December 30, 201213 yr comment_177598 Nu va impacientatzi ca de ajuns o sa ajunga. Nu se pot pierde asa pur si simplu.... De ce nu le urmaritzi on-line , am mai zis asta....., Eu asa am facut cu al meu si m-am linistit Mutti, asa am facut... E plecat de mult de aici si in rest nu mai pot afla nimic on-line Report
December 30, 201213 yr comment_177600 Nu va impacientatzi ca de ajuns o sa ajunga. Nu se pot pierde asa pur si simplu.... De ce nu le urmaritzi on-line , am mai zis asta....., Eu asa am facut cu al meu si m-am linistit Mutti, asa am facut... E plecat de mult de aici si in rest nu mai pot afla nimic on-line Hmmm...eu am aflat la al meu si of postal unde a ajuns....ce.i drept , de la dhl de pe site mi-au dat un link la posta romana Report
December 30, 201213 yr comment_177657 Alpha , Ma bucur sa te cunosc . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Iti spun aici, ca dincolo n-am apucat: felicitari! cadou mai frumos nici ca putea sa va aduca Mos Craciun! Sanatate mamicii si sarcina usoara! Report
December 30, 201213 yr comment_177658 Ia uite duamna Zozo cu parfumuri si creme, eheeee!!! Frumos cadou,asa m-am gandit si eu sa fie ceva sa te gandesti de fiecare data cand il folosesti. Cum o sa ma gandesc eu la mosul meu de cate ori o sa citesc cartea!! Mosul tau se gandeste la tine de cate ori deschide forumul si nu numai! Report
December 30, 201213 yr comment_177685 toata lumea-i vesela, numai eu sunt amarata rau de tot! Cami ?? ce s-a intamplat ? Report
December 30, 201213 yr comment_177689 toata lumea-i vesela, numai eu sunt amarata rau de tot! Cami, din cauza pachetului?Hai nu mai fi suparata ca o sa ajunga si mosul tau. Uite eu iti trimit o imbratisare instant, fara sa astepti prea mult ! Report
December 30, 201213 yr comment_177694 toata lumea-i vesela, numai eu sunt amarata rau de tot! Cami, din cauza pachetului?Hai nu mai fi suparata ca o sa ajunga si mosul tau. Uite eu iti trimit o imbratisare instant, fara sa astepti prea mult ! merci cred ca doar cadoul meu nu a ajunsbine, nici eu nu am primit nimic, dar asta e din alegerea mea, ca am vrut sa nu chinui pe nimeni cu posta israeliana si am preferat sa-mi fie trimis in tara, ca sa mi-l aduca parintii aici daca nici sa scriu la topicul meu nu mai am chef....... Report
December 30, 201213 yr comment_177696 Cami, nici al meu n-a ajuns inca la Boni.Ala de la concurs.Dar nu stiu astia cu cine s-au pus.Daca n-ajunge pana ma intorc la Torino, mai trimit unul.Si inca unul.Si iar.Si iar.Pana nu ajunge nu ma las.Imi pare rau ca vroiam sa ajunga la Bonilica inainte de Craciun. Report
December 30, 201213 yr comment_177741 Danii ti à soit pachetul alla? Pup Verberel esti prima careia i-a sosit pachetul dintre cele carora trebuie sa le soseasca pe adresa mea. Am ridicat ieri coletul (joi seara mi-a ajuns recipisa) si te asteapta in siguranta la mine Si alta dihanie: cica nu trebuia sa dau adresa de la serviciu, ca ei verifica numele si adresa din buletin "si mai e si intracomunitar, cum sa va livrez eu doana daca nu avet imutatia facuta!?" dar a livrat fara probleme ...doar avea chef de garagaa ...si era coada de 3' persoane, ca am nimerit cand se schimba tura .... deci sunt Rudolf, la dispozitia dvs, verberel .... Auzi, nu ai mai scapat de aia chiriasii cei nebuni, care te urmareau pe aici?verberica, ai inteles k ti-a sosit cadoul de la Mos Craciun, pe 22 si e la mine in pastrare? deci tu de acum trebuie sa stai mai mult in Belgia/Franta? in fiec sapt analize si diverse ? pana cand? ai casa acolo? vrei sa-ti trimitem pachetul misterios acolo? Report
