Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Comanda on-line matrite silicon

Featured Replies

• Author

Ale mele sunt inca sigilate insa acum imi pare rau ca nu mi-am luat si eu setul ala de butoni ca al Danei. Mi-am notat pt urmatoarea comanda =))

Anca maine cred ca ajung si la tine!

• Author
Cred ca la sfarsitul lui septembrie fac urmatoarea comanda :notworthy:
Alooo,frana,mai fetilii!Mie inca nu mi-a venit comanda si voi deja...comandati altele?!Dar ce va mai trebuie,Ana,Dana?
Fetelor ma bucur pentru voi cum se bucura un copil de jucarii. Abia astept ziua cand imi voi putea comanda si eu.Pana atunci, enjoy it!
  • Author
Anca sunt cateva chestii pe care le-ati comandat voi si care mi-au placut si mie :). De trebuit momentan nu-mi trebuie nimic dar cred ca m-am imbolnavit de shopping de silicoane :notworthy:

woooow dana , ce minuni ai acolo !!!!!! cat te-a costat toata afacerea ? sa imi fac o idee .

fetele- puneti si voi poze cu ce ati primit , ca pe site cand ma uit nu ma prea atrag ; dar cand le vad in pozele voastre mor de oftica :notworthy:

vreeeaaaauuuu si euuuuuu :)

Bai deci nu radeti de mine,dar postasul meu chiar e in concediu,si e altu' acuma!Dar...mi-a venit si mie coletul :violent6: :violent6: si pt ca nu am mai avut rabdare am si pozat neshte treburi(asa ca scuzee calitatea pozelor si faptul ca nu am bibilit decorurile,...dar nu e timp,dar ma "rodea").Deci,in poza de grup se vad veinere pt frunze si flori de trandafiri si orhideie ,apoi niste modele de borduri si un bebe si o fatzuca umana,care nu iese intotdeauna la fel,am scos-o si mai feminina si mai masculina,si cu nas ascutit si cu nas carn,depinde cum pui pdz si cum o scoti;dar asta e o chestie faina pt ca nu o sa iasa fetele umane,aproape la "indigo".

Acuma ma grabesc ca am de facut niste papanasi,pana nu mi-i se trezeste trupa "de soc" ,iar restul lucrusoarelor le voi incerca in episodul urmator :fuckme: (mai stiti ca asa era finalul de la "Teleenciclopedia")

Ana[/color],inca odata MULTUMIIIIM!.

post-181-13147981790333_thumb.jpg

post-181-13147981869634_thumb.jpg

post-181-13147981946487_thumb.jpg

post-181-13147982055488_thumb.jpg

post-181-13147982153692_thumb.jpg

post-181-1314798221763_thumb.jpg

Bai deci nu radeti de mine,dar postasul meu chiar e in concediu,si e altu' acuma!Dar...mi-a venit si mie coletul :violent6: :violent6: si pt ca nu am mai avut rabdare am si pozat neshte treburi(asa ca scuzee calitatea pozelor si faptul ca nu am bibilit decorurile,...dar nu e timp,dar ma "rodea").Deci,in poza de grup se vad veinere pt frunze si flori de trandafiri si orhideie ,apoi niste modele de borduri si un bebe si o fatzuca umana,care nu iese intotdeauna la fel,am scos-o si mai feminina si mai masculina,si cu nas ascutit si cu nas carn,depinde cum pui pdz si cum o scoti;dar asta e o chestie faina pt ca nu o sa iasa fetele umane,aproape la "indigo".

Acuma ma grabesc ca am de facut niste papanasi,pana nu mi-i se trezeste trupa "de soc" ,iar restul lucrusoarelor le voi incerca in episodul urmator :fuckme: (mai stiti ca asa era finalul de la "Teleenciclopedia")

Am incercat si eu formele sunt ok pupici.

foarte faine ustensilele cumparate ! sa va folositi cat mai mult timp de ele !!

eu regret enorm ca nu am bebelusul meu :((( toate ca toate, dar asta imi trebuia URGENT !!!!

am citit ca pe la sf. lunii sept. veti face iar comanda . sper sa nu ratez ocazia !!! :(

[b]si acum intrebarea : cat v-au costat taxele( transport + cele vamale) ? ??

adica pe langa pretul afisat pe site, cat mai platesc pe un produs ? [/b]

banuiesc ca e mai avantajos daca iei mai multe produse pt ca atunci se impart taxele la numarul de produse cumparate..

