February 25, 201313 yr comment_187404 Eu am zis-o cu titlu de intrebare / lamurire, nu stiu cum o fi exact, dar dupa ce am folosit-o o data cind eram la Monti si a vazut ce repede fierbe si ca nu ramine nimic foios prin ea dupa mixare, am banuit ca i-ar trebui niste invelisuri ca sa fie 100% conforma. Ca tot mi-am adus aminte acum, o sa fac niste sapaturi pe net sa vedem cum o fi. Fa sapaturi, ptr ca eu in afara de ce am pus ici din tabel nu am gasit sa specifice cu sau fara coaja. Daca nu gasesti nika o sa scriem pe oficiale sa vedem ce zic. Report
March 14, 201313 yr comment_189521 Fetelor desi nu tin dieta ,am gasit ceva pe gustul meu la Lidl ,si m-am gadit ca v-ar fi de folos...am dat 9,99lei pe 500 de grame de paine crocanta...o gasiti saptamana asta (apare doar cand e saptamana scandinava) Report
March 14, 201313 yr comment_189556 Ce bine arata! Si de 500g pachetul la pretul ala, e foarte bine. Dar e tot pentru mese glucidice Eu am cautat la Carrefour de-aia cu 24% fibre si nu am gasit Am luat niste Finn Crisp cu 19% de-alea subtiiiiri si putin amarui, le-am mincat cu fasole batuta cu ceapa prajita pe deasupra, na! Report
March 15, 201313 yr comment_189718 Ce bine arata! Si de 500g pachetul la pretul ala, e foarte bine. Dar e tot pentru mese glucidice Si eu zic la fel ptr ca nu este trecut pe pachet cata fibra contine(daca ne luam dupa atrare atunci ar 5% si iaca cat ar mai fi din integrala de secara, dar nu s aajunga sa fie nici macar 21. Am vazut la lidl vreo 2-3 modele dar nu am gasit pe nici una sa scrie fibrele si nu am cumparat. Am ramas pe cele de la kaufland de 21%.Ptr mesele glucidice pap painica integrala, iar crocantelele atunci cand am vreo salata ceva de uns ce nu merge fara painica.Astea eventual asa crispy cu ceva gem pe ea(zic eu ptr mine). Multumim Cristina! Report
March 15, 201313 yr comment_189728 Am fost azi pe la Lidl dar nu mai aveau de-astea ca in poza, aveau doar de-alea ultrasubtiri, din secara integrala, am luat un pachetel. Miine trec pe la alt Lidl, sa vad acolo.Am luat tot de la Auchan cu 21%. Report
April 28, 201313 yr comment_195745 Mustarul acesta este conform?E singurul fara zahar pe care l-am gasit,exceptand Dijonul, care era doar iute si nu imi place. http://i185.photobucket.com/albums/x90/nicollecc/photo72_zpsf4423dba.jpg Report
April 28, 201313 yr comment_195817 Mustarul acesta este conform?E singurul fara zahar pe care l-am gasit,exceptand Dijonul, care era doar iute si nu imi place. Sunt sigura ca se simte gustul de zaharina. In plus, are colorantul ala de care ar trebuii sa ne ferim nu doar in dieta montignac.Vezi pe la DM. Sa nu intelegi gresit, ptr ca eu doar zic nu iti fac observatii.Mie nu imi plac produsele care contin zaharina sau alti indulcitori de astia ptr ca se simte after taste pe deoparte si pe alta nici nu fac bine la organism.Mai bine ma lipsesc. Report
July 4, 201412 yr comment_219050 Ultima Wasa 29% fibre. Eu o tot cumpar de ceva timp dar mi-am dat seama ca au crescut procentul de fibre deabia zilele trecute... Report
July 4, 201412 yr comment_219052 Sorina cica ar fi la Lidl niste chestii identice cu astea, le-ai vazut? Din pacate Lidlul la care ma duceam a inchis asa ca acu il frecventez mai putin dar cind o sa ma mai duc trebuie sa le caut si sa le compar, cica sunt in pachete albastre sau in pachete rosii cu susan. Report
July 4, 201412 yr comment_219054 Și eu sunt în aceeași situație ca tine. LIDL-ul unde mergeam eu a închis. Când voi mai reuși să ajung am să mă uit. Report
October 15, 201411 yr comment_221331 Mersi mult ,o sa ma uit si eu Lidl ,ar fi super daca ar fi si la noi.Eu ce am vazut la lidl nu scrie procentul de fibre.o sastudiez din nou. Report
