December 11, 200916 yr comment_8009 [b][color=#FF0000]Eu sunt un infocat tauras, incapatanat, mereu indragostit de ce este frumos in jurul meu, mare iubitor de copii si animale si am venit sa va SALUT!!!Astept sa mi se alature si alti taurasi/taurine!!![/color][/b] Report
December 11, 200916 yr Author comment_8036 Un salut calduros si din partea mea!!!!! Pupici la tine!!! Nu te-am mai vazut demult, tauroaica mica!!! Report
December 13, 200916 yr Author comment_8581 primit un calduros salut de la o varsatoare? Sigur,sigur!!!! Report
December 13, 200916 yr Author comment_8582 Miaaaaau ...zice cornuta din mine Miau,Miau si de la mine!! Report
March 12, 201016 yr Author comment_26126 Nu mai apare nici o tauroaica pe aici?!?!A venit primavara, hai sa zburdam pe imas si sa mirosim florile ca taurasul Ferdinand.PUPICI la toate taurinele!!! Report
April 14, 201016 yr comment_32531 Pentru taurasele mele dragi:FEMEIA DIN ZODIA TAUR [size=3][font=Times New Roman]Planeta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.[/font][/size][u]Ce spune partenerul despre ea:[/u][font=Times New Roman][size=3] ”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.[/size][/font][u]Ce spune copilul despre mama din zodia Tau[/u][font=Times New Roman][size=3]r: ”Cea mai buna mama, este alaturi de mine intotdeuna si face totul ca sa imi fie mie mai usor”. Ce spune seful ei: ”Este persoana care reuseste sa inlocuiasca 3 angajati daca este necesar, deoarece are atat de multa energie si abilitati, incat oriunde se descurca”.[/size][/font] Sfatul astrelor: Esti nascuta intr-o zodie puternica, insa nu inseamna ca trebuie sa iei toate greutatile vietii asupra ta. Apreciaza-te la adevarata ta valoare. O ingrijire completa pentru frumusetea ta iti este recomandat si o meriti din plin Report
September 9, 201016 yr comment_56030 Voi nu ati patit nimic din 20 august pana azi?Eu am auzit la televizor ca mercur este retrograd (cine stie de o fi patit?). Dar am ciulit urechea cand au zis ca semnul TAur o sa fie cel mai afectat si ca in perioada asta sa nu semnez acte, sa am grija sa nu pierd cheile( pentru asta nu am io nevoie sa retrogradeze mercurul!!) si sa am grija ca o sa ratacesc hartii sau o sa pierd documente. Pai tot restul vietii mele o sa cercetez cand se retrogradeaza mercurul ca uite ce am patit: in aeroport dupa ce am documentat bagajele stateam cu pass-ul de abordare in mana sa intru in avion si cand sa intru vad ca mi-a disparut viza din pasaport. Mi-a alunecat din pasaport, na. Desi calatoresc de jdemii de ani, desi sant grijulie, desi am o geanta speciala doar pentru pasaport si passul de abordare, desi folosesc viza asta de 8 ani, desi... Si evident nu am mai plecat.Ah, dar trebuie sa edit pentru ca am uitat principalul: astrologul care comenta spunea ca e atat de puternica influenta astrului asta, incat el niciodata nu calatoreste in aceasta faza Report
September 9, 201016 yr comment_56032 Yandira draga mea, am citit si la supa lui pisco. ce pacat ca n-ai putut merge la Dallas la prietena ta.fiimea e tauroaica dar ultimul decan (17 mai) si vad ca-i merge f. bine Report
September 9, 201016 yr comment_56055 Ha, ha, ha, Stella, mi-ai spulberat sperantele...inseamna deci ca nu mercurul ci Roza e de vina. Dar a functionarei.. nu a mea Report
January 3, 201115 yr comment_70007 Mai primiti Tauroiaca veritabila, de 4 mai, cu ascendent in Balanta? LA MULTI ANI PE NOUL AN! Report
October 19, 201114 yr Author comment_107616 Ca sa vezi ca eu de abia astazi am observat ca a mai intrat in club o tauroaica!Bine ai venit, tauroaica veritabila! Report
