November 10, 201114 yr comment_110271 Milena, incantata de cunostinta! si tu si copii tai sunteti niste frumosi! Chef-A frumoase costume, simpatici rau piticii si toti ...pana la masina politiei Report
November 10, 201114 yr comment_110290 Eu pe ai mei chiar îi sperii. Vreti sa vedeti cu ce? Hmmmmm....... Da! Report
November 10, 201114 yr comment_110294 ceva în genul asta : http://imagecache5d.allposters.com/watermarker/28-2807-5YAOD00Z.jpg Report
November 10, 201114 yr comment_110296 ceva în genul asta:Ar fi trebuit sa ma sperii? Mie mi se pare haioasa masca! Report
November 11, 201114 yr comment_110323 Mai am si cateva fotografii cu cei care au venit cu colindul. Si cu asta cred ca am epuizat colectia de Halloween. Sper ca v-a placut, sa vedem si la anul ce idei ne mai vin. Ce frumoase sunt pozele!Mi-a incantat privirea!Te asteptam si la anul! Report
November 1, 201213 yr comment_168423 Trick or Treat inainte de a pleca de-acasa: si cu costumul de gradi Report
November 1, 201213 yr comment_168442 Cateva decoratii de la vecini si sacosa de dulciuri pe care am strans-o ... Report
November 1, 201213 yr Author comment_168446 Milena, Happy Halloween!!!!!Ce scumpi sunt, sa-ti traiasca si sa creasca mari.Aura, voi ati fost foarte productivi. Pai cu asa vecini cred si eu. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifNoi, ca in fiecare an ne-am distrat si ne-am costumat. Baietii au vrut sa fie personaje din Star Wars anul asta, asa ca uitati vedetele, Andrei as Clone Captain Rex si Radu as Dark Vader. ...si parintii lor......no comments, please https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
November 1, 201213 yr comment_168458 Happy Halloween si voua,chefo, ma gandeam ca te prind pe-aici. f faine pozele.si al meu ficior, a vrut Star Wars, dar i-a venit ideea prea tarziu.asa ca a fost Buzzlight la dansul de Halloween, la scoala, iar ieri, a vrut vampir.iar, cu fii-mea e usor, ea vrea doar printesa, dar a vrut sa fieprintesa mov. singura rochita mov a fost a lui Ariel.si noi ne-am costumat , dar nu asa "gandit" ca voi. oricum copiii, au fost incantati ca s-a imbracat tat-su.anul trecut am fost doar eu cu ei, costumata. aura, pai numai de pe la vecini? unde-s piticotii? hai, pune macar o poza, te rog. Report
November 2, 201213 yr comment_168516 Faine toate costumele si mai ales costumatii!Hop si noi cu "proba" dinainte de Halloween, ca aseara n-am facut poze... Report
November 2, 201213 yr comment_168517 Happy Halloween si de la noi!Ce imi place sa ma uit la pozele de pe topicul asta.La-Chef-A tu si cu familia sunteti veterani - tare faine pozele si costumele voastre si imi place ca si voi luati parte nu doar copiii! Cei mici sunt asa de scumpi in costumele lor!Milena copilasii tai sunt dragalasi foc - i-am admirat si anii trecut. adi_edi pe fetita si baiatul tau nu i-am vazut pana acum. I-ai tinut ascunsi bine! Sunt tare frumosi si seriosi in costumele lor. Report
November 2, 201213 yr comment_168532 Eu la birou: Si bostanul de anul asta. Cat face, of course Report
November 2, 201213 yr comment_168572 ce haiosi sunteti toti asa costumati! iar aia mici sunt de-a dreptul deliciosi!vad ca-i f serioasa treaba pe-afara.la noi a fost luminatia ptr catolici. Report
November 2, 201213 yr comment_168575 Tare mi-s dragi copilaşii fericiţi. Milena, îmi vine să-i mănânc pe ai tăi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gifadi_edi, pe ai tăi cred că-i văd pentru prima dată. Să-ţi trăiască!Chefo, la voi e o "inversiune" în familie, şi nu mă refer la costumaţia părinţilor Da' copiii vi-s cât se poate de serioşi. Cei mai şugubeţi aşa îmi păreţi voi, adulţii. Report
November 2, 201213 yr comment_168593 Faine toate costumele si mai ales costumatii!Hop si noi cu "proba" dinainte de Halloween, ca aseara n-am facut poze... ce draguti sunt, si ce seamana intre ei! Happy Halloween si de la noi!Milena copilasii tai sunt dragalasi foc - i-am admirat si anii trecut. [ multumesc, Cristina. n-ai costumat-o pe Anabelle? Eu la birou:Si bostanul de anul asta. Cat face, of course cami, vrajitoare mica, ce esti... imi place bostanul Tare mi-s dragi copilaşii fericiţi. Milena, îmi vine să-i mănânc pe ai tăi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif boni, pupicei de la noi pt tine si pt Maia. moatzo, e treaba serioasa. pe 31, a fost innorat si dadea semne de ploaie. cred ca daca nu puteau merge, ar fi fost sfarsitul lumii pt ei. Report
November 2, 201213 yr comment_168641 Eu nu am poze cu ai mei costumati,ca am fost la munca iar taticul a uitat sa faca poze.Au fost vampiri amandoi,Amelie in combinatie cu vrajitoare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif ,dar va pun cateva poze cu bostanii nostrii si poze pe langa Report
November 13, 201312 yr Author comment_208161 ...si castigatorii de anul acesta.... Pusca era adevarata pe motiv ca era mai ieftina decat alea de jucarie. Anul asta am fost militianul turmentat. N-a fost greu deloc sa-l mimez. ..si consoarta in versiune germana, l-a mimat tot pe turmentat. Report
November 14, 201312 yr comment_208222 sefo, imi place cum iti sta pe post de militian. si sa stii, ca ti-am admirat silueta. super arati, fata draga. sunteti faini de tot, toti. Report
November 15, 201312 yr comment_208256 Ce draguti sunt, ambele cupluri de copii, imi plac!...dar si adultii costumati Nu ma mai mir de copii, daca parintii sunt asa de buni actori! Ce versatili si expresiv ati intrat in pielea personajelor! Felicitari pt costume! Report
November 15, 201312 yr comment_208261 Petu, copiii tai par sa se fi distrat foarte bine, tare-s frumosi, amandoi.Gabi, sunteti o familie tare faina, fane costumele, faini voi cu totii (si eu am observat ce subtirica esti). Report
November 15, 201312 yr comment_208266 ..si consoarta in versiune germana, l-a mimat tot pe turmentat. Deci militianul turmentat a arestat chefliul german turmentat? As fi dat orice sa vad scena asta! Report