Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Comanda on-line matrite silicon

Featured Replies

Vama platesti doar pe electonice si electocasnice.

Mi-am comandat si eu de cateva ori din State si nu am platit niciodata vama, am platit o taxa nesemnificativa pentru ca au tinut coletul pana am mers dupa el. Cel mai mult am platit 6 lei.

Vama platesti doar pe electonice si electocasnice.

Mi-am comandat si eu de cateva ori din State si nu am platit niciodata vama, am platit o taxa nesemnificativa pentru ca au tinut coletul pana am mers dupa el. Cel mai mult am platit 6 lei.

[b]

Ramo[/b] :P :P bine ai revenit!Ne bucuram!Chiar azi vb cu Anema,sa ne punem sa ne rugam,sa nu mai trebuiasca sa platim si taxe vamale...Dumnezeu ni-i te-a trimis ,sa ne aduci vesti bune! :P

[b]

Ramo[/b] :P :P bine ai revenit!Ne bucuram!Chiar azi vb cu Anema,sa ne punem sa ne rugam,sa nu mai trebuiasca sa platim si taxe vamale...Dumnezeu ni-i te-a trimis ,sa ne aduci vesti bune! :P

Anca :P eu sunt aici mai tot timpul. Nu prea mai postez ca le vedeti si pe facebook, dar de citit va citesc. Las' ca vine iarna si implicit mai mult timp :P

• Author
Ramo merci de info :rolleyes: Azi merg dupa produse. Eu am citit pe net ca orice comanda ce depaseste 150 USD este supusa taxelor. Nici eu nu am platit taxe pt nici o comanda pana acum insa nici valoarea nu a depasit 100 EUR. Acum avand in vedere ca m-au chemat la alt oficiu postal m-am gandit ca asta este motivul si ca nu mai scapam de plata :71:. Oricum merci pt vestile bune!

Nu stiu ce sa zic, eu nu am platit vama decat taxa de posta si de la posta mi s-a spus ca se plateste doar pentru electrocasnice si electronice. Oricum totul depinde de vames, doar el se uita in coletul tau si nu-l fotografiaza :71: asa ca decizia ii apartine. Mie personal nu mi-o deschis niciodata nici un colet, m-a intrebat doar ce e inauntru si atat.

Succes si sa dea Domnul sa fie si la voi vamesii ca la noi :rolleyes:

Nu stiu ce sa zic, eu nu am platit vama decat taxa de posta si de la posta mi s-a spus ca se plateste doar pentru electrocasnice si electronice. Oricum totul depinde de vames, doar el se uita in coletul tau si nu-l fotografiaza :love7: asa ca decizia ii apartine. Mie personal nu mi-o deschis niciodata nici un colet, m-a intrebat doar ce e inauntru si atat.

Succes si sa dea Domnul sa fie si la voi vamesii ca la noi :thumleft:

Ramo,tocmai am vb cu Anema;functionarul de la oficiul vamal,i-a calculat ca sunt taxe de platit mari,doar tva-ul este 470 de ron.Anema,a zis ca a mai comandat si alta data si nu a trebuit sa platesac nimic.

Ramo,ce crezi?ce ne sfatuiesti sa facem?crezi ca din cauza valorii coletului(800 de $) de aceea trebuie platit taxe vamale si tva?

• Author

Mda...sunt super dezamagita si tot drumul imi venea sa ma dau cu capul de volan de ciuda...Se pare ca acel oficiu postal este singurul cu EMS din Bucuresti si de aceea trebuie sa ridic coletul de acolo. Am fost si la oficiul postal cu vama de care apartin si mi-a spus si acolo ca daca valoarea coletului depaseste 60 USD se platesc taxe. Nu stiu ce sa mai cred...pana acum nu mi-au deschis coletul niciodata si nu am platit nici o taxa desi am avut si colete de peste 150 USD. Asa cum a zis si Ramo m-au intrebat doar ce am acolo si atat. Azi a desfacut coletul si a analizat vre-o cateva matrite apoi si-a dat seama ca pe lista lui nu are cum sa le incadreze si ca trebuie sa vorbeasca cu seful lui sa-l intrebe ce si cum. Apoi mi-a calculat ca trebuie sa dau numai taxele 447 RON. Am ramas ca la dentist si i-am zis ca nu am atatia bani, ca nu m-am asteptat, etc...Mi-a zis sa vin si sa-l ridic cand am bani :thumleft:

Deci rog toate fetele implicate sa faca calcule si sa se decida daca merita. Eu vreau sa ridic coletul ca am facut calcule si mi-am dat seama ca si cu taxa asta enorma tot ies mai bine decat daca cumpar toate produsele din Romania. Acum astept si parerile voastre si sa-mi spuneti ce credeti si daca merita. Eu ma gandeam ca taxa pe care o platesc la ridicarea coletului sa o impart la cate produse comandate avem si sa o adaugam la fiecare ca taxa pe produs. Daca aveti voi alta varianta va ascult.

