Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halloween

Featured Replies

Wow!! Super cute!! Ce scumpi copii in costumase!! Numai zic de parinti lor.

Frumoase ornamente. Vad ca va place sarbatoarea asta f mult. Se vede ca aveti distractii.

Bravo!!

Pupici!!!

• Author

Wow!! Super cute!! Ce scumpi copii in costumase!! Numai zic de parinti lor.

Frumoase ornamente. Vad ca va place sarbatoarea asta f mult. Se vede ca aveti distractii.

Bravo!!

Pupici!!!

Multumim frumos. In Florida nu se sarbatoreste Halloween? :blink: :pupic: :blush: :biggrin:

Excelente pozele cu copiii, cu voi, cu colegii si chiar si cu decorurile caselor :pupic: Mie imi plac chiar si cele mai macabre dintre decoruri, de fapt imi place ideea de a lua moartea la misto, macar o zi pe an :biggrin:

Doar decoratii la locul de munca.Fara costume.

post-162-13198334359083_thumb.jpg

post-162-13198335187327_thumb.jpg

Un american din California şi-a transformat casa într-un spectacol inedit de Halloween. A decorat-o cu mii de beculeţe şi instalaţii şi a obţinut efecte spectaculoase. Omul a muncit ore în şir pentru a pune la puncte diverse regii pe hituri cunoscute în toată lumea. Vedeţi mai jos ce a ieşit:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoisStPZp7U#!

http://www.youtube.com/watch?v=UZw5AxgH41Q&feature=player_embedded#!

http://http://www.youtube.com/watch?v=e1TsFfDavO0&feature=related

• Author

Si cateva poze de la petrecerea de anul acesta. Inca nu am fost la Trick or Treat, asa ca poate reusesc sa mai fac niste poze diseara.

post-701-13200865604807_thumb.jpg

post-701-13200865225046_thumb.jpg

post-701-13200865329028_thumb.jpg

post-701-13200865484504_thumb.jpg

cum ii turcu' si pistolu'! haiosi mai sunteti, iar costumele bag seama ca-s elaborate...nu gluma!
  • Author

cum ii turcu' si pistolu'! haiosi mai sunteti, iar costumele bag seama ca-s elaborate...nu gluma!

Da, elaborate, asa e, unele dintre ele sunt cusute, cumparate dantele, materiale si croite manual. Am mai avut ceva rednecks, Africans, Cezar si Cleopatra, barbarian pe la party si toate costumele au fost super haioase. Eu am vrut sa fac pereche cu Andrei si am fost vampir anul acesta. La anu poate o dau pe brazda si ma fac inger, asa ar fi cazul! :floare:

La anu poate o dau pe brazda si ma fac inger, asa ar fi cazul! :pupic:

io zic ca nu! rolurile negative sunt mai ofertante! :floare:

Trick or treat.... cam tarziu, dar de abia acum am reusit sa punem pozele

Astea au fost costumele cu care au fost la gradi

post-409-13202847551059_thumb.jpg

La Chefa reusite costumele si anul asta =))

Ramy ce distractie pe voi la birou! :lol:

Milena, scumpi foc sa-ti traiasca mascatii :thumleft: La gradi le.ai colorat si fetele? :director:

iar eram convinsa ca am scris aici, si de fapt nu am scris, of. scriu acum :angryfire:

haiosi sunt toti, si mari si mici. vad ca se munceste pentru sarbatoarea asta. sunt costume destul de complicate...

sa va fie de bine petrecerile :toothy9;

Multumesc, Daniella, sa-ti traiasca si tie printesa Bea. La gradi au avut petrecere si s-au ocupat educatoarele de machiaje. Au avut petrecere, s-au distrat pe cinste.

Boni, costumele noastre au fost cumparate, poate de-acum incolo, cand mai cresc cei mici, sa muncim la ele si sa fie ceva deosebit de ce gasesti in magazin. Fiu-meu a promis ca anul viitor vom face costumul impreuna si nu vom cumpara.

Ramy ce distractie pe voi la birou! :notworthy:

Imi pare rau dar eu nu lucrez la birou,e o fabricuta.

Ramy ce distractie pe voi la birou! :notworthy:

Imi pare rau dar eu nu lucrez la birou,e o fabricuta.

