Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pentru fetele din Germania

Featured Replies

Buna,

Am o rugaminte la fetele din Germania...Tatalui meu i-au fost recomandate niste injectii pentru genunchi si sunt destul de greu de gasit la farmaciile din Romania (de pret nu mai zic nimic). Am tot cautat informatii pe net si am vazut pe diferite forumuri ca mai multe persoane au reusit sa cumpere prin farmacii din Germania.

Am incercat sa intru, insa eu nu stiu germana...

Rugamintea este: cand aveti un pic de timp liber, puteti intra pe pagina vreunei farmaci si imi puteti spune un pret? Se numeste SYNOCROM si este sub forma de injectii (vreau sa spun ca vine deja seringa preparata cu lichidul respectiv inauntru).

Va multumesc mult.

• Author

Depinde si cîte îi trebuie.În pachete mai mari/cu mai multe bucati,vine mai ieftin/pro injectie.

http://www.apotheker.com/synocrom-fspr-steril-a3820100r.html

De exemplu am pus în cos 10 bucati a 2 ml si zice 179,90(ca au reducere,altfel e scump tare).

Multumesc mult Maya! :icescream: :toothy6:

O singura intrebare mai am...pretul pentru una singura este 18.99? Eu vroiam doar 3, atatea i s-au recomandat. Farmacia respectiva trimite in Romania? Pentru ca, daca costa 18,99, atunci pretul este cu mult mai mic decat in Romania (asta daca il gasesti).

O zi buna!

Depinde si cîte îi trebuie.În pachete mai mari/cu mai multe bucati,vine mai ieftin/pro injectie.

http://www.apotheker.com/synocrom-fspr-steril-a3820100r.html

De exemplu am pus în cos 10 bucati a 2 ml si zice 179,90(ca au reducere,altfel e scump tare).

Multumesc mult Maya! :violent1: :)

O singura intrebare mai am...pretul pentru una singura este 18.99? Eu vroiam doar 3, atatea i s-au recomandat. Farmacia respectiva trimite in Romania? Pentru ca, daca costa 18,99, atunci pretul este cu mult mai mic decat in Romania (asta daca il gasesti).

O zi buna!

Le-am scris un mail,si am întrebat daca trimit în Romania,si cît costa toata afacerea,asta în cazul în care trimit.Adica 3 injectii plus costurile de transport.

• Author

Le-am scris un mail,si am întrebat daca trimit în Romania,si cît costa toata afacerea,asta în cazul în care trimit.Adica 3 injectii plus costurile de transport.

Multumesc din suflet!

Mi-au raspuns cei de la farmacie.Au spus ca trimit si în Romania.Costurile de transport ajung la 17,99 si comanda vine trimisa cu DHL.

Bineînteles ca marfa o trimit atunci cînd suma întreaga le ajunge în cont.Adica 73,46 Euro (55,47+17,99).

Se poate plati Pay Pal sau se poate vira suma direct în cont prin banca.

Acum le-am scris iar,sa-i întreb cum decurge toata afacerea,pentru ca Romania nu se poate alege în formularul de comandat online.

Pîna cel devreme vineri nu o sa aflu nimic,ca mîine e sarbatoare.

Bineînteles ca daca nu-ti convine suma totala nu trebuie sa comanzi nimic.Sa nu te simti legata de chestia asta.Eu doar le scriu,nu ma doare mîna :violent1:

• Author

Mi-au raspuns cei de la farmacie.Au spus ca trimit si în Romania.Costurile de transport ajung la 17,99 si comanda vine trimisa cu DHL.

Bineînteles ca marfa o trimit atunci cînd suma întreaga le ajunge în cont.Adica 73,46 Euro (55,47+17,99).

Acum le-am scris iar,sa-i întreb cum decurge toata afacerea,pentru ca Romania nu se poate alege în formularul de comandat online.