Mda...sunt super dezamagita si tot drumul imi venea sa ma dau cu capul de volan de ciuda...Se pare ca acel oficiu postal este singurul cu EMS din Bucuresti si de aceea trebuie sa ridic coletul de acolo. Am fost si la oficiul postal cu vama de care apartin si mi-a spus si acolo ca daca valoarea coletului depaseste 60 USD se platesc taxe. Nu stiu ce sa mai cred...pana acum nu mi-au deschis coletul niciodata si nu am platit nici o taxa desi am avut si colete de peste 150 USD. Asa cum a zis si Ramo m-au intrebat doar ce am acolo si atat. Azi a desfacut coletul si a analizat vre-o cateva matrite apoi si-a dat seama ca pe lista lui nu are cum sa le incadreze si ca trebuie sa vorbeasca cu seful lui sa-l intrebe ce si cum. Apoi mi-a calculat ca trebuie sa dau numai taxele 447 RON. Am ramas ca la dentist si i-am zis ca nu am atatia bani, ca nu m-am asteptat, etc...Mi-a zis sa vin si sa-l ridic cand am bani :angryfire:

Deci rog toate fetele implicate sa faca calcule si sa se decida daca merita. Eu vreau sa ridic coletul ca am facut calcule si mi-am dat seama ca si cu taxa asta enorma tot ies mai bine decat daca cumpar toate produsele din Romania. Acum astept si parerile voastre si sa-mi spuneti ce credeti si daca merita. Eu ma gandeam ca taxa pe care o platesc la ridicarea coletului sa o impart la cate produse comandate avem si sa o adaugam la fiecare ca taxa pe produs. Daca aveti voi alta varianta va ascult.

[b]

Ana[/b],imi pare nespus de rau de cele intamplate,si trebuie sa rezolvam cumva.Eu sunt de acord ca toate taxele care mai sunt de adaugat sa fie impartite pe fiecare produs achizitionat,si asa sa calculam costul final.

Pe mine nu ma deranjeaza sa platesc cat imi revine din diferenta!

Acuma nu avem ce face, nu cred sa ai probleme din partea fetelor, data viitoare vom sti cum trebuie procedat.

Merci mult pentru deranj!

• Author

Fetelor multumesc pt sustinere. Maine ma duc sa ridic coletul. Dupa calculele mele o sa dam mai putin de 10 RON/produs in plus insa pana nu platesc la vama nu stiu exact. Abia astept sa impart comanda asta si sa folosesc matritele ca macar asa sa-mi mai ridic moralul...

Sfat pt fetele din Bucuresti care mai comanda pe internet: nu mai alegeti EMS ca si modalitate de transport pt ca va ajunge coletul la oficiul 67. Prin PMI (Priority Mail International) ajunge coletul la oficiul vamal de care apartine sectorul respectiv...Poate acolo te intelegi altfel cu vamesul si scapati de situatia neplacuta in care am fost eu azi...

Fetelor multumesc pt sustinere. Maine ma duc sa ridic coletul. Dupa calculele mele o sa dam mai putin de 10 RON/produs in plus insa pana nu platesc la vama nu stiu exact. Abia astept sa impart comanda asta si sa folosesc matritele ca macar asa sa-mi mai ridic moralul...

Sfat pt fetele din Bucuresti care mai comanda pe internet: nu mai alegeti EMS ca si modalitate de transport pt ca va ajunge coletul la oficiul 67. Prin PMI (Priority Mail International) ajunge coletul la oficiul vamal de care apartine sectorul respectiv...Poate acolo te intelegi altfel cu vamesul si scapati de situatia neplacuta in care am fost eu azi...

Ana poti sa ma suni nu stiu ce am facut cu nr tau.

Wow fetelor ce rau imi pare de patania voastra ...

Anema eu m-asduce la ghiseu fara sa mentionez ca n-am avut bani la mine sau mai stiu eu ce, poate nimeresti un vames mai de treaba.

Tot ce-i posibil sa fie de vina si modalitatea de transport de vina. Nu as sti sa-ti spun mie prin ce mi-o venit. Eu am o singura optiune: "International Express" oricum ar fi mi se pare foarte mult taxa, cred canici de va luati KA-uri nu va cereau atata. Acuma fapta econsumata, ele sunt platite, doar nu le veti lasa la ei, dar sunt tare neseriosi. Toata lumea zice ca depinde de vames, se pare ca tu nu ai dat de unul prea darnic ...

Sa le folositi cu placere si cat mai des ustensilele sa va scoateti repede banii pe ele :floare:

Anema nu am reusit sa vb cu fata pentru care am mai comandat ,i-am lasat un offlaine si sper sa fie si ea de acord asa ca mergi si ridica coletul ca om vedea noi cum facem sa fie bine.Ai nevoie de bani sa ridici coletul sau platim totul la urma cand ne dai matritele?

Ma gandeam ca poti incerca sa mergi la posta si sa intrebi de colet asa cum zice Ramo,poate e altul si poti "rezolva" altfel.

• Author
Ma duc peste o ora sa ridic coletul. Va tin la curent cu patania de azi :floare:. Sper sa fie ok azi daca nu platesc taxele si asta este....macar sa le vad acasa....

Ma duc peste o ora sa ridic coletul. Va tin la curent cu patania de azi :floare:. Sper sa fie ok azi daca nu platesc taxele si asta este....macar sa le vad acasa....

