November 15, 201114 yr comment_110804 chiar am vrut sa va zic de mai mult timp despre doua demachiante care imi plac extrem de mult. cel mai mare este tip lapte demachiant si poate fi folosit si ptr ochi fara sa te usture, curata f bine, iar cel mai mic, albastru este alcatuit din doua lichide cu densitati diferite si tb agitat inainte de folosire ca sa se omogenizeze. mai am f putin din el, nu stiu daca se observa. n-am avut in viata mea un demachiant asa de bun, doar dintr-o simpla trecere pe gene indeparteaza f usor cel mai cel waterproofmascara. de fapt se numeste bi-facil, demachiant rapid. daca va iese la interval, nu ezitati!Am avut si eu (pe vremea studentiei) o sticluta din asta cu 2 solutii (nemiscibile) de la Garnier. Stergea imediat rimelul rezistent la apa. Da' mi s-a parut scump si am renuntat. Report
November 15, 201114 yr comment_110821 Eu in ultimul timp ma impac foarte bine cu produsele de la Kiko: rimel, ruj (in special creioanele, sunt moi, culori faine), farduri de ochi, creioane,etc.Sint misto culorile de oja dar nu tin, in ultima vreme rar mai gasesc una care sa ma tina bine o saptamina, in rest sunt de acord cu tine O saptamana? Wooowww!!!Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara . Report
November 15, 201114 yr comment_110824 O saptamana? Wooowww!!!Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara .+1 Stiu persoane care-si fac manichiura o data pe saptamana, dar doar fiindca n-au ce face.... Oja nici macar nu-i zgariata!!!!!! Dupa 2-3 zile io arat ca capra cu coveti, daca nu-mi refac gheroantele. Report
November 15, 201114 yr comment_110835 O saptamana? Wooowww!!!Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara .Pai asta e cerinta mea, sa gasesc una care sa ma tin de duminica seara pina vineri dupa-masa cind o gasesc inseamna ca e cea mai cea Si mi se pare ca pe vremuri ma tineau, acu nu, deci parerea mea e ca ele s-au schimbat Report
November 15, 201114 yr comment_110841 O saptamana? Wooowww!!!Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara .+1 Stiu persoane care-si fac manichiura o data pe saptamana, dar doar fiindca n-au ce face.... Oja nici macar nu-i zgariata!!!!!! Dupa 2-3 zile io arat ca capra cu coveti, daca nu-mi refac gheroantele. Eu deocamdata am rezolvat problema, sunt in perioada fara oja, adica mi le fac numai cu transparent .O saptamana? Wooowww!!!Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara .Pai asta e cerinta mea, sa gasesc una care sa ma tin de duminica seara pina vineri dupa-masa cind o gasesc inseamna ca e cea mai cea Si mi se pare ca pe vremuri ma tineau, acu nu, deci parerea mea e ca ele s-au schimbat Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede . Report
November 15, 201114 yr comment_110844 Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede .E exact ce credeam si eu doar ca ma enerveaza sa stau sa le bibilesc de 2 ori pe saptamina Report
November 15, 201114 yr comment_110845 Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede .E exact ce credeam si eu doar ca ma enerveaza sa stau sa le bibilesc de 2 ori pe saptamina Obicei mai prost ca mine cred ca n-are nimeni, cand iesim obisnuiesc sa-mi pun oja aproape in ultimul moment, adica sunt deja imbracata, machiata, unghiile curatate si mai lipseste oja.Adica sa fie proaspata si lucioasa , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer.Si binenteles ca nu e alegerea cea mai buna, pentru ca e inevitabila o amprenta sau altceva.Deci nu rezolv nimic. Report
November 15, 201114 yr comment_110847 Adica sa fie proaspata si lucioasa , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer. Any, eu le usuc beeeeton tinand unghiile sub jetul cu apa rece. Oja f buna mi se pare asta romaneasca de la farmec, plus ca-i ieftina. Eu ma ung duminica seara si n-am treaba pana vineri dupa-amiaza. Dar majoritatea treburilor casnice le fac in we, in cursul saptamanii mai putin. Si folosesc nuante pastelate, cat mai aproape de culoarea pielii, sa nu se vada daca se toceste vreun pic lacul. La mine se toceste, nu sare. Demachiant din doua componente eu n-am avut pana acum, daca ziceti ca mai exista si la alte firme am sa ma uit dupa el. Si asta a fost scump. Report
