October 30, 201312 yr comment_207354 [center]mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata ) moammmaaaa, da cate ti-ai luaaaat!!!!in fiecare cutie sunt atatea cate-s pe ambalaj? nuuuuau Report
October 31, 201312 yr comment_207395 [center]mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata ) moammmaaaa, da cate ti-ai luaaaat!!!!in fiecare cutie sunt atatea cate-s pe ambalaj? nuuuuau Bristena, ai vazut bine, sint cite se vad pe cutiute: 3+9+3. rujurile de la Revlon, fiindca au fost o cumparatura la primul impuls si nu ca as fi avut neaparata nevoie de ele, m-am gindit sa le dau cadou cuiva ca tot vine Craciunul. Report
October 31, 201312 yr comment_207399 mi-am luat rujuri sa-mi ajunga ! (daca vine pe neve, sa nu care cumva sa ma prinda sfirsitul lumii nerujata )moammmaaaa, da cate ti-ai luaaaat!!!!in fiecare cutie sunt atatea cate-s pe ambalaj? nuuuuauBristena, ai vazut bine, sint cite se vad pe cutiute: 3+9+3. rujurile de la Revlon, fiindca au fost o cumparatura la primul impuls si nu ca as fi avut neaparata nevoie de ele, m-am gindit sa le dau cadou cuiva ca tot vine Craciunul. Sa-nteleg ca te-nscrii pe lista de Mosi Craciuni? Report
January 5, 201610 yr comment_233681 Mie foarte mult imi place Realash. E un intensificator de gene bun. Ma stresa mult faptul ca imi cadeau genele si ca le aveam rare si de asta am luat produsul asta. Report
January 26, 201610 yr comment_234183 Foarte rar folosesc cosmetice si atunci imi iau din alea ieftine. Report
August 3, 201610 yr comment_238387 Astazi mi-am luat un ser Brow pentru cresterea sprancenelor. Am sprancenele rare si vreau neaparat sa rezolv problema asta pentru ca am amanat-o de foarte multa vreme. Report
September 13, 201610 yr comment_238841 Incep sa se vada ceva rezultate, dar eu ma asteptam la mai mult pana acum. Mai am din ser. Pana la sfarsit poate ca o sa fie rezultatele si mai bune. Am citit si despre uleiul de ricin ca ar fi bun in astfel de cazuri. Report
December 5, 20169 yr comment_240121 Uleiul de ricin functioneaza si el, dar am citit cateva pareri ale unor persoane care se plangeau ca au alergie la asa ceva. Pana la urma depinde de fiecare organism in parte cum raspunde la o anumita cura. Report
May 7, 20188 yr comment_243473 https://www.facebook.com/5Minute.Crafts.Girly/videos/2043356099238965/?hc_ref=ARQomyIhI4WDWE86zfOq-ulPLY_IJbJjtZmX8gFZbFJIzIDk8_p_m_LNLMhXUP7HbO8 http://www.youtube.com/watch?v=CYOOA1fPO0I Report
March 24, 20197 yr comment_251433 Ce fain arata,Any! Sa-l folosesti cu placere! Multumesc . E mat, e hidratant, tine mult, e perfect. Report
March 25, 20197 yr comment_251448 Am gasit rujul perfect (pentru mine). Any, ce frumoase sunt. Si eu iubesc rujurile mate, de fapt asa baton am folosit doar de la Avon de care sunt foarte multumita. Buzele raman catifelate si nu se usuca iar rujul este rezistent multe ore pe buze. Cand mi-am luat ojele de pe cupio am luat si eu ruj lichid mat, bun si ala doar ca prima senzatie e ca buzele sunt uscate, dar apoi trece ssnzatia si rujul e rezistent pe buze. https://www.cupio.ro/ruj-lichid-muah-matte-lipcolor-on-top Report
March 25, 20197 yr comment_251451 Am gasit rujul perfect (pentru mine) ce misto arata! eu mai am vreo doua rujuri, sper sa mai fie bune. nu folosesc decat gloss si mai am niste mostre Dior Addict in pereche, ultra gloss si lipstick Edited March 25, 20197 yr by moatza Report