August 14, 201610 yr comment_238507 Știu că pe aici pe undeva a fost mai demult o discuție despre magiunul Topoloveni... L-am găsit și eu aici la Auchan Vicenza la un preț "de lux". Nu știu cât costă în România, dar aici nici produsele biologice nu costă atât... Și la un preț decent magiunul de Râureni Report
August 14, 201610 yr comment_238511 Da, e tot la subiectul ăsta discuția cu Topoloveniul, 2 pagini mai înainte. Eu le declaram război și m-am ținut de promisiuen, n-am mai cumpărat nimic de la ei. Râureni e de 10 ori mai bun, nu mai zic că și mult mai ieftin.Am trecut și eu din nou la Monti, mai mult ca să ”compătimesc” cu bărbatu-meu, care ține și el un fel de regim. Toată ziua mănîncă Monti, seara bea bere dar tot e bine, a dat jos 3 kg într-o săptămînă, el zice că e puțin, și cît o să mai țină așa, fără pîine cu unt? Eu -> O s[ scriu și eu meniurile la subiect Report
August 16, 201610 yr comment_238542 Râureni e de 10 ori mai bunazi dimineata am deschis si eu un borcan de dulceata de nuci, ca din nucile mele am uitat sa fac Report
October 3, 20169 yr comment_239151 În ultimii ani au "înnebunit" producătorii de ciocolată... Tot felul de bunătațuri cu minim 70% cacao au scos pe piață. Vă prezint preferatele mele (new entry): Novi colecția Nero Nero minim 70% cacao cu "granelle" de cafea arabica; Ingrediente: cacao min 70%, zahăr, unt de cacao, "granella" de cafea, aromă naturală Pernigotti Nocciolato Nero Snack cu 5 alune întregi prăjite; Ingrediente: cacao minim 70%,zahăr, alune (12%),unt de cacao, lecitina de soia, arome naturale Fără poză, tot de la Novi din colecția Nero Nero cu minim 70% cacao nu ocoliți dacă găsiți ciocolata cu Coajă de portocale și migdale... Delicioasă!Există din aceeași colecție și cea cu Coajă de lămâie și cristale de ghimbir (zenzero), doar că după părerea mea ar fi un pic la limită cu monti. De fapt amândouă (ultimele) sunt cam la limită. Au 70% cacao dar procentul de cacao blochează zahărul care se găsește în mod normal în ciocolată. Nu știu dacă poate bloca zahărul în plus: cojile de portocale/lămâie sunt candite iar cristalele de ghimbir sunt de fapt cristale de zahăr cu ghimbir. Eu nu le mănânc, dar Giulia da. Sunt bune rău toate! Report
November 21, 20169 yr comment_239845 Mai actualizăm noile preferințe/plăceri... Giulia iubește aceste ciocolate... Eu în schimb sunt fan Novi până la "moarte"... Noua intrare în colecție: cu migdale și zmeură O altă nouă intrare: Novi cu cafea Nu eu, Giulia papă dulceață de la Casa Giulia - Agavì... Chiar ne-am amuzat când am citit cum se cheamă. Sunt o linie de dulcețuri făcute cu suc de agave. Sucul de agave este un îndulcitor extras din planta de Agave Blu și fibre alimentare (inulina). Indicele glicemic al acestui suc este sub 50 iar în combinație cu inulina determina un indice glicemic al produsului total destul de acceptabil pentru cine nu are timp, chef de făcut dulceață în casă. Cum spuneam eu nu consum, dar fetele da. Ig dulceață de căpșuni = 26,9Ig dulceață de piersici = 40,9. Dar ținând cont că se consumă doar la micul dejun cu Wasa 29% de fibre (fără grasimi), mama închide un ochi. Report
February 28, 20179 yr comment_241169 Sorina, ce părere ai despre produsul ăsta? E genul ăla de pîine umedă, felii subțiri, care se păstrează la frigider după ce deschizi pachetul, nu mi-a reușit nicio poză să vezi cum arată. O fi bun și pentru mese de proteine? Cu magiun și alte chestii vegetale (vinete, zacuscă, pastă de măsline, de anghinare etc) o mănînc cu succes, dar parcă aș duce-o și mai departe Report
July 2, 20188 yr comment_243609 Cumpăr de ceva timp ceva bunu bunu... Giulia le devorează fără milă. Un înlocuitor excelent al variilor snackuri și cipsuri. Unde mai puneți că e doar brânză crocantă, în plus, fără lactoză. Report