November 15, 201114 yr Author comment_110853 Demachiant din doua componente eu n-am avut pana acum, daca ziceti ca mai exista si la alte firme am sa ma uit dupa el. Si asta a fost scump.Clinique e mai ieftin. Lancome la noi e 26, iar Clinique 20. Fiica mea foloseste Astor care costa doar vreo 5 euro, tot din doua componente, si zice ca e la fel de bun O sa fac o proba sa vad ce si cum.http://images.okazje.info.pl/p/zdrowie-i-uroda/4920/astor-dwufazowy-plyn-do-demakijazu-oczu-oil-free.jpg Report
November 15, 201114 yr comment_110860 la voi se gasesc toate minunile si sunt si mai ieftine eu ma uit la preturi pe net si-apoi la cele din magazine si m-apuca brusc nervii. tzara de kko! Report
November 15, 201114 yr comment_110888 chiar am vrut sa va zic de mai mult timp despre doua demachiante care imi plac extrem de mult. cel mai mare este tip lapte demachiant si poate fi folosit si ptr ochi fara sa te usture, curata f bine, iar cel mai mic, albastru este alcatuit din doua lichide cu densitati diferite si tb agitat inainte de folosire ca sa se omogenizeze. mai am f putin din el, nu stiu daca se observa. n-am avut in viata mea un demachiant asa de bun, doar dintr-o simpla trecere pe gene indeparteaza f usor cel mai cel waterproofmascara. de fapt se numeste bi-facil, demachiant rapid. daca va iese la interval, nu ezitati! [font=Comic Sans MS]L-am folosit si eu pe cel bleu de mai multe ori. Intr-adevar e bun. Eu folosesc zilnic tush si mascara, iar de cativa ani aleg variantele care se pot indeparta si cu apa. Nu se intind si arata fresh toata ziua. Oricum folosesc demachiant nu apa, dar se indeparteaza mult mai usor. Acum sunt la a doua sticla de Instant Cleansing Water de la CD de care sunt multumita. [/font] Eu in ultimul timp ma impac foarte bine cu produsele de la Kiko: rimel, ruj (in special creioanele, sunt moi, culori faine), farduri de ochi, creioane,etc.Sint misto culorile de oja dar nu tin, in ultima vreme rar mai gasesc una care sa ma tina bine o saptamina, in rest sunt de acord cu tine Adriana, folosesti top coat peste oja? Protejeaza lacul si sunt variante care intensifica chiar luciul ojei. Arata superb mai ales cand folosesti culori mai putin pastelate. Cu base coat si top coat plus o oja de calitate te poate tine manichiura o saptamana. Eu prefer CND (calitate buna) si OPI (putin mai "diluate" dar au culori excelente si f multe). Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede .E exact ce credeam si eu doar ca ma enerveaza sa stau sa le bibilesc de 2 ori pe saptamina Obicei mai prost ca mine cred ca n-are nimeni, cand iesim obisnuiesc sa-mi pun oja aproape in ultimul moment, adica sunt deja imbracata, machiata, unghiile curatate si mai lipseste oja.Adica sa fie proaspata si lucioasa , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer.Si binenteles ca nu e alegerea cea mai buna, pentru ca e inevitabila o amprenta sau altceva.Deci nu rezolv nimic. Any, ai incercat un spray pt uscare rapida (Polish Drying Spray)? Report
November 15, 201114 yr comment_110891 Adriana, folosesti top coat peste oja? Protejeaza lacul si sunt variante care intensifica chiar luciul ojei. Arata superb mai ales cand folosesti culori mai putin pastelate. Cu base coat si top coat plus o oja de calitate te poate tine manichiura o saptamana. Eu prefer CND (calitate buna) si OPI (putin mai "diluate" dar au culori excelente si f multe).Am incercat si uneori mi se parea ca se desprinde si nmai repede stratul de deasupra de top coat, poate il dadeam prea gros, nu stiu. Opi as vrea si eu dar nu gasesc aici, am gasit pe amazon.fr si faceam o comanda dar apoi am renuntat pentru ca nu mai erau alte articole pe care le vroiam, acu tre sa incerc iar. Report
November 15, 201114 yr comment_110892 Any, ai incercat un spray pt uscare rapida (Polish Drying Spray)? Am incercat niste picaturi mi s-au terminat de ceva timp si nu am mai luat, astea erau bunicele, de la Bottega Verde.Edit poza e luata de pe net. Moatza glumesti, nu? Sub apa rece ? Report
November 15, 201114 yr comment_110894 Moatza glumesti, nu? Sub apa rece ?Nu glumeste deloc! Eu folosesc apa rece. Report
November 15, 201114 yr comment_110936 Moatza glumesti, nu? Sub apa rece ?Nu glumeste deloc! Eu folosesc apa rece. cine stie, cunoaste! incearca sa vezi! Report
November 15, 201114 yr comment_110943 Moatza glumesti, nu? Sub apa rece ?Nu glumeste deloc! Eu folosesc apa rece.cine stie, cunoaste! incearca sa vezi!Pai ia sa fac si eu asa data viitoare ! Report
January 8, 201214 yr comment_120457 Motzulina sa stii ca am incercat metoda cu jetul de apa rece si...functioneazaaaaaaaa!! I pup you ! Report
