August 2Aug 2 comment_271687 Mi-au inflorit primele dalii si mi-am amintit de Adi-Edi care ne aratase la un moment dat daliile ei. Am cautat in topicul asta dar nu le-am gasit, cred ca in alta parte le postase. Oricum Adi, daliile astea sunt in memoria ta! sunt superbechiar azi am vazut ca 2-3 dintre cele puse in ghiveci s-au marit tare, tu le ai puse in pamint? tin daca le plantez? Report
August 3Aug 3 comment_271689 Mi-au inflorit primele dalii si mi-am amintit de Adi-Edi care ne aratase la un moment dat daliile ei. Am cautat in topicul asta dar nu le-am gasit, cred ca in alta parte le postase. Oricum Adi, daliile astea sunt in memoria ta! sunt superbechiar azi am vazut ca 2-3 dintre cele puse in ghiveci s-au marit tare, tu le ai puse in pamint? tin daca le plantez?Da, eu in pamant direct am pus tuberculii pe care i-am cumparat in primavara. Este primul an in care pun dalii si vad ca le merge bine. Din ce am citit in zona mea nu rezista peste iarna in pamant asa ca am de gand sa ii scot la toamna si sa ii tin in basment pana in primavara. Desi tuberculii au fost chiar ieftini cand i-am cumparat imi pare rau sa las sa moara plante pe care le pot salva. Macar incerc. Astazi am vazut ca mai incearca o dalie portocalie sa se deschida. La noi tot ploua si ploua si se anunta alte ploi. Report
August 3Aug 3 comment_271690 ok mersiaici cred ca rezista, vad eventual tin in garaj ghiveciul si ii pun in pamint la primavaraca daca le plantez acum si tre sa le acopar cre ca-mi rupe Mela toata pinza aceea alba cu care as putea sa le acopar aici e cald si iar cald, a plouat un picut azi dupa-amiaza dar e deja din nou uscat totul si umiditatea la fel de mare daca nu si mai multMi-au murit (dar sper sa se salveze radacina) si o ortensie si un rododendro pe care i-am plantat in primavara asta, poate or sa-si revina la anul Report
August 18Aug 18 comment_271699 Multumim, din nou, Paul pentru ca ai grija de forum.Ca sa incercam noua jucarie, va arat ultima floare care mi-a inflorit: hibiscusul! Edited August 18Aug 18 by black_cat Report
August 19Aug 19 comment_271701 Nu știu dacă fac bine ce fac acum, îmi lipsesc noutățile, sau nu le găsesc în noul format, dar ca să mă joc cu noua față a forumului continui cu ce a început Blackie…floricelele mele! Report
August 19Aug 19 comment_271702 In noua versiune a forumului cele mai noi postari puteau fi vazute din meniul Activity - All Activity sau in Activity My Activity Streams.Pentru simplitate am adaugat direct in meniul principal butonul cu "View new posts". Report
August 20Aug 20 comment_271703 14 hours ago, Paul said:In noua versiune a forumului cele mai noi postari puteau fi vazute din meniul Activity - All Activity sau in Activity My Activity Streams.Pentru simplitate am adaugat direct in meniul principal butonul cu "View new posts".Mulțumesc Paul! Report
August 20Aug 20 comment_271704 On 8/18/2026 at 2:31 PM, black_cat said:Multumim, din nou, Paul pentru ca ai grija de forum.Ca sa incercam noua jucarie, va arat ultima floare care mi-a inflorit: hibiscusul! imi place foarte mult, am avut 2 dar s-au uscat pentru ca i-am mutat provisoriu jos si nimeni nu si-a amintit sa-i udeam vazut acum citeva zile unul cu floare giganta si cre ca o sa ma duc sa mi-l cumparOn 5/1/2026 at 5:51 PM, mino said:Mi-a făcut o mare bucurie?mino, aia pe care am adus-o sus de la soacra-mea incet incet a tot pierdut cite o ramurica pina cind s-a pierdut toata ☹️ Report
August 20Aug 20 comment_271707 Am observat ca după înflorire parcă se topesc, apoi își revin. Am pierdut și eu două, după vreo câțiva ani în care m-a bucurat cu florile ei. Probabil nu au o viață mai lungă de câțiva ani, sau poate nu am îngrijit-o eu cum trebuie. Report
September 14Sep 14 comment_271723 Anul acesta credeam ca voi pierde floarea de Harte, dar am continuat sa o hrănesc cu apă și îngrășăminte apoi am ținut-o afară la dos de vânt și soare puternic iar acum de o lună mă răsfață cu aceste flori minunate! Report
September 16Sep 16 comment_271725 On 9/14/2026 at 4:04 PM, Adriana said:E superba, si florile si culoarea!Daca ai ști de când aștept să îmi facă flori! Report