October 3, 201114 yr comment_105264 Multumesc ,cum am mai zis eu am comandat din Austria si nu stiu cit costa pentru rominia,dar sigur nu mai mult de 10 euro si nu se plateste vama ca suntem in EU.Miine sun si intreb cit e transportul Super tari cand mai faci comanda? Spor la treaba si pupici. Report
October 3, 201114 yr comment_105270 sorenn- ti-ai luat cateva ! toate sunt super , dar revistele alea fac toti banii !!!! mi-ar place sa le rasfoiesc Report
October 4, 201114 yr comment_105317 Deci am sunat in Austria si au zis ca transportul este gratis daca depasesti 100euro (cica ne incadram in zona lor ,ca ei sunt pe zone ) Report
October 4, 201114 yr comment_105412 Deci am sunat in Austria si au zis ca transportul este gratis daca depasesti 100euro (cica ne incadram in zona lor ,ca ei sunt pe zone ) Multumesc ptr. informatie. Ma intereseaza daca TVA-ul este inclus in pretul afisat pe site. Report
October 4, 201114 yr comment_105426 Deci am sunat in Austria si au zis ca transportul este gratis daca depasesti 100euro (cica ne incadram in zona lor ,ca ei sunt pe zone ) wooooooww, chiar asaaaaaaa ???? atunci nu are sens sa mai comandam de pe celalalt site, dar intrebarea e daca pe site-ul austriac gasim tot ce dorim. de ex eu vreau bebelusul. nu stiu cum sa il caut daca nu stiu limba Report
October 4, 201114 yr comment_105427 Dan TVA este inclus deci platesti exact pretul afisatcellya din pacate nu au aceleasi produse,nu te chinui sa le cauti ca nu le gasesti,orcum au multe lucruri dragute si zic eu preturile sunt mai bune decit la noiUn sfat daca i-mi permiteti ,pentru cine comanda nu ratati revistele,nu sunt foarte groase dar la pret este o mare diferenta fata de la noi si cariocile cu 2 capete sunt foarte faine(eu inca nu am folosit nimic ca deabia mi le-am luat ) Report
October 4, 201114 yr comment_105428 Daca deschizi pagina de internet cu google crome si incarci site-ul te intreba daca doresti sa iti traduca pagina si o traduce in romana. Eu nu am vazut bebelusul Report
October 4, 201114 yr comment_105429 Daca deschizi pagina de internet cu google crome si incarci site-ul te intreba daca doresti sa iti traduca pagina si o traduce in romana. Eu nu am vazut bebelusul Nu mai cauta bebeul ca nu este,nu au nici o matrita de la americani din pacate ca voiam si io multeeeeeeeeeeeee Report
October 5, 201114 yr comment_105450 Am gasit si la noi silicoane albastre, dar mai putine modele decat pe site-ul american! Report
October 5, 201114 yr comment_105508 Am gasit si la noi silicoane albastre, dar mai putine modele decat pe site-ul american! Da stiam de ei sunt din Buzau ,am sunat prin februarie ,am comandat si nu le-am primit nici in ziua de azi Atentie la preturi NU contin tva deci aripioarele alea tip palma sunt 180 plus 24%tva Report
October 5, 201114 yr comment_105559 ...Atentie la preturi NU contin tva deci aripioarele alea tip palma sunt 180 plus 24%tva ...da, au niste preturi nesimtite !!!!!!!!!!! Report
October 13, 201114 yr comment_106556 Fetelor pana la urma se mai face comanda pentru silicoanele albastre?Eu as vrea cateva matrite de acolo si mai am si inca vreo 4 fete care vor,asa ca daca sunt fete care mai vor sa comande sa facem o lista. Report
October 13, 201114 yr comment_106575 daca facem comanda cam in cat timp vin? Ca mie mi-ar trebui ceva pt inceputul lui noiembrie Report