January 8, 201214 yr comment_120475 Eu am mari probleme cu unghiile in perioada asta, se exfoliaza, sunt friabile.Folosesc crema de maini dar nu un tratament specific.Nu am rabdare sa fac bai cu ulei, suc de lamaie, etc stiti un tratament eficient si rapid? Un miracol practic. Report
January 8, 201214 yr comment_120554 Motzulina sa stii ca am incercat metoda cu jetul de apa rece si...functioneazaaaaaaaa!! I pup you ! ce bine-mi pare c-am stiut sa te-ajut! Lili, eu am niste unghii beton, din facere.Imi cresc repede si sunt prea tari incat ma enerveaza si-am o placere sa le tai, ma simt usurata. nu stiu nimic in domeniu Report
January 8, 201214 yr comment_120604 Eu am mari probleme cu unghiile in perioada asta, se exfoliaza, sunt friabile.Folosesc crema de maini dar nu un tratament specific.Nu am rabdare sa fac bai cu ulei, suc de lamaie, etc stiti un tratament eficient si rapid? Un miracol practic. Asa si eu Lili, acum am reusit sa le las nitel sa creasca, dar nu lungi tare , asa de french manicure.Eu imi pun tot timpul intaritor incolor, ca n-am rabdare sa fac bai cu ulei, de astea, am incercat. Motzulina sa stii ca am incercat metoda cu jetul de apa rece si...functioneazaaaaaaaa!! I pup you ! ce bine-mi pare c-am stiut sa te-ajut! [color=#800080]Da si-am dat secretul mai departe la soacra si cumnata care au facut niste ochi cand au auzit !!!M-au intrebat de unde stiu chestia asta si le-am zis ca de la prietenele mele de pe forum (Foxy imi confirmase si ea trucul).[/color]Lili, eu am niste unghii beton, din facere.Imi cresc repede si sunt prea tari incat ma enerveaza si-am o placere sa le tai, ma simt usurata. nu stiu nimic in domeniu Mda, ne faci in ciuda bag seama ! Report
January 10, 201214 yr comment_121077 Daca tot am deschis tema,ce parere aveti de cosmetica de la Yves Rocher? Report
January 11, 201214 yr comment_121164 Eu am mari probleme cu unghiile in perioada asta, se exfoliaza, sunt friabile.Folosesc crema de maini dar nu un tratament specific.Nu am rabdare sa fac bai cu ulei, suc de lamaie, etc stiti un tratament eficient si rapid? Un miracol practic. De citva timp am si eu problema asta, acum citiva ani am rezolvat-o folosind asta, o gasesti in farmaciihttp://www.mavalaitalia.com/unghie/Indurente_per_unghie_sfaldate_acum am reluat-o dar nu prea mai merge, mi-au crescut dar acum de ceva vreme vad ca nu reusesc sa creasca prea mult, ori au diluat ei chestia ori problema mea e mai grava, e drept ca eu am permanent si oja deasupra, nu stiu daca si asta influenteaza Report
January 11, 201214 yr comment_121176 Eu am mari probleme cu unghiile in perioada asta, se exfoliaza, sunt friabile.Folosesc crema de maini dar nu un tratament specific.Nu am rabdare sa fac bai cu ulei, suc de lamaie, etc stiti un tratament eficient si rapid? Un miracol practic. De citva timp am si eu problema asta, acum citiva ani am rezolvat-o folosind asta, o gasesti in farmaciihttp://www.mavalaitalia.com/unghie/Indurente_per_unghie_sfaldate_acum am reluat-o dar nu prea mai merge, mi-au crescut dar acum de ceva vreme vad ca nu reusesc sa creasca prea mult, ori au diluat ei chestia ori problema mea e mai grava, e drept ca eu am permanent si oja deasupra, nu stiu daca si asta influenteaza Am avut si eu de asta de la "mavala" dar nu-i nici o smecherie. Cel putin la mine n-a functionat. Report
January 11, 201214 yr comment_121181 Daca tot am deschis tema,ce parere aveti de cosmetica de la Yves Rocher? eu chiar am inceput 3 diferite de Craciun: una cu 30de uleiuri esentiale, dar daca dadeam in zona ochilor ma ustura - i-am dat-o mamei, una pe care-o folosesc zilnic, dar nu retin ce-are in ea, vai! si una serum vegetale zice pe ea. cu asta-l dau pe om, tare-i mai place! lasa ca le pozez cand oi ajunge acasa. aia pe care o folosesc chiar imi place, dar eu nici n-am pb deosebite cu tenul. Report
January 11, 201214 yr comment_121219 De citva timp am si eu problema asta, acum citiva ani am rezolvat-o folosind asta, o gasesti in farmaciihttp://www.mavalaitalia.com/unghie/Indurente_per_unghie_sfaldate_acum am reluat-o dar nu prea mai merge, mi-au crescut dar acum de ceva vreme vad ca nu reusesc sa creasca prea mult, ori au diluat ei chestia ori problema mea e mai grava, e drept ca eu am permanent si oja deasupra, nu stiu daca si asta influenteaza Am avut si eu de asta de la "mavala" dar nu-i nici o smecherie. Cel putin la mine n-a functionat. Mai, eu o incerc. Poate la mine functioneaza.Multumesc Adriana! Report