March 27, 20197 yr comment_251546 am o mare problema, imi plac la nebunie creioanele astea si nu reusesc sa le mai gasesc in magazinul de unde le-am luatle-am cautat in disperare si in Internet si nu le gasescma bate gindul ca nu s-or mai produce rezista enorm de mult fara sa se stearga si strice liniava pun poza poate cuiva s-au ivit in cale sau on linemersi Report
March 28, 20197 yr comment_251582 am o mare problema, imi plac la nebunie creioanele astea si nu reusesc sa le mai gasesc in magazinul de unde le-am luatle-am cautat in disperare si in Internet si nu le gasescma bate gindul ca nu s-or mai produce rezista enorm de mult fara sa se stearga si strice liniava pun poza poate cuiva s-au ivit in cale sau on linemersi Am si eu un creion maro din seria asta. Essence a schimbat sortimentul, am vazut ca si lacurile de unghii au alta sticla. In tot cazul au si creioane noi, unele se numesc tot ceva cu longlasting si arata un pic mai subtiri, poate ca au fost inlocuite. Report
March 31, 20197 yr comment_251682 Da, le stiu ca le-am luat și pe alea din disperare, dar mi se pare mai moale mina si nu țin așa de mult ca astea? Report
March 31, 20197 yr comment_251697 Da, le stiu ca le-am luat și pe alea din disperare, dar mi se pare mai moale mina si nu țin așa de mult ca astea������ Ce culori folosesti? Am vazut pe ebay - cica new, dar te incumeti?https://www.ebay.com/itm/ESSENCE-GEL-Eye-Pencil-Waterproof-BLUE/303046753799?hash=item468efe7e07:g:81cAAOSwqoxcU3dXAm mai gasit in Filipine - am o colega filipineza, daca vrei ma interesez daca merge ea sau rude de-ale ei.ups, nu mai gasesc linkul ah, cred ca asta-ihttps://shopee.ph/Essence-gel-eye-pencil-waterproof-i.5941373.783530442 Edited March 31, 20197 yr by adi_edi Report
March 31, 20197 yr comment_251702 am o mare problema, imi plac la nebunie creioanele astea si nu reusesc sa le mai gasesc in magazinul de unde le-am luatle-am cautat in disperare si in Internet si nu le gasescma bate gindul ca nu s-or mai produce rezista enorm de mult fara sa se stearga si strice liniava pun poza poate cuiva s-au ivit in cale sau on linemersi Buna seara, Adriana, aici se gasesc in magazinele Primor, nu stiu daca sunt si la voi magazinele astea...Si sunt destul de ieftine; daca vrei spune-mi. Report
March 31, 20197 yr comment_251704 Exact culoarea care-mi place mie,Titi. Sa-l porti cu placere. Cred ca urmatorul va fi sclipicios, ca tot vine vara si da bine.Eu sunt foarte multumita, este excelent. Edited March 31, 20197 yr by any_annette Report
March 31, 20197 yr comment_251705 Cand mi-am luat rujul, mi-am luat si o crema tratament pentru maini. Stiam din auzite, din ce am citit, cat de bune sunt produsele Sisley. Pentru cine nu le cunoaste, nu are nici o legatura marca de cosmetice Sisley cu marca de imbracaminte Sisley. Adica au in comun doar numele. Cand am luat crema si rujul, mi-au dat niste mostre cu masti de de față, crema pt gat, crema de fata, o masca pentru conturul ochilor, toate de o calitate ireprosabila. Singurul defect e ca sunt deosebit de scumpe. Report
April 1, 20197 yr comment_251740 Uai de mine ce preturi au! Or fi bune nu zic nu, dar si preturile... Report
April 1, 20197 yr comment_251742 Uai de mine ce preturi au! Or fi bune nu zic nu, dar si preturile... Sper sa ma tina macar o luna crema ?. Mi-au aparut primii pistrui sa zic asa pe maini, sa nu le chem pete. Batranetile maica ?. Sunt micute si putine si altele nu mai vreau. Cand mi-au aparut, sa iniebunesc , sa inghet si alta nu.Crema asta se pare ca e foarte buna. Le reduce si previne aparitia altora. Report