October 13, 201114 yr comment_106592 Hai sa va zic ce am aflat in legatura cu matritele albastre.Dupa ce a comandat Anema si eu m-am trezit prea tirziu :rolleyes:am vorbit cu cineva care este stabilit in America si era venit in concediu,deci am facut repede lista (de 1100 dolari)si cind a trecut pe la mine a plasat comanda pe adresa ei de acolo si a dat numarul ei de cont iar eu i-am dat bani pe loc.Inainte insa a sunat si a intrebat daca nu fac reduceri la comenzi mai mari si uite cum sta treaba.Daca faceti cite 3 comenzi din acelasi model aveti reducere de 30%,asa ca daca sunteti mai multe poate va intelegeti sa luati cam aceleasi modele(normal au zis ca daca le comercializezi mai departe ai reducere de aia tre sa iei cam 3 din acelasi model).Eu am optat sa mi le puna la container (dureaza si 2 luni),pentru ca nu mai platesti vama sau nu stiu cum functioneaza ,persoana respectiva trimite la familie mai tot timpu si stie (pe un colet cu haine in greutate de 70 kg plateste adus acasa in jur de 70 dolari,cam un dolar de kg,nu mai are a face cu vama sau asa ceva cica il aduce la usa ).O sa va anunt cind le primesc cit ma costat,40 dolari am platit din start transportul din Florida la ea(nici nu stiu unde locuieste) Report
October 13, 201114 yr Author comment_106663 Soren si noi am avut cred ca in jur de 7 bebelusi si nu ne-au dat nici o reducere...Nici nu stiam de chestia asta insa cred ca au vazut acolo "Romania" si s-au gandit ca noi nu meritam Report
October 13, 201114 yr comment_106736 Soren si noi am avut cred ca in jur de 7 bebelusi si nu ne-au dat nici o reducere...Nici nu stiam de chestia asta insa cred ca au vazut acolo "Romania" si s-au gandit ca noi nu meritam La toate produsele tre sa fie minim 3 Report
October 14, 201114 yr comment_106757 Daca deschizi pagina de internet cu google crome si incarci site-ul te intreba daca doresti sa iti traduca pagina si o traduce in romana. Eu nu am vazut bebelusul multumesc, m-am lamurit . nu au mulaj pt bebelus asadar nu comand acolo. eu vreau musai bebelusul acela !!! poate mai iau si altceva ! Report
October 15, 201114 yr comment_106971 Daca deschizi pagina de internet cu google crome si incarci site-ul te intreba daca doresti sa iti traduca pagina si o traduce in romana. Eu nu am vazut bebelusul multumesc, m-am lamurit . nu au mulaj pt bebelus asadar nu comand acolo. eu vreau musai bebelusul acela !!! poate mai iau si altceva ! Buna fetelor deci cum ati decis faceti comanda sau nu? si eu vreau bebelusul din silicon si mai vreau sticla de sampanie in marime mare, si inca un produs, acum as vrea sa stiu daca faceti comanda si cui trebuie sa trimit pm cu codurile alese de mine. Cam cat ar fi comanda si va rog sa imi spuneti cat ar trebui sa platesc eu cu tot cu taxe postale, transport etc. Astept un feedback va pup si va doresc spor la tortalit! Report
October 15, 201114 yr comment_106974 pai pina la urma de pe ce site sa face comanda ca eu nici nu stiu unde sa ma uit Report
October 16, 201114 yr comment_107011 mie de pe site-ul din austria mi-ar trebui doar decupatorul pt adidas bebe deci daca nu se face comanda comuna nu prea are rost sa comand doar pt atat.. in schimb as vrea mai multe de la americani Report
October 18, 201114 yr comment_107283 Cu parere de rau ma vad nevoit sa renunt, ptr. moment, la comanda in state. Va multumesc ptr. intelegere. Report
October 23, 201114 yr comment_108055 Si eu astept sa vad daca se face ceva comanda undeva.. Tot asteptand am gasit un site si in germaniahttp://www.torten-kram.eu/ Report