumparat si am aruncat banii...tot la asta m-am intors. daca ai si pret mai bun la ele, go for it...parerea mea

vine Maya si iar facem lobby la astia, parca ne-ar plati :)

pretz bun am o data pe luna , 15% reducere , la Karstadt ( un magazin universal) , numai ca tre sa merg la Frankfurt....
care dintre creme ( Clinique) le folositzi voi , Maya si Dark? Si ce Cleanser? Folositzi si tonic?...etc...

Simona eu zic ca cel mai bine ar fi sa intri pe website-ul lor iar acolo pe prima pagina in dreapta este un butonel "my clinique" ti se deschide o fereastra si alegi sa-ti faci "skin consultation". In functie de tipul de piele care il ai iti vor recomanda ce crema sa iti cumperi.

Si eu sunt fan Clinique,dar cred ca am mai spus.:notworthy:

eu folosesc pt ten uscat de tot....deci 1...Maya e tip 2 din cate imi amintesc...eu am asa:

exfoliant pt fiecare zi, mi-a intrat in reflex de nu mai e o corvoada

moisture surge, ca pe mine dupa dus ma strange fata

redness solution- pe obraz langa nas mi se inroseste fata

fond de ten am de la biotherm(dupa ce-l consum, inapoi la clinique, e vara la mine si ala nici nu-l simti pe fatzau :notworthy:

am demachiant dermalogica, tot pt ten sensibil, am incercat si mi-a placut si asa l-am luat, in rest tot clinique folosesc

mai am avene(lapo mi-a zis de ele), doar o crema de zi hidratanta si gel de ochi(doar seara il pun, e pt riduri) si spray de fata cu apa termala

mai am si niste hydraquench de la clarins, gel de hidratare intensiv, ser de zi si de noapte....asta am eu acum. totul pt hidratare

Maya cumpara si machiaje de la clinique, eu doar ruj si fard si pudra, ea are si rimel, etc...las ca vine ea si zice :cheers:

• Author

Maya,a mai povestit,cum sta treaba si de ce a ajuns la Clinique.Nimic nu era bun..eventual pe moment,dar nu disparea problema.Cîndva ,cu multi ani în urma,mi se usca pielea pe pometi extrem.La frig faceam pete rosii si mi se decojea pielea.

Cu asta am început:

post-5-128831155192_thumb.jpg

Pe mine m-a ajutat,în sensul ca m-a si tratat,nu doar ameliorat problema.

Acum n-o mai folosesc,pentru ca nu mai am problema asta.

Am continuat cu asta,mai ales în perioada recepentru ca aveam olecuta ten usccat...tot zona pometilor.

Super crema!Asta folosesc toamna rece/iarna.

post-5-128831203697_thumb.jpg

În rest,folosesc doar asta,dupa dush/baie,din acelasi motiv ca darky.Ma strînge fata,desi vizibil nu exista nici cea mai mica problem.Nu ten uscat,nu pete.Doar simt...si ca sa nu simt nimic...ma hidratez cu asta.

post-5-128831213802_thumb.jpg

Înca nu am riduri,si nici nu ma ung preventiv cu anti ageuri nici macar de la clinique.Eu cred ca exagerarea cu unsu,nu e buna ;)

Cîndva foloseam 1-2 creioane cu putin luciu pt. ochi,tot clinique,dar nu mai folosesc.Erau bune,doar ca eu nu-s cu machiatul...

Singurul machiaj al meu este mascara water proof,foarte rar fond de ten,care este cel mai tare.Într-adevar nu se simte pe fata...si bineînteles demachiantul potrivit,care la fel,nu mai exista altul ca el!Clinique,of course ;)

Deci , treaba sta cam asa:

Cica n-am nevoie d-aia ultima , penca mi-o dat setul ala de curatzat si care , dupa aia , hidrateaza. Apoi 2 creme , una de zi , una de noapte.

post-34-128888437313_thumb.jpg

Fetelor , daca atzi stii cum imi arata fatza , mi-e si rusine sa pun poze!!!!

Toata-s pline de pete rosii si parca am matreatza pe fatza!!! Ce nu s-o potrivi la cremele astea ca tanti o zis ca astea mi se potrivesc???

Simona, imi pare rau de problemele pe care ti le face. Ar trebui sa te intorci sa-i spui.

Cred ca ideal e sa iei esantioane dintr-un produs, sa le folosesti citva timp si daca totul e ok sa iei si produsul complet. La cit costa nu e chiar distractiv...

Eu nu mai zic chiar nimic, mi se pare ca la mine s-au adunat toate problemele :( alergii peste alergii, roseata, mincarimi, stare de iritare maxima din cauza asta... citeodata simt ca devin psihotica, imi vine sa-mi scot pielea cu forfecuta acolo unde e iritata sau ma dau compulsiv cu tot ce-mi pica in mina. Desi in timpurile cind e bine, tenul meu e perfect in rest, asta ma oftica cel mai tare, ca nu ma pot bucura de el :angryfire: Recomandarile dermatologului: nu cafea, nu ciocolata (la astea in veci nu voi putea renunta), nu condimentat, nu rece, nu cald, nu aburi, nu tratament la cosmetica, nu atins cu prosopul aspru, nu creme cosmetice ci numai din farmacie. De spalat cu Sebium de la BioDerma (parca), de sprayat cu apa termala Avene. De protejat cu crema cu SPF 100 indiferent de anotimp. Din proprie initiativa am inceput sa folosesc Vichy Normaderm de noapte, si seara si dimineata si e in majoritatea timpului ok. Periodic tot ma irit, atunci ma dau cu Triderm (tot de la dermatolog recomandare).