October 19, 201114 yr comment_107667 Pentru taurasele mele dragi:FEMEIA DIN ZODIA TAUR [size=3][font=Times New Roman]Planeta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.[/font][/size][u]Ce spune partenerul despre ea:[/u][font=Times New Roman][size=3] ”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.[/size][/font][u]Ce spune copilul despre mama din zodia Tau[/u][font=Times New Roman][size=3]r: ”Cea mai buna mama, este alaturi de mine intotdeuna si face totul ca sa imi fie mie mai usor”. Ce spune seful ei: ”Este persoana care reuseste sa inlocuiasca 3 angajati daca este necesar, deoarece are atat de multa energie si abilitati, incat oriunde se descurca”.[/size][/font] Sfatul astrelor: Esti nascuta intr-o zodie puternica, insa nu inseamna ca trebuie sa iei toate greutatile vietii asupra ta. Apreciaza-te la adevarata ta valoare. O ingrijire completa pentru frumusetea ta iti este recomandat si o meriti din plin Zoazo nu'sht de unde ai luat, dar mie mi se potriveste la marele fix.Giorgiana merci de bun venit.Daca tot e sueta intre tauri va rog sa-mi dati idei de relaxare. Tauroaica din mine ia atat de mult totul asupra sa, incat rotitele se invart in permanenta cu 10 pasi inainte gandesc totul (fiica de sahist de performanta), am imaginde ansamblu la tot ce misca cu miscarile viitoare ...deci nu ma pot relaxa. Vreau relax la capul asta de cornuta, va rog help! Nah ca am ineput imediat cu doleantele Report
October 19, 201114 yr comment_107722 Topicul asta imi aduce aminte de bancul cu vitelul cel tanar si taurul cel batran. Report
October 20, 201114 yr Author comment_107749 Topicul asta imi aduce aminte de bancul cu vitelul cel tanar si taurul cel batran. Pai spune-ne si noua bancul, eu una nu il stiu! Report
October 20, 201114 yr comment_107771 Topicul asta imi aduce aminte de bancul cu vitelul cel tanar si taurul cel batran. Pai spune-ne si noua bancul, eu una nu il stiu! E usor de imaginat ca isi are locul la pupaza din tei Report
October 20, 201114 yr comment_107777 Daca tot e sueta intre tauri va rog sa-mi dati idei de relaxare. Tauroaica din mine ia atat de mult totul asupra sa, incat rotitele se invart in permanenta cu 10 pasi inainte gandesc totul (fiica de sahist de performanta), am imaginde ansamblu la tot ce misca cu miscarile viitoare ...deci nu ma pot relaxa. Vreau relax la capul asta de cornuta, va rog help! Nah ca am ineput imediat cu doleantele Daniella, desi nu le am eu cu zodiile, cred ca noi taurii, nu putem altfel. Cu toate ca se spune ca le avem cu relaxul, eu cred ca-l avem doar aparent la exterior, sau stium doar teoretic cum functioneaza, dar rotitele noastre interioare lucreaza într-una. Egal despre ce e vorba. Fie calcule, fie dragoste, fie ca gatim, sau ca dam cu sapa, noi tot planificam, cugetam, facem planuri, punem tara la cale... si cînd nu ne iese, avem noduri în stomac si ni se încoarda grumazul... nu mai primim aer. Picam scurt, si o luam de la capat... pentru ca în timp ce picam, lucram deja la planuri de viitor Report
October 20, 201114 yr comment_107778 Pai pune-l la "pupeze" sa-l citesc si eu! (Io-s varsatoare in vizita la tauras-faza tot de pupeze, Dragos!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) Report
October 25, 201114 yr comment_108335 Daniella, desi nu le am eu cu zodiile, cred ca noi taurii, nu putem altfel. Cu toate ca se spune ca le avem cu relaxul, eu cred ca-l avem doar aparent la exterior, sau stium doar teoretic cum functioneaza, dar rotitele noastre interioare lucreaza într-una. Egal despre ce e vorba. Fie calcule, fie dragoste, fie ca gatim, sau ca dam cu sapa, noi tot planificam, cugetam, facem planuri, punem tara la cale... si cînd nu ne iese, avem noduri în stomac si ni se încoarda grumazul... nu mai primim aer. Picam scurt, si o luam de la capat... pentru ca în timp ce picam, lucram deja la planuri de viitor Credeam ca doar eu sunt defecta, dar m-ai mai linistit ! Daca ma trezesc noaptea din somn cu idei geniale, va dati seama ce zumzaie rotitele in starea de vis? Exact cum spui Maya, cata dreptate ai tu mereu, ca un om mare ! Report