• Author
Cellya taxele postale precum si celelalte taxe sunt in functie de cat de mare este comanda. Ca sa iti faci o idee eu am avut 8 produse in valoare de 118 USD (pretul de pe site) la care am platit in plus aproximativ 120 RON. Mentionez ca asta a fost cazul fericit in care am negociat cu vamesul si am obtinut sa nu platim comision si la taxele de livrare precum si taxe vamale pe produse. Data viitoare nu se stie daca va fi la fel de dragut cu mine...sau din contra poate va fi si mai dragut :( . Din punctul meu de vedere a meritat acum fiecare stie cat este dispus sa dea...
Fetelor care sunteti interesate de matrite intrati pe blogul meu si gasiti acolo produsele mele pe care le vand ,din pacate.

Bai deci nu radeti de mine,dar postasul meu chiar e in concediu,si e altu' acuma!Dar...mi-a venit si mie coletul :D :) si pt ca nu am mai avut rabdare am si pozat neshte treburi(asa ca scuzee calitatea pozelor si faptul ca nu am bibilit decorurile,...dar nu e timp,dar ma "rodea").Deci,in poza de grup se vad veinere pt frunze si flori de trandafiri si orhideie ,apoi niste modele de borduri si un bebe si o fatzuca umana,care nu iese intotdeauna la fel,am scos-o si mai feminina si mai masculina,si cu nas ascutit si cu nas carn,depinde cum pui pdz si cum o scoti;dar asta e o chestie faina pt ca nu o sa iasa fetele umane,aproape la "indigo".

Acuma ma grabesc ca am de facut niste papanasi,pana nu mi-i se trezeste trupa "de soc" ,iar restul lucrusoarelor le voi incerca in episodul urmator ;) (mai stiti ca asa era finalul de la "Teleenciclopedia")

Felicitari ptr. achizitie. Nu pot sa nu remarc dar veinerele sunt numai ptr. partea din spate a petelelor si frunzelor. Ptr. a face flori cit mai apropriate de cele reale aveti nevoie si de mulajele cu partea frontala a acestora.

Va rog, daca mai faceti comanda, sa ma anuntati si pe mine. Multumesc.

Bai deci nu radeti de mine,dar postasul meu chiar e in concediu,si e altu' acuma!Dar...mi-a venit si mie coletul :D :D si pt ca nu am mai avut rabdare am si pozat neshte treburi(asa ca scuzee calitatea pozelor si faptul ca nu am bibilit decorurile,...dar nu e timp,dar ma "rodea").Deci,in poza de grup se vad veinere pt frunze si flori de trandafiri si orhideie ,apoi niste modele de borduri si un bebe si o fatzuca umana,care nu iese intotdeauna la fel,am scos-o si mai feminina si mai masculina,si cu nas ascutit si cu nas carn,depinde cum pui pdz si cum o scoti;dar asta e o chestie faina pt ca nu o sa iasa fetele umane,aproape la "indigo".

Acuma ma grabesc ca am de facut niste papanasi,pana nu mi-i se trezeste trupa "de soc" ,iar restul lucrusoarelor le voi incerca in episodul urmator :) (mai stiti ca asa era finalul de la "Teleenciclopedia")

Sunt super !!! Cat sunt de mari fetzele ???

Multumesc .

• 2 weeks later...

vreau si euuuuuuuuu,ma bag si eu la urmatoarea comanda.

foarte frumoase ies,felicitari !

Va rog, daca mai faceti comanda, sa ma anuntati si pe mine. Multumesc.

va rog sa ma anuntati si pe mine !!!!!! cine va face listuta de data aceasta? tot tu, Anema?

• Author
Nu stiu...Momentan nu a dat nimeni anunt ca ar vrea sa faca comanda in locul meu :floare:
  • Author
Eu momentan nu fac comanda. Daca vrea sa se ocupe altcineva de asta va dau toate informatiile de care aveti nevoie. Cand voi face o noua comanda va voi anunta!

Eu momentan nu fac comanda. Daca vrea sa se ocupe altcineva de asta va dau toate informatiile de care aveti nevoie. Cand voi face o noua comanda va voi anunta!

multumesc :rolleyes:

trebuie sa fii din bucuresti sa poti face comanda?

atunci hai sa ne organizam cumva cei care dorim produse in acest moment !!!!

[b]cati doritori sunt ??

1. Cellya

2. Monatibi

3. DanIrinel[/b]

mai departe ????? cine doreste ????

Eu momentan nu fac comanda. Daca vrea sa se ocupe altcineva de asta va dau toate informatiile de care aveti nevoie.

chiar te rog sa ne spui ce pasi trebuie sa urmam ? ce fel de card trebuie sa avem ?

trebuie sa fii din bucuresti sa poti face comanda?

NU. nu are importanta de unde esti atata timp cat platesti:)