January 10, 201313 yr comment_179549 Ai fost cuminte! Ai fost cuminte! Ai fost cea mai cuminte!! Asa m-am bucurat si eu de cadoul meu!! Report
January 10, 201313 yr comment_179554 Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Se pare ca posta si-a reluat programul normal de lucru.... A ajuns si-al meu, mai trebuie doar sa-l recuperez de la Daniella. Sa vedem cand reusim sa ne intalnim.... Report
January 10, 201313 yr comment_179567 Camelia , itzi multzumesc! Un lucru a intrat deja in uz: Da, si tare ma bucur si eu! Ca si Zerda, ca si tine, si eu tot asa eram: intai am plans de bucurie, apoi am despachetat, apoi i-am beshtelit p-ai de la posta, am citit felicitarea, am plans iarasi,am montat lumanarica, m-am parfumat, am mai plans putin....Toate am fost cuminti! Sa vedem cu ce va veni si iepurasul.... Si asteptam explicatiile Cameliei, ca ne-a promis ca ne va povesti despre simbolistica acelor obiecte. Report
January 10, 201313 yr comment_179570 Cand incepem inscrierile pt iepuras???? Cand e pastele la catolici? Ca la noi e pe 5 mai! Report
January 10, 201313 yr comment_179583 ....lista inceputa de verber....eu , cre'ca zoaza...ia sa vedem cine pune in ordine Report
January 10, 201313 yr comment_179586 ma bag si eu pt iepuras, dar cum mosu' meu n-a ajuns nici acum, cred ca trebuie sa trimit de pe-acum iepurasul... Report
January 10, 201313 yr comment_179647 Foxulina ma bucur ca posta a lucrat.....ramine de vazut ce o sa gasesti inauntru! Report
January 10, 201313 yr comment_179652 ....lista inceputa de verber....eu , cre'ca zoaza...ia sa vedem cine pune in ordine Gresit, Stellina! Corect se scrie SIGUR si zoaza! Pai? Report
January 10, 201313 yr comment_179654 31 Martie Diferenta de-o luna... Hai sa facem inscrierile.Voi pe care-l preferati? Sa stabilim, zic eu, o data cumva la mijloc.Si, vorba Milenei, nici Mosul n-a ajuns inca peste tot. Voi cum ziceti? Ca io-s de acord oricum! Conditiile: aceleasi ca la Mos! Fara perisabile, fara fragile, fara stres prea mult: eu ce-i iau? CEVA SIMBOLIC! Report
January 12, 201313 yr comment_179917 Camelia , itzi multzumesc! Un lucru a intrat deja in uz: Mutti draga, DACA AI STI cat m-am amarat si cat m-am framantat si cat m-am rusinat vazand cum astepti si cum zici ca poate n-ai fost cuminte.......Nu pot sa inteleg de ce a facut asa de mult si nu inteleg de ce cei din Germania nu puteau citi codul trimiterii mele, ca sa aflu unde a ajuns, nu stiu de ce daca de aici TOTUL pleaca cu avionul ajunge la destinatie uite: intr-o luna!!!!Dar totul e bine cand se termina cu bine! Am intrat acum aici pur si simplu sa vad inca un motiv sa ma amarasc, adica sa vad ca toate cadourile au ajuns, numai al meu nu Si uite surpriza placuta! )Nu e mare lucru, dar e din inima si am vrut sa fie un simbol puternic. De bucurie ca ai primit darul, zilele astea, poate chiar maine, am sa scriu despre simbolul lui. Acum am alt chef! Te pup si sa le folosesti sanatoasa si MAI ALES sa-ti aduca noroc! Report
January 12, 201313 yr comment_179960 Cami , nu a mers nr ca nu a venit ca pachet , ci ca recomandata. Totul e bine cand se termina cu bine! Ne vedem la iepuras! Report
January 13, 201313 yr comment_180018 Dragele mele in concluziune.....cine nu a primit pachetul de la MOS???? Report
January 13, 201313 yr comment_180088 tu Ea nu l-a primit inca personal, dar de ajuns, a ajuns. O sa-l recupereze curand, cand vine incoace.Din cate stiu, Daniella si Redivivus n-au primit inca cadoul. Redivivus o sa-l primeasca in curand, sa speram ca posta o sa-si faca datoria si-n cazul Daniellei. Report
January 22, 201313 yr comment_181675 a primit cineva si mosul de la mine? va rog sa dati de veste. Report
January 22, 201313 yr comment_181707 a primit cineva si mosul de la mine? va rog sa dati de veste.A ajuns recipisa, am aflat eu! Asteptam sa fie ridicat cadoul si facut anuntul oficial! Report
January 22, 201313 yr comment_181729 thanki, foxxule, dzeule, dar mult i-a mai trebuit. sper sa fie totul ok. Report
January 22, 201313 yr comment_181734 Mosului meu dna MUTTI un mare multumesc si o reverenta!! Un cadou din toata inima plina de delicatete.....un sal !!!....si stiti caci chiar visam la asa ceva!Pt gestul de a cauta cadoul potrivit...care m a nimerit un MARE SARUTMINA Ps photos miine caci in seara asta sunt obosita .....Mosule o noapte frumoasa ca gestul tau!!! Report
January 23, 201313 yr comment_181763 Multzumesc pt frumoasa surpriza! Este un sal modern cu gri si fir argintiu.....va merge de minine seara la taverne...ouuura!PS tableta proasta care face poze pe masura:(La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Report