Bineînteles ca daca nu-ti convine suma totala nu trebuie sa comanzi nimic.Sa nu te simti legata de chestia asta.Eu doar le scriu,nu ma doare mîna :)

Multumesc pentru ajutor. Tocmai ce am aflat ca este posibli ca o colega de serviciu sa mearga in Germania la sfarsitul lunii. Mi-a spus ca daca pleca o sa caute si ea la farmacie. Daca nu, va trebui sa comand on-line, nu am de ales...Aici, in Spania costa 55 euro o injectie...in Romania nu se gaseste, si are neaparata nevoie de ele.

O zi buna! :) :) :lol:

Bineînteles ca daca nu-ti convine suma totala nu trebuie sa comanzi nimic.Sa nu te simti legata de chestia asta.Eu doar le scriu,nu ma doare mîna :D

Multumesc pentru ajutor. Tocmai ce am aflat ca este posibli ca o colega de serviciu sa mearga in Germania la sfarsitul lunii. Mi-a spus ca daca pleca o sa caute si ea la farmacie. Daca nu, va trebui sa comand on-line, nu am de ales...Aici, in Spania costa 55 euro o injectie...in Romania nu se gaseste, si are neaparata nevoie de ele.

O zi buna! :) :) :D

Cu placere :D

• 3 years later...
Nu stiu unde sa scriu, dar poate ma ajutati si pe mine sa gasesc malai in Germania, pentru ca pe unde am intrebat s-au uitat la mine ca la o ciudatenie. Am gasit faina de porumb dar nu malai. Multam in avans.

Nu stiu unde sa scriu, dar poate ma ajutati si pe mine sa gasesc malai in Germania, pentru ca pe unde am intrebat s-au uitat la mine ca la o ciudatenie. Am gasit faina de porumb dar nu malai. Multam in avans.

Poti gasi la magazinele turcesti :-) sau la drogheria DM unde au de-obicei produse bio de la Alnatura, scrie Polenta pe pachet.

Poti gasi la magazinele turcesti :-) sau la drogheria DM unde au de-obicei produse bio de la Alnatura, scrie Polenta pe pachet.

Multumesc mult. Chiar am trecut ieri pe la turci sa cumpar pepeni dar nu mi-a dat prin gand sa intreb de malai. Incerc azi la ambele.

Multumesc mult. Chiar am trecut ieri pe la turci sa cumpar pepeni dar nu mi-a dat prin gand sa intreb de malai. Incerc azi la ambele.

sa nu cumperi Maismehl de la turci , ca-i prea fina, ci Maisgrieß.

E pe langa linte si fasole uscata, la pungi de 1 kg.

Eu nu am stiut ca Fragola este de-a "noastra" :thumleft: :D

Eu nu am stiut ca Fragola este de-a "noastra" :thumleft: :D

Da, in ciuda numelui :P

Am gasit la turci pana la urma exact ca cel din poza pusa de Maya.

Multumesc mult pentru info. :pupic:

BAKTAT rules :toothy9;

Gabitza te-ai mutat in Europa?

Poate mai spre pensie......Deocamdata am fost doar in vacanta. :rolleyes:

Buna Bericica. Cin-cin!

post-701-14063001807045_thumb.jpg

• 4 months later...

Dupa ce denumire si unde pot gasi sare de lamaie?

multumesc frumos.

Dupa ce denumire si unde pot gasi sare de lamaie?

multumesc frumos.

Zitronensäure/Sare de lamîie ( E 330 ) - gasesti de la dr. Oetker în aproape orice magazin pe rafturile cu chestii de prajituri, pe lînga chestiile de gelatinat, praf de copt, bicarbonat...etc.

Uite aici un link sa vezi cum arata ambalajul pe fata si spate :pupic:

https://www.saymo.de/feinkost-lebensmittel/pudding-backzutaten/dr-oetker/dr-oetker-zitronensaeure-5er-pack/a-31828/