Simona imi pare rau ca nu se potrivesc cremele pentru tenul tau,du-le inapoi iti vor da banii pe ele.

Simona, mai bine du-te inapoi cu ele.Asa cum mai ziceau fetele, daca ai un ten mai sensibil e bine ca inainte sa folosesti esantioane.

Eu sunt tare pretentioasa la creme si asta din cauza tenului pacastos.

Din De am cumparat doar cremele de la Vichy cu care m-am inteles bine, cele de la Clinique nici n-am indraznit sa le iau,fiinca nu mi-a priit nici fondul de ten de la ei.

Cu ce m-am inteles au fost produsele de la Clarins,dar in rest mi-am luat din tara creme.

Chiar cand am fost acasa am luat de la plafar o crema,care culmea era ruseasca si mi-a placut cum era,hidrata bine tenul.

Dar acum ca se termina imi voi comanda iarasi crema mea preparata de un dr de pe la cluj,ca tenul mi s-a suparat .

bafta cu cremutzele

am vb cu ei , le trimit inapoi si cica imi dau bon valoric si nsuh ce produse de la ei. Neah...azi ii sun iar.
Cind am fost acasa, rasfoiam o revista frantuzeasca la un coafor si am dat de o reclama la un produs Caudalie, destinat inlaturarii efectelor jet lag-ului si din fericire l-am gasit la farmacie si chiar a mers.

post-125-128950267955_thumb.jpg

Inca o intrebare: citeva din voi folositi produse Dermalogica, ce anume recomandati de la ei?

Fetelor , daca atzi stii cum imi arata fatza , mi-e si rusine sa pun poze!!!!

Toata-s pline de pete rosii si parca am matreatza pe fatza!!! Ce nu s-o potrivi la cremele astea ca tanti o zis ca astea mi se potrivesc???

daca ai patit-o de la Clinique si eu am patit la fel de la unul din tonerele lor, mi-a fost recomandat calduros la stand noroc ca am luat un esantion si l-am mai incercat o data dupa proba de la magazin.

Initial am avut senzatie de arsura intensa pe fata si apoi senzatia ca imi sapa in piele...asa ca tonerul ala pt mine nu a mers.

Acum ma uit mai bine in poza ta si vad ca ti-a dat toner numarul 2 ca si mie, ei pe mine ala m-a ars pe fata...

asa ca ma multumesc cu ceva de la Farmec sau Tenapin pe baza de miere.

eu am tot tratamentul ala in 3 pasi de la clinique. si tot nr 2. dar nr 2 e ptr ten gras si mie nu mi se potriveste. totusi am citit parca pe site la ei, ca gelul de curatire si crema finala -adica pasii 1 si 3-sunt aceleasi ptr orice tip de ten. asa e? pasul 2, oricat as fi de curajoasa, n-am avut curaj sa-l incerc, adica tocmai lotiunea tonifianta de care vorbiti voi.

am inteles bine sau is aeriana rau?

tratamentul mi l-a facut cadou omu' care nu se pricepe da' insista si persista. io n-as fi dat atatia bai pe el in veci!

mie-mi place tare avene si mi se potriveste.

eu am tot tratamentul ala in 3 pasi de la clinique. si tot nr 2. dar nr 2 e ptr ten gras si mie nu mi se potriveste. totusi am citit parca pe site la ei, ca gelul de curatire si crema finala -adica pasii 1 si 3-sunt aceleasi ptr orice tip de ten. asa e? pasul 2, oricat as fi de curajoasa, n-am avut curaj sa-l incerc, adica tocmai lotiunea tonifianta de care vorbiti voi.

am inteles bine sau is aeriana rau?

tratamentul mi l-a facut cadou omu' care nu se pricepe da' insista si persista. io n-as fi dat atatia bai pe el in veci!

mie-mi place tare avene si mi se potriveste.

eu de tonerul ala 2 vorbesc:)

e minunat ca jumatea vine cu cadouri de astea!

Eu folosesc produse de la AslaVital. Nu-s ieftine, da' nici scumpe rau. Acceptabile. Si n-am nici un fel de probleme cu ele.

Multe alte produse ma iritau, aveam ceva reactii alergice - de multe ori imi curgeau ochii, pur si simplu. Asa ca am renuntat la acele produse si am revenit la AslaVital. Nema plansete din senin, nici o iritatie, nici o alergie.

Si eu am un ten mai ciudatel - anumite portiuni sunt uscate, altele sunt grase.

Si crema de maini imi convine, nu doar produsele pentru fata. Dar, depinde de organism. Mie astea imi convin, dar la alte persoane poate nu le fac bine...

eu de tonerul ala 2 vorbesc:)

e minunat ca jumatea vine cu cadouri de astea!

sa mai zic ca si avene tot el? mance-l mama, prinde f repede!