Multa bafta Anema ,abia astept sa va aud parerile ,si daca sunt de calitate

Anema,du-te si ia coletul,si vedem noi cum o scoatem la capat,sa fie bine pt. toata lumea!Si inca odata multumim mult pt. tot si ne cerem scuze si pt. deranjul tauDumnezeu sa fie cu tine.
  • Author

Deci...am inceput ziua cu stangul insa sper sa o termin cu dreptul...Am ajuns la posta unde domnul cu pricina m-a luat de la usa "ai venit cu banii?" :D Am intrat din nou in birou si am inceput negocierile. Este o poveste lunga si pt cine vrea o impartasesc la telefon ca este mult de explicat....Dupa lungi negocieri am reusit sa scot de la el: sa nu ne ia taxe vamale de 6.5% din valoarea totala si sa nu ne calculeze TVA la taxa de transport. Am reusit sa plec dupa ce am platit 420 RON dar nu mi-a dat nici o chitanta (concluzia este ca vamesii isi opresc banii astia). Doar mi-a scris pe factura ca am dat 420 RON si a pus stampila (asta pt ca m-am rugat de el sa-mi dea ceva la mana ca sa va dovedesc ca am platit banii astia). Acasa am deschis coletul si totul este ok :lol: . Toate produsele sunt ambalate individual si arata foarte bine. Diseara fac proba la margele si va dau si o parere cu privire la calitate...Pt fetele din provincie abia maine reusesc sa ma duc la posta sa va pun coletele (va rog sa-mi dati pe mail adresa) iar pt cele din Bucuresti va rog sa ma contactati ca sa stabilim unde/cand ne intalnim sa va dau podusele. Avand in vedere taxa platita mai platim in plus la fiecare produs 9 RON. Sper ca toata lumea sa fie multumita pt ca am consumat foarte mult timp si energie cu comanda asta...

Si eu va multumesc pt sustinere si imi cer scuze ca nu am stiut ca exista si aceasta taxa.... :D

Bine ca ai rezolvat doar cu atat ,comanda oricun trebuia ridicata,abia astept sa le vad !

Multumim pentru deranj si timpul acordat!

Ti--am lasat un mp sa imi spui cand ne vedem,eventual sa imi dai si un nr.de telefon sa vb,pupici!

• Author
Doar eu am folosit matrita pt margele si sunt super incantata de ea. Ies foarte usor, nu se lipesc si arata impecabil cand sunt gata. Imi venea aseara sa fac numai margele :rolleyes: . Restul matritelor sunt nedesfacute. Fetele din Bucuresti au intrat azi in posesia matritelor iar celor din provincie le-am trimis deja coletele si vor intra in posesia lor marti sau miercuri. Dupa ce folosesc si fetele produsele asteptam si parerea lor...Dupa prima matrita folosita sunt 100 % multumita si declar ca merita din plin banii insa mai am inca 7 de folosit :)
Am luat matritele de la Ana si abia stept sa le folosesc dar abia de luni pentru ca sunt in zugraveala si nu prea am timp pana nu termin.Ana multumim pentru tot!

Doar eu am folosit matrita pt margele si sunt super incantata de ea. Ies foarte usor, nu se lipesc si arata impecabil cand sunt gata. Imi venea aseara sa fac numai margele :rolleyes: . Restul matritelor sunt nedesfacute. Fetele din Bucuresti au intrat azi in posesia matritelor iar celor din provincie le-am trimis deja coletele si vor intra in posesia lor marti sau miercuri. Dupa ce folosesc si fetele produsele asteptam si parerea lor...Dupa prima matrita folosita sunt 100 % multumita si declar ca merita din plin banii insa mai am inca 7 de folosit :)

Multumesc ,Ana!

Nu le-am folosit dar cred ca sunt misto pupici.

• Author
Nu aveti pt ce sa-mi multumiti :floare: Mi-am luat si eu produse asa ca toata lumea a castigat. Acum astept sa vad ce lucrati cu ele :floare: Cat mai multe comenzi! Pupici

Anema, desi nu ti le-am platit :">, sunt mai rau ca si copiii, deja m-am jucat :D cu o parte din ele!!!!!!!!

Fetelor va pun poze, nu-s foarte finisate ca m-am grabit!

post-184-13147224951613_thumb.jpg

post-184-13147225208913_thumb.jpg

post-184-13147225488709_thumb.jpg

post-184-13147225658967_thumb.jpg

post-184-13147226024281_thumb.jpg

post-184-131472266909_thumb.jpg

post-184-13147226884692_thumb.jpg

post-184-13147227224492_thumb.jpg

am folosit fondantul wilton de la LB, mai putin la fata unde am folosit pasta facuta dupa reteta Vioricai Dinu!

Le-am introdus un pic in congelator inainte de a le scoate din mulaj, dar va spun ca doar cele cu multe detalii au nevoie de racire, in rest se desprind usor daca forma e pensulata cu amidon.

Cand o sa am timp, o sa probez si celelalte mulaje!

anema, merci mult, mult!!!!!!!!!!!!!! =))