December 31, 201213 yr comment_177764 toata lumea-i vesela, numai eu sunt amarata rau de tot! Cami, nu fi amarata! Mosul tau va fi cel mai cel! Uite, daca ai uitata, aici e si Craciunul"pe stil vechi".Adica doua saptamani mai tarziu, pe 7 ianuarie.Fetele din Banat pot confirma! Deci, e "in grafic"!Si, mai gandeste-te: surpriza e si mai mare si mai asteptata si mai binevenita! Si-s sigura ca nu se va supara "beneficiara"ta. Hai, fruntea sus!Aici au fost zapezi mari, viscole.Abia s-au linistit! Pace liniste si lumina, sanatate tie si familiei iti doresc.Si-un gand bun e un cadou frumos! SI de la mine primesti multe cadouri de-astea.Si le leg cu multi pupici! :) :) Report
December 31, 201213 yr comment_177766 toata lumea-i vesela, numai eu sunt amarata rau de tot! Cami, nu fi amarata! Mosul tau va fi cel mai cel! Uite, daca ai uitata, aici e si Craciunul"pe stil vechi".Adica doua saptamani mai tarziu, pe 7 ianuarie.Fetele din Banat pot confirma! Deci, e "in grafic"!Si, mai gandeste-te: surpriza e si mai mare si mai asteptata si mai binevenita! Si-s sigura ca nu se va supara "beneficiara"ta. Hai, fruntea sus!Aici au fost zapezi mari, viscole.Abia s-au linistit! Pace liniste si lumina, sanatate tie si familiei iti doresc.Si-un gand bun e un cadou frumos! SI de la mine primesti multe cadouri de-astea.Si le leg cu multi pupici! :) :) zoazo, multumesc si tot ce poate fi mai bun in Noul An sa ajunga (si) la tine! Report
December 31, 201213 yr comment_177773 Daniella tine tu te rog eu mult caxoul meu....nu te supara Eu ma omor cu gindul ca foxy nu a primit de lq mine pachetul.....nu mai pot de rusine....dar da daca zic ca trebuie sa ajunga pina pe 7 ianuarie....hai sa mai sper!OUFF,scuze foxy Report
December 31, 201213 yr comment_177778 Daniella tine tu te rog eu mult caxoul meu....nu te supara Eu ma omor cu gindul ca foxy nu a primit de lq mine pachetul.....nu mai pot de rusine....dar da daca zic ca trebuie sa ajunga pina pe 7 ianuarie....hai sa mai sper!OUFF,scuze foxy Pe cat pariem ca Foxy nu s-a supart? De ce sa-ti fie rusine? Ai fost sufletul topcului, deci, trebuie sa fii mandra! O sa vedeti ca vor ajunge si ca fetele vor fi fericite! Un cadou este mereu binevenit! Nici nu conteaza cand ajunge! Si unde-ar mai fi bucuria ulterioara, daca ne-am bucura toate odata? Bucuria trebuie sa vina ïn valuri", ca s-o savuram mai mult! Credreti ca eu m-am suparat ca MOSUL a ajuns dupa Craciun? Sau Giorgiutza? NUUU! eu m-am bucurat ca un copil, am si plans.. Cadourile voastre sunt mai speciale! Bucuria e bucurie oricand! Cel mai frumos cadou, cel putin pentru mine, e sa va stiu pe-aici, vesele, sanatoase, fericite, sa ne intalnim la o vorba, un gand bun! ASTA E CEL MAI FRUMOS CADOU! Hai, zmbiti si sa fiti fericite! Vor ajunge si cadourile si vor fi apreciate! Report
December 31, 201213 yr comment_177817 Ce ma bucur ca a ajuns in sfarsit! Eram necajita rau ca o sa treaca Craciunul si nu va ajunge la tine pachetelul.io-s mosul zapacit care a uitat sa se semneze...Ma bucur mult ca ti-a placut, ca tare n-am stiut ce ti-ar placea. Te pup cu drag, sarbatori frumoase in continuare. Draga mea, vin cu intarziere ca am tot cautat rochia care am zis ca e facuta pentru esarfa asta in primul moment cand am vazut-o:) Inca o data, multumesc frumos! Dupa cum observi, gama asta de culori este favorita mea. Report
January 3, 201313 yr comment_178172 Ce ma bucur ca a ajuns in sfarsit! Eram necajita rau ca o sa treaca Craciunul si nu va ajunge la tine pachetelul.io-s mosul zapacit care a uitat sa se semneze...Ma bucur mult ca ti-a placut, ca tare n-am stiut ce ti-ar placea. Te pup cu drag, sarbatori frumoase in continuare. Draga mea, vin cu intarziere ca am tot cautat rochia care am zis ca e facuta pentru esarfa asta in primul moment cand am vazut-o:) Inca o data, multumesc frumos! Dupa cum observi, gama asta de culori este favorita mea. [ Ma bucur ca ti se potriveste, Report
