December 3, 200916 yr comment_4754 Si mie-mi plac nucile... arata tare bine. Sigur am sa le fac si eu pt Craciun sau inainte... ramane de vazut, dar de facut se vor face cu siguranta. Multumesc mult de reteta! Sorina Report
December 5, 200916 yr Author comment_5679 In cautare fiind de retete de fursecuri pentru sarbatori, imediat mi-au sticlit ochii la fursecurite tale. Le-am facut in seara asa, tavalite prin migdale si decorate cu bucatele din dulceata de pere . Imi plac foarte mult: si ca aspect si ca gust. Multumesc mult, Laura!! Si o intrebare: cat se pot pastra? le pot face cu mai multe zile inainte de sarbatori?[ attachment=0]IMG_0630.JPG[/attachment] Issis, arata superb! Nu stiu, draga mea, cat se pot pastra, ca nu le-am pastrat niciodata decat de azi pe maine! Report
December 5, 200916 yr comment_5709 Frumoase medalioanele tale Laura cum stralucesc in soare,dar mai ales gustoase Report
December 5, 200916 yr Author comment_5710 Frumoase medalioanele tale Laura cum stralucesc in soare,dar mai ales gustoase Multumesc mult, draga mea! Pai din cauza ca-s gustoase nu am apucat nicicand sa verific daca sunt sau nu usor perisabile ! Report
December 5, 200916 yr comment_5768 Laura, le-am prestat si eu astazi ptr sambata viitoare, deci o sa va spun cum se comporta. ptr cele interesate: am facut bilutele mai mici decat o nuca mica si mi-au iesit 30 de bucati. nucile le-am tocat mai mari si, poate din cauza asta, mi-au intrat cca 200gr.nu le-am prajit inainte, nu e cazul. sunt crocante, dar fragede inca de-acum, cred ca se vor mai inmuia. le-am facut cu zahar brun si-n gaura am pus dulceata de smochine -am taiat bucatele fructele din dulceata. sunt ochioase!poze inca n-am facut, ca nu era soare Laura, merci de reteta! Report
December 5, 200916 yr Author comment_5774 Laura, le-am prestat si eu astazi ptr sambata viitoare, deci o sa va spun cum se comporta. ptr cele interesate: am facut bilutele mai mici decat o nuca mica si mi-au iesit 30 de bucati. nucile le-am tocat mai mari si, poate din cauza asta, mi-au intrat cca 200gr.nu le-am prajit inainte, nu e cazul. sunt crocante, dar fragede inca de-acum, cred ca se vor mai inmuia. le-am facut cu zahar brun si-n gaura am pus dulceata de smochine -am taiat bucatele fructele din dulceata. sunt ochioase!poze inca n-am facut, ca nu era soare Laura, merci de reteta! Cu multa placere, draga mea! Abia astept sa vad pozele, sper sa iasa soarele acolo la tine! Report
December 6, 200916 yr comment_6039 Le-am executat si eu aseara; am inlocuit nuca cu alune, iar in centru am pus dulceata de capsuni. Comentariile mele: sint ieftine, se fac extrem de usor, si se consuma suparator de repede. Acum am dublat cantitatile, data viitoare le triplez. Laura, multumesc pentru reteta! Report
December 6, 200916 yr Author comment_6172 Le-am executat si eu aseara; am inlocuit nuca cu alune, iar in centru am pus dulceata de capsuni. sint ieftine, se fac extrem de usor, si se consuma suparator de repede[/b]. Acum am dublat cantitatile, data viitoare le triplez. Laura, multumesc pentru reteta! Daca am vreo suparare referitor la aceste prajiturele, sigur coincide cu a ta: a naibii de repede dispar! Ariel, ti-au iesit de nota 10, foarte aspectuoase, felicitari! Report
December 6, 200916 yr comment_6196 Arata super fursecurile voastre!!! Laura, merci pentru reteta. Sigur am sa le fac si eu cat de curand.Chiar saptamana trecuta am mancat pentru prima data asa ceva si eram in asteptarea retetei de la colegul care le adusese. Aici sunt cunoscute sub numele de "nids d'oiseaux". Report
December 6, 200916 yr comment_6203 ="laura laurentiu" Ariel, ti-au iesit de nota 10, foarte aspectuoase, felicitari! Pai au iesit aspectuase pentru ca am urmat sfaturile si imaginile tale. Ce ti-e si cu retetele in imagini, acum parca nu-mi mai plac cele fara, ca nu-mi dau seama de detalii si e ca si cum mi-ar fi teama sa incerc. Report
December 11, 200916 yr comment_8081 Le-am pus pe lista de Craciun. Sunt aspectuoase si usor de facut, asa ca pentru o gospodina cu doo maini stangi. :laughing7: Voi face cantitate tripla, aici suntem mari amatori de nuci. Poate voi face un amestec de nuci cu alune de padure. Laura, mersi de reteta! Report
December 11, 200916 yr Author comment_8133 Le-am pus pe lista de Craciun. Sunt aspectuoase si usor de facut, asa ca pentru o gospodina cu doo maini stangi. :laughing7: Voi face cantitate tripla, aici suntem mari amatori de nuci. Poate voi face un amestec de nuci cu alune de padure. Laura, mersi de reteta! Lasa, esti tu cam prea modesta! Ma bucur mult ca iti plac, Laura draga, sper sa fie pe placul vostru! Report
December 11, 200916 yr comment_8204 Sunt foarte apetisante ,Laura ! Notate pentru grabnica executare, doar sa-mi vina si copiii acasa ! Report
