Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

Featured Replies

[center]mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata :notworthy:)

moammmaaaa, da cate ti-ai luaaaat!!!!

in fiecare cutie sunt atatea cate-s pe ambalaj? nuuu

uau

[center]mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata :notworthy:)

uau

Bristena, ai vazut bine, sint cite se vad pe cutiute: 3+9+3.

rujurile de la Revlon, fiindca au fost o cumparatura la primul impuls si nu ca as fi avut neaparata nevoie de ele, m-am gindit sa le dau cadou cuiva ca tot vine Craciunul. :71:

mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata :71:)

uau

Bristena, ai vazut bine, sint cite se vad pe cutiute: 3+9+3.

rujurile de la Revlon, fiindca au fost o cumparatura la primul impuls si nu ca as fi avut neaparata nevoie de ele, m-am gindit sa le dau cadou cuiva ca tot vine Craciunul. :)

Sa-nteleg ca te-nscrii pe lista de Mosi Craciuni? :notworthy:

• 2 years later...
Mie foarte mult imi place Realash. E un intensificator de gene bun. Ma stresa mult faptul ca imi cadeau genele si ca le aveam rare si de asta am luat produsul asta.
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Astazi mi-am luat un ser Brow pentru cresterea sprancenelor. Am sprancenele rare si vreau neaparat sa rezolv problema asta pentru ca am amanat-o de foarte multa vreme.:wub:
  • 1 month later...
Incep sa se vada ceva rezultate, dar eu ma asteptam la mai mult pana acum. Mai am din ser. Pana la sfarsit poate ca o sa fie rezultatele si mai bune. Am citit si despre uleiul de ricin ca ar fi bun in astfel de cazuri.
  • 2 months later...
Uleiul de ricin functioneaza si el, dar am citit cateva pareri ale unor persoane care se plangeau ca au alergie la asa ceva. Pana la urma depinde de fiecare organism in parte cum raspunde la o anumita cura.
  • 1 year later...
  • 10 months later...

Am gasit rujul perfect (pentru mine).

post-13-0-89515100-1553354102_thumb.jpg

post-13-0-12293400-1553353950_thumb.jpg

Any, ce frumoase sunt. Si eu iubesc rujurile mate, de fapt asa baton am folosit doar de la Avon de care sunt foarte multumita. Buzele raman catifelate si nu se usuca iar rujul este rezistent multe ore pe buze. Cand mi-am luat ojele de pe cupio am luat si eu ruj lichid mat, bun si ala doar ca prima senzatie e ca buzele sunt uscate, dar apoi trece ssnzatia si rujul e rezistent pe buze.

https://www.cupio.ro/ruj-lichid-muah-matte-lipcolor-on-top

Am gasit rujul perfect (pentru mine)

ce misto arata!

eu mai am vreo doua rujuri, sper sa mai fie bune.

nu folosesc decat gloss si mai am niste mostre Dior Addict in pereche, ultra gloss si lipstick

post-100-0-47545700-1553514215_thumb.jpg

Edited by moatza

am o mare problema, imi plac la nebunie creioanele astea si nu reusesc sa le mai gasesc in magazinul de unde le-am luat

le-am cautat in disperare si in Internet si nu le gasesc

ma bate gindul ca nu s-or mai produce

rezista enorm de mult fara sa se stearga si strice linia

va pun poza poate cuiva s-au ivit in cale sau on line

mersi

10157325_685696681469264_1234079479_n.jpg

am o mare problema, imi plac la nebunie creioanele astea si nu reusesc sa le mai gasesc in magazinul de unde le-am luat

mersi

Am si eu un creion maro din seria asta. Essence a schimbat sortimentul, am vazut ca si lacurile de unghii au alta sticla. In tot cazul au si creioane noi, unele se numesc tot ceva cu longlasting si arata un pic mai subtiri, poate ca au fost inlocuite.

Da, le stiu ca le-am luat și pe alea din disperare, dar mi se pare mai moale mina si nu țin așa de mult ca astea������

Ce culori folosesti?

Am vazut pe ebay - cica new, dar te incumeti?

https://www.ebay.com/itm/ESSENCE-GEL-Eye-Pencil-Waterproof-BLUE/303046753799?hash=item468efe7e07:g:81cAAOSwqoxcU3dX

Am mai gasit in Filipine :rolleyes: - am o colega filipineza, daca vrei ma interesez daca merge ea sau rude de-ale ei.

ups, nu mai gasesc linkul

ah, cred ca asta-i

https://shopee.ph/Essence-gel-eye-pencil-waterproof-i.5941373.783530442

Edited by adi_edi

mersi

Buna seara,

Adriana, aici se gasesc in magazinele Primor, nu stiu daca sunt si la voi magazinele astea...Si sunt destul de ieftine; daca vrei spune-mi.

Exact culoarea care-mi place mie,Titi. Sa-l porti cu placere. Cred ca urmatorul va fi sclipicios, ca tot vine vara si da bine.

Eu sunt foarte multumita, este excelent.

Edited by any_annette

Cand mi-am luat rujul, mi-am luat si o crema tratament pentru maini.

post-13-0-17764300-1554066219_thumb.jpg

Stiam din auzite, din ce am citit, cat de bune sunt produsele Sisley. Pentru cine nu le cunoaste, nu are nici o legatura marca de cosmetice Sisley cu marca de imbracaminte Sisley. Adica au in comun doar numele.

Cand am luat crema si rujul, mi-au dat niste mostre cu masti de de față, crema pt gat, crema de fata, o masca pentru conturul ochilor, toate de o calitate ireprosabila.

Singurul defect e ca sunt deosebit de scumpe.

Uai de mine ce preturi au! Or fi bune nu zic nu, dar si preturile...

Sper sa ma tina macar o luna crema ?.

Mi-au aparut primii pistrui sa zic asa pe maini, sa nu le chem pete. Batranetile maica ?. Sunt micute si putine si altele nu mai vreau. Cand mi-au aparut, sa iniebunesc , sa inghet si alta nu.

Crema asta se pare ca e foarte buna. Le reduce si previne aparitia altora.