December 21, 200916 yr Author comment_11243 Laura, le-am facut si eu , si au fost foarte apreciate.oparte le-am pus "melcisori" din coaja de portocala reteta annei fostersi o parte cu dulceata de gutui.poze....nu stiu cand oi putea. v-am zis ca mi s-astricat compul, si folosesc un notebook al sotului, si nu ma pricep la el...( la notebook ) Stella, sunt foarte multumita ca ti-au placut. Cred ca cele coaja de portocale trebuie sa fi fost minunate . Acu ma duc sa fac si eu fursecurile astea minunate, eu o sa le pun niste visine din dulceata, mai pe seara pozici, sper sa reusesc Cris, unde-s pozele? Si eu am facut cu visine din dulceata, au fost grozave . LAURA multumesc de retetaleam prestatam folosit cam 170 gr faina si leam pus deasupra dulceata de mere cu scortisoarafff bunerevin cu poze Pozele, pozele! sau nu te lasa bubuleata? :) Sa va fie de bine! Laura le-am facut portie tripla caci dupa prima sarja nu mai ramasesem cu nimic (mancasem tot, noi si musafirii). Sunt bune tare. Multumesc frumos pentru reteta Huvi, harnicuta cu burtica, bebeleasul tau va fi cofetar! Foarte frumoase, felicitari si sa va fie de bine ! Report
December 21, 200916 yr comment_11259 Le-am facut si eu printre celelalte dulcegarii pt prieteni. Tristetea ca am parlit nitel prima serie a fost muuuult diminuata cand mi-am dat seama ca trebuie sa ne sacrificam si sa le pastram pt noi Sunt foarte faine, trebuie putina atentie la copt (mie cel putin mi-ar fi trebuit :roll:), dar se fac cat ai zice "mos Craciun". Din pacate, au un mare defect: se mananca mai repede decat se fac... Laura %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 21, 200916 yr Author comment_11307 Le-am facut si eu printre celelalte dulcegarii pt prieteni. Tristetea ca am parlit nitel prima serie a fost muuuult diminuata cand mi-am dat seama ca trebuie sa ne sacrificam si sa le pastram pt noi Sunt foarte faine, trebuie putina atentie la copt (mie cel putin mi-ar fi trebuit :roll:), dar se fac cat ai zice "mos Craciun". Din pacate, au un mare defect: se mananca mai repede decat se fac... Laura %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Andreea, sa va fie de bine! Arata de zile mari, sincere felciitari! Report
December 23, 200916 yr comment_11691 Sarumana pentru reteta Facut de proba, placut, de refacut pentru sarbatori.Eu am pus dulceata de fructe de soc, si cateva cu gem de capsuni.Mananc din ele ca nebuna si nu ma mai opresc... Report
December 23, 200916 yr comment_11722 Laura le-am facut si eu, la dublu cu dulceata de gutui, cred ca mai trebuia un pic de faina ca s-au cam latit, sau trebuia sa le fac mai mici? dar important e ca sunt foarte fragede si aspectoase. Report
December 23, 200916 yr Author comment_11749 Laura, pozele nu-s grozave, contrar fursecurilor tale Multumesc, Stella, sa va fie de bine ... mi se par super tentante alea cu melcisorii de portocale ! Sarumana pentru reteta Facut de proba, placut, de refacut pentru sarbatori.Eu am pus dulceata de fructe de soc, si cateva cu gem de capsuni.Mananc din ele ca nebuna si nu ma mai opresc... asa am facut si noi cu ele, de aceea am inceput sa le prestez in portie dubla, ca sa fie! Sa va fie de bine! Laura le-am facut si eu, la dublu cu dulceata de gutui, cred ca mai trebuia un pic de faina ca s-au cam latit, sau trebuia sa le fac mai mici? dar important e ca sunt foarte fragede si aspectoase. Probabil ca nu strica sa le fi facut putin mai mici - oricum arata foarte frumos si sunt sigura ca sunt delicoase cu dulceata de gutui! Report
December 23, 200916 yr comment_11811 si acum cu gem de caise, sant bune dar se termina cam repede.Si eu tot doua portii! Report
December 25, 200916 yr comment_12072 si dupa cum am spus,am revenit cu poznelein partea din stanga a tavii se afla fursecele mele cu nucifff bune,cu dulceata de mere cu scortisoarainteresanta combinatia de nuca+scortisoara+marimi placeo sa repet Report
December 26, 200916 yr comment_12155 Le-am facut si eu, sunt minunate!Am pus gem de fructe de padure si le-am presarat cu zahar pudra cand s-au racit, le-am dus la prieteni si au fost apreciate.Data viitoare sper sa vin cu poze . Report