December 12, 200916 yr comment_8480 felicitari pentru reteta. mama facea si ea fursecurile astea, dar in biluta de aluat punea la mijoc o bucatica de rahat, si o cocea asa intreaga, data prin albus si nuca. noi le spuneam arici. eu le fac in fiecare an de craciun, alaturi de alte fursecuri facute din timp, si le impart la vecini si familie, cadou. au mare succes. si tin cel putin sase saptamani, asta pentru fetele care se intreaba cat tin (daca mai tin ). cu cat stau mai mult, se fac si mai fragede si mai bune. spor la bucatarit in continuare! Report
December 12, 200916 yr comment_8495 ...eu le fac in fiecare an de craciun, alaturi de alte fursecuri facute din timp, si le impart la vecini si familie, cadou. au mare succes. si tin cel putin sase saptamani, asta pentru fetele care se intreaba cat tin (daca mai tin ). cu cat stau mai mult, se fac si mai fragede si mai bune. E bine de stiut, asa putem sa lucram la ele din timp. Report
December 13, 200916 yr comment_8691 Laura, iti multumesc inca o data ptr reteta asta asa de buna si usor de executat. eu le-am facut acum o saptamana, se comporta excelent. nu le-am pus nici in cutie, nici ermetic, le-am pastrat simplu intr-o punga de plastic, la rece, in balcon. au fost minunate si-au avut succes. le-au mancat musafirii mei la cafea, parca eram la ceaiul de la ora 5 sa stii ca soarele tot n-a iesit la mine, da' le-am pozat si cu blitz, c-altfel riscam sa nu mai am dovada. Report
December 13, 200916 yr comment_8806 laura, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pentru reteta; este super, super buna; din pacate nu am reusit sa le mai fac poze, ca s-au topit de cum le-am pus pe masa (era o repetitie la colinzi la tara la Geoagiu Bai); bucuria mea cand am aflat de la fete ca stau mai mult timp : le voi face de saptamana care urmeaza ca sa avem si la sarbatori; inca ceva: am facut doua portii si pentru ca nu mi-au ajuns nucile am facut cateva si cu susan si vreau sa spun ca au fost foarte bune si asa. Inca o data multumesc mult de reteta. Report
December 16, 200916 yr Author comment_9849 Laura, iti multumesc inca o data ptr reteta asta asa de buna si usor de executat. eu le-am facut acum o saptamana, se comporta excelent. nu le-am pus nici in cutie, nici ermetic, le-am pastrat simplu intr-o punga de plastic, la rece, in balcon. au fost minunate si-au avut succes. le-au mancat musafirii mei la cafea, parca eram la ceaiul de la ora 5 sa stii ca soarele tot n-a iesit la mine, da' le-am pozat si cu blitz, c-altfel riscam sa nu mai am dovada.[attachment=1]merci.gif[/attachment] [attachment=0]100_0159 (Small).JPG[/attachment] Draga mea, arata minunat si ma bucur ca spui ca se comporta atat de bine (ceea ce a subliniat si pupa_russa, multam! ), am sa ma pun si eu sa prestez doua portii zdravene sa le am de Craciun! Sa va fie de bine ! laura, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pentru reteta; este super, super buna; din pacate nu am reusit sa le mai fac poze, ca s-au topit de cum le-am pus pe masa (era o repetitie la colinzi la tara la Geoagiu Bai); bucuria mea cand am aflat de la fete ca stau mai mult timp : le voi face de saptamana care urmeaza ca sa avem si la sarbatori; inca ceva: am facut doua portii si pentru ca nu mi-au ajuns nucile am facut cateva si cu susan si vreau sa spun ca au fost foarte bune si asa. Inca o data multumesc mult de reteta. Ma bucur mult ca v-au placut, sa va fie de bine! Ce frumos, repetitie la colinzi! Report
December 16, 200916 yr comment_9866 Merci frumos Moatza ca ai zis ca rezista mai mult si tie Laura pentru reteta si le fac si eu in acest weekend. Report
December 17, 200916 yr comment_10078 Merci frumos Moatza ca ai zis ca rezista mai mult si tie Laura pentru reteta si le fac si eu in acest weekend. unde le faci? la maternitate sau in drum spre? se fac f usor! Report
December 17, 200916 yr comment_10127 Laura, le-am facut si eu , si au fost foarte apreciate.oparte le-am pus "melcisori" din coaja de portocala reteta annei fostersi o parte cu dulceata de gutui.poze....nu stiu cand oi putea. v-am zis ca mi s-astricat compul, si folosesc un notebook al sotului, si nu ma pricep la el...( la notebook ) Report
December 20, 200916 yr comment_11035 Acu ma duc sa fac si eu fursecurile astea minunate, eu o sa le pun niste visine din dulceata, mai pe seara pozici, sper sa reusesc Report
December 20, 200916 yr comment_11115 LAURA multumesc de retetaleam prestatam folosit cam 170 gr faina si leam pus deasupra dulceata de mere cu scortisoarafff bunerevin cu poze Report
December 21, 200916 yr comment_11168 Laura le-am facut portie tripla caci dupa prima sarja nu mai ramasesem cu nimic (mancasem tot, noi si musafirii). Sunt bune tare. Multumesc frumos pentru reteta Report
December 21, 200916 yr comment_11234 Huvi nu cucarasti?n-ar trebui sa fi la maternity? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report