Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

Featured Replies

De citva timp am si eu problema asta, acum citiva ani am rezolvat-o folosind asta, o gasesti in farmacii

http://www.mavalaitalia.com/unghie/Indurente_per_unghie_sfaldate_

acum am reluat-o dar nu prea mai merge, mi-au crescut dar acum de ceva vreme vad ca nu reusesc sa creasca prea mult, ori au diluat ei chestia ori problema mea e mai grava, e drept ca eu am permanent si oja deasupra, nu stiu daca si asta influenteaza

Am avut si eu de asta de la "mavala" dar nu-i nici o smecherie. Cel putin la mine n-a functionat.

Mai, eu o incerc. Poate la mine functioneaza.

Multumesc Adriana!

Eu am gasit-o la "Limoni"

eu chiar am inceput 3 diferite de Craciun: una cu 30de uleiuri esentiale, dar daca dadeam in zona ochilor ma ustura - i-am dat-o mamei, una pe care-o folosesc zilnic, dar nu retin ce-are in ea, vai! si una serum vegetale zice pe ea. cu asta-l dau pe om, tare-i mai place! lasa ca le pozez cand oi ajunge acasa. aia pe care o folosesc chiar imi place, dar eu nici n-am pb deosebite cu tenul.

Chiar sunt curioasa ce ai tu,pentru ca eu am dat peste putine.In afara de o crema de fata si niste balsam de buze(bunisoare) nu am dat peste nimic extraordinar de bun,desi e laudata firma ca-i 100% natural si mai stiu eu ce.

Am incercat geluri de dus-miroase cat dai pe corp,pe urma-ciuciu.Parfumul,daca vreau sa simt miros,trebuie sa dau cam din 2 in 2 ore,Am luat si crema da maini,la care mainile sunt 'cremoase'cand o dau,dar a doua zi dimineata,parca nici n-a fost crema pe-acolo iar fardurile parca tot mi se par 'uscate' de tot.

hai ca le-am tras niste poze de toata jena, da' mai bune nu pot la ora asta( de fapt, nicicand)

intai ca am uitat ca n-am avut 3 ci 4 YR, una i-am dat-o mamei

asta rosie, pe care-o folosesc acum zice ca-i intense regenerating care with 30 precious oils. imi place, imi prieste, e emolienta, nu ma ustura ochii chiar daca ating zona. cu ser il dau pe om. are consistenta tot ca o crema, dar e mai usor, mai aerat. el e f incantat si-i un spectacol cand se pregateste sa-l dau.

post-100-13263079825104_thumb.jpg

in paralel cu astea, folosesc galenic nectalys au nectar essentiel de fruits - creme velours hydra energisante spf15. si asta imi place, tot emolient, lasa tenul f fin, dar daca ating zona ochilor ma ustura. cand si cand folosesc l'occitane-gommage douceur reveil eclat.

post-100-13263080173345_thumb.jpg

tot din gama YR am descoperit ca mai am una wrinkle reducing day cream tot cu 30de uleiuri esentiale. cred c-au fost in aceeasi gama. n-am inceput-o. tot neinceputa e si liposomial lifting, voi vedea.

post-100-13263080528375_thumb.jpg

si la rand asteapta nivea dnage, am mai folosit si recomand, lancome resolution collaser-4 - e un ser cu concentratie mare de colagen, antirid - si de asta am mai folosit, imi face tenul ca o catifea, nu exagerez,lasa o senzatie f placuta pe piele. iar la primavara, cand imi ies vreo 2 pistrui, voi folosi la prairie -creme cellulaire antirides intensive, anti-pigmentation.

post-100-13263080918383_thumb.jpg

ca cu astea ma lupt eu plus destul de multe creme de corp.

de obicei eu imi exprim dorinta si omul mi le cumpara, zau!

Moatzo e ca la magazin la tine :(( !

Cum sunt produsele de la Occitane, sunt curioasa, zicea si Angel ca foloseste.

Aici nu se gasesc, dar in tv din cand in cand le prezinta pe un canal anume si se pot cumpara.

n-o am decat pe-asta de gomaj si-si face treaba. poate dupa ce-oi mai termina ce am sa-ncerc vreuna.

nici la mine-n sat nu sunt, fusei la capitala dupa ea :((

dar eu nici n-am pb deosebite cu tenul.

Nici cu tenul? Nici cu unghile?

Doamne ce noroc ai!

he, he, am avut si inca mai am altele. ca si la vicii, suma lor ramane constanta :((

Deci asta-i secretul ca arati asa de bine?Glumesc,pentru ca din poze am vazut ca ai o forta interioara,energie,tonus zi-i cum vrei care te face la iradiezi pur si simplu!

Multumesc,pozele au caracter informativ,asa ca-s bune asa cum sunt.Pai eu la creme de-astea n-am ajuns deocamdata(daca nu gresesc sunt si cam cele mai scumpe produse la ei,cel putin aici)iar daca zici ca-s bune inseamna ca au si produse la care-si mentin marca.

