November 17, 201312 yr comment_208338 ..si consoarta in versiune germana, l-a mimat tot pe turmentat. Deci militianul turmentat a arestat chefliul german turmentat? As fi dat orice sa vad scena asta! +1 La Chefa , Sunteti o familie super simpatica,iar tu esti sufletul acolo.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
November 21, 201312 yr Author comment_208542 Multumesc frumos si ma bucur ca v-au placut poznele si costumatiile de anul asta. Uniforma de militian venea cu tot cu silueta Lilly l-am luat pe Jerry de guler si l-am tarat pana acasa unde ca drept pedeapsa l-am pus sa faca 50 de flotari ......visul militianului turmentat Report
October 14, 201411 yr comment_221294 Inca un pic si vine Craciunul ... Dar inainte de asta e Halloween, anul asta am inceput cu decoratul mai devreme - ideea cu dovleacul am gasit-o pe internet, mi-a placut tare mult, am gresit un pic ca am facut unele "graunte" prea mari - ca doar e "pixie dust", nu bolovani, dar merge si asa de data asta... Report
October 31, 201411 yr comment_221920 ce frumosi bostani! Imi plac amandoi, dar pe ala cu gaurele am sa-l incerc si eu la anul. Report
November 5, 201411 yr Author comment_222036 Ca sa mentin traditia iaca si baietii mei de Halloween anul acesta. Andrei a fost Creeper din Minecraft, Radu nu s-a mai costumat deloc. Report
November 5, 201411 yr comment_222037 Ca sa mentin traditia iaca si baietii mei de Halloween anul acesta. Andrei a fost Creeper din Minecraft, Radu nu s-a mai costumat deloc. Banuiam ca o sa apari, dar imi pare rau ca nu-l vedem si pe Radu in costum. Ai mei inca au vrut sa mearga impreuna prin cartier, desi a fost o vreme mizerabila, nu ca la voi. La scolile unde merg copiii mei, anul asta nici nu le-a mai dat voie sa se costumeze, cica "orange and black day", sunt curioasa daca in loc de Craciun o sa fie "red and white day" .... Report
November 3, 201510 yr comment_232086 Happy Halloween!! OMG cum l-ai facut? Happy Halloween Annabelle Ma belle! Report
November 4, 201510 yr comment_232106 Happy Halloween si de la noi! Ooo, ce vrajitoare fermecatoare! Si a mea, desi initial a zis ca vrea sa fie Tooth Fairy, nu s-a putut abtine sa nu-si puna si palaria de vrajitoare, si asa s-a transformat in... "Evil Tooth Fairy" ! Report
November 4, 201510 yr comment_232107 OMG cum l-ai facut? Haha, e doar o iluzie optica! e mai usor decat pare, sa vad daca gasesc tiparul undeva pe internet, daca nu sa-l desenez cumva. Am vazut dovleacul sculptat pe Pinterest si a trebuit intai sa desenez modelul pe hartie ca sa-mi dau seama daca asa e facut sau nu. Report
November 4, 201510 yr comment_232108 Uite e chiar asa ca in poza de mai jos. Partile care sunt mai deschise la culoare (partea de sus a "cuburilor") le-am decupat cu totul, deci acelea sunt gauri in dovleac, pentru partile mai inchise (partea stanga a cuburilor) am lasat coaja asa cum e, iar pentru partea din dreapta am dat doar stratul de coaja deoparte. Cum ziceam, mi-a luat ceva timp desenatul, ca dupa aceea sculptatul a mers mai repede. Report
November 4, 201510 yr comment_232115 Nu stiu daca-i asa usor cum spui tu, ca pe mine ma dor ochii uitandu-ma la sablon.Deci ...complimente! Report
November 6, 201510 yr Author comment_232142 La noi dovleacul pe langa ca nu a fost chiar opera de arta....nu stiu de ce a iesit cu ochii un pic cam tulburi, asa ca si creatorii lui. BOO! Report
November 6, 201510 yr comment_232144 Muschetarul e superb! Autentic, as putea spune! Iar dovleacul..... nu stiu ce nu-ti convine . Mie mi se pare fenomenal!!!!!!! :) Report
November 6, 201510 yr comment_232146 Gabita chiar ma gandeam la tine, ca lipseai pe topicul de halloween. Si nu numai. Ce muschetar mare aveti!Voi cum v-ati imbracat? Report
November 6, 201510 yr comment_232150 Adi_edi, dovleacul ala e opera de arta! Frumoasa Annabelle! Gabito, chiar ma întrebam daca apari cu aceasta ocazie! Un singur muschetar? Happy Halloween, chiar daca am ajuns si eu la spartul tîrgului ))) Report
November 6, 201510 yr Author comment_232152 Daaa, anul asta n-am avut decat un singur muschetar, dar care face cat trei Cel mare n-a vrut sa se mai costumeze nici anul trecut, nici anul asta si nici party nu am mai avut :)(Al mic a crescut mare, si-a schimbat freza si si-a tras si ochelari, ca asa e moda in familie. Merg sa bag o poza la topicul cu puradeii. Pup pe toata lumea Report
November 8, 201510 yr comment_232213 Ce bostani frumosi!Annabelle imi sopteste " Si muschetarul este frumos mami!" Report
November 13, 201510 yr comment_232364 Ce bostani frumosi!Annabelle imi sopteste " Si muschetarul este frumos mami!" ce minunatie de copchila aveti !.. eu nu am mai vazut o de cind era mica mica...ce a trecut timpul ... Report
November 13, 201510 yr comment_232371 Ce bostani frumosi!Annabelle imi sopteste " Si muschetarul este frumos mami!" ce minunatie de copchila aveti !.. eu nu am mai vazut o de cind era mica mica...ce a trecut timpul ... Multumim frumos! E timpul sa ne vizitezi Nashico! Report