January 5, 201313 yr comment_178619 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Mosuletul Alina a reusit s-ajunga si la mine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Multumesc mult! Am plans, am ras, m-am mirat si-am fost fascinata!Deci, ia... Felicitarea:Asta m-a dat pe spate!Am plans cu hohote!alinooo, ce-mi faci tu mie! Cadoul, care a venit cam..ravasit si zornaitor! Cuprinde un parfum care m-a fascinat, pur si simplu!nici eu nu mi l-as fi ales mai bine, o lumanarica, pe care tre' sa deslusesc maine cum se monteaza.E o chestiuta tare eleganta si haioasahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Si doua creme pe care le voi folosi cu siguranta! Si...zornaia un globulet spart!Ar fi aratat superb in bradut, dar atat am putut recupera din el.Celalalt e intreg https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Mosuletului Alina! MOS CRACIUN EXISTA! daca noi credem! Iata dovada!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifDraga mea , daca ai sti cate emotii am avut pana in ziua cand am citit ca ai primit instiintarea de la posta ca a ajuns... In primul rand a fost emotia deciziei.. ce poti sa faci cadou, desi din tot sufletul, unei persoane careia nu ii cunosti gusturile, pasiunile... Parfumelul e preferatul meu pentru primavara si-am zis.. sa-mi incerc norocul, e o crema pentru picioare caci te-am tot citit cu problemele.. si-am zis ca o s-o folosesti atunci cand o sa iti simti picioarele obosite chiar daca n-o sa schimbe mare lucru.. da' o sa iti aduci aminte de mine:) Globurile erau doua,unul pt tine si unul pentru Stefan, insa vad ca a ramas intact cel pe care-l sortisem eu de fapt pentru voi doi, cel cu doua vrabiute, ca tu tare grija ai de Stefan si va vad asa ca pe doua vrabiute pe creanga lor, adorabili de altfel. Felicitarea e semi-homemade.. Darius a lipit chestiunile de pe fata, cu peace, love and joy , asta ca sa se simta si sufletelul lui acolo in pachet. Te pupa Mosul:) scummpa draga. Report
January 5, 201313 yr comment_178625 Am facut o actualizare si cadourile n-au ajuns la Daniella, Mutti, Foxyy si Redivivus. La Redivivus va ajunge pe 25 ianuarie, dar la restul.... speram ca posta (si romana si straina) isi va face datoria cat mai curand si-o sa putem sa ne bucuram cu totii de cadourile primite! Cu ocazia asta am citit in urma si am vazut ce cadouri minunate s-au impartit! Bravo tuturor! Report
January 6, 201313 yr comment_178636 Sa pup eu manute dulci de ingeras blond!Mi s-a parut mie ceva cam...magic la felicitarea aia.Dar am-am gandit:"bueyy, ce felicitari se fac in Italia!"Da, in Italia, dar facute direct de ingerasul Mosului! Inca odata! Si lui Dariucu! De-aia am plans eu de emotie? Report
January 6, 201313 yr comment_178641 Ce as mai dacu neneii astia de la poste de pamint!!!Au ei noroc ca eu tit stau prin afara ariei lor....ouff si cred ca am fost prima care am dus pachetzoiul la posta.....noroc ca am o destinatara cu care am fost in contact si careia( cum l am postat) i am descris si continutulMda..... Report
January 8, 201313 yr comment_179138 sper ca mosu' meu sa ajunga macar de Valentine's Day. nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa trebuiasca sa scot recipisa si sa incep investigatiile. de-acu' cred ca e posta romana, pt ca ariel a trimis, tot din Canada, si a ajuns (da, dar in svizzera, la stella). Report
January 8, 201313 yr comment_179189 Ce as mai dacu neneii astia de la poste de pamint!!!Au ei noroc ca eu tit stau prin afara ariei lor....ouff si cred ca am fost prima care am dus pachetzoiul la posta.....noroc ca am o destinatara cu care am fost in contact si careia( cum l am postat) i am descris si continutulMda.....bucurie....si la voi sa fie!!!!! Report
January 10, 201313 yr comment_179537 Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte!Am fost cuminte! Report