Al meu sot mi-a zis din start ca nu se pricepe la cumparaturi din astea,asa ca mi le cumpar doar eu,el doar cotizeaza :D

Mai sunt soti din astia care se topesc de placere la cremuit?Al meu nu le are cu cremele pe fata,doar cele after-shave si le aplica,atunci cand imi aduc eu aminte si de cele mai multe ori,le si aplic,el stand ca un pisoi la mangaiat.Plus ii mai place sa-i dau cu crema pe maini.De obicei ma dau inainte de somn,pai se vezi cum mi le intinde si uneori,oricat de obosit ar fi,nu adoarme,zicand ca vrea sa savureze placerea.Nu zic nu,pentru ca eu l-am invatat cu narav si apoi cine se bucura de maini catifelate dupa? :D

mi-e jena sa zic, dar cateodata vrea si demachiat, mai mult vara sau daca sta in aer liber. la inceput nu prea agrea, dar cand il vedeam ca se da numai cu lotiunile alea astringente de dupa ras...se vedea pielea uscata. acuma considera ca se rasfata. si fiindca-i mai bucalat -cel mai bun antirid e grasimea de sub piele!- are un ten de ma enerveaza total! dar tot il ung.

aaa, sa va zic alta: omu' meu are perioade cand lucreaza mult afara. si e f sensibil, i se usuca ba fatza, ba buzele. dupa cum v-am zis, el cumpara creme, rujuri, parfumuri, gloss sau balsamuri de buze, se pricepe.

si-ntr-o zi, vine o colega de-a mea la mine si-mi zice asa, mai voalat:

-Pusa, iti zic ceva, da' sa nu te superi.

-ce?

ea facea naveta cu trenul dintr-o comuna limitrofa buzaului, ulmeni ii zice.

-azi dimineata dl P era pe peronul din Ulmeni si se dadea cu ruj.

eu -sa ma tavalesc de ras

-nu, zic, se da cu strugurel.

-ba nu ca era rosu.

al meu foloseste nivea de cirese si ala-i si putin colorat. cu greu am convins-o ca-i balsam de buze. pb e ca omul meu e asa de natural ca nici nu se fereste. si, orice s-ar zice, e destul de ciudat sa vezi un barbat care se da cu ruj in vazul tuturor.

al meu foloseste nivea de cirese si ala-i si putin colorat. cu greu am convins-o ca-i balsam de buze. pb e ca omul meu e asa de natural ca nici nu se fereste. si, orice s-ar zice, e destul de ciudat sa vezi un barbat care se da cu ruj in vazul tuturor.

Haaah,tare! :D Colega dorea sa-ti faca un bine sau? Pe de alta parte cine si ce treaba are,ca poate sotul sa se dea macar si cu oja,daca vrea.Important sa nu te deranjeze pe tine.

Pai balsamurile-ruj de la YR cine crezi ca le foloseste?Le-am luat pentru el ca avea unele cu un gust...cahhh.Adevarat ca se da cu ele acasa,inainte de-a pleca,altfel ar intra in pamant de rusine sa se dea in public.

In alta ordine de idei,eu nu vad nimic ciudat ca vrea si demachiat.Sa nu ma intelegeti gresit,nu pledez pentru barbati bamby,care sta de dimineata pana seara la salon,masti,creme de creme,gloss-uri,sclipiciuri etc,dar minimum de ingrijire eu zic ca e chiar ok.

Mai, eu o incerc. Poate la mine functioneaza.

Multumesc Adriana!

incearca, eu acum mai intii imi pun asta

http://www.mavalaitalia.com/multimedia/foto/foto/scientifique_flacone.jpg

care are un miros de chestii chimice teribil si nu ar trebui sa atinga pielea, daca sunt un pic taiata la pielite ustura

apoi asta

http://www.mavalaitalia.com/multimedia/foto/foto/Base_trattante_Mavala_002.jpg

si apoi oja

dar din pacate tot mi se desfoliaza si nu reusesc sa creasca :D

si-ntr-o zi, vine o colega de-a mea la mine si-mi zice asa, mai voalat:

-Pusa, iti zic ceva, da' sa nu te superi.

-ce?

ea facea naveta cu trenul dintr-o comuna limitrofa buzaului, ulmeni ii zice.

-azi dimineata dl P era pe peronul din Ulmeni si se dadea cu ruj.

eu -sa ma tavalesc de ras

-nu, zic, se da cu strugurel.

-ba nu ca era rosu.

:scratch:

Acu ca am ras, trec la lucruri mai melancolice.

Ulmeni Jud.Buzau?

Pai eu trec in fiecare an, cand mergem la mamaita noastra draga la Udati. :105:

Moatzo m-ai terminat cu omul tau care "se dadea cu ruj" in gara :105: !

Incerc sa mi-o imaginez pe respectiva, privindu-l subtil, pandindu-l aproape!

Lili, uite asta-i al meu, e altceva ce-i drept decat a pus Adriana in poze, dar aceeasi marca.

