Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Comanda on-line matrite silicon

Featured Replies

trebuie sa fii din bucuresti sa poti face comanda?

NU. nu are importanta de unde esti atata timp cat platesti:)

multumesc mult,citisem problemele care l-ai intimpinat,la repezeala si-mi ramase in memorie ceva de vama .i-am spus si eu sotului meu sa se uite in germania de matrite de silicon dar cica nu a vazut decit tavi,poate nici nu stie ce sunt alea asa ca eu ma bag la comanda.

• Author
Eu am un card MasterCard special facut pentru platile pe internet insa poti plati cu orice tip de card care sa fie embosat (adica sa aiba cifrele in relief). Introduceti toate produsee in cos, scrieti adresa de livrare si sistemul va calculeaza taxele postale. Apoi nu mai ramane decat sa platiti si sa asteptati instiintarea de la oficiul vamal ca a sosit coletul. Ca sfat va propun sa alegeti taxele de livrare mai ieftine si nu cele mai scumpe cum am facut noi ca poate va intelegeti altfel cu vamesul de cartier decat cu cel principal. Si...daca mai aveti intrebari va ajut cu placere.

atunci hai sa ne organizam cumva cei care dorim produse in acest moment !!!!

[b]cati doritori sunt ??

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel[/b]

4.dani_ela

mai departe ????? cine doreste ????

Eu momentan nu fac comanda. Daca vrea sa se ocupe altcineva de asta va dau toate informatiile de care aveti nevoie.

chiar te rog sa ne spui ce pasi trebuie sa urmam ? ce fel de card trebuie sa avem ?

Edited by dani_ela

...si eu!

[b]cati doritori sunt ??

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel[/b]

4. dani_ela

5. dana3262

Buna....indraznesc si eu sa ma lipesc de listuta voastra ....daca se poate :salut: . Multumesc :salut:

...si eu!

[b]cati doritori sunt ??

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel[/b]

4. dani_ela

5. dana3262

6. MINI07

Si eu vreau sa particip !!!

[b]cati doritori sunt ??

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel[/b]

4. dani_ela

5. dana3262

6. MINI07

7. AdinA

Vreau si eu!!!

Ce bine ca se mai face inca o data comanda...tare mult mi-au placut si mie matritele de pe acel site si mi-ar placea sa pot avea si eu cateva...o sg intrebare as avea, de ex am vazut ca cineva a luat bebelusul acela, la ce pret a ajuns in final cu toate taxele platite...sau nush cum sa intreb...cat a fost comanda de matrite si la cat a ajuns apoi cu tot cu taxe...multumesc anticipat pt raspunsurile voastre! Va pup!

Ce bine ca se mai face inca o data comanda...tare mult mi-au placut si mie matritele de pe acel site si mi-ar placea sa pot avea si eu cateva...o sg intrebare as avea, de ex am vazut ca cineva a luat bebelusul acela, la ce pret a ajuns in final cu toate taxele platite...sau nush cum sa intreb...cat a fost comanda de matrite si la cat a ajuns apoi cu tot cu taxe...multumesc anticipat pt raspunsurile voastre! Va pup!

Buna dragelor, acuma am vazut ce gest frumos din partea voastra, as fi si eu interesata de cateva produse in cazul in care ati putea sa imi spuneti macar pe un produs sa zicem mulajul acela cu bebelusul cam cat ar costa cu tot cu taxe incluse, pretul e pe la 10 dollari, va rog ca sa imi fac o idee si eu cam cat ar fi, as dori 4 produse, aprox ar fi 62 de dollari(200 roni)si plus taxele postale care dupa cum am citit s-au ridicat la un pret destul de mare.

Va rog sa ma anuntati si pe mine, daca nu trebuia sa scriu aici atunci va rog sa ma iertati, si rog un administrator sa imi stearga mesajul. Va multmesc pentru acaesta oportunitate.

Nu ati citit postarea anemei?!

...taxele postale precum si celelalte taxe sunt in functie de cat de mare este comanda. Ca sa iti faci o idee eu am avut 8 produse in valoare de 118 USD (pretul de pe site) la care am platit in plus aproximativ 120 RON. Mentionez ca asta a fost cazul fericit in care am negociat cu vamesul si am obtinut sa nu platim comision si la taxele de livrare precum si taxe vamale pe produse. Data viitoare nu se stie daca va fi la fel de dragut cu mine...sau din contra poate va fi si mai dragut :D . Din punctul meu de vedere a meritat acum fiecare stie cat este dispus sa dea...

