Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vanzari/Schimburi accesorii pt. torturi

Featured Replies

Marina hai cu poze. Il mut dintr-ul loc in altul pe aci. E de dat :boohoo:

L-am dat dar mai pot face rost au mai vrut 2 fete si azi le-am cumparat.Mai merg saptamna viitoare sa ca daca mai vrea cineva sa tipe te pupic.

Marina vreau si eu ...

si eu as vrea, cat e unul?

Marina hai cu poze. Il mut dintr-ul loc in altul pe aci. E de dat :D

L-am dat dar mai pot face rost au mai vrut 2 fete si azi le-am cumparat.Mai merg saptamna viitoare sa ca daca mai vrea cineva sa tipe te pupic.

Marina vreau si eu ...

Cec eu cred ca am raspuns la mesajul lui gloxinia iar ea se referea la ustensila de la marinaemy.

Suntem 2 fete marina si marinaemy .

Marina vreau si eu un set daca se mai poate.

Multumesc,pupici!

Sigur nici o problema merg saptamana viitoare cand l-am luat de contactez. Vad ca ne cam incurcam in nume nu stiu daca se refera la mine sau la tine pupici.

Marina hai cu poze. Il mut dintr-ul loc in altul pe aci. E de dat :D

Marina vreau si eu ...

Te referi la setul meu sau la ce a postat marinaemy.

Marina vreau si eu un set daca se mai poate.

Multumesc,pupici!

Sigur nici o problema merg saptamana viitoare cand l-am luat de contactez. Vad ca ne cam incurcam in nume nu stiu daca se refera la mine sau la tine pupici.

Multumesc ,astept cuminte!Ce mai au pe acolo,chestii care ne-ar ajuta la torturi?

Da ,nici eu nu stiam daca se refera la mine ,la crimper sau foaia de silicon ,sa asteptam sa raspunda ea.

Fetelor, scula de taiat pasta pe care am pus-o mai sus nu mai e disponibila. Adjudecata de Marinaemy.

Marina hai cu poze. Il mut dintr-ul loc in altul pe aci. E de dat :hug:

Marina vreau si eu ...

Cec eu cred ca am raspuns la mesajul lui gloxinia iar ea se referea la ustensila de la marinaemy.

Suntem 2 fete marina si marinaemy .

cred ca am dat reply cam aiurea, ma refeream la crimper ca as vrea si eu

Fetelor, scula de taiat pasta pe care am pus-o mai sus nu mai e disponibila. Adjudecata de Marinaemy.

Daca mai vor fetele pot face rost de ustensila cu 8 role pt taiat pdz si multe altele care sunt la preturi mici daca imi permiti pun si poze si pret pupici.

Marina vreau si eu ...

Marina eu ma refer la setul tau. Daca se poate sa imi iei si mie unul. Si daca mai sunt si ustensile pentru finisatul tortului.Mercii.

Edit: daca mai sunt si alte ustensile spune-mi caci vreau si eu mai ales ca au pret mai mic

Marina vreau si eu ...

Marina eu ma refer la setul tau. Daca se poate sa imi iei si mie unul. Si daca mai sunt si ustensile pentru finisatul tortului.Mercii.

Edit: daca mai sunt si alte ustensile spune-mi caci vreau si eu mai ales ca au pret mai mic

[/quote

Miine merg la magazin si va dau raspunsul pupici.

...ustensila cu 8 role pt taiat pdz...

Huh? :lol:

Esti tare omule dar nu ma refeream la ce gandeai tu. :71:

Noi vorbeam despre pasta de zahar.

• 2 weeks later...
  • Author

Saluut!Am deschis din nou taraba!Poftiti ,va rog!Pt. azi am un set nou-nout (sigilat) de decupatoare Wilton +catalog cu demonstratii ,+ BONUS CADOU SURPRIZA.!!!PRETUL ESTE DE 70 DE RON!

Contine 5 decupatoare din plastic cu un ejector cu arc si un catalog mic cu 23 pagini in limba engleza si franceza cu instructiuni cum sa facem girlanda pe tort .Cele 5 forme sunt de: floare mica, floare mare,frunza,fundita,pasare mica.Dimensiuni 10/15 mm.

post-181-13143495111625_thumb.jpg

post-181-13143495249068_thumb.jpg

Edited by Anca_B

• Author

anca- mi-ar place jucariile astea , dar nu am idee cat de mari ies funda , pasarea si frunza ?

Daniela,asa cum le vezi pe tortul din imagine!Mai tarziu o sa pun poze,cu niste decoruri din pdz(facute de mine),ca sa vezi mai exact.Sunt micutze,dar tare dragalase!Decat ca eu am 2 seturi,si nu imi trebuiesc amandoua!

Ha haaaaa, rad ca nebuna. Pana acum eu am folosit forma de funda sa fac fluturi :) Nu am stiut ca e funda desi am si cartea, da cine s-o citeasca :rolleyes:)))))))))))))

Is faine figurinele ce ies din ele, am inceput sa le folosesc destul de tarziu, cand m-am "prins" cum :D

Saluut!Am deschis din nou taraba!Poftiti ,va rog!Pt. azi am un set nou-nout (sigilat) de decupatoare Wilton +catalog cu demonstratii ,+ BONUS CADOU SURPRIZA.!!!PRETUL ESTE DE 70 DE RON!

Contine 5 decupatoare din plastic cu un ejector cu arc si un catalog mic cu 23 pagini in limba engleza si franceza cu instructiuni cum sa facem girlanda pe tort .Cele 5 forme sunt de: floare mica, floare mare,frunza,fundita,pasare mica.Dimensiuni 10/15 mm.

Ce vrei la scimb?

• Author

Ha haaaaa, rad ca nebuna. Pana acum eu am folosit forma de funda sa fac fluturi :D Nu am stiut ca e funda desi am si cartea, da cine s-o citeasca :D)))))))))))))

Is faine figurinele ce ies din ele, am inceput sa le folosesc destul de tarziu, cand m-am "prins" cum :P

Otilia,ma faci sa rad! :rolleyes: .Pai .nu sunt explicite pozele?Mie tare mult imi place cum ies figurinele,iar daca la floricica folosesti si un burete pe care sa o apesi cu ejectorul(a nu se intelege cine stie ce... :) )...efect garantat!Pt. pasarica,am niste bilute de decor aurii si albe sidefate de la Orlando,pe care le pun in dreptul ochilor.Funditele le folosesc la figurinele de pe tort ,in principiu la ursuleti...sau tu Otilia,le-ai transformat in fluturi,e bine si asa.