Stii ce fac? Imi fac unghiile! Si-i mai dau o sansa la "mavala" asta, ca vad ca-i sticluta plina, deci cred ca m-am dat de vreo 2 ori si dupa aia m-am plictisit de el :scratch:

post-13-13263192979783_thumb.jpg

Any, pai vezi ca te cert, ala e indurente normal deci e mai slab decit chimicala aia de am pus-o eu, si mai apoi trebuie constanta mare, de 2 ori nu faci nimic.

Daca-mi dai un pic de frittura di pesce cre ca te iert. :hello:

• 2 weeks later...

Any, pai vezi ca te cert, ala e indurente normal deci e mai slab decit chimicala aia de am pus-o eu, si mai apoi trebuie constanta mare, de 2 ori nu faci nimic.

Daca-mi dai un pic de frittura di pesce cre ca te iert. :hello:

Mi-am adus aminte de ce m-am dat numai de 2 ori cu tratamentul asta.

Dupa o zi se exfoliaza tot, de tragi jos de pe unghie folia intreaga.

Deci am ajuns iar la alea mai comerciale.

Frittura nu e nicaieri, pescariile au fost inchise :D . Serios.

• 1 month later...

Mi-am imbogatit colectia Clinique, cu produse care nu le-am mai folosit pana acum. am inceput de vreo saptamana sa le folosesc si le ador. sunt super, ca tot ce-am incercat de la ei.

Pozele sunt de pe net.

post-409-13311458968666_thumb.jpg

post-409-13311459032892_thumb.jpg

post-409-13311459133106_thumb.jpg

Mi-am imbogatit colectia Clinique, cu produse care nu le-am mai folosit pana acum. am inceput de vreo saptamana sa le folosesc si le ador. sunt super, ca tot ce-am incercat de la ei.

Milena, si mie-mi plac tare produsele de la Clinique, dar pe astea nu le-am incercat. Poti sa ne detaliezi un pic in ce fel iti plac si ce diferente ai vazut ca lucreaza la tine? Ca stii tu cum e, citim la descrierea produsului cam ce spun ei ca face, dar mai mare incredere avem cand cineva de incredere ne spune ca a incercta pe pielea ei si-i place. Merci! Asa o pofta mi-ai facut acuma sa-mi mai iau produse de la ei. Ce mai ai de Clinique si ti-a placut?

Mai folosesc produsele de demachiere si gomaj.

Eu am tenul mixt, si-mi plac f mult, lasa pielea curata,neteda si f fina.

Serul este un tratament petru tenurile cu pori deschisi, il folosesc dimineata si seara.

Cremele, dupa cum am zis am aproape o saptamana de folosire, le gasesc super.Parca fata e mai luminoasa, pielea arata sanatoasa si catifelata.

• 6 months later...

au mi-am mai innoit stocul de cosmetice.

ceva tratament, creme de zi/noapte si un ser cu colagen, elastina, vit A, E, C...cica-i de bine! Anubis ii zice, n-am mai folosit pana acum.

post-100-13477760286674_thumb.jpg

apoi o crema de fiecare zi, liposomial, asta-i a doua doza. mi-a placut prima data si fiindca am gasit-o iar, am luat-o!

post-100-13477761301743_thumb.jpg

de la L'Occitane, o crema gomaj. mai am un pic de bronz si inca n-am desfacut-o. dupa ce vin din plimbari o atac! pe eticheta are niste bumbi in relief, oare ca sa-ti dai seama ca-i gomaj?

post-100-13477761949821_thumb.jpg

si fiindca-s clienta serioasa, un bonus, drept momeala: are crema, fond de ten si un ser ^_^ Dior

post-100-13477763092244_thumb.jpg

ati incercat aceste produse? io-s mare consumatoare de creme si unsori =))

de la L'Occitane, o crema gomaj. mai am un pic de bronz si inca n-am desfacut-o. dupa ce vin din plimbari o atac! pe eticheta are niste bumbi in relief, oare ca sa-ti dai seama ca-i gomaj?

Bumbisorii sint in alfabetul Braille, am mai vazut pe medicamente si alte produse. Astfel eticheta poate fi citita si de nevazatori.

Bumbisorii sint in alfabetul Braille, am mai vazut pe medicamente si alte produse. Astfel eticheta poate fi citita si de nevazatori.

m-am gandit si la posibilitatea asta, acum tu mi-ai confirmat-o ^_^

bravo lor, o nota buna!

m-am gandit si la posibilitatea asta, acum tu mi-ai confirmat-o ^_^

bravo lor, o nota buna!

Prima oara cind am vazut asa ceva, pe un borcan de sticla cu eticheta de hirtie, era un produs alimentar (nu mai stiu ce). Nu am vazut in primul moment gilmele, dar le-am simtit la mina si imediat m-am gindit (paranoica): astia n-au spalat bine borcanul in fabrica si au trintit eticheta peste! Bun, imediat ce m-am uitat si am vazut bumbisorii m-am prins, dar o fractiune de secunda se indignase cumparatorul din mine! =))

• 1 year later...