Am fost 6 persoane, am platit in plus cate 13 $ pentru transport si cate 9 lei de produs.

Edited by dana3262

imi cer scuze ca a mai fost dat o data raspunsul...din lipsa de timp nu am mai intrat de ceva vreme si am vazut doar ultimele postari...scuze inca o data :(

va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta.

Inca sunt la faza in care studiez ce vreau si ma hotarascsi ma razgandesc dar macar 5 produse tot imi iau.

Am si eu o intrebare, am vazut ca si-a luat cineva o fata de om unde le pot vedea ca tot caut... scuze sunt blonda

va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta.

Inca sunt la faza in care studiez ce vreau si ma hotarascsi ma razgandesc dar macar 5 produse tot imi iau.

Am si eu o intrebare, am vazut ca si-a luat cineva o fata de om unde le pot vedea ca tot caut... scuze sunt blonda

Uite aici

http://www.firstimpressionsmolds.com/miscellaneous.aspx?page=2

Eu am comandat cite ceva din Austria o sa fac citeva poze miine sa pun poate vreti si voi ,nu stiu daca am voie sa pun si adresa ,daca nu cine vrea o pun pe privat
eu cred ca poti pune linistita adresa ,ca doar nu faci reclama la un site de al tau . abia astept sa vad ce ai luat ; este avantajos la pret?

eu cred ca poti pune linistita adresa ,ca doar nu faci reclama la un site de al tau .

si eu cred la fel !

asadar listuta ar fi urmatoarea :

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel

4. dani_ela

5. dana3262

6. MINI07

7. AdinA

8. marinaemy

9. simonique

10. bbenyci

11.reny

12.tamyra

Asaaaaa,adresa http://shop.zuckerzauber.at ,si astea sunt citeva din ce mi-am luat .Restu dupa ce mi se incarca bateriile la aparat :thumleft: .Am facut poze si tinindu-le in mina ca sa va dati seama de marime.Deci unde sunt pe marimi S,M,L sa stiti ca L este mareee...,de exemplu modelu de feriga si trandafir sunt L

Alea cu striatiiuni roz sunt dintr-un material tare ca plasticul ,deci sa nu credeti ca sunt de silicon

Eu sunt foarte multumita de ele

post-540-13176259333474_thumb.jpgpost-540-13176259634571_thumb.jpgpost-540-13176259765511_thumb.jpg

post-540-13176259974013_thumb.jpgpost-540-13176260089395_thumb.jpg

post-540-13176260205735_thumb.jpgpost-540-13176260348486_thumb.jpgpost-540-1317626087876_thumb.jpg

post-540-1317626087876_thumb.jpgpost-540-13176261071621_thumb.jpg

post-540-13176261231083_thumb.jpgpost-540-13176261343922_thumb.jpg

post-540-13176261444364_thumb.jpgpost-540-13176261570951_thumb.jpg

post-540-13176261694927_thumb.jpgpost-540-13176261837615_thumb.jpg

post-540-13176261997001_thumb.jpgpost-540-13176262091575_thumb.jpgpost-540-13176262238696_thumb.jpg

post-540-13176259848957_thumb.jpg

post-540-13176260611887_thumb.jpg

post-540-13176260734085_thumb.jpg

sorenn, sunt faine...sa le folosesti sanatoasa! cum este transportul? sunt taxe suplimentare? in cat timp vin?
  • Author
Soren sunt super! Sa le folosesti cu placere si abia astept sa vad ce minunatii mai faci!
Doamne, Soren ce de bunatati ti-ai luat, ma si gandesc la torturile tale viitoare, sunt tare interesante teate sa le folosesti sanatoasa si vreau daca poti sa ne zici de transport cum este. Sporrrrrrrr la torturi.
Multumesc ,cum am mai zis eu am comandat din Austria si nu stiu cit costa pentru rominia,dar sigur nu mai mult de 10 euro si nu se plateste vama ca suntem in EU.Miine sun si intreb cit e transportul :lol: