Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fursecuri fine cu nuci

Featured Replies

Laura, le-am facut de foarte multe ori, acum le am iar la cuptor, dupa ce le scot bag alta portie.

Toata lumea care le-a gustat deja le adora, au devenit super cunoscute fursecurile tale!

Cand descarc pozele o sa vin si cu dovada. Multumesc inca o data :headbang: , sunt minunate!

• 1 month later...

M-am tinut de cuvant, vin cu poze, le-am facut de nenumarate ori, i-am cucerit pe toti cu fursecurile tale!

post-13-126800273416_thumb.jpg

post-13-126800274816_thumb.jpg

post-13-126800276259_thumb.jpg

Astea au fost duse la soacra mea.

• 2 weeks later...

Mmmm....ce bine arata toate fursecurile facute de voi dupa reteta Laurei!

Ma gandesc sa le incerc si eu, dar direct portie dubla https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Fa portie tripla, sa nu pierzi vremea! Si pozeaza-le fierbinti-fierbinti, ca si calde dispar! Au un mare defect: se pot manca si calde si reci si se volatilizeaza usor.Ale mele n-au prea apucat sa se raceasca!Cum le pierzi din ochi, cum dispar!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Gata mi-ati dat de lucru

cred ca le prestez si eu azi sa vad ce dipozitie am daca nu de Florii tot le fac :rolleyes: minunate sunt.

• 1 year later...

Le-am facut iar, au iesit cam marisoare de data asta, dar nu-i nimic, au fost la fel de bune ca de obicei.

Tura asta m pus dulceata de smochine.

post-13-13225622098886_thumb.jpg

Aici cu raffaello

post-13-13225622654835_thumb.jpg

Tocmai le-am scos din cuptor, eu le-am facut cu dulceata de cirese , un pic s-au patat de la dulceata , cred ca data viitoare o sa fac cu visine scurse bine din compot.Poza ca naiba , e intuneric si nu le-am aranjat pe o farfurie macar, vi le arat de la racit .Mie mi-au iesit 20 de bucati din reteta , clar ca trebuie facuta portie dubla data viitoare.Multam fain , Laura. :)

post-508-13228424880107_thumb.jpg

Ce frumoase-s, Koralino!

Eu am uitat sa le dau prin albus -l-am uitat in frigider- si nici nuca n-am avut. Le-am dat prin cateva alune zdrobite si niste pudra de migdale. data trecuta au iesit mai ochioase, dar de gustoase-s la fel!

post-100-13228432315817_thumb.jpg

Nu pot sa zic de cat ca sunt f f f fine , gustoase si f aspectoase!!!

Multumesc mult de reteta.

Te pup dulce de tot!!

post-1297-13228783990731_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Le-am facut din nou si eu, e al treilea Craciun. Portie intreaga, invelite in migdale maruntite si umplute cu visine din dulceata si ornate cu ciocolata topita.

Foarte apreciate! Mai ales de nora mea!

post-476-13250073323564_thumb.jpg

post-476-13250073749421_thumb.jpg

post-476-13250073416993_thumb.jpg