Fabricuta si mai bine, atata timp cat este divertimentooo de ce sa iti para rau :toothy9;

Multumesc, Daniella, sa-ti traiasca si tie printesa Bea. La gradi au avut petrecere si s-au ocupat educatoarele de machiaje. Au avut petrecere, s-au distrat pe cinste.

Mica vrajitoare cucereste dintr-o "privire"! Cea cu palarie esti tu? sau educatoarea?

Ce-mi plac costumele voastre...

Eu anul acesta nu am facut poze... acum imi pare rau, asta e. Fetele au fost niste frumoase vrajitoare iar eu un dracusor. A fost frumos. S-au intors superfericite pline de dulciuri. Eram toate inghetate bocna, obosite moarte dar superfericite (ele).

Oricum la cat de des se costumeaza ele, cu siguranta voi reusi sa le fac ceva poze cu costumele.

Eu nu am copii si n-am vrut sa chinui matzele si sa le imbrac in diverse costume, asa ca m-am limitat la scobit bostan. Primul bostan scobit din viata mea.

post-30-13209229593588_thumb.jpg

post-30-1320922965477_thumb.jpg

post-30-13209229723198_thumb.jpg

• Author

Ma bucur ca v-a placut topicul acesta, poate la anul o sa apara mai multi mascati pe aici.

Milena, tare dulci piticii tai, sa-ti traiasca.

Ramy, avem si noi un vecin care in fiecare an de Craciun isi decoreaza casa cu mii si mii de becuri apoi isi cupleaza toata instalatia la un post de radio care da numai muzica de Craciun. In fiecare an o gramada de oameni vin special sa vada jocul de lumini, sunt o multime de masini parcate pe strada din fata casei, lumea sta in masina si isi fixeaza radioul pe frecventa respectiva si asculta muzica uitandu-se la spectacolul oferit. Anul asta o sa filmez si eu ca merita. :love7:

Mai am cateva fotografii din seara cu trick or treat. A fost cam frig pe la noi si copii s-au cam zgribulit. Am vazut pe strada o gramada de fetite imbracate in printese insa cam verzi, nu pentru ca ar fi fost pictate cum a fost Radu al meu care l-a intruchipat pe Frankenstein anul acesta ci pentru ca le era frig mititelele. Imi imaginez cam cum se merge la Trick or Treat in Canada! :P

post-701-13209360588631_thumb.jpg

M-a distrat ca aici pana si politia ia sarbatoarea asta in serios. Dovada:

post-701-13209360970495_thumb.jpg

Si pentru ca mi-a adus aminte Cami (foarte frumos dovleacul, ti-a iesit super mai ales ca zici ca e primul bostan scobit) iata si bostanul nostru de anul acesta.

post-701-13209365543407_thumb.jpg

Iar aici e ceaunul plin cu achizitia baietilor. Avem bomboane pentru urmatorii trei ani. :P

Sau mai bine le donam. Anul trecut le-am dus la cabinetul stomatologic la care merg copiii. Doctorul lor aduna donatii/ bomboane in fiecare an ca sa trimita la copiii din orfelinate.

post-701-13209385799449_thumb.jpg

• Author

Mai am si cateva fotografii cu cei care au venit cu colindul. Si cu asta cred ca am epuizat colectia de Halloween. Sper ca v-a placut, sa vedem si la anul ce idei ne mai vin. :love7:

post-701-13209388658148_thumb.jpg

post-701-13209388719136_thumb.jpg

post-701-13209388773761_thumb.jpg

post-701-13209388833274_thumb.jpg

post-701-13209388894201_thumb.jpg

post-701-13209388954187_thumb.jpg

post-701-13209389005668_thumb.jpg

post-701-1320938904934_thumb.jpg

post-701-13209389111347_thumb.jpg

post-701-13209389163741_thumb.jpg

post-701-13209389546003_thumb.jpg

post-701-13209389609427_thumb.jpg

post-701-13209389670634_thumb.jpg

Mica vrajitoare cucereste dintr-o "privire"! Cea cu palarie esti tu? sau educatoarea?

Eu sunt, daniella, dupa o zi obositoare la servici, si o criza de plans a celei mici, aratam super...

Chef-o, draguti sunt ai tai, si mi-ai dat o idee cu Frankestein pt anul viitor. Sa stii ca si la noi nu a fost frig, am fost placut surprinsi.

Probail am trimis frigul in sud, anul asta.Anul trecut am cam degerat.