December 27, 200916 yr Author comment_12282 iaca vin si eu cu pozicile, aici cu visine Criss, absolut superbe! si dupa cum am spus,am revenit cu poznelein partea din stanga a tavii se afla fursecele mele cu nucifff bune,cu dulceata de mere cu scortisoarainteresanta combinatia de nuca+scortisoara+marimi placeo sa repet Foarte faine, Misha, sa va fie de bine! Le-am facut si eu, sunt minunate!Am pus gem de fructe de padure si le-am presarat cu zahar pudra cand s-au racit, le-am dus la prieteni si au fost apreciate.Data viitoare sper sa vin cu poze . Ma bucur mult ca v-au placut, sa va fie de bine! Report
December 27, 200916 yr comment_12299 La multi ani Laura!Am facut si eu fursecurile, foarte rapide si foarte bune, reteta e pastrata!Uite-le langa patratele cu lamaie ale stellei si praji cu foi si caramel - atia!Multumesc pentru reteta Report
December 27, 200916 yr comment_12359 Hazel, cu ce le-ai umplut? arata foarte fain asa colorate, verde si rosu! Report
December 27, 200916 yr Author comment_12376 La multi ani Laura!Am facut si eu fursecurile, foarte rapide si foarte bune, reteta e pastrata!Uite-le langa patratele cu lamaie ale stellei si praji cu foi si caramel - atia!Multumesc pentru reteta Foarte faine, sa va fie de bine! Hazel, cu ce le-ai umplut? arata foarte fain asa colorate, verde si rosu! ... eu as zice ca sunt cu rahat sau ceva jeleuri... Report
December 28, 200916 yr comment_12419 Si eu tot asa as crede. Retinem ideia. Oricum aceste fursecuri sant dementiale. Eu in loc de nuci am folosit migdale taiate marunt de la Kaufland. Buune rau de tot. Report
December 28, 200916 yr comment_12510 Si eu tot asa as crede. Retinem ideia. Oricum aceste fursecuri sant dementiale. Eu in loc de nuci am folosit migdale taiate marunt de la Kaufland. Buune rau de tot. Sunt dementiale tau de tot!!!!Asa e, am pus rahat ca dulceata n-aveam, si data viitoare o sa le fac tot asa, si bune, si aspectuoase! Report
December 28, 200916 yr comment_12597 Le-am facut si eu pt Craciun, am dus Mosului si prietenilor iar apoi parintilor (facut portie dubla din start). Umplute cu dulceata de fructe de padure, au fost laudate si terminate rapid. Multumesc mult, Laura! Report
December 29, 200916 yr Author comment_12626 Cricket, sa va fie de bine! Ma bucur mult ca v-au placut! Nu-i bai ca trec repede, caci se fac tare usor! Report
January 2, 201016 yr comment_13369 Acum ajung sa pun imaginea la ce-a fost! Atat de bune, ca norocul lor c-au fost fierbinti si-am apucat sa le pozez!Bunaciuni tare de tot!Precizez ca le-am dat prin nuca tocata de Stefan, si tot el apus si gemul de fructe de padure!Deci, a avut portie dubla! Mai fac! Jur! Report
January 8, 201016 yr comment_14352 data trecuta cand am facut fursecurile nu am avut poze si acum era gata gata sa se termine si sa nu mai am ce poza; iti multumesc pentru toate retetele si astept altele noihttp://i787.photobucket.com/albums/yy156/danadea_05/Torturi/DSC00380.jpg Report
January 8, 201016 yr comment_14371 Am facut fursecurile pentru Revelion, au iesit excelente, sotul meu a zis ca-i cel mai bun dulce pe care l-am facut vreodata! Din pacate...ori din fericire, chiar daca am facut reteta dubla s-au mancat cu viteza luminii. nu te supara pe mine ca n-am poze :? , lasa ca au pus fetele mai sus poze, unele mai apetisante ca altele!! Multumesc de reteta! Report
January 10, 201016 yr Author comment_14732 data trecuta cand am facut fursecurile nu am avut poze si acum era gata gata sa se termine si sa nu mai am ce poza; iti multumesc pentru toate retetele si astept altele noihttp://i787.photobucket.com/albums/yy156/danadea_05/Torturi/DSC00380.jpg Minunate, danadea, sa va fie de bine ! Am facut fursecurile pentru Revelion, au iesit excelente, sotul meu a zis ca-i cel mai bun dulce pe care l-am facut vreodata! Din pacate...ori din fericire, chiar daca am facut reteta dubla s-au mancat cu viteza luminii. nu te supara pe mine ca n-am poze :? , lasa ca au pus fetele mai sus poze, unele mai apetisante ca altele!! Multumesc de reteta! Laura draga, sa va fie de bine! Cu poze sau fara, eu ma bbucur mult ca